seroquel xr 300 τι γνωριζεται??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

seroquel xr 300 τι γνωριζεται??

παιδια, τι ξερεται για αυτα τα φαρμακα??

Senior Member
    αν κ δεν εχω παρει υπνηλια λεει εχει αρκετη αλλα εσενα ειναι μικρη δοση γενικα ειναι καλο φαρμακο το παιρνουν αρκετοι

για τι ακριβως το δινουν??? δεν εχω καταλαβει ακομη... περνω 3 μαζεμενα τετοια.. οχι 1 των 300... 3Χ300...

Senior Member
    Quote Originally Posted by siaker View Post
    για τι ακριβως το δινουν??? δεν εχω καταλαβει ακομη... περνω 3 μαζεμενα τετοια.. οχι 1 των 300... 3Χ300...
    ψαξε στον γκουγκλη

το εχω ψαξει αχλ εδω και 3 χρονια και εχω δει βιντεο στα youtube που ελεγαν τα χειροτερα για το φαρμακο αυτο... η αληθεια ειναι πως με ριχνει πολυ, αλλα μονο οταν δεν ειμαι καλα. ελεγε κι ολας οτι δινεται σε μαγαλα ατομα σε ηλικια και οποιο παθολογο εχω ρωτησει μου εχει πει τα χειροτερα. πως ειμαιπολυ μικρη για να τα περνω και πως δημιουργουν προβληματαστο αιμα. ηθελα τη γνωμη απο καποιον που τα εχει πιο ξεκαθαρα...

Senior Member
    Τι προβλημα αντιμετωπιζεις ? :)

Quote Originally Posted by Karol View Post
    Τι προβλημα αντιμετωπιζεις ? :)
    καρολ
    πριν 2 χρονια ειχα καποια θεματα οπου μου προκαλεσαν αυπνια. το βασικα προβλημαηταν αυτο... ομως μετα απο καποιες επισκεψεις σε κατι ψυχολογους εγινα χειροτερα με αποτελεσμα να μπω νοσοκομειο. εκει λοιπον μου εδωσαν αυτο το φαρμακο(και καποιο αλλο που το εκοψα). μεσα στο νοσοκομειο απεκτησα περα απο το βασικο θεμα μου ιδεες. ιδεες πως εχω κανει κακα πραγματα, πως εχω αδικησει ανθρωπους και τους εχω φερθει ασχημα και πως ατομα με κοροιδευαν για το χαρακτηρα μου. στην ουσια πως ειμαι κακος ανθρωπος, εχω φερθει ασχημα και ατομα που γνωριζα ηξεραν τι εχω κανει, ακομη και στη προσωπικη μου ζωη και με κοροιδευαν, κατι σαν παρακολουθηση, αλλα οχι ακριβως. ημουν πολυ μπερδεμενη αλλα δεν ειχα καμια ουσιαστικη βοηθεια απο το νοσοκομειο. ισως εγινα ακομη πιο μπερδεμενη. τα φαρμακα λοιπον τα πηρα για ολους αυτουςτους λογους. το βιβλιαριο και τα χαρτια γραφουν οξεια και παροδικη ψυχωσιτικη διαταραχη. και το χαρτι του εξωτερικου ιατρου που με παρακολουθουσε μετα το νοσοκομειο γραφει ψυχωτικη συνδρομη διπολικου τυπου. αυτα τα ωραια.

Senior Member
    εγω γιατι παλι δεν πιστευω πως ειχες ψυχωσικη συνδρομη? :/ Το αγορι μου εχει και πιστεψε με ειναι πολυυυυ χειροτερο απ οτι το περιγραφεις οποτε δεν παιζει κατι τετοιο!!! Αν θες την αποψη μου , Πας σε μια καλη ψυχοθεραπευτρια/ψυχολογο και της λες να σε βοηθησει σιγα σιγα να κοψεις τα χαπια ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΤΠΤ . ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΝΟΜΟΣ!!! Παραλληλα κανεις καποιες συνεδριες με την γιατρο...και ολα σιγα σιγα θα στρωσουν!!!! Πιστεψε με ...πηγαινω και σε ψυχολογο και σε ψυχιατρο και εχω αλλαξει απειρους! Παιρνω και φαρμακα..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!! η μονη λυση ειναι να παλεψεις εσυ , και ο γιατρος που σου τεριαζει φυσικα ::)

εγω γιατι παλι δεν πιστευω πως ειχες ψυχωσικη συνδρομη? :/ Το αγορι μου εχει και πιστεψε με ειναι πολυυυυ χειροτερο απ οτι το περιγραφεις οποτε δεν παιζει κατι τετοιο!!! Αν θες την αποψη μου , Πας σε μια καλη ψυχοθεραπευτρια/ψυχολογο και της λες να σε βοηθησει σιγα σιγα να κοψεις τα χαπια ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΤΠΤ . ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΝΟΜΟΣ!!! Παραλληλα κανεις καποιες συνεδριες με την γιατρο...και ολα σιγα σιγα θα στρωσουν!!!! Πιστεψε με ...πηγαινω και σε ψυχολογο και σε ψυχιατρο και εχω αλλαξει απειρους! Παιρνω και φαρμακα..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!! η μονη λυση ειναι να παλεψεις εσυ , και ο γιατρος που σου τεριαζει φυσικα ::)

Karol ειλικρινα τα λογια σου μου δινουν πολυ δυναμη!!! σε ευχαριστω για τη γνωμη σου!!!! αν επιτεπεται και θες να μου πεις τι εχει το αγορι σου ακριβως και εσυ γιατι πας σε ψυχιατρο?? αν δεν θες να απαντησεις το καταλαβαινω και ζητω συγγνωμη!!!!!!

Senior Member
    καλή μου μάλλον αυθύποβολεσαι εσυ που ξέρεις τον εαυτό σου σκέψου μόλις μπηκεσ στο νοσοκομείο σου λεγαν οι άλλοι ιστορίες κ μετα τα πάθαινες;

Quote Originally Posted by elis View Post
    καλή μου μάλλον αυθύποβολεσαι εσυ που ξέρεις τον εαυτό σου σκέψου μόλις μπηκεσ στο νοσοκομείο σου λεγαν οι άλλοι ιστορίες κ μετα τα πάθαινες;
    Oχι δε μου ελεγαν κατι!!!! Αλλα ενω ημουν μονο με αυπνια και κρισης πανικου, με εκλεισαν στο νοσοκομειο(φαντασου με τα λογια τους μαναγκασαν να συμφωνησω και να υπογραψω οτι θελω να μπα απο μονη μου) και εκει αρχισα να πιστευω και να νομιζω απο τις συμπεριφορες και τα λογια των γιατρων και των αλλων αρρωστων οτι γνωριζουν πραγματα για εμενα και με κοροιδευαν για πραγματα που εχω κανει και τον χαρακτηρα μου. Ιδεες!!!

Senior Member
    Siaker εχεις δικαιωμα να ξερεις ακριβως τι εχεις.
    Πηγαινε σε εναν ψυχιατρο και απαιτησε να σου πει τι εχεις.
    Τα seroquel ειναι αντιψυχωτικα αλλα τα δινουν και για αλλες ψυχικες ασθενειες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    E δεν ειναι ολες οι ψυχικες ασθενειες αυθυποβολη.

Karol δεν εχουν ολοι οι αθενεις τα ιδια συμπτωματα. Το οτι εσυ γνωριζεις εναν ψυχωτικο που εχει μια συμπτωματολογια δεν σημαινει οτι ολοι εχουν την ιδια.
    Τα φαρμακα συμφωνω οτι κανουν κακο αλλα σε καποιες περιπτωσεις πρεπει να τα παιρνεις.

betelgeuse ειναι αοτι εχουν περασει τοσα χρονια και δεν εχω την υπομονη να μπω στο ιδιο γ..... τριπακι!!! να ψαχνω τον ιδανικο ψυχιατρο.!!!! πιστευω κανενας δε θα μου πει τι ειναι αυτο που ακριβως εχω...!!!! εχω τσιγματισει τον εαυτο μου!!! δεν μπορω να λεω ειμαι καλα ενω περνω τα φαρμακα αυτα!!! παλευω μεσα μου στο αν τα χρειαζομαι κι αν οχι!! μια λεω οτι με καταντησαν να τα περνω, την αλλη οτι πρεπει και θελω να τα περνω απο φοβο. μετα εχω σκεψεις, πώς θα βρω δουλεια, πώς θα εχω παρρες, σχεση.... ειμαι πολυ μπερδεμενη, φοβισμενη, αδικημενη, πολλα και διαφορα συναισθηματα.

τα seroquel ειναι καλα φαρμακα?? το οτι μου λενε ατομα και γιατροι να μη τα περνω γιατι ειμαι μικρη και μου κανουν κακο?? ισχυει?? αυτα που διαβασα και λενε πως κανουν κακο στην υγεια?? στο αιμα?? στα οργανα??? και στη ψυχολογια??ισχυουν? περνεικανεις αλλος να μου πει τινιωθει??!!!

Senior Member
    καλή μου εχω ψύχωση κι αυτα που λες είνα σχετικά αφηρμένα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυθύποβολη

Page 1 of 2 12 LastLast