Τι σκέφτεστε; - Page 903
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 903 of 1532 FirstFirst ... 40380385389390190290390490591395310031403 ... LastLast
Results 13,531 to 13,545 of 22967
    Banned
    οχι επεστρεψα τη δευτερα, το ειπα προχτες και στο αλλο τοπικ "Πώς αισθάνεστε τώρα", γιατι δεν αντεχα αλλο εκει. το θεμα δουλεια πραγματικα ποναει, οποτε ας το αφησουμε για αλλη φορα.

Senior Member
    Τι δεν άντεξες ΚΕΝΟ; Τη μοναξιά και την έλλειψη υποδομών; Προτιμότερο δεν ήταν να τα υποφέρεις από την γκρίνια των γονιών;

Banned
    και τα δυο ναι. οι γονεις τωρα φευγουν παλι για καμια βδομαδα, οποτε θα εχω το σπιτι εδω δικο μου για λιγο. αντε να το συντηρισεις ομως ολοκληρο και να τα βγαλεις περα μονος σου, ενω το εχουν κι αυτοι παρατημενο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    και τα δυο ναι. οι γονεις τωρα φευγουν παλι για καμια βδομαδα, οποτε θα εχω το σπιτι δικο μου για λιγο. αντε να το συντηρισεις ομως ολοκληρο και να τα βγαλεις περα μονος σου, ενω το εχουν κι αυτοι παρατημενο.
    πάντως όσο έκανες μπάνια, ασχέτως του πρηξίματος, καλύτερα φαινόσουν.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    πάντως όσο έκανες μπάνια, ασχέτως του πρηξίματος, καλύτερα φαινόσουν.
    θενξ θα καθομουν κι αλλο εκει, αλλα οταν εισαι μονος βαριεσαι πολυ γρηγορα. κι εγω ειμαι και ζηλιαρης ξερεις, δεν αντεχω να βλεπω ουτε ζευγαρακια, ουτε το κοσμο γενικα να περναει καλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θενξ θα καθομουν κι αλλο εκει, αλλα οταν εισαι μονος βαριεσαι πολυ γρηγορα. κι εγω ειμαι και ζηλιαρης ξερεις, δεν αντεχω να βλεπω ουτε ζευγαρακια, ουτε το κοσμο γενικα να περναει καλα.
    ναι αλλά αν είσια μόνος στην Αθήνα, είναι καλύτερο?
    και τα ζευγαράκια που βλέπεις και ζηλεύεις μπορεί να μην περνάνε και τόσο καλά..λίγοι γενικά περνούν καλά, αυτό στο εγγυώμαι.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    ναι αλλά αν είσια μόνος στην Αθήνα, είναι καλύτερο?
    και τα ζευγαράκια που βλέπεις και ζηλεύεις μπορεί να μην περνάνε και τόσο καλά..λίγοι γενικά περνούν καλά, αυτό στο εγγυώμαι.
    στην Αθηνα δε κυκλοφορω τοσο οσο εκει, εχει και φασαρια πολυ εδω και δεν αντεχετε το εξω. εκει ειχα τη θαλασσα απεναντι ακριβως, αν και τις δυο τελευταιες μερες πριν φυγω δε πηγα καθολου γιατι δεν ημουν καλα ψυχολογικα. επισης το σπιτι εκει ειναι δυο δωματια μονο, εδω ειναι μεγαλυτερο κι εχει κι air condition.

το αν περνανε καλα ή οχι δε μπορω να το ξερω. τουλαχιστον καλυπτουν τις αναγκες τους, και εχουν βοηθεια ο ενας τον αλλον. εμενα μονος μου ποιος θα με βοηθησει ?

Senior Member
    Συμφωνώ με τη void. Η γνώμη μου είναι όταν γυρίσουν οι γονείς σου, να ξαναπάς πίσω. Δεν είναι δυνατόν εσείς μαζί να μην κάνετε και χώρια να μην μπορείτε. Θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς; Ιδού η ευκαιρία σου, μην τη κλωτσάς.

Banned
    δεν ειναι στο χερι μου ομως, δικο τους το σπιτι, κανουν οτι θελουν. δε παιρνω τα κλειδια και φευγω χωρις να τους ρωτησω. αυτο μεχρι να πεθανουνε και να μου το αφησουνε τουλαχιστον.

Senior Member
    Αυτό είναι το μόνο σου εμπόδιο; Μας έλεγες ότι δεν αντέχεις εκεί. Δηλαδή το μετάνιωσες;

Banned
    εμποδιο ειναι τα λεφτα, γιατι ξερεις ακομα κι αν τους πεισω οτι θελω να παω να μεινω μονιμα στο αλλο σπιτι τους, θα πρεπει να πληρωνω το ρευμα, το νερο, τα παντα που ξοδευω εκει. χειμωνιατικα ειδικα θα χρειαστει και θερμανση, γιατι ειναι κοντα στη θαλασσα και κανει κρυο, οποτε επιπλεον εξοδα. ολα αυτα πως θα πληρωθουν ?

Senior Member
    Άλλος ένας λόγος που σου ανέφερα για τη δουλειά. Τουλάχιστον για τους λογαριασμούς θα φτάνουν τα λεφτά. Δε μου είπες, έχεις ξαναδουλέψει;

Banned
    ναι δουλειες του κωλου. που να τη βρω ομως τη δουλεια τωρα πια ? ολοι μου λενε βρες μια δουλεια βρες μια δουλεια, αλλα κανεις δε μου προτεινει κατι, κι εχω βαρεθει να τους ακουω, λες κι εγω θα τη γεννησω τη δουλεια απ'το τπτ. γνωστους να με βοηθησουν δεν εχω, οι γονεις ειναι συνταξιουχοι καμια επαφη με συναδερφους οποτε δε μπορουν ουτε αυτοι να με βολεψουν, εδω απολυουν ανθρωπους που αξιζουν με καμποσα πτυχια, εμενα θα προτιμησουν ? γι'αυτο σου λεω το θεμα δουλεια ποναει, το αφηνουμε. καληνυχτα δουλεια, στην επομενη ζωη.

Banned
    σκεφτομαι ποση αναρχια υπαρχει. καθε ειδος με καθε ονομασια. ακομα αυτους που συνεχιζουν να πραγουν μαεστρικα με χαμενες αξιες ετοιμοπολεμες κοινωνιες οπως η δικη μας.

Banned
    φανταστικος φιλος η φανταστικος εχθρος;