Δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 194
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Καλη μου marian συμπάθα με αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν ξέρω αν κάποιοι έσπευσαν να υπερασπιστούν την Μαρίκα όπως λες ή το δικαιωμα της να εκφράζει τα πιστεύω της στο φόρουμ.
    Εδώ δεν χρειάζονται κρίσεις του είδους, και δεν μπορούμε να χωριστουμε σε στρατόπεδα από τη μια οι ευκολόπιστοι και αφελείς και από την άλλη οι ψύχραιμοι, έμπειροι και εφυιεις.
    Η Μαρίκα μπορεί να μεταφέρει τις απόψεις της και τις προσωπικές της εμπειρίες και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να διαφωνεί ή να συμφωνεί και να συμπορεύεται.
    Αυτο που θα έπρεπε να αποφεύγεται είναι οι προσβολές και οι κατηχήσεις όπως φυσικά και η προσπάθεια χειραγώγησης των μελών.
    Όπως επίσης και να το παίζουμε σοφοί ειδήμονες..
    Γενικά και θεωρητικά μιλώντας, πιθανόν να συμφωνούσα μαζί σου.
    Για το συγκεκριμένο θέμα όμως, έχω άλλη άποψη.
    Όσο για τα στρατόπεδα που αναφέρεις, έτσι κι αλλιώς από τα γραφόμενά μας, ο καθένας που μας διαβάζει ανάλογα με τις πεποιθήσεις του, τις απόψεις του, τα γούστα του, κάπου μας κατατάσσει.
    Κρίνουμε και κρινόμαστε διαρκώς, θέλουμε δεν θέλουμε να το δούμε ή να το παραδεχτούμε.
    Κάποιοι το κάνουν έμμεσα και πλαγίως και κάποιοι άμεσα. Προτιμώ και προσπαθώ να ανήκω στους δεύτερους.
    Ίσως γιατί, προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο αυτούς που είναι ευθείς, ακόμη κι αν εκφράζονται άκομψα καμιά φορά.
    Αν τέλος κάποιος το "παίζει" κάτι που δεν είναι, αργά ή γρήγορα θα φανεί τι είναι στην πραγματικότητα.
    Είναι π.χ. πράγματι τόσο ανώτερος, όσο θέλει να δείχνει;

Senior Member
    Ekτιμώ και εγώ τους ευθείς γιατί στην περίπτωση αυτή ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις. Ο καθένας έχει ή θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να εκφράζει αυτό που πρεσβεύει άσχετα με το κόστος. Καμιά φορά η ευθύτητα όμως χρησιμοποιείται σαν άλλοθι.

Ναι αυτός που το παίζει θα αποκαλυφθει κάποια στιγμή, τουλάχιστον στην πραγματική ζωή. Στο κάτω κατω δεν έχει νόημα τι προσπαθούμε να δείξουμε αλλά ποιοι πραγματικά είμαστε. Διαφορετικά ξεγελάμε πρώτα τον εαυτο μας.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by marika View Post
    ...

...όσο για την καλή μου σοφτ...<<…αν πάντως εγώ αν ανοίξω θέμα δικό μου και μπει ... απλά θα την στείλω στον αγύριστο .... >> :)!!!

…και τον αγαπητό γιάννη... με το πες μου: <<…τι δοξασία/αίρεση πρεσβεύεις....>>.!!!.. που του απάντησα ...:)!!!

...όσο και για την επίσης αγαπητή τζοαν, με το :<< …@ marika, μην απαντήσεις!...:)!!!

!!!...απλά !!!… προσευχηθείτε όλοι γι αυτούς..:)!!!
    Εχεις αναρωτηθει ποτε ,γιατι τα μελη αντιδρουν κατα αυτον τον τροπο ? Εγω προσωπικα σαν νοημον ανθρωπος θα διερωτομουν...
    Αλλα εσυ ποτε δεν εκανες καμια τετοια ερωτηση στον εαυτο σου(ψιλα γραμματα αυτα) και ξερεις γιατι??
    Γιατι η εμμονη σου ,να το παιζεις Χριστουλης ,,Και οτι εισαι η φωνη ,και ο γνωστης της μονης αληθειας σε εχει διαποτισει ,σε επικινδυνο σημειο για σενα ..
    Αυτα που πασαρεις ,και τσαμπουνας σε εχουν τυφλωσει (που ενδεχομενος να πιστευεις ,δε με αφορα) τοσο που ,εχουν επηρεασει και την ακοη σου ,και την οραση σου μαζι ..

Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι προσπαθεις να πεισεις ,με εμμεσο και “ανορθοδοξο” τροπο,
    παραπεμποντας ,μελη οτι μπορουν να τα καταφερουν ,και να σταθουν με τα κειμενα που αραδιαζεις εδω μεσα ...
    Χωρις να εχεις σκεφτει ουτε μια στιγμη, σε τι χωρο βρισκεσαι ..προφασιζομενη οτι ο ανωτερος σκοπος σου ειναι η σωτηρια μας δια μεσου της αγαπης ...
    Αλλα ειδα απο τα πρωτα σου ποστ οτι ο σκοπος σου ηταν αλλος ..

Ναι ...ξερεις ,εσενα περιμεναμε ολο αυτο το διαστημα.Και καναμε δεησεις ,και ταματα, να μας στειλει ο θεος εσενα σαν φωνη του ,να μας διδαξει την αγαπη ,και το φως ..
    Βασικα εχεις καταπιει την κασετα ,και το μονο που ξερεις ειναι να πατας το play δεν υπαρχει το stop στο μπουζουκοφωνο σου ...ειναι παλιο μοντελο βλεπεις ..

Οποτε αγαπητη μου αν θελεις ,ΠΑΡΕ την παρακληση σου, για προσευχες απο πανω μου ........και κανε καμια για σενα , που τις πιστευεις κιολας τοσο πολυ ..
    Μπας και σε βοηθησει ο θεος εστω και λιγακι ,και ανοιξει το αυτακι σου ,και το μυαλουδακι σου ,που το εχεις παστωσει γενικα, και καταλαβεις
    οτι οσο θα γραφεις αυτες τις "μπουρδες" ,και θα παπαρ@@@@@ γεις ετσι ,απλα θα εχεις και αυτη την αντιμετωπιση ..

Σωσε εσυ τον εαυτο σου και ασε μας εμας ,τα καταφερνουμε και χωρις εσενα,μια χαρα...

Μας τα ειπαν και αλλοι πριν απο σενα κοπελια...και τελικα πηραν μονοι , και ερημοι ,με το κεφαλι κατω το δρομο της επιστροφης (απο κει που ηρθαν δηλ)
    γεματοι ενοχες, που δεν μπορεσαν να σωσουν το φορουμ της κολασεως απο τις αμαρτιες του !!
    Μπορει να τους ξερεις κιολας ,ειχατε ψωνισει απο το ιδιο μαγαζι τις ιδιες κασετες ...

Α.... και που εισαι Μαρικα μη μου απαντησεις .(αυτο ηταν δανεικο απο τη Joann χεχε!!)....γιατι δεν ξερω αν θα ειμαι τοσο καλο παιδακι την επομενη φορα ,νηστευα σημερα.. και ειχες τη χαρη του θεου ...

Αυτα!!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    .....

...Έλεος βρε παιδιά, ...όταν ήρθα εδώ ήξερα το: << Eίδες άνθρωπο; Eίδες το το θεό!>>..

Ήρθα συνειδητά να βρω θέες και θεούς, όχι όμως για να τις μετατρέψω εγώ σε ΘΕΕς ΚΑΙ ΘΕΟΥς...Όχι..
    Αυτό μόνοι σας, μόνοι μας, όλοι θα το κάνουμε... ο κάθε ένας για τον εαυτό του,
    πρώτα γιατί είναι ..γραμμένο... <<Εγώ είπα “ΘΕΟΙ ΕΙΣΤΕ”, >> και δεύτερον γιατί ήρθε η ώρα... ...τόσο απλά..:)

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
    ...όπως τον Ιωάννη να τον αγαπάτε διπλά, διότι όταν φοβάται για το άτομό μου.. καλά κάνει..
    ...ήθελα Ιωάννη και παρουσιάστηκα όπως με είδες.. όχι όμως εσκεμμένα...
    ...μα και για ένα άλλο λόγο που σας τον γράφω στα αρχικά μου μηνύματα..
    (οποίος το θυμηθεί θα στείλω γλυκό..) ...κι έτσι φαίνεται η ειλικρίνεια των προθέσεων μου.

Νομίζω Ιωάννη ότι έχεις μπερδευτεί όταν μιλάς κάπου για πεντηκοστιανούς.
    Οι πεντηκοστιανοί θεωρούν πως ο άνθρωπος που λαμβάνει (όπως λένε) Πνεύμα Άγιο
    και αποκτά το χάρισμα της γλωσσολαλιάς (όπως λένε), τότε αυτός ο άνθρωπος είναι Αναγεννημένος κτλ. κτλ.
    Η Ορθόδοξη Εκκλησία από όσο γνωρίζω δεν αποδέχεται αυτό που κάνουν οι πεντηκοστιανοί
    και αυτό είναι σωστό, ότι δηλαδή ενεργεί και είναι κατόπιν ενέργειας του Πνεύματος του Αγίου αυτή η έκσταση..

Προσωπικά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι και εσύ έχεις Πνεύμα Άγιο, αν δεν είχες δεν θα ζούσες :)
    Αυτό το χάρισμα είναι η εκδήλωση του Πνεύματος και σημείο ότι πιστεύεις, τίποτα παραπάνω.
    Υπάρχει σίγουρα στην Ορθοδοξία αλλά όποιος το έχει δεν το λέει ...και άντε ψάχνε το Άγιο Όρος να τον βρεις...;)
    Γιατί ορθόδοξος λαϊκός και να το έχει λάβει δεν πρόκειται να το πει ποτέ.

Ναι λοιπόν το δέχεται η Ορθοδοξία και το διαχειρίζεται με σεβασμό και μυστικότητα.
    Ως Θείο Δώρο σε κάποιους ελάχιστους πιστούς.
    Τώρα αν εσύ μπορείς να δώσεις λίγο χώρο στο Άγιο Πνεύμα που έχεις μέσα σου ώστε να αναπτυχθεί,
    να αυξηθεί και να καλλιεργηθεί τότε δεν μπορείς ..παρά να αγαπάς όλο το κόσμο! ... :)

ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΥΜΑΣΑΙ.. <<Ο ΣΚΟΠΟς ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑς>>.
    ...όσο για το απ’ έξω μας, κάνει ένα ψοφόκρυο κι εδώ στο σαλόνικα...
    ...άντε καλό χειμώνα .. γράφω εδώ δίπλα στην ξυλόσομπα,
    τα σώματα παγωμένα ... φέτος, πετρέλαιο γιοκ..

...ΘΥΜΑΜΑΙ και τη μάνα που ’λεγε: <<όποιος σ’ αγαπάει σε κάνει και κλαις >>,- γιατί βρε μάνα; ρωτούσα..
    -Έχεις φίλο και περνάς καλά μαζί του; .. φύγε μακριά...<<δεν σ’ αγαπά>>
    ... τρέξε να βρεις αυτόν που δεν θα περνάς καλά μαζί του
    ...αλλά θα περνάς όλα τα μαθήματα του ουρανού,
    ...όλα <<αντίθετα>> στους άλλους κόσμους ...μαri θυγατέρα... έτσι έλεγε...δίκιο είχε..αυτό συμβαίνει

...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ..>>..και σε μένα παρουσιάστηκες ..κάπως, εσύ.. Ιωάννη
    ...σε είδα στη μέση .. από τη μια είχες τον ένα << ληστή>> ...κι από την άλλη τον άλλο..
    ...ο ένας ληστής ακόμα βρίζει, δεν φταίει όμως .. αυτός.. θα ήθελε κάποιος να του έπαιρνε το θυμό...
    ...μόνος του όμως ...θυμό δεν μπορεί να διώξει..¨:)
    Last edited by marika; 09-01-2013 at 19:35.

Senior Member
    .....

...Να ’ξερες κι εγώ Ιωάννη με πόσους τα ‘βαλα.. ούτε την ομολογία μου δεν πρόλαβα να πω.. δείτε λοιπόν..
    ...Ποιον δεν έδιωξα ...πόσοι με διώξανε; Αν διώχνεις θα σε διώξουν.. ..μάχαιρα έδωσες... μάχαιρα θα λάβεις...
    ...Μην τα ρωτάς...
    ...Μια φωνή ηχούσε δυνατά μες την καρδιά.... από τότε....
    ...Καμιά αντίσταση μην προβάλλεις όταν έρχεται το κακό..
    ...Μην αντιστέκεσαι στο κακό, (ή στον κακό) ..πέσε γίνε γεφύρι να πατήσει πάνω σου να ...περάσει να φύγει...
    ...Σκύψε γίνε ένα με τη γη.. άφησε να περάσουν οι ορδές των βαρβάρων.. από πάνω σου..θα περάσουν ...θα φύγουν..
    ...Στην ώρα που χρειάζεται θα σηκωθείς,
    ...Mε την φορά του ανέμου να πηγαίνεις...
    ...Κόντρα στον άνεμο μην πετάς ποτέ...
    ...Αν σε πάρει το ποτάμι, ... άστο, ..σε κάποια όχθη θα σε αφήσει ...μη φοβηθείς... ξέρεις τι να κάνεις;
    ...Να παρατηρείς... όλα μ’ αυτά τα μάτια θα τα κάνεις...βλέπε παρατήρησε ...μη μιλάς..
    ...Μέχρι να τα συνάξεις όλα.. βάλτα στις αποθήκες της καρδιάς σου..
    ...Και περίμενε, το τέλος φτάνει φτάνουν και οι θεριστές.
    ...Έτοιμοι..το στάρι θα μαζευτεί, το ψωμί θα δοθεί για να θρέψει...,
    ...Και το κρασί του ουρανού θα δοθεί να μεθύσουν όλοι από χαρά..
    ...Θα έχουν όλοι ψωμί, ...αν έχει Ένας ... έχουν όλοι.. κι εγώ άχνα .. κάποτε είπα...

...-ΠΟΙΟς ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΤΑΙΣΕΙς ΟΛΟΥς;

...-ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

...Πως έτρεχες; Ήσουν όχημα χωρίς μηχανή ..πως μετακινήθηκες τόσα χρόνια;
    ... Άλλος έσπρωχνε το όχημα σου ..κι εσύ δεν το καταλάβαινες..
    ...Νόμιζες ότι είχες μηχανή...; Άλλος οδηγούσε, Άλλος ετοίμαζε τα συμβάντα..
    ...Εσύ τα βίωνες ..μια πληγωμένη καρδιά με ένα διαμπερές τραύμα,
    ...Κι όμως έτρεχες, όταν απόκαμες άρχισαν τα γεγονότα να τρέχουν,
    ...Επειδή σταμάτησες να τρέχεις εσύ.. εργάζομαι τώρα Εγώ για σένα...
    ...Τι αντίφαση!
    ...Όχι, δεν είναι αντίφαση, έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου..
    ...Όταν εσύ παραιτήσαι από κάτι, όταν το ξεχάσεις,
    ...Τότε αρχίζω να εργάζομαι Εγώ πάνω σ’ αυτό..
    .....
    Last edited by marika; 09-01-2013 at 19:41.

Senior Member
    .....

Όσο για το πόσο Ελεύθεροι είμαστε,
    πόση δηλαδή « ελεύθερη βούληση» έχουμε δείτε αυτό:
    Κάποια μέρα ένας καλός μου φίλος μου είπε..

-Ξέρεις κάτι Μαρία;;; Έχουμε εμείς οι δύο περισσότερα κοινά παρά διαφορές.
    Λόγου χάριν, τις προάλλες, μάλλον προχθές, μου έλεγες πως είμαστε πολύ
    διαφορετικοί άνθρωποι εσύ κι εγώ, μα δεν νομίζω να ισχύει αυτό.

Παρόλο που είναι γεγονός πως εγώ έχω το δικό μου θέλημα και εσύ δεν έχεις δικό σου
    θέλημα αλλά του Κυρίου.
    << Όμως, το εγώ επιλέγω,>>
    (..όπως εξάλλου κι εσύ στη δική σου περίπτωση, επιλέγεις να μην έχεις θέλημα δικό σου..)

Επιλέγω να έχει η εσωτερική μου πραγματικότητα αυτήν την ιδιομορφία,
    της κατεύθυνσης, δηλαδή, σύμφωνα με το δικό μου προσωπικό θέλημα.
    όμως αυτή, η επιλογή μου, δεν αποτελεί αδιάκριτο προσωπικό εγωιστικό φρόνημα,
    αλλά σταθερή στάση ζωής πέρα για πέρα υγιή.

..-Όμως, του απαντώ:
    ...δεν μπορεί αυτό που λες να να σταθεί, διότι αυτό ακυρώνει τη θυσία του του Χριστού μας..
    ...το να κρατάμε πεισματικά <<ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑς ΘΕΛΩ>> μας κάνει να πετάμε το δικό Του...
    ... Ενώ αν πούμε αυτό που ο Κύριος είχε πει: <<Πατέρα όχι το δικό μου θέλημα αλλά το δικό σου να γίνει..>>
    ...Μόνο τότε πατάμε στα χνάρια Του..

Kαι που είσαι ΜΑΡΚEΛΑ ΜΟΥ, εκτός από τη Γνώση που την έχουμε πια, έχουμε και τα νιάτα μας,
    Μόνο στέλνετε και κανα τσαγάκι προς τα δω, γιατί δεν τολμώ να ρθω σ’ εκείνον τον παιδότοπο...
    γιατί έμαθα ότι έρχεται εκεί αυτός ο ..παιδοφύλακας ..λιμενοφύλακας ...φαροφύλακας .. τέλος πάντων..πως τον λένε ...
    ...α... ο καρυ.. ...και τον ...τρέμω....
    .....

Senior Member
    ...
    Μόνο στέλνετε και κανα τσαγάκι προς τα δω, γιατί δεν τολμώ να ρθω σ’ εκείνον τον παιδότοπο...
    γιατί έμαθα ότι έρχεται εκεί αυτός ο ..παιδοφύλακας ..λιμενοφύλακας ...φαροφύλακας .. τέλος πάντων..πως τον λένε ...
    ...α... ο καρυ.. ...και τον ...τρέμω....
    .....
    Η καλοσύνη σου δέν άντεξε και έγινε ειρωνεία. Το μαγαζί γωνία, έγινε υπόγειο.

Στον παιδότοπο γιά να μπείς, πρέπει να νιώθεις παιδί. Ο πως τον λένε μπορεί να μείνει ώρες μπρός στον καθρέφτη μόνος του.

##

http://www.youtube.com/watch?v=lSZ77SkAbI8

Father riley and various party goers:
    Catholic girls
    With a tiny little mustache
    Catholic girls
    Do you know how they go?
    Catholic girls
    In the rectory basement
    Father rileys a fairy
    But it don't bother mary
    Catholic girls
    At the cyo
    Catholic girls
    Do you know how they go?
    Catholic girls
    There can be no replacement
    How do they go, after the show?

Joe:
    All the way
    That's the way they go
    Every day
    And none of their mamas ever seem to know
    Hip-hip-hooray
    For all the class they show
    There's nothing like a catholic girl
    At the cyo
    When they learn to blow...

Father riley:
    They're learning to blow
    All the catholic boys!

Mary:
    Warren cuccurullo...

Father riley:
    Catholic boys!

Mary:
    Kinda young, kinda wow!

Father riley:
    Catholic boys!

Mary:
    Vinnie colaiuta...

Chorus:
    Where are they now?
    Did they all take the vow?

Father riley:
    Catholic girls

Warren:
    Carmenita scarfone!

Father riley:
    Catholic girls

Officer butzis:
    Hey! she gave me vd!

Father riley:
    Catholic girls!

Warren:
    Toni carbone!
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Η καλοσύνη σου δέν άντεξε και έγινε ειρωνεία. Το μαγαζί γωνία, έγινε υπόγειο.

Στον παιδότοπο γιά να μπείς, πρέπει να νιώθεις παιδί. Ο πως τον λένε μπορεί να μείνει ώρες μπρός στον καθρέφτη μόνος του..

Καλημέρα Καρούλι μου! Μα γι' αυτό δεν απάντησα.. Όμως και το τρέμει το υπόγειο, γιατί από τη μάνα φαίνεται ότι έχει περάσει πολλά..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ... Όμως και το τρέμει το υπόγειο, γιατί από τη μάνα φαίνεται ότι έχει περάσει πολλά..
    H ευκαιρία να ξαnαμπεί με νέο nickname και να το συζητήσει είναι δεδομένη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    H ευκαιρία να ξαnαμπεί με νέο nickname και να το συζητήσει είναι δεδομένη.
    .....

“De gustibus et koloribys non disputantum”*

*”Περί ορέξεως ουδείς λόγος”

Μέσα στην επιθυμία τους να είναι ελεύθεροι
    απομακρύνονται
    περισσότερο από την Πηγή,
    έτσι αποδέχονται την σκλαβιά και το ψέμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας έχει
    την ιδιαίτερη τρέλα του
    κι ότι έχει δικαίωμα να παραδίνεται
    όπου η τρέλα του μπορεί να φανταστεί..

Μόνο στην ποσότητα
    είναι ελεύθερος
    όχι στην ποιότητα,
    διαφορετικά, δεν πρόκειται
    πλέον περί ελευθερίας
    αλλά περί αναρχίας.

Οι αναρχικοί δεν γίνονται
    ποτέ αποδεκτοί
    για πολύ καιρό.

Αν δεν τους εξοντώσουν οι άλλοι
    το κάνει η ίδια η φύση.
    Επειδή η φύση δεν ανέχεται τη δυσαρμονία...

.....
    ..xωρίς υπογραφή ..συντονιστή μου δεν γίνεται.. :)

"Διότι το φθαρτόν τούτο θα ενδυθή Αφθαρσίαν, και το θνητόν τούτο θα ενδυθή Αθανασίαν.."
    Last edited by marika; 10-01-2013 at 13:18.

Senior Member
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    .....

Οι αναρχικοί δεν γίνονται
    ποτέ αποδεκτοί
    για πολύ καιρό.

Αν δεν τους εξοντώσουν οι άλλοι
    το κάνει η ίδια η φύση.
    ...
    "Φύση" λένε τώρα τους φούρνους των ναζί ?

Φυσικά, δέν θα γινόταν πολέ αποδεκτοί από το Παπαδαριό και τη μπίζνα των Συντηρητικών.
    Αυτοί χρειάζονται καλούς οικεγενειάρχες που κοιτάνε τη δουλειά τους κι ας πεινάει ο άλλος δίπλα.
    Να χαρώ 'γώ θρήσκους

Θά'ναι σάν και'κείνους που ονομάτιζε χθές βράδυ ο ράμφος στον μπογδάνο: η συσπειρωση γυρω απο την οικογενεια και οχι γυρω απο το κρατος εφερε τη χωρα εδω που ειναι
    Το άκουσαν και οι νομοταγείς γονείς και αναλόγως έπραξαν (κλίκ)

Senior Member
    Τραγικό κάρρυ...
    Αλήθεια τι καλούμε δυσαρμονεια στη φύση?
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Τραγικό κάρρυ...
    Αλήθεια τι καλούμε δυσαρμονεια στη φύση?
    και "παραφύση" μιά χαρά είναι.

Μπορεί να βάλει βίσμα και στην διαλογή να μας στείλουν αλλού, αλλά λένε πως
    Στον παράδεισο πάνε γιά τον αίθριο καιρό,
    μα στην κόλαση γιά την καλή παρέα

...χαχαχά !!

Senior Member
    .....

Στον παράδεισο πάνε για τον αίθριο καιρό,
    μα στην κόλαση για την καλή παρέα.

..Βρε συ κάρρυ, για "την παράδεισο" άφηνε εμένα να τα λέω, η δασκάλα μου τα έλεγε τόσο ωραία!

Τι είπε στον Αδάμ και την Εύα; Αν φάτε απ το Δένδρο της Γνώσης του Καλού και του Κακού θα πεθάνετε.
    Γιατί δεν πέθαναν; Έφαγαν αλλά δεν πέθαναν..
    Ο θάνατος για τον οποίο μιλούσε ο Θεός ήταν ο πνευματικός θάνατος.
    Αν εξακολουθούσαν να τρώνε από το Δένδρο της Ζωής θα συνέχιζαν να ζουν στην αιώνια ευτυχία
    γιατί οι καρποί αυτού του Δένδρου της Ζωής είχαν τις ικανότητες να τελειοποιούν
    να εκλεπτύνουν την ύλη τόσο πολύ και ο άνθρωπος γινόταν όλο και πιο αιθέριος σαν το Θεό.
    Το φυσικό του σώμα δεν είχε συμπυκνωθεί, ήταν φωτεινό
    αιθέριο πετούσε στο διάστημα κι ήταν ελαφρύ.
    Γι αυτό λένε πως ήταν γυμνοί που σημαίνει δεν είχαν συμπαγή υλικά καλύμματα δλδ περιορισμούς.
    Ενώ το άλλο Δένδρο του Καλού και του Κακού είχε στυπτικές ιδιότητες
    κι όταν το δοκίμασαν άρχισαν να συμπυκνώνονται να υλοποιούνται
    είδαν ότι ήταν γυμνοί και κρύφτηκαν.
    Εδώ γυμνοί σημαίνει φτωχοί, άθλιοι, στερημένοι του φωτός..
    Γι αυτό και ντράπηκαν..τη συνέχεια τη γνωρίζετε..

Και τώρα, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να περάσουμε από ορισμένες καταστάσεις
    και να ακολουθήσουμε ολόκληρο δρομολόγιο.
    Όσο ο άνθρωπος ζούσε στο θεϊκό κόσμο μπορούσε αιώνια να μένει εκεί
    αλλά αφού έπεσε είναι υποχρεωμένος να διατρέξει όλα τα στάδια,
    τώρα τίποτα δεν εξαρτάται από εμάς γιατί μια φορά κινήσαμε ένα νόμο ένα μηχανισμό
    και δεν έχουμε πια τη δύναμη να κάνουμε ότι θέλουμε εμείς,
    είμαστε υποταγμένοι στις τέσσερις εποχές, χειμώνα, άνοιξη, θέρος, φθινόπωρο,
    είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε, να υποταχθούμε, να βαδίσουμε
    σύμφωνα με τους νόμους ενός κόσμου που δεν εξαρτάται πια από μας
    αλλά είναι εμείς που εξαρτόμαστε απ' αυτόν.
    Ενώ όταν είμασταν σ’ εκείνη τη θεϊκή περιοχή, όλα εξαρτυόταν από μας.
    Γιατί ο θεϊκός κόσμος είναι πλασμένος από μια τόσο ελαφριά
    και εύπλαστη ύλη που θα μπορούσαμε να κάνουμε ότι επιθυμούσαμε μ’ αυτήν.

"Διότι το φθαρτόν τούτο θα ενδυθή Αφθαρσίαν, και το θνητόν τούτο θα ενδυθή Αθανασίαν.."
    Last edited by marika; 11-01-2013 at 00:34.

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast