Results 31 to 45 of 69
Thread: γεια σας παιδιά
-
05-06-2012, 23:50 #31
Νομίζω ότι όντως δείχνεις σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το πρώτο σου μνμ.. προσωπικά είμαι της άποψης ότι η αδράνεια σκοτώνει...
συμφωνώ να ζορίζουμε και τον εαυτό μας και να μας ζορίζουν οι άλλοι όταν μας βλέπουν σε τέτοιες φάσεις.. θεωρώ από εδώ μπορείς να έχεις μια
επικοινωνία, μια στήριξη όντως και κάποιες ιδέες που θα σε βοηθήσουν.. οι ανθρώπινες σχέσεις θα σε γεμίζουν πιστεύω..
θα σου πρότεινα τύπου δραστηριότητες όπως ομιλίες για θέματα που τυχόν σε ενδιαφέρουν.. μπορείς να γνωρίσεις και κόσμο εκεί..
Η δουλειά φυσικά και βοηθάει τη διάθεση μας και δείχοντας ζήλο θα τα πας περίφημα!
Περιπτώσεις ενασχόλησης με εθελοντισμό επίσης προτείνω...
Πιστεύω ότι όταν αισθανόμαστε δημιουργικοί, όταν γεμίζουμε τη μέρα μας, ο ύπνος έρχεται μόνος του να μας αγκαλιάσει και
να μας προσφέρει μια ευχάριστη ξεκούραση για όλα όσα βιώσαμε..
Κυρίως μη το βάζεις κάτω, όσο κάτω και να αισθάνεσαι.. κοίταξε απλά πόσο μπορείς να προοδεύσειςNothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
- 05-06-2012, 23:52 #32
Τι καλά που τα βλέπεις σήμερα stirixi!
Θα σου πώ αυτό που λέω και στον εαυτό μου. Μια μέρα τη φορά.
08-06-2012, 21:09 #33
Παιδιά συνεχίζω να αισθάνομαι αρκετά καλά. Σε σχέση με το πώς είμουν όταν ξεκίνησα να γράφω. Στη δύσκολη φάση που είμουν η επικοινωνία μαζί σας με βοήθησε να αντέξω. Έχω γεμίσει το χρόνο μου με δραστηριότητες σε σημείο να έχω αρχίσει να κουράζομαι και να μου λείπουν κάποιες ώρες ξεκούρασης. Η ένταση στη δουλειά αντί να μου βγεί αρνητικά, σαν επιπλέον άγχος, αντιθέτως με ανέβασε. Μακάρι να συνεχιστεί όλο αυτό. Είμαι έτοιμη να βοηθήσω με τη σειρά μου όποιον το έχει ανάγκη. Γράψτε μου!
08-06-2012, 21:29 #34
11-06-2012, 07:00 #35
παιδιά τι τα θελα τα "είμαι καλά" και "είμαι καλά"; Η χτεσινή μέρα πήγε κατά διαβόλου. Ενώ μέχρι και το Σάββατο είχα δραστηριότητες και είμουν καλά και το σάββατο έφτασα να καπνίσω περί τα 13 τσιγάρα ενώ συνήθως καπνίζω 20 χτες άρχισαν πάλι τα παρατράγουδα. Καθώς ήταν κυριακή, παρόλο που και με το τσιγάρο πήγαινα σχετικά καλά, δηλαδή είχα πάει τα τσιγάρα στο μπαλκόνι και κάπνιζα μόνο εκεί, έπιασα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο, παρόλ' αυτά άρχισε πάλι η κυριακάτικη μελαγχολία και το ότι δεν έχω τι να κάνω. Σε αυτή την ευάλωτη κατάσταση λοιπόν με βρήκε μια ιστορία με ένα άτομο που μάλλον δε θέλω να μπλέξω μαζί του και όμως συναντήθηκα. Το πρόβλημα είναι ότι μένουμε κοντά και τον συναντάω συνέχεια. Μετά βγήκα και με μια παρέα που κάπνιζε συνέχεια και συνολικά κάπνισα 30 τσιγάρα μες στη μέρα. Δεν κοιμήθηκα καλά και σήμερα έχω δουλειά. Το μόνο θετικό είναι ότι σκέφτομαι, άντε να πάω δουλειά να ηρεμήσω.
11-06-2012, 11:11 #36
Κοπελια, στην κατασταση σου μην σκεφτεσαι καθολου το τσιγαρο, οσο πιο πολυ το σκεφτεσαι πιο πολυ καπνιζεις. Ασε ο μονος στοχος σου να ειναι να νοιωθεις καλα και οταν δεν τα καταφερνεις να μην απογοητευεσαι γτ η ζωη εχει τα ανω και τα κατω της. Θυμησου πως τα καταφερες να νοιωθεις καλα και να ξερεις πως θα τα καταφερεις και παλι. Οι κυριακες παντα ειναι μελαγχολικες για αυτο μην τα βαζεις κατω, μπες μεσα στην καθημερινοτητα και μεχρι να το καταλαβεις θα εχει γινει Τεταρτη και μετα μονο σε μια μερα ειναι η Παρασκευη
11-06-2012, 17:39 #37
Όντως οι Κυριακές είναι οι χειρότερες κι ας λένε τα στρουμφάκια "απ'όλες τις μέρες η Κυριακή μ'αρέσει..."
11-06-2012, 23:01 #38
thanks. Αυτά που λες axl για τα τσιγάρα έχεις δίκιο. Μου έχει γίνει εμμονή το να μην καπνίζω. Παρόλ' αυτά πιέστηκα φοβερά στη δουλειά να μην καπνίζω γιατί μάλλον δεν θέλουν, έχει έρθει και καινούργια διευθύντρια και δεν ήθελα να τη ρωτήσω αν την πειράζει να καπνίζω, πιέστηκα απίστευτα, αλλά τελικά μετά από μια σύγκρουση φοβερή τύπου "δε με νοιάζει τίποτα εγώ θα βγω να καπνίσω κι ό,τι γίνει", δεν το έκανα όμως τελικά και ξαφνικα ένιωσα μια απίστευτη ηρεμία άρχισα να μην το θέλω καθόλου και δεν κάπνισα ούτε κι όταν τελείωσα τη δουλειά, μόνο τώρα το βραδάκι έκανα ένα. Πάντως ναι, ίσως δεν πρέπει να έχω τόση εμμονή να μην καπνίζω αλλά κάποτε να το κάνω χωρίς να τα βάζω συνέχεια με τον εαυτό μου.
12-06-2012, 11:53 #39
Ουφ Ναμαι πάλι. Και πάλι δύσκολη μέρα. Δε νομίζω να με ξαναπάρουν στη δουλειά. Δεν μου το έχουν πει ξεκάθαρα αλλά όλα αυτό δείχνουν. Και είναι και πολύ χειρότερο να δουλεύεις κάπου όπου ξέρεις ότι δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί σου. Το βράδυ λοιπόν χτες παρόλο που είμουν αρκετά καλά παρόλ' αυτά δεν κοιμήθηκα καλά, και σήμερα είμαι πάλι όλο τσιγάρα και τι κάνουν τι κάνουν μέχρι να πάει 1 η ώρα όπου πρέπει να ετοιμαστώ για δουλειά. Τι κατάσταση κι αυτή...
13-06-2012, 08:02 #40
Намекните очень надо с какого сайта ИксРумер 3 закачать настоящий?
Подскажите умоляю как можно XRumer 9 дёрнуть ломаный?
Уважаемые модеры, пожалуйста перенесите если я не в ту ркбрику опубликовала.
13-06-2012, 11:10 #41
τι ρώσικα είναι πάλι αυτά; Καλά...Λοιπόν, είμαι χάλια χάλια. Τελικά στη δουλειά έχουν προσλάβει αντικαταστάτριά μου κι εγώ έχω πέσει πολύ. Έχουν σταματήσει και οι δραστηριότητες που έκανα λόγω καλοκαιριού και τα πράματα πάνε απ' το κακό στο χειρότερο. Έχω αρχίσει πάλι και ξαπλώνω συνέχεια. Ευτυχώς το βράδυ πηγαίνω και περπατάω σε ένα πάρκο που έχουμε κοντά μας και πάει και άλλος κόσμος και είναι πολύ πολύ ωραία. Κατά τ' άλλα φοβάμαι. Το με το ζόρι δεν πιάνει πάντα λοιπόν. Κουράζομαι πολύ, βαριέμαι τα πάντα. Βαστάτε παιδιά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Το βασικό μου πρόβλημα είναι αυτό. ότι δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα πέρα από το να καπνίζω και να ξαπλώνω. Γράψτε μου
13-06-2012, 11:32 #42
13-06-2012, 11:52 #43
Stirixi, μην παραδίνεσαι.
Το πιο εύκολο είναι να τα παρατήσεις. Όμως δεν αξίζει να παλέψεις?
Αν σε απολύσουν δεν θα είσαι η πρώτη και σίγουρα όχι η τελευταία. Κάποια δουλειά θα ξαναβρεις, μην απογοητεύεσαι!
Όμως αν πέσεις στον βούρκο, κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν δεν βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου.
Σύνελθε, τώρα που είναι νωρίς!!!
16-06-2012, 13:21 #44
Τα ίδια. Μια πάνω μια κάτω, με πολλή βαρεμάρα, να μην μπορώ να γεμίσω τις κενές ώρες. Ουφ...
23-06-2012, 13:35 #45
Τι γίνεται παιδιά; Χαθήκαμε. Εγώ τα ίδια. Δρομολογείται η απομάκρυνσή μου από τη δουλειά και αυτό φυσικά με ρίχνει πολύ. Από την άλλη επειδή πιεζόμουν στη συγκεκριμένη δουλειά κάπως ανακουφίζομαι. Δεν ξέρω όμως αν είναι αυτή η ανακούφιση και χαλάρωση που κάποια στιγμή θα μου γίνουν ακόμη μεγαλύτερη κατάθλιψη. Προσπαθώ να κρατηθώ από διάφορες δραστηριότητες που βάζω στη ζωή μου όπως κάποιες μεταφράσεις εθελοντικά που κάνω για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, γενικά διάφορα τέτοια εθελοντικά που προσπαθώ να κάνω. Ελπίζω να κρατήσω και να μην πέσω κατακόρυφα μετά την απώλεια της δουλειάς μου. Για την ώρα δεν κάνω κέφι για αναζήτηση δουλειάς με βιογραφικά και τέτοια. Μέσα στην παλαβωμάρα μου έχασα και το γιου ες μπι που είχα τα βιογραφικά μου κι αυτό με έριξε επίσης πολύ. Γράψτε μου και πείτε μου και τα νέα σας.