Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 168
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 168 of 837 FirstFirst ... 68118158166167168169170178218268668 ... LastLast
Results 2,506 to 2,520 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ειδες, ολα θα φτιαξουν
    Μακάρι αλλά εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε να είχαν ήδη φτιάξει με τα φάρμακα, γι' αυτό κι απογοητεύτηκα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    Πολύ λίγο!.. αλλά έχω διαπιστώσει την ματαιότητα να θέλουμε να γυρίσει ο χρόνος πίσω...
    οπότε για αυτό ένα ξεκάθαρο παρόν, θα φέρει ένα πιο ευοίωνο μέλλον.. όλα όσα θέλεις και μπορείς να τα πράξεις είναι μπροστά σου...βρες τις ευκαρίες και αρπαξέ τες!
    Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να κάνω το παρόν ξεκάθαρο...τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ούτε στο μυαλό, ούτε στην ψυχή μου, νιώθω σαν να υπάρχει ένα σύννεφο μέσα μου που με εμποδίζει να δω και να σκεφτώ καθαρά...αν έχεις κάποια ιδέα πες μου τη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μακάρι αλλά εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε να είχαν ήδη φτιάξει με τα φάρμακα, γι' αυτό κι απογοητεύτηκα...
    Αν ησουν αρρωστη δεν θα στρωσεις σε 2 μερες, εχε υπομονη. Προσπαθησε να αποβαλλεις αυτα που σε αρρωσταινουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αγχος κι ανασφαλεια για το μελλον. να θες να εισαι καλα, να προσπαθεις σκληρα να ξεχαστεις και να ξεφαντωσεις καλοκαιριατικα, αλλα οταν η μιζερια και η κακομοιρια ειναι παντου γυρω σου, κι εσυ δεν εχεις κατι σιγουρο απο σεπτεμβρη, πως να το κανεις ? ειτε βλεπωντας και τους πακιστανους στα φαναρια της Μεσογειων να ζητιανευουν μεστη ζεστη, ειτε διαβαζωντας οτι θα κλεισουν τα συνορα αμα φυγουμε απ'το ευρω, ολα ειναι σκατα και προβλεπω να μενουμε μαζι με τους αλλοδαπους κι ολη αυτη τη κατασταση που ειμαστε τωρα, να μην υπαρχουν δουλειες, να εχουν βολευτει μονο οι τζαζογριες λογο ηλικιας επειδη ειναι παλιοτερες, και να αυτοκτονουμε ο ενας μετα τον αλλον οπως γινεται ηδη. μα ειναι ανουσιο αυτο το πραμα, αυτη η ζωη, αυτο που σε καναν να εισαι. και να θες να προχωρησεις και να νιωθεις καλα, δε μπορεις.
    Αφου και εσυ σαν τις γριες ΧΑ ψηφισες :Ρ με την διαφορα πως αυτες θα παρουν κατι σαν εθνικοφρονες και εσυ θα πρεπει να γινεις τον ηρωα του ενθνους θυσιαζοντας τα ονειρα σου για να μπορουν οι βολεμενοι να παραμεινουν βολεμενοι

Banned
    Αφου και εσυ σαν τις γριες ΧΑ ψηφισες :Ρ με την διαφορα πως αυτες θα παρουν κατι σαν εθνικοφρονες και εσυ θα πρεπει να γινεις τον ηρωα του ενθνους θυσιαζοντας τα ονειρα σου για να μπορουν οι βολεμενοι να παραμεινουν βολεμενοι
    επειδη μαλλον δε ξερεις τι λες, κατσε και διαβασε παλιοτερα ποστς μου πριν τις εκλογες, να δεις οτι το γραφα ξεκαθαρα πως ΔΕΝ ψηφιζω. εδω μεσα μπορει να επαιρνα το μερος τους γιατι ειναι μειοψηφια κι εχω κουραστει να ακουω τους παντες να τους βριζουν, στη πραγματικοτητα ομως ειμαι απολιτικ και δεν ενδιαφερομαι καθολου για τη πολιτικη κι απεχω. αλλα δυστυχως επειδη ζω ακομα ελλαδα με παιρνει κι εμενα η μπαλα αθελα μου με οτι συμβαινει εδω. επισης δε κυβερνουσε η ΧΑ τοσα χρονια, και μακαρι να ανηκα οντως εκει, θα ειχα τοτε περισσοτερες απολαβες, στηριξη κι αλληλεγγυη απο καθε αλλο!

Senior Member
    Αν ησουν αρρωστη δεν θα στρωσεις σε 2 μερες, εχε υπομονη. Προσπαθησε να αποβαλλεις αυτα που σε αρρωσταινουν
    Έχεις δίκιο αλλά έχω πνιγεί πια...επίσης, το να πηγαίνω στην ψυχίατρο δεν μου κάνει καλό συναισθηματικά...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Aισθανομαι ασφαλεια, για ολους τους παραδοξους λογους που μπορει να το αισθανθει καποιος..
    α) Δυο γερικα σκυλια (το ενα ημιτυφλο) που νυχτα μερα τη βγαζουν στην αυλη. Μας φυλανε, λεω της μανας μου και αυτη με κοροιδευει οτι δε μπορουν να παρουν τα ποδια τους :/
    β) Η γατα, μας φυλαει κι αυτη, λεω στη μανα μου, παλι γελαει μες στα μουτρα μου, μα αν παει να μπει κλεφτης στανταρ θα την πατησει στο σκαλοπατι και θα φαει τα μουτρα του ρε μανα!!!
    γ) Διπλα μας, οι καλοι μας γειτονες, μια μανα με 3 ντερεκια σκετη συμμορια, εξαιρετικα παιδια, πιανε φιλιες της λεω της μαμας, δεν ειν' κακο!! :Pp

Mαλλον βαριεμαι μεσημεριατικο, αλλα δεν παω για μπανιο ποτε με νταλα ηλιο, γυρναω παντα με ημικρανια. Ας παω να φαω καρπουζι. Μπαι μπαι!

Senior Member
    Αρκετα κουρασμενη και φορτωμενη με διαφορες σκεψεις αλλα ευελπιστω οτι θα ηρεμησω καπως στις διακοπες που πλησιαζουν!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    επειδη μαλλον δε ξερεις τι λες, κατσε και διαβασε παλιοτερα ποστς μου πριν τις εκλογες, να δεις οτι το γραφα ξεκαθαρα πως ΔΕΝ ψηφιζω. εδω μεσα μπορει να επαιρνα το μερος τους γιατι ειναι μειοψηφια κι εχω κουραστει να ακουω τους παντες να τους βριζουν, στη πραγματικοτητα ομως ειμαι απολιτικ και δεν ενδιαφερομαι καθολου για τη πολιτικη κι απεχω. αλλα δυστυχως επειδη ζω ακομα ελλαδα με παιρνει κι εμενα η μπαλα αθελα μου με οτι συμβαινει εδω. επισης δε κυβερνουσε η ΧΑ τοσα χρονια, και μακαρι να ανηκα οντως εκει, θα ειχα τοτε περισσοτερες απολαβες, στηριξη κι αλληλεγγυη απο καθε αλλο!
    με αυτο το σκεπτικο δεν διαφερεις απο αυτους που εφεραν την χωρα σε αυτο ο χαλι, απλα λυπασαι πως δεν ησουν τυχερος να εισαι ενας απο αυτος. Ε παρε το χαμπαρι πως δεν εισαι ενας απο αυτους και το κατεστημενο ποτε δεν δουλευε για σενα. Η αδιαφορια και η απαθεια δεν ειναι ο δρομος για να εχεις δικα σου ονειρα οποτε δεν ειναι και εξοδος απο την καταθλιψη. Μονο αν πολεμισεις τους εχθρους σου, εστω στο μυαλο σου μπορεις να βρεις καποια δυναμη στην δικαιωση. Δεν εισαι βλακας, βρες αυτους που σου εφαγαν τα ονειρα και τα καταλληλα επιχειρηματα για να νοιωσεις δυνατος - γτ μονο το δικιο δινει δυναμη.

Senior Member
    Εντελώς άχρηστη και ηλίθια...ένα σκουπίδι...

Senior Member
    Εντελώς άχρηστη και ηλίθια...ένα σκουπίδι...
    οσο το επαναλαμβανεις νοιωθεις χειροτερα για αυτο προσπαθησε να το ξεχασεις και να αποδεχθεις τον εαυτο σου ετσι οπως ειναι

Senior Member
    οσο το επαναλαμβανεις νοιωθεις χειροτερα για αυτο προσπαθησε να το ξεχασεις και να αποδεχθεις τον εαυτο σου ετσι οπως ειναι
    Εσύ θα μπορούσες στη θέση μου; Να σε αποδεχτείς αν ήσουν αυτό που περιγράφω;

Senior Member
    Εσύ θα μπορούσες στη θέση μου; Να σε αποδεχτείς αν ήσουν αυτό που περιγράφω;
    δεν ειμαι διαφορετικος απο σενα, αλλα δεν κλαιγομαι, ξυπνησα πριν μια ωρα και ολα μου ηταν σκατα και ηρθε συνεργειο να κανει απολυμανση, ανοιξα το πς και ηδη ανεβαινω, σε λιγο θα κανω αλλο καφε και θα ανεβω και αλλο :Ρ

Senior Member
    δεν ειμαι διαφορετικος απο σενα, αλλα δεν κλαιγομαι, ξυπνησα πριν μια ωρα και ολα μου ηταν σκατα και ηρθε συνεργειο να κανει απολυμανση, ανοιξα το πς και ηδη ανεβαινω, σε λιγο θα κανω αλλο καφε και θα ανεβω και αλλο :Ρ
    Εγώ πάλι δεν μπορώ ν' ανέβω και μου περνάνε κι άσχημες σκέψεις από το μυαλό...μακάρι να μπορούσα ν' ανέβω...

Senior Member
    Εγώ πάλι δεν μπορώ ν' ανέβω και μου περνάνε κι άσχημες σκέψεις από το μυαλό...μακάρι να μπορούσα ν' ανέβω...
    εχεις λογικη, προσπαθησε να τις αναιρεσεις, αν δεν μπορεις μονη ζητησε βοηθεια και στο κατω κατω δες αν αξιζει να στενοχωριεσαι