οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 47 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 704
    Senior Member
    Αρα το μονο χειροπιαστο ειναι οτι νιωθεις ασχημα.Αλλα το τι θα σε κανει καλυτερα δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο χειροπιαστο.Απλως οταν υποφερουμε πολυ εχουμε την ταση να δημιουργουμε "ιδανικες λυσεις" στο μυαλο μας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    ωραία πες μου τοτε ποια ειναι η λυση στην οποία πρέπει να εστιάσω...δλδ ποια είναι η λύση τλκ;
    επειδή ούτε μαγικές συνταγές υπάρχουν, το σωστό λοιπόν είναι να οδηγηθείς σε εναλλακτικές λύσεις μόνη σου και μέσα απ' τη συνεργασία σου με ειδικό!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by Raffaella View Post
    Αρα το μονο χειροπιαστο ειναι οτι νιωθεις ασχημα.Αλλα το τι θα σε κανει καλυτερα δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο χειροπιαστο.Απλως οταν υποφερουμε πολυ εχουμε την ταση να δημιουργουμε "ιδανικες λυσεις" στο μυαλο μας...
    δεν αισθάνομαι γενικά άσχημα. το συγκεκριμένο πρόβλημα με κάνει και αισθάνομαι έτσι :(

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    επειδή ούτε μαγικές συνταγές υπάρχουν, το σωστό λοιπόν είναι να οδηγηθείς σε εναλλακτικές λύσεις μόνη σου και μέσα απ' τη συνεργασία σου με ειδικό!
    εγώ όπως σ είπα έχω απευθυνθεί σε ειδικό και θα ξαναπάω για όσο μου πει ότι χρειάζεται...αλλά ειλικρινά άμα δεν κάνω σχέση και μετά από αυτό πες μ που θα σε βρω για να σου πω πόσο άκυρα είναι αυτά που είπες;

Senior Member
    Ειχες πει οτι παλιοτερα ησουν πιο χαλαρη...Ποτε αρχισε να σε ενοχλει τοσο το συγκεκριμενο θεμα;

Senior Member
    εγώ όπως σ είπα έχω απευθυνθεί σε ειδικό και θα ξαναπάω για όσο μου πει ότι χρειάζεται...αλλά ειλικρινά άμα δεν κάνω σχέση και μετά από αυτό πες μ που θα σε βρω για να σου πω πόσο άκυρα είναι αυτά που είπες;
    το αν λέμε δεν κάνεις εσύ σχέση άμεσα, δεν σημαίνει αυτόματα κι ότι όσα είπα εγώ, αλλά κι όλοι οι άλλοι εδώ μέσα πως είναι κι άκυρα! αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα που χρειάζεται λύση!
    Ή κάθεσαι και ζεις μ' αυτό ή αγωνίζεσαι για να το λύσεις; Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Το μόνο που δεν ακυρώνει κανέναν, είναι η προσπάθειά του να ξεφύγει απ' ότι τον βασανίζει!
    Ειλικρινά κι εγώ δεν καταλαβαίνω τη λογική σου.

Banned
    Ειχες πει οτι παλιοτερα ησουν πιο χαλαρη...Ποτε αρχισε να σε ενοχλει τοσο το συγκεκριμενο θεμα;
    από την άνοιξη κυρίως από τον Μάιο :(

Banned
    το αν λέμε δεν κάνεις εσύ σχέση, δεν σημαίνει αυτόματα κι ότι όσα είπα εγώ, αλλά κι όλοι οι άλλοι εδώ μέσα πως είναι κι άκυρα! αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα που χρειάζεται λύση!
    Ή κάθεσαι και ζεις μ' αυτό ή αγωνίζεσαι για να το λύσεις; Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Το μόνο που δεν ακυρώνει κανέναν, είναι η προσπάθεια να ξεφύγει απ' ότι τον βασανίζει!
    Ειλικρινά κι εγώ δεν καταλαβαίνω τη λογική σου.
    επομένως και μόνη σου ακυρώνει αυτό που είπες ότι δηλαδή δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα και ότι για όλα υπάρχουν λύσεις....ούτε εγώ καταλαβαίνω την δική σ λογική

Senior Member
    Παντως, οπως τωρα το εχεις στο μυαλο σου, σιγουρα βγαζει σε λογικο αδιεξοδο.Γιατι και το να περιμενεις εχει το τιμημα οτι δεν αντεχεις την αναμονη, και το να το κυνηγησεις εχει τον κινδυνο να μην το βρεις ή να μην εισαι ο εαυτος σου προκειμενου να το βρεις.Αλλα εσυ ψαχνεις μια λυση χωρις κανενα τιμημα, πραγμα που ειναι αδυνατο...

Banned
    Παντως, οπως τωρα το εχεις στο μυαλο σου, σιγουρα βγαζει σε λογικο αδιεξοδο.Γιατι και το να περιμενεις εχει το τιμημα οτι δεν αντεχεις την αναμονη, και το να το κυνηγησεις εχει τον κινδυνο να μην το βρεις ή να μην εισαι ο εαυτος σου προκειμενου να το βρεις.Αλλα εσυ ψαχνεις μια λυση χωρις κανενα τιμημα, πραγμα που ειναι αδυνατο...
    ναι αλλά τόσα χρόνια είμαι μόνη μου...έχει ήδη τίμημα. το τίμημα είναι η μοναξιά τόσων χρόνων. πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν; :( :(

Senior Member
    επομένως και μόνη σου ακυρώνει αυτό που είπες ότι δηλαδή δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα και ότι για όλα υπάρχουν λύσεις....ούτε εγώ καταλαβαίνω την δική σ λογική
    δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα ξαναλέω! κι όχι με μιά λύση, αλλά και μ' εναλλακτικές! το θέμα είναι ο άλλος να θέλει να τις δει!
    εσύ είσαι απλά αρνητική! πώς θα δεις λύση, όταν σχεδόν την απορρίπτεις προκαταβολικά; όταν π.χ. είσαι άρρωστη δεν λες θα πιω
    το σιρόπι και αν δεν μου περάσει ο βήχας θα πω στη γνωστή μου, που μου σύστησε το γιατρό, εσύ φταις για δαύτον!
    Μα έχει λογική αυτό για τον άλλον που προσπαθεί να σε βοηθήσει;

Senior Member
    Ναι, αλλα εχει και το θετικο οτι δεν συμβιβαστηκες.Και συνεχιζεις να μη θες το συμβιβασμο.Αρα τουλαχιστον η συνειδηση σου θα επρεπε να ειναι ησυχη, και να μην εχεις διλημματα για το τι να κανεις...Γι'αυτο λεω μηπως και η αιτια και η λυση ειναι πιο περιπλοκη απο οσο νομιζεις...

Banned
    δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα ξαναλέω! κι όχι με μιά λύση, αλλά και μ' εναλλακτικές! το θέμα είναι ο άλλος να θέλει να τις δει!
    εσύ είσαι απλά αρνητική! πώς θα δεις λύση, όταν σχεδόν την απορρίπτεις προκαταβολικά; όταν π.χ. είσαι άρρωστη δεν λες θα πιω
    το σιρόπι και αν δεν μου περάσει ο βήχας θα πω στη γνωστή μου, που μου σύστησε το γιατρό, εσύ φταις για δαύτον!
    Μα έχει λογική αυτό για τον άλλον που προσπαθεί να σε βοηθήσει;
    ναι αλλά αν δεν περάσει ο βηχας με το σιρόπι τλκ δεν υπήρξε λύση αυτό προσπαθώ να σου πω....

Banned
    Ναι, αλλα εχει και το θετικο οτι δεν συμβιβαστηκες.Και συνεχιζεις να μη θες το συμβιβασμο.Αρα τουλαχιστον η συνειδηση σου θα επρεπε να ειναι ησυχη, και να μην εχεις διλημματα για το τι να κανεις...Γι'αυτο λεω μηπως και η αιτια και η λυση ειναι πιο περιπλοκη απο οσο νομιζεις...
    ποια νομίζεις πως είναι δλδ;

Senior Member
    ναι αλλά αν δεν περάσει ο βηχας με το σιρόπι τλκ δεν υπήρξε λύση αυτό προσπαθώ να σου πω....
    κοίτα ο βήχας μπορεί να περάσει και μόνος του.. με φασκόμηλο ή μ' ένα άλλο σιρόπι, δηλ. μπορεί π.χ. ο γιατρός να μην είχε κοιμηθεί καλά το βράδυ και να μην σούδωσε
    το κατάλληλο φάρμακο, αυτό σημαίνει για σένα ότι δεν υπάρχει λύση στο βήχα; αλίμονο τότε! μόνο εσύ τελικά τα λες αυτά, που μάλλον σκέφτεσαι περιορισμένα.

Page 27 of 47 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast