η μοναξια με εχει τσακισει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 133
    Senior Member
    Ρουλα σου εστειλα μηνυμα. Και εγω ειμαι πολυ μονος και νιωθω πολυ μονος. Με παρηγορει να ξερω ομως οτι δεν ειμαι ο μονος που ειναι...μονος. Θελω να τα πουμε.

Ρουλα μου σε καταλαβαινω πολυ...εισαι ομως αδικη λιγο με την ζωη... καποιος παραπανω σου ειπε οτι τα πιο σημαντικα πραγματα ειναι η υγεια σου, οι γονεις σου που ειναι καλα... ξερω οτι σημαντικο ειναι και το να μν εισαι μονη σου..αλλα οχι και να βαλεις τελος στην ζωη σου..γι αυτο το πραγμα! Αν πας σε μια ογκολογικη κλινικη και δεις παιδια με καρκινο...θα αλλαξεισ γνωμη...δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μας, απλα πρεπει να εκτιμαμε και αλλα πραγματα στην ζωη μας που τα εχουμε δεδομενα! Τωρα οσον αφορα την μοναξια σου...μας λες οτι ολη μερα εισαι μεσα στο σπιτι και κλαις...ε πως να γνωρισεις νεα ατομα να τους κανεις φιλους σου...να κανεισ μια σχεση και γενικα να κοινωνικοποιηθεις...απο το σπιτι γινεται δεν γινεται? αρχισε να κανεισ κατι που ταυτοχρονα θα σε κοινωνικοποιησει κιολας...καποια δραστηριοτητα... κατι που σου αρεσει!! Αρχισε να βλεπεις αλλιως την ζωη σου...με αισιοδοξια..και ολα θα πανε καλα!!! ¨)

τζουλια τα εκτιμω ολα αυτα που λες...τα ''δεδομενα''..χαιρομαι που εχω την υγεια μου,το σπιτι μου,την οικογενεια μου,ομως περναω δυσκολα και εγω γινει αδυναμη...ειμαι πολλα χρονια μονη μου..βασικα σχεδον παντα ημουν μονη μου..σημερα λοιπον νοιωθω οτι εχω κουραστει πολυ..δε θελω να αυτοκτονησω..να ζησω θελω..οταν ομως με πιανουν οι απελπισιες μου παρασερνομαι...σκεφτομαι μονο το κακο,τις αρνητικες πλευρες των πραγματων..κατι με σπρωχνει να παραιτηθω..εχω προσπαθησει πολλες φορες να κοινωνικοποιηθω.οπως ανεφερα και παρα πανω παντα εγω ειμαι αυτη που κανω το 1ο βημα,να μιλησω σε καποιον,να του πιασω κουβεντα,να προτεινω καποια βολτα..καταληγω ομως παντα μονη μου να ειμαι.βγαινω ακομα και βολτες μονη μου.πηγαινω σε πλατειες η τελος παντων σε μερη που συχναζει κοσμος με την ελπιδα να γινει κατι,να γνωρισω καποιον.τιποτα ομως δε γινεται ποτε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ρουλα 24 View Post
    εχω απευθυνθει σε λαθος ανθρωπους πολλες φορες,αλλα ειναι ολοι οι ανθρωποι ετσι;το γιατι με πνιγει.γιατι δε με θελει κανεις;γιατι ειναι ολοι τοσο αδιαφοροι;ακομα κι οταν με χαμογελο,διαθεση και θετικη ενεργεια προσπαθω να προσεγγισω καποιον παλι δε γινεται τισποτα.λες και ειναι ολοι συννενοημενοι.επειδη παντα ημουν μονη μου υπηρχαν φορες που το επαιρνα πιο χαλαρα,πιο εγωιστικα.πλεον εχω πατησει κατω τον εγωισμο μου,γιατι δεν εχω αλλη δυναμη να κανω υπομονη.και το οτι εχω τους συγγενεις μου και τους γονεις μου τι σημαινει;ενδιαφερεται κανεις για μενα;τοσο καιρο που βλεπουν ποσο χαλια ειμαι ηρθε κανεις για να μου κανει λιγη παρεα,να μου μιλησει,να με βοηθησει;κανεις.
    πραγματικά με παραξενεύει ολο αυτό..πως ειναι δυνατον να μην εχεις ουτε εναν φίλο,εστω να ειναι ο φίλος του μια φορα στο τόσο,χωρις να θελω να σε στεναχωρέσω μικρή μου αλλα νομίζω ότι κατι φταιει σε σενα.Εριξες ενα γλυκο χαμόγελο κ δεν πηρες πισω τίποτα? πλησίασες με καλή διάθεση κ σε απέρριψαν ?πως πλησιαζεις τους ανθρώπους κ τι ακριβώς περιμένεις να πάρεις?Διώξε τις καχυποψίες δώσε χρονο στους ανθρώπους να βρουν τα ομορφα στοιχεία σου γιατι αυτα ψαχνειςκ εσυ σαυτούς ,δες τη ζωη με το ματι της 19χρονης ,κοριτσακι η ζωη σου ανήκει κ πιστεψε με μπορεις να κανεις παρεες αρκει να δωσεις ακριβως αυτο που θελεις να παρεις.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Ρούλα δεν ξερω αν αυτο που θα σου πω θα σε παρηγορησει.....αλλα....ξερει� � τι ειναι να χαιρεσαι να πηγαινεις σε δημοσιες υπηρεσιες, ικα, νοσοκομεια, τραπεζες, κτλ κτλ μονο και μονο για την ελαχιστη κοινωνικοποιηση που μπορουν να σου προσφερουν? ξερεις τι ειναι να ευχεσαι ο διπλανος σου στη σταση να σου πιασει την κουβεντα για να ανταλλαξεις 2-3 λογια ?? εαν δεν το εχεις αισθανθει.....τοτε ακομη καλα εισαι.... εαν ναι, καλωσηρθες στον κοσμο μου.

Senior Member
    καλο μου ντριμακο επειδή το"ξερει"το εχεις κατω απο το ποστ μου θα ηθελα πολυ να ξερω αν αναφέρεσαι σε μενα κ με τι υφος το λες ...απο περιεργια ρωταω
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Ρούλα δεν ξερω αν αυτο που θα σου πω θα σε παρηγορησει.....αλλα....ξερει� � τι ειναι να χαιρεσαι να πηγαινεις σε δημοσιες υπηρεσιες, ικα, νοσοκομεια, τραπεζες, κτλ κτλ μονο και μονο για την ελαχιστη κοινωνικοποιηση που μπορουν να σου προσφερουν? ξερεις τι ειναι να ευχεσαι ο διπλανος σου στη σταση να σου πιασει την κουβεντα για να ανταλλαξεις 2-3 λογια ?? εαν δεν το εχεις αισθανθει.....τοτε ακομη καλα εισαι.... εαν ναι, καλωσηρθες στον κοσμο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    καλο μου ντριμακο επειδή το"ξερει"το εχεις κατω απο το ποστ μου θα ηθελα πολυ να ξερω αν αναφέρεσαι σε μενα κ με τι υφος το λες ...απο περιεργια ρωταω
    κ με το που κανω ποστ βγαινει το δικο σου ολοκληρο ...εγω διαβαζα μονο μεχρι το ξερει ...οκ νριμ.. σουιτ ντριμ

Senior Member
    Ρούλα δεν ξερω αν αυτο που θα σου πω θα σε παρηγορησει .....αλλα.... ξερεις τι ειναι να χαιρεσαι να πηγαινεις σε δημοσιες υπηρεσιες, ικα, νοσοκομεια, τραπεζες, κτλ κτλ μονο και μονο για την ελαχιστη κοινωνικοποιηση που μπορουν να σου προσφερουν? ξερεις τι ειναι να ευχεσαι ο διπλανος σου στη σταση να σου πιασει την κουβεντα για να ανταλλαξεις 2-3 λογια ?? εαν δεν το εχεις αισθανθει..... τοτε ακομη καλα εισαι .... εαν ναι, καλωσηρθες στον κοσμο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    κ με το που κανω ποστ βγαινει το δικο σου ολοκληρο ...εγω διαβαζα μονο μεχρι το ξερει ...οκ νριμ.. σουιτ ντριμ
    ολα οκ Ηλιαννα....!!!!

το εχω νοιωσει αυτο που λες howtodream8..αν δεις παρα πανω γραφω οτι μερικες φορες βγαινω εξω μονη μου με την ελπιδα να γωνρισω εναν ανθρωπο η εστω να μιλησω με καποιον...ενα και μονο βλεμμα η καποιο χαμογελο καποιου μπορει να γεμισει αμεσως με ελπιδα,με χαρα..εχω πιασει ακομα και τη κουβεντα σε αγνωστους στο δρομο..θα τους ρωτησω για παραδειγμα πολυ ευγενικα τι ωρα ειναι,και θα πιασουμε μια συντομη κουβεντα..το εχω κανει πολλες φορες.κι ομως η κουβεντα αυτη διαρκει για λιγο μονο και επειτα οι ανθρωποι αυτοι φευγουν και δεν τους ξανα βλεπω..ΗΛιαννα.υπηρχαν περιοδοι που ειχα φιλους.λιγους βεβαια,αλλα ειχα.τους εχασα ομως.ειχα μια κολλητη πριν 3 χρονια η οποια με προδωσε.απο τοτε δεν εχω καποιον.γνωρισα πριν λιγο καιρο μια κοπελα αλλα τη βλεπω ελαχιστες φορες..δε μου φτανει αυτο.θελω καποιον αν γινοταν καθε μερα.η εστω να εχω καποιον να μιαλω απ το τηλεφωνο.μου λειπει η επικοινωνωια.θελω τοσο πολυ να μιλησω σε καποιον,να εκφρασω αυτα που νοιωθω,ολα υατα που θελω να πω.και το ξερω οτι μπορει να σε παραξενευει το οτι πλησιαζω ανθρωπους με ευγενια και χαμογελο και παρ ολα αυτα δεν κανω παρεες αλλα ετσι ειναι.θα μιλησω με καποιον θα ειμαι χαρα ανθρωπος,και οατν θα του ζτ5ησω μετα πο λγιο καιρο να βγουμε δε θα μπορει...για να μησ χολισασω τα μηνυματα.οσες φορες εχω στειλει μηνυμα σε καποιον η τον εχω παρει τηλεφωνο το χω μετανιωσει.ολοι απαντανε πολυ αποτομα και μονολεκτικα,σα να βαριουνται η και εγω δε ξερω τι..μερικοι δεν απαντουν καν..τι συμβαινει ετιτελους;ειμαι τοσο ενοχλητικη και αντιπαθητικη;δε μπορω να καταλαβω..

Senior Member
    Για να σε ακουσει κάποιος κ να ειναι κοντα σου οταν τον χρειάζεσαι πρέπει να ειναι καλος φίλος κ εσύ ρουλακι μου η βρίσκεις πάντα τ λάθος ατομα η ψάχνεις πέρα απο τα ανθρώπινα δεδομένα.Ο φίλος θα σάκούσει κ θα σου σταθεί αλλά κάποιες φορές εχει την αναγκη τα δικά σου αυτιά κ την δική σου στήριξη η μπορει να εχει απλα την αναγκη να απομακρυνθεί για λιγο για να αφουγκραστεί την δικια του ψυχή..μήπως κάπου εκει το παρεξηγείς?εγώ νομίζω πως ναι .Σαν μεγαλύτερη θα σου έλεγα να δώσεις την αγαπη σου κ την καρδιά σου κ κάποιος εκει εξω θα το εκτιμήσει κ αυτό που πρεπει να κανεις για το καλο της ψυχικής σου υγείας ειναι να διώξεις τις υπερβολικες καχυποψίες βγαινει στα ματια μας στις κινήσεις μας κ οι αλλοι απομακρύνονται Δίνεις κ παίρνεις λέγεται το όμορφο παιχνίδι της φιλίας κ παντα οι φίλοι θα εχουν απλα ονόματα όπως νίκος σούλα μαρία μη περιμένεις να βρεις αγγέλους επι γης με την ένοια ότι είμαστε άνθρωποι όλοι με αδυναμίες.
    Last edited by ΗΛΙΑΝΝΑ; 07-08-2012 at 19:29.

Member
    ''ΒΡΗΣΚΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ''
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΥΤΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΤΟ ΠΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΟΙ, ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ Ή ΟΧΙ, ΑΝ ΜΑΣ ΧΛΕΒΑΣΟΥ Ή ΟΧΙ, ΑΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ, ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥ Ή ΟΧΙ, ΑΝ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΥΠΛΑ ΜΑΣ Ή ΟΧΙ, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ Ή ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ.
    ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ, ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΑΣ.
    ΤΟΤΕ Ή ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΧΛΕΝΑΣΟΥΝ.
    ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΙΘΗΣΗ ΕΠΗΣΗΣ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ.
    ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΥΤΟΠΕΠΗΘΗΣΗ?
    ΟΤΑΝ ΙΠΑ ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΙΠΕ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΦΤΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΗΣ ΑΛΟΣ. ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΗΣ ΚΑΛΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ.

ΑΥΤΗ ΙΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗΜΗ ΔΙΑΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.
    ΧΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

Senior Member
    τα κεφαλαια κουραζουν.

Member
    καλή παρατήρηση.............................. ..

KOSSTA στμφωνω εν μερη με αυτα που λες..οτι δηλαδη εμεις ευθυνομαστε για τη συμπεριφορα των αλλων απενατντι μας..ας πουμε οταν ημουν στο σχολειο,ημουν ο περιγελος του σχολειου.ολοι με κοροιδεαυν χωρις να χω κανει κατι.ουτε ειχα ποτε πειραξει καποιον,ουτε ειχα προκαλεσει,απολυτως τιποτα.κι μετα απο χρονια συνειδητοποιησα οτι ακριβως επειδη ημουν τοσο ησυχη και διακριτικη μου φαιρονταν τοσο απαισια..και μετα το σχολειο,στις συναναστροφες μου με τους αλλους ανθρωπους συνεχιζα να ειμαι το ιδιο ηπια και ευγενικη...και πιαστηκα πολλες φορες κοροιδο..δεν ειναι ομως αδικο αυτο...;πως πρεπει να ειμαι για να με σεβονται;

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast