Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 52 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 779
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    χμμ εδω διαφωνω.. δεν ηταν απλα χιουμορ, ειχε αληθειες δομενες χιουμοριστικα.. Οι αληθειες οντως θα επρεπε γνωστες σε ολους, ελα ομως που δεν ειναι......
    αλήθειες είναι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Δεν μιλάω για μένα, όχι ότι παίζει ρόλο, αλλά εγώ είμαι σε άλλη φάση... Θα σου πω κάποια στιγμή την ιστορία μου...
    Όμως πολλές το κάνουν, γιατί φαίνονται καλά παιδιά στην αρχή (της νύχτας εννοώ...). Όταν όμως είσαι σε αυτή την ηλικία πόσο πρέπει να περιμένεις για να κάνεις σεξ? Δεν είναι λίγο ξεπερασμένο το να κάνεις τον άλλον να περιμένει, να ψηθεί?
    Δλδ το να κλείσεις ενα ραντεβου και να πας μετα το ραντεβου ειναι ψήσιμο?

Και πού να τον γνωρίσουμε το έρωτα? Στη δουλειά? απαπα Στον δρόμο? Δεν λέω, υπάρχουν κάποιοι που σου σφυρίζουν, αλλά αρκει? Σε κοινές παρέες? Είναι τόσες οι ελεύθερες στην παρέα μου που οι πιθανότητες είναι ελάχιστες...
    Δεν ξερω, εμένα σχεδόν όλοι οι φίλοι μου μέσω fb κάνουν σχέσεις μαθαίνω... τι να πω, εμένα η μόνη "ευκαιρία" που μου έτυχε μέσω fb ήταν μια που δεν βλεπόταν καθόλου μα καθόλου... ουτε μεθυσμένος ρε παιδιά... Μου πιάνει την κουβεντα, 1η ερώτηση που δουλεύω 2η ερώτηση αν έχω δικό μου σπίτι και αμάξι... Ξενέρωμα στο φουλ. Θα της απαντούσα κατάλληλα (οξωωωωωωωωω) αλλα ας είναι καλά ενα αλφα επίπεδο που ωρες ωρες μου βγαίνει...

Εννοείται ότι έχω κάνει λάθη και πολλά. Εσύ όμως γιατί δεν τολμάς πια?
    Γιατι ειμαι αποξενωμένος στην κωλοΑθήνα και κυρίως δεν έχω κατάλληλες δημόσιες σχέσεις.
    Forbidden dreams

Banned
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Όχι λίγο σεξ, πολύ θέλω θα έλεγα. Αλλα τετοιο σενάριο δεν παίζει ουτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, το να έρθει δλδ γκόμενα στα ίσια να στο πει έτσι χύμα. Εγω θα τσιμπιομουνα να δω αν είμαι ξύπνιος.
    μπορει να σε γουσταρει κοπελα της πασαρελας και να ανταποκριθει και να ερωτευτεις μια μετρια και να μην θελει. ακομα μπορει να παιξει και αυτο που λες ονειρο αλλα να μην ενθουσιαστεις οσο στο ονειρο. ολα μπορουν να συμβουν.

Senior Member

Και πού να τον γνωρίσουμε το έρωτα? Στη δουλειά? απαπα Στον δρόμο? Δεν λέω, υπάρχουν κάποιοι που σου σφυρίζουν, αλλά αρκει? Σε κοινές παρέες? Είναι τόσες οι ελεύθερες στην παρέα μου που οι πιθανότητες είναι ελάχιστες...
    δεν μας βαζεις στην παρεα σου λεω εγω......?????

Senior Member
    Δλδ το να κλείσεις ενα ραντεβου και να πας μετα το ραντεβου ειναι ψήσιμο?
    Μία μέρα παράταση λοιπόν...

Δεν ξερω, εμένα σχεδόν όλοι οι φίλοι μου μέσω fb κάνουν σχέσεις μαθαίνω...
    Εγώ γενικά δεν είμαι του internet, προτιμώ το ζωντανό...

τι να πω, εμένα η μόνη "ευκαιρία" που μου έτυχε μέσω fb ήταν μια που δεν βλεπόταν καθόλου μα καθόλου... ουτε μεθυσμένος ρε παιδιά... Μου πιάνει την κουβεντα, 1η ερώτηση που δουλεύω 2η ερώτηση αν έχω δικό μου σπίτι και αμάξι... Ξενέρωμα στο φουλ. Θα της απαντούσα κατάλληλα (οξωωωωωωωωω) αλλα ας είναι καλά ενα αλφα επίπεδο που ωρες ωρες μου βγαίνει...
    έεεε και να μην βλέπεται και να θέλει λούσα... Ευτυχώς που κράτησες το επίπεδο (το επίπεδο και ο βήχας δεν κρύβονται...) :)

Γιατι ειμαι αποξενωμένος στην κωλοΑθήνα και κυρίως δεν έχω κατάλληλες δημόσιες σχέσεις.
    Μα η Αθήνα έχει τον πιο πολύ κόσμο. Αν δεν γκομενίσεις στην Αθήνα, πού θα γκομενίσεις, στο χωριό που έχει 3 γυναίκες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    χαααχαχαχχαχα.
    έτσι... να γίνει κανα κονέ? :)

Senior Member
    +1 Πέστα ρε συ !

Quote Originally Posted by sball View Post
    μπορει να σε γουσταρει κοπελα της πασαρελας και να ανταποκριθει και να ερωτευτεις μια μετρια και να μην θελει. ακομα μπορει να παιξει και αυτο που λες ονειρο αλλα να μην ενθουσιαστεις οσο στο ονειρο. ολα μπορουν να συμβουν.
    Μπαααααα... ειδικά εδω περα χλωμό το κόβω αρχηγέ....

Εγώ γενικά δεν είμαι του internet, προτιμώ το ζωντανό...
    Δεν ξέρω, εγω δεν κολλάω σε τετοιες λεπτομέρειες. Σιγα μην έρθει κανα τυχερό (λεεεεεμε τωρα) και κάθομαι να τσιρίζω το απο που ήρθε...

Μα η Αθήνα έχει τον πιο πολύ κόσμο. Αν δεν γκομενίσεις στην Αθήνα, πού θα γκομενίσεις, στο χωριό που έχει 3 γυναίκες?
    Εμένα πάντως μου φαίνεται δύσκολο περιβάλλον και οι γυναίκες υπερβολικά ξενέρωτες. Άμα δεν έχεις κατάλληλες δημόσιες σχέσεις και τύχη δεν παιζει τπτ...
    Forbidden dreams

Senior Member
    χαααχαχαχχαχα.
    έτσι... να γίνει κανα κονέ? :)
    αφου λες πως εχεις τις καλυτερες και δεν βρισκουν ουτε με φαναρι αντρα

Senior Member

Εμένα πάντως μου φαίνεται δύσκολο περιβάλλον και οι γυναίκες υπερβολικά ξενέρωτες. Άμα δεν έχεις κατάλληλες δημόσιες σχέσεις και τύχη δεν παιζει τπτ...
    Γιατι στην επαρχια τι αλλαζει? εδω απο μικρες τους λενε η μανα τους, βρες κανεναν με δουλεια κλπ κλπ (ελαχιστες ειναι αυτες)ΑΠΛΑ υπαρχουν κατι τετοιες αντιληψεις ακομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Γιατι στην επαρχια τι αλλαζει? εδω απο μικρες τους λενε η μανα τους, βρες κανεναν με δουλεια κλπ κλπ (ελαχιστες ειναι αυτες)ΑΠΛΑ υπαρχουν κατι τετοιες αντιληψεις ακομα
    γτ στην Αθηνα τι λενε οι μαναδες, βρες εναν τσογλανο να τον ταιζουμε και αυτον?

Senior Member
    Δεν ξερω ρε παιδια, δεν με πάει το μέρος. Και μην συγκρίνεις με τέτοια βάση περι επαρχίας, όλα αυτα είναι άσχετα. Άμα σε πάει κάπου σε πάει, αλλιώς τρως τα μουτρα σου. Τέλος.
    Forbidden dreams

Senior Member
    γτ στην Αθηνα τι λενε οι μαναδες, βρες εναν τσογλανο να τον ταιζουμε και αυτον?
    κυριαρχει περισσοτερο σε επαρχιες,αυτο θελω να πω

Senior Member
    αφου λες πως εχεις τις καλυτερες και δεν βρισκουν ουτε με φαναρι αντρα
    χαχαχααχαχααχα

Senior Member
    κυριαρχει περισσοτερο σε επαρχιες,αυτο θελω να πω
    οι πιο πολλες μαμαδες στην Αθηνα απο επαρχια ειναι

Senior Member
    Δεν ξέρω, εγω δεν κολλάω σε τετοιες λεπτομέρειες. Σιγα μην έρθει κανα τυχερό (λεεεεεμε τωρα) και κάθομαι να τσιρίζω το απο που ήρθε...
    Εσύ είσαι αγοράκι...

Εγώ λέω, την επόμενη φορά που θα πας σε μπαράκι, να μιλήσεις σε κανένα κοριτσάκι, ή 2 ή 3... Γιατί όπως βλέπεις και ακούς, υπάρχουν και κοριτσάκια που ψάχνονται, αλλά τους την πέφτουν μόνο αυτοί που λέγαμε πριν...

Page 24 of 52 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast