Χρειάζομαι Βοήθεια - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 43 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast
Results 586 to 600 of 635
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    Να εδώ μίλησες για την έκθεση....
    ναι, αλλά ΔΕΝ εννοούσα την έκθεση του ΦΟΒΟΥ, έχει διαφορά πιστεύω.. είπα, ότι περισσότερες πιθανότητες για σχέση, έχει αυτός/η που εκτίθεται, γιατί εσύ αυτό
    μπορεί, να το αγνοείς ή και να το υποτιμάς, ότι δηλ. όσο πιο πολύ έρχεσαι κοντά μ' ανθρώπους, τόσο και δημιουργείς γύρω σου ένα υποστηρικτικό δίκτυο..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ναι, αλλά ΔΕΝ μίλησα για την έκθεση του ΦΟΒΟΥ, έχει διαφορά, πιστεύω.. είπα, ότι περισσότερες πιθανότητες για σχέση, έχει αυτός/η που εκτίθεται, γιατί
    εσύ αυτό μπορεί, να το αγνοείς ή και να το υποτιμάς, ότι δηλ. όσο πιο πολύ έρχεσαι κοντά μ' ανθρώπους, τόσο και δημιουργείς γύρω σου ένα υποστηρικτικό δίκτυο..
    Ναι αλλά μίλησες για το πμ μου μου είχες στείλει και στο οποίο αναφερόσουν στον φόβο της έκθεσης.
    Αν θες να το δεις νομίζω πως το έχω ακόμη.
    Σίγουρα έχεις δίκιο οι πιθανότητες αυξάνουν, αλλά και έξω που βγαίνω ποτέ μα ποτέ δεν μου έτυχε κάτι.

Senior Member
    Έχει δει κανείς την Μέρα της Μαρμότας?

Ε... ΄Έτσι νιώθω σε αυτή τη συζήτηση...:)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post

Σπασιμο νευρων εχει γινει!! Για γερα στομαχια!! ΕΜενα με επιασε μια ανακατωσουρα! Αποχωρω!! Μαρεσει η ηρεμια μου!! Ειναι για ριπορτ αυτο το θεμα, αιτιολογια επικινδυνο για τα νευρα :p

Banned

Αν θες να πεις πως επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια πράγματα...φαύλος κύκλος δηλαδή.....έχω να πω πως δεν φταίω εγώ για αυτό. Απλά ότι με ρωτάνε διαφορετικά μέλη παραπλήσιες ερωτήσεις τότε εγώ πρέπει να απαντήσω.
    Δεν γίνεται κάποιος να έρθει να γράψει στο θέμα μου και να τον γράψω κανονικότατα.

Senior Member
    Ναι αλλά μίλησες για το πμ μου μου είχες στείλει και στο οποίο αναφερόσουν στον φόβο της έκθεσης.
    Αν θες να το δεις νομίζω πως το έχω ακόμη.
    Σίγουρα έχεις δίκιο οι πιθανότητες αυξάνουν, αλλά και έξω που βγαίνω ποτέ μα ποτέ δεν μου έτυχε κάτι.
    όχι ούτε και στο πμ σου μίλησα αν θυμάμαι καλά για το φόβο της έκθεσης.. τέλος πάντων, όπως και νάχει το θέμα ακόμα κι αν εσύ λέμε, π.χ. να μην ευθύνεσαι
    και να ευθύνονται εξ ολοκλήρου οι άλλοι, ακόμα λοιπόν και σ' αυτήν την περίπτωση, πάλι δουλειά χρειάζεται.. για να βλέπεις κι απ' την άλλη μεριά τι παίζει.

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σπασιμο νευρων εχει γινει!! Για γερα στομαχια!! ΕΜενα με επιασε μια ανακατωσουρα! Αποχωρω!! Μαρεσει η ηρεμια μου!! Ειναι για ριπορτ αυτο το θεμα, αιτιολογια επικινδυνο για τα νευρα :p
    Με συγχωρείς αλλά δεν σε πίεσε κανείς να μπεις και νατο διαβάσεις...μόνη σου το επέλεξες.

Banned
    όχι ούτε και στο πμ σου μίλησα αν θυμάμαι καλά για το φόβο της έκθεσης.. τέλος πάντων, όπως και νάχει το θέμα ακόμα κι αν εσύ λέμε, π.χ. να μην ευθύνεσαι
    και να ευθύνονται εξ ολοκλήρου οι άλλοι, ακόμα λοιπόν και σ' αυτήν την περίπτωση, πάλι δουλειά χρειάζεται.. για να βλέπεις κι απ' την άλλη μεριά τι παίζει.
    Ναι αλλά εγώ δεν θέλω να διορθώσω ή να αλλάξω τους άλλους.
    Ούτε ακόμα και αν ευθύνονται οι άλλοι πρέπει να αλλάξω τον εαυτό μου για τους άλλους.

Senior Member
    Ναι αλλά εγώ δεν θέλω να διορθώσω ή να αλλάξω τους άλλους.
    Ούτε ακόμα και αν ευθύνονται οι άλλοι πρέπει να αλλάξω τον εαυτό μου για τους άλλους.
    άστο.. ούτε τώρα εννοούσα αυτό που κατάλαβες..

Senior Member
    Ε, μα δεν είναι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια???

Ας μην πώ και το συνθηματάκι το γηπεδικό που μου έρχεται...:) Θα συγκρατηθώ... για την ώρα.

ΥΓ. Εμμανουέλα, ότι απορία έχεις, είχες ή θα έχεις, έχει ήδη απαντηθεί σε αυτό το θέμα. Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί, είναι απλά περιττό.
    Αν έχεις απορία, ανατρέχεις στα ήδη γραμμένα.
    Αν θες να αράζεις και να γράφεις για να σκοτώνεις τον χρόνο σου, κάντο, αλλά νέα πράγματα δεν θα ακούσεις. Live with it.

Αλλά αν ξανα-ακούσω πάλι την ίδια ερώτηση, την ίδια απάντηση και την ίδια αντίδραση.... εεεεεεε..... έλεος... θα απο-ζουρλαθώ...:)

Banned
    άστο.. ούτε τώρα εννοούσα αυτό που κατάλαβες..
    Μια χαρά κατάλαβα αυτό που εννοούσες, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να με βοηθήσει αυτό που λες.
    Σίγουρα χρησιμεύει γενικά πάντως.

Banned
    Ε, μα δεν είναι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια???

Ας μην πώ κα το συνθηματάκι το γηπεδικό που μου έρχεται...:) Θα συγκρατηθώ... για την ώρα.

ΥΓ. Εμμανουέλα, ότι απορία έχεις, είχες ή θα έχεις, έχει ήδη απαντηθεί σε αυτό το θέμα. Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί, είναι απλά περιττό.
    Αν έχεις απορία, ανατρέχεις στα ήδη γραμμένα.
    Αν θες να αράζεις και να γράφεις για να σκοτώνεις τον χρόνο σου, κάντο, αλλά νέα πράγματα δεν θα ακούσεις. Live with it.

Αλλά αν ξανα-ακούσω πάλι την ίδια ερώτηση, την ίδια απάντηση και την ίδια αντίδραση.... εεεεεεε..... έλεος... θα απο-ζουρλαθώ...:)
    Με συγχωρείς αλλά δεν μπήκα μόνη μου να γράψω κάτι όπως είδες.
    Ορισμένα μέλη του φόρουμ μπήκαν στο θέμα μου γράψανε την γνώμη τους και θεώρησα σωστό πως πρέπει να απαντήσω.
    Αν απο-ζουρλαθείς τότε καλό θα ήταν να μην ξανακοιτάξεις αυτό το θέμα, όπως από την αρχή είχα πει.
    Δεν νομίζω να σε πίεσε κανείς να το διαβάσεις, αλλά ούτε και να ποστάρεις σε αυτό.

Banned
    Και η κριτική του τύπου δεν έχεις τι να κάνεις είναι απαράδεκτη.
    Και ορισμένα μέλη που είναι συνδεδεμένα στο φόρουμ νομίζω πως πιθανόν προσβάλλονται από αυτό. Και εσύ συνδεδεμένη στο φόρουμ είσαι άλλωστε.
    Πού ξέρεις εσύ τι κάνω στον υπολογιστή μου ταυτόχρονα; Εκτός και από το τι εκπέμπω μάλλον κάποιοι μπορούν να δούνε και τι κάνω...

Senior Member
    Με συγχωρείς αλλά δεν μπήκα μόνη μου να γράψω κάτι όπως είδες.
    Ορισμένα μέλη του φόρουμ μπήκαν στο θέμα μου γράψανε την γνώμη τους και θεώρησα σωστό πως πρέπει να απαντήσω.
    Αν απο-ζουρλαθείς τότε καλό θα ήταν να μην ξανακοιτάξεις αυτό το θέμα, όπως από την αρχή είχα πει.
    Δεν νομίζω να σε πίεσε κανείς να το διαβάσεις, αλλά ούτε και να ποστάρεις σε αυτό.
    Εμμανουέλα μου το υφάκι σου είναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!

Και όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα μέλη του φόρουμ. Ακούς εκεί, δεν σε ανάγκασε κανένας να τα διαβάσεις και να ποστάρεις!!! Bitch please!

Lost cause. Πάμε για άλλα.

Μόνο για χαβαλέ θα γράφω στο θέμα σου. Αν σε χαλάει, κλείδωσέ το, μωρό.;)

Senior Member
    Και ορισμένα μέλη που είναι συνδεδεμένα στο φόρουμ νομίζω πως πιθανόν προσβάλλονται από αυτό.
    Κοίτα εσύ το μέγα πρόβλημά σου... και άσε τις δικές μου σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ να τις ορίζω εγώ και εκείνα. Δεν χρειαζόμαστε καλοθελητές εδώ μέσα. Αυτά αλλού, εκεί που σε παίρνει.

Page 40 of 43 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast