Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 43 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 635
    Banned
    και επειδή παρεξηγήθηκα με αυτά που είπα με τα ζευγαράκια θέλω να πω το εξής:
    δεν είπα πως θα επιβάλω αυτά που θέλω σε όλο των κόσμο.
    Αλλά σε περίπτωση που μέσα σε ιδιωτικούς χώρους όπως είναι μία καφετέρεια τα ζευγαράκια μόνο που δεν πηδιούνται ε τότε ναι θα φωνάξω τον υπεύθυνο.
    Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ..και με φίλες μου που έχουν σχέση και είμαστε πολλές φορές μαζί σε έναν τέτοιο χώρο και συμβαίνει κάτι τέτοιο....Ολες μα όλες το σχολιάζουν αρνητικά και πολύ πιο αρνητικά από ότι το σχολίασα εγω...

Senior Member
    εγω σου ειπα και πριν την γνωμη μου. αυτοι που "μονο που δεν πηδιουνται" ειναι απλα για λυπηση.ειναι φτωχα ζευγαρακια χωρις στεγη.
    κανεις δεν φτανει σε τετοιες περιπτυξεις δημοσιως οταν εχει σπιτι.
    οποτε αντι να εκνευριζεσαι μαζεψτε κανενα πενηνταρικο ρεφενε να τους το κανετε δωρο να πανε σε ξενοδοχειο.

Banned
    και οι φίλες μου έχουν σχέση...
    συγνώμη λοιπόν δεν ειναι ούτε πως έχω κάποιο πρόβλημα προσωπικο με τα ζευγαράκια.
    Σίγουρα κάνουν σπαράλια τα ψυχολογικά μου, αλλά εδώ δεσμευμένες φίλες μου που δεν έχουν ούτε λόγο να ζηλέψουν ούτε και να συγχυστούν ειλικρινά αντιδρούν πολύ χειρότερα από ότι εγώ.
    Δεν έκανα λόγο ούτε για ένα πεταχτό φιλί ούτε για χεράκι χεράκι.
    Αυτό που ενοχλεί και τις φίλες μου πολύ περισσότερο από ότι εμένα είναι τα ατέρμονα γλωσσόφιλα μέσα σε χώρος όπως μια καφετέρεια που δεν πας να δεις μία τσόντα.
    Τότε ναι θα φωνάξω τον υπεύθυνο..σίγουρα βέβαια δεν μπορώ να κάνω τπτ όταν αυτό γίνεται σε ένα παγκάκι π.χ....αυτό εννοείται

Junior Member
    Βρε Εμμανουελα μου 20 εισαι δε σε πηραν ακομα τα χρονια!!!Εχεις μελλον μπροστα σου!Μη τα παρατας!Ενας σημεντικος παραγοντας στο αν θα βρεις αγορι η οχι ειναι η αυτοπεποιθηση σου!Εγω δεν πιστευω οτι δεν μπορεις να βρεις!Απλα πιστευω οτι το καλο πραγμα αργει!Μπορει να εχεις γνωρισει ηδη καποιον που να νιωθει ερωτευμενος μαζι σου κι εσυ να μη το καταλαβαινεις ;) Προσωπικη μου αποψη μην απελπιζεσαι!Που θα παει για ολους υπαρχει καποιος! ;)

Banned
    Quote Originally Posted by Only View Post
    Βρε Εμμανουελα μου 20 εισαι δε σε πηραν ακομα τα χρονια!!!Εχεις μελλον μπροστα σου!Μη τα παρατας!Ενας σημεντικος παραγοντας στο αν θα βρεις αγορι η οχι ειναι η αυτοπεποιθηση σου!Εγω δεν πιστευω οτι δεν μπορεις να βρεις!Απλα πιστευω οτι το καλο πραγμα αργει!Μπορει να εχεις γνωρισει ηδη καποιον που να νιωθει ερωτευμενος μαζι σου κι εσυ να μη το καταλαβαινεις ;) Προσωπικη μου αποψη μην απελπιζεσαι!Που θα παει για ολους υπαρχει καποιος! ;)
    Only ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την καλή σου θέληση....<3

Senior Member
    στους ανδρες αρέσουν οι παρθένες, μην ανυσηχεις γι αυτο ! κ 20 κ 25 ,,μη σου πω κ 30αρες να ειναι !!!

καλα 17 !! σελίδες τι συζητατε ?? βγες εξω κ βρες κανα αγορακι !!!
    εχεις κανα κουσούρι ? μήπως εισαι χοντρούλα ? κοντούλα μήπως ?? => απλα κατέβασε λιγο τον πήχη σου !

Banned
    Quote Originally Posted by path View Post
    στους ανδρες αρέσουν οι παρθένες, μην ανυσηχεις γι αυτο ! κ 20 κ 25 ,,μη σου πω κ 30αρες να ειναι !!!

εχεις κανα κουσούρι ? μήπως εισαι χοντρούλα ? κοντούλα μήπως ?? => απλα κατέβασε λιγο τον πήχη σου !
    Είμαι 1.68 και 50 κιλά

Banned
    ή μήπως είμαι 168 κιλά και έχω ύψος 0.50; γιατί μία κοπέλα στην αρχή μάλλον έτσι με πέρασε....χαχαχαχα

Senior Member
    θα μπορουσες να εισαι 168 χρονων....με υψος 20 ποντους...και βαρος 0.50....αυτο ειναι πιο λογικο σε αναλογια....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    θα μπορουσες να εισαι 168 χρονων....με υψος 20 ποντους...και βαρος 0.50....αυτο ειναι πιο λογικο σε αναλογια....:)
    πω πω έχεις δίκιο μάλλον έτσι θα είμαι για να μπαίνει και να λέει μια κοπέλα ότι έχω κάτι πολύ τρανταχτό στην εμφάνιση μου...ε δεν εξηγείται αλλιώς μάλλον έτσι θα μαι!

Senior Member
    το τρανταχτο...δεν ειναι απαραιτητα ασχημο.....μπορει να εννοουσε απιστευτα εντυπωσιακο !

Banned
    το τρανταχτο...δεν ειναι απαραιτητα ασχημο.....μπορει να εννοουσε απιστευτα εντυπωσιακο !
    Α εντάξει τότε αυτό μπορεί και να ισχύει...απλά όταν μου είπε πως δεν έχω κάνει σχέση επειδή μάλλον θα έχω κάτι πολύ τρανταχτό στην εμφάνιση μου πήγε το μυαλό μου στο κακό και το παρεξήγησα το κορίτσι. Κατάλαβες;

Senior Member
    ενταξει...δεν ειναι οτι σε εχει δει κιολας.....που ξερεις πως μπορει να ειναι ο αλλος ...εγω ας πουμε μπορει να εχω μια μυτη που μπλεκεται αναμεσα στα δαχτυλα μου οταν προσπαθω να πληκτρολογισω....κι αυτο τρανταχτο ειναι.....:)

Banned
    ενταξει...δεν ειναι οτι σε εχει δει κιολας.....που ξερεις πως μπορει να ειναι ο αλλος ...εγω ας πουμε μπορει να εχω μια μυτη που μπλεκεται αναμεσα στα δαχτυλα μου οταν προσπαθω να πληκτρολογισω....κι αυτο τρανταχτο ειναι.....:)
    Όχι μην ανησυχείς δεν κάνω τπτ τετοιο ούτε κάτι παρόμοια τρανταχτό....το μόνο που μπορεί να είναι τρανταχτό πάνω μου είναι τα όμορφα μου μάτια!

Banned
    Quote Originally Posted by path View Post

Όπως είπα πιο πάνω όχι δεν είμαι ούτε χοντρούλα ούτε κοντούλα.
    Οι χοντρούλες και κοντούλες έχουν σχέση εγώ δεν έχω

Page 17 of 43 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast