Results 76 to 90 of 215
Thread: Ο άνδρας μου δεν με ''θέλει''
-
11-10-2012, 12:59 #76
Συμφωνώ με remedy
- 11-10-2012, 12:59 #77
Remedy δε δειχνει η συμπεριφορα του οτι θελει να μιλησει συνειδητα ..... το οτι τηλεφωνησε κ ειπε τι κανουμε μπορει απλα να θελει να μαθει πως θα προχωρησει η σχεση
κ οχι οτι θελει να προσπαθησει .αν ελεγε πχ πρεπει να μιλησουμε πρεπει να βρουμε μια λυση .......... αυτο δειχνει οτι θελει να τα βρουνε
το τι σκεφτεται θα το μαθουμε συντομα
εδω φτασαμε εμεις στο φορουμ να νοιζομαστε κ να προσπαθουμε περισσοτερο απο τον αντρα της
11-10-2012, 13:05 #78
11-10-2012, 13:07 #79
ναι ισως υπαρχει περιθωριο αλλα δεννομιζω να θελει ειλικρινη κουβεντα .........
11-10-2012, 13:10 #80
Ότι και να θέλει αυτός, ας του πει η φίλη μας αυτά που θέλει και νιώθει εκείνη και μετά όλα θα ξεκαθαρίσουν.
11-10-2012, 13:11 #81
ναι να ξεκαθαρισει μια και καλη το ολο θεμα ειναι κριμα για την ντανιελα κ το παιδι φυσικα .
11-10-2012, 13:36 #82
Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου!!!
Είμαι γραφείο και δεν μπορώ να γράφω εύκολα τωρα.. ούτε βεβαίως να συγκεντωθώ... :-(
11-10-2012, 14:13 #83
ντανιελα συγωμη αλλα σκεφτηκες να παρεις λιγες μερες αδεια ?εστω 2 3
11-10-2012, 14:56 #84
δεν γινετε.. :-(
Σήμερα εχω φέρει και το μωρό γραφειο να φανταστεις......
11-10-2012, 15:03 #85
σε καταλαβα ......... πως στο καλο εμπλεξες ετσι ....... ατυχια βρε :o
11-10-2012, 15:43 #86
Παιδια πάω να φύγω.. παω εδώ απο κάτω σε ενα καφε να φαω κατι .. και να γραψω τις σκέψεις μου και αυτά που θέλω να του πώ σε ένα χαρτι. ΠΡΕΠΕΙ να ηρεμήσω
11-10-2012, 15:57 #87
bye bye ...... οσο μπορεις χαλαρωσε
11-10-2012, 22:55 #88
Δεν ξερω αν εγινε ηδη η συναντηση, αλλα σε καθε περιπτωση φροντισε να ειστε σε ουδετερο μερος εκτος σπιτιου κ μακρια απο το παιδι.. ακουσε τον πριν μιλησεις και προτεινε του να πατε σε συμβουλο γαμου. Αν αρνηθει, οκ, πλεον δεν θα εχει κανενα επιχειρημα εναντιον σου.. απο εκει κ περα πεσ'του οτι η λυση ειναι αναγκαστικα το διαζυγιο για να καταλαβει οτι σοβαρολογεις.. ολα αυτα χωρις συναισθηματισμους κ φωνες
12-10-2012, 21:45 #89
Καλησπέρα φιλαράκια μου!! Γιατι κάπως έτσι σας νιώθω ;-)
Λοιπόν... περίεργη βραδιά η χτεσινη.
Ραντεβού του έκλεισα σε ενα ταβερνάκι με θεα θάλασσα στην καστέλα. Στην αρχή μιλήσαμε περι ανέμω και υδάτων.. κάποια στιγμή μου ζητάει να ξεκινήσω εγώ την κουβέντα και το κάνω..
Ντανιέλα: Θα ήθελα να μιλήσω σήμερα μαζί σου σχετικά με το πώς θέλουμε να ζήσουμε την ζωή μας και όχι ποια λάθη έχουμε κάνει..
Σπύρος'Οχι εγω θέλω σου πω ποια είναι τα παράπονα μου
Ντανιέλα Εάν και νομίζω οτι δεν θα πάει καλα η κουβέντα μας με αυτό τον τρόπο
Πρόβλημα 1
Σπύρος Δέν είμαι ευχαριστημένος με την καθαριοτητα (σε αυτο ειναι υστερικος και υπερβολικος) μεσα στο σπίτι και το φαγητο που δεν υπάρχει σε καθημερινή βάση..
''Μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικες και μου μίλαγε 1 ωρα για τα θέματα του σπιτιού...''
Ντανιέλα Συμφωνό μαζί σου.. Αλλα επειδή εγώ δουλεύω όλη μέρα είτε παω γαρφειο ειτε δουλευω απ'το σπίτι και παράλληλα έχω δίπλα μου το μωρό συνεχώς.. δεν προλαβαίνω να έχω το σπίτι έτσι οπως το θες.. Αλλα πιστευω οτι αυτο το πρόβλημα λείνετε ευκολα.. απλά θα πάρουμε μια γυναικα να μας βοηθάει όποτε κρίνουμε οτι ειναι αναγκαιο.. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος για 20-50ε να σπάσουν εμένα τα νευρα μου επειδή δεν μου φτανει το 24ωρο με ολα αυτα που εχω να κάνω..
Πρόβλημα2
Σπύρος είχε ερθει η μητερα μου μια μερα να κρατησει το παιδι για να πας γραφειο το παιδι και δεν υπήρχαν έτοιμα μπιμπερο.. ολα βρόμικα
Ντανιελα Οκ, τότε γιατι δεν επλεινε μερικα να κάνει την δουλειά της;;; Εάν ηταν η μάνα μου δηλάδη θα έπρεπε να νιώσω άσχημα για αυτό;; Γιατι οικογένεια μου δεν ειναι και η μανα σου; Και αφού το είδες εσυ γιατι δεν επλεινες εσυ αφού εγω δεν πρόλαβα; Πότε υπήρξε πρόβλημα να με βοηθήσεις σε αυτο το θέμα με τα πράγματα του παιδιού;
Σπύρος Ούτε φαγητό στο σπίτι για να εχει να φάει κατι η μανα μου δεν υπήρχε!
Ντανιέλα Και τα κολοκυθάκια τα βραστα(τετοια τρωει) με τυρι κλπ ... για ποιον τα ειχα κάνει την προηγούμενη νύχτα;
Πρόβήμα 3
Σπύρος Το ψυγείο είναι άδειο δεν με ενημερώνεις εαν και σε ρωτάω τι να σου αγοράσω
Ντανιέλα Ναι γιατι τον τελευταιο καιρο μόνο εγω πληρώνω τους λογαριασμούς (εαν και εισαι μπροστα δεν λες τιποτα) και οταν αδειάζεις τις τσέπες σου.. και βλέπω οτι δεν βγαζεις πέραν καποιο 20ε εξω οτι μάλλον δεν έχεις λεφτα .. και δεν θέλω να σε φερω σε δύσκολη θέση
'Αυτα....... Ξεκινάνω εγω να μιλαω λοιπόν για τα δικα μου προβλήματα''
Ντανιέλα Εγώ ειχα φανταστεί την ζωη απλή και όμορφη.. να παντρευτο να κάνω μια οικογενεια και να χαμογελάμε.. Να παίζουμε με το παιδι μας, να χαμογελάμε μεσα στο σπίτι να κ΄βλέπουμε dvd και να βγάινουμε έξω να γλεντάμε οταν αυτο ειναι εφικτό.. Το παιδι δεν χρειάζετε να το βάλουμε σε γιάλα .. όπως εσυ εισαι υπερπροστατεφτικος.. Μπορει να μείνει και κάποιο βραδι στην γιαγια του η και να βρούμε κάποια στιγμή καποια γυναικα της εμπιστοσύνης να το κρατάει κάποιες ώρες.. Δεν βλέπω οτι επειδή παντρευτικαμε και καναμε παιδι οτι απο εδω και πέρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε πράγματα μόνο για μας.
Συναισθηματικά ειμαι τελειως μόνη μου.. δεν θεωρώ οτι ετσι ειναι τα ζευγάρια.. Θέλω να γίνεις ο άνδρας που γνώρισα και ερωτευτικα.. Αυτός που και με βοηθούσε στο σπίτι, αυτος που με εβγαζε και καμια βόλτα εστω και λίγες φορες.. αυτός που μου έκανε έρωτα εστω ! και οχι συχνα.. αλλα αυτο που μου εδεινες μου εφτανε.. Και σε ερωτευτικα οπως ακριβώς είσουν!! Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς συναισθηματικη κάλυψη μαζι σου.. Δεν θέλω απλά να συζούμε σε ενα λευκό γαμο και ο καθένας να κανει την ζωη του.. Γιατι το ποιο ευκολο ειναι να βρεις εσυ γκόμενα και εγω γκομενο... αλλα επειδη ο χαρακτήρας μου ειναι ετσι που θέλω να δεινω στην σχεση μου (οποια και ενα ειναι αυτη) θα σε αφησω γιατι θα θέλω να δώσω πράγματα σε αυτον που θα ειναι διπλα μου.. Αρα δεν παιζει να κάνω συμβατική σχεση μαζι σου.. Η θα ληθει το πρόβλημα η αστω..
"Με τα πολλα.. καπως ετσι πήγε η κουβέντα.. πολλες απαντήσεις δεν πήρα.. απλα δεν μίλαγε και μου ειπε οτι σε πολλα εχω δίκιο αλλα τον εχω κανει να παγωσει με την σχετική συμπεριφορα μου και φερται οπως φερεται... ''
Και επειδή δεν είχαμε τελειώσει την κουβεντα μας είπαμε αυριο το πρωί να πάμε μια εγδρομή μαζί (Θα πάμε να μπούμε σε πίστα με μηχανες :-))) Kαι μετα αφού θα εχουμε περασει μια ομορφη μερα να συνεχίσουμε την κουβεντα μας..
Παιδια δεν πιστευω οτι πραγματικά αυτα που μου είπε ειναι τα προβλήματα του!!!!! Αυτά ειναι χαζά κατα την γνώμη μου.. Στις αρχές τις σχέσεις μοιραζομαστε οτιδήποτε υπχρεωση και δουλεια ειχαμε....
Την γνωμη σας!!!!!
12-10-2012, 21:52 #90
Ααααα ξέχασα ... και σήμερα θα έρθει να κοιμηθέι εδω σπιτι (του το ειπα εγω γιατι ξυπνάμε αυριο 5.30 για να φύγουμε για την πίστα) αλλα σήμερα η κατάσταση ειναι ποιο κρυα ανάμεσα μας αποτι εχτες.. σε λιγο θα ερθει..
Πώς το βλέπετε; Γνώμες για πως να το χειριστω..;