Τι σκέφτεστε; - Page 996
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 996 of 1532 FirstFirst ... 4968969469869949959969979981006104610961496 ... LastLast
Results 14,926 to 14,940 of 22967
    Φευγάτε, ποιος σε πειραξε?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Καλημερα φευγατε . Που εχεις χαθει ρε παιδι ??????????????
    Όποιος έχει το όνομα έχει και την χάρη ε ? χαχα αν ήμουν σοκολάτα πάντως δεν θα με λέγανε λιλα παουζε
    Γιατί απλούστατα θα με είχα φάει ( κάνω προσπάθεια να βγάλω χουμορ δεν μπορείς να πείς ε )

Τρέχω μόνος μου και βγαίνω δεύτερος ,,,,,,εκτός αν πάω αντίθετα

Μαζέψτεμεεεεεε έχω ξεφύγγγγγ

Ολα καλά μπόρα είναι θα περάσει αυτό σκέφτομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Φευγάτε, ποιος σε πειραξε?
    Πέρα απο την γλώσσα που κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει ακόμα και τα 14 γράμματα τις πρότασή σου είναι σαν μαστίγιο στην πλάτη μου, υπερβολή το ξέρω αλλά μου λείπει η κουβέντα η παρέα η ανθρωπιά
    Είναι σπάνια και για αυτό και είναι πολύτιμα, πολύ περισσότερο απο τις γυαλιστερές πέτρες

Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο, τι και πόσα θα μπορούσα να πω άλλωστε μέσα σε ένα διάλειμμα?
    Προνομιούχος που έχω ακόμα δουλειά αλλά σκλάβος της όμως

Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Πέρα απο την γλώσσα που κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει ακόμα και τα 14 γράμματα τις πρότασή σου είναι σαν μαστίγιο στην πλάτη μου, υπερβολή το ξέρω αλλά μου λείπει η κουβέντα η παρέα η ανθρωπιά
    Είναι σπάνια και για αυτό και είναι πολύτιμα, πολύ περισσότερο απο τις γυαλιστερές πέτρες

Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο, τι και πόσα θα μπορούσα να πω άλλωστε μέσα σε ένα διάλειμμα?
    Προνομιούχος που έχω ακόμα δουλειά αλλά σκλάβος της όμως
    Ειναι σπάνια και πολύτιμα επειδή σου λείπουν επειδη εσενα σε χαρακτηριζουν. και ειναι αλλο τοσο σπανιο να βρεις ανθρωπους που να τα εχουν με τους οποιους να ταιριάξεις, επειδη ο χαρακτηρας σου αυτα ψάχνει στους αλλους.
    ....ενα διαλειμμα και μας μίλησες τοσο ωραία.
    κράτα ψηλά τον πύχη στη δουλεια, έστω κι αν σου λείπουν άλλα.
    γιάννης

Senior Member
    με το να ανταλλάζουμε απλά σκέψεις τιποτα δεν αλλάζει, απλά παίρνουμε λίγο θάρρος και δύναμη μέσα απο ενα καλο λόγο που θα μας πουν και η ηρεμία μεσα από το ξαλαφρωμα επειδη τα ειπαμε αυτα που μας βασανιζαν. η αλλαγη ειναι εκει εξω.....
    και πως θα 'ρθει βρε γιαννη μου οταν μ' έχουν βγάλει τρελή κ αισθάνομαι σαν ελευθερη πολιορκημένη; ουτε εδώ μέσα δεν μπορω να γράψω άνετα πλέον
    πρεπει ν' αλλάξω νικ
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Ειναι σπάνια και πολύτιμα επειδή σου λείπουν επειδη εσενα σε χαρακτηριζουν. και ειναι αλλο τοσο σπανιο να βρεις ανθρωπους που να τα εχουν με τους οποιους να ταιριάξεις, επειδη ο χαρακτηρας σου αυτα ψάχνει στους αλλους.
    ....ενα διαλειμμα και μας μίλησες τοσο ωραία.
    κράτα ψηλά τον πύχη στη δουλεια, έστω κι αν σου λείπουν άλλα.
    Σίγουρα αυτό η αυτά που ψάχνω όχι μόνο εγώ (ακόμα και πίσω απο μια ΄΄φευγάτου΄΄ μάσκα ) αλλά και ο καθένας απο εμάς και θεωρεί πολύτιμα, χρειάζεται να έχει υπομονή και επιμονή μέχρι να ανακαλύψει και να επιβεβαιωθούν στην πράξη -η στην πραγματικότητα τα ΄΄ πιστεύω του΄΄ και κάποιες φορές αυτή η αναμονή με κάνει να χάνομαι, να τρέμω, να πονάω, να λαχταράω, να ζήσω το όνειρο ίσως

Παλεύω με ....χίλιες δυό...... προσδοκίες ? ίσως

Είναι απίστευτα δυνατά έντονο το συναίσθημα τις επιβεβαίωσης, τις αναγνώρισης, τις κάλυψης του κενού μέσα μου/μας

Λευκό χαρτί που πάνω σε αυτό χαράχτηκαν οι σκέψεις σε λέξεις. απο την εκεί έξω,,,,,,,,,,, πραγματικότητα και αντιγράφοντας αυτά που είπες

))))))με το να ανταλλάζουμε απλά σκέψεις τιποτα δεν αλλάζει, απλά παίρνουμε λίγο θάρρος και δύναμη μέσα απο ενα καλο λόγο που θα μας πουν και η ηρεμία μεσα από το ξαλαφρωμα επειδη τα ειπαμε αυτα που μας βασανιζαν. η αλλαγη ειναι εκει εξω.....((((((((

Αυτές τις σκέψεις τις παρομοιάζω, απόσταγμα ζωής

Σ ευχαριστώ για το κέρασμα και φέρε και χαλούμι να γλυκαθούν οι απο επάνω χαχα

Τζίπση και Φευγάτε,
    Το αίσθημα της επιβεβαίωσης και το ότι δεν ειμαστε τρελλοί θα τα αποκτησουμε αποδεικνύοντας στους άλλους την πραγματικη αλλά υποτιμημενη μας αξία και εισπράττοντας την αναγνωριση τους (εστω κι αν καποτε αυτη εχει τη μορφη χλεύης), όσο πολύ δύσκολο κι αν ειναι αυτο, ιδιως αν για χρονια τους συνηθισαμε να μας εχουν με τον τροπο αυτο.

Τωρα που σας μιλω αναλογιζομαι τα πόσα έχασα στη ζωη μου αφιερωνοντας, μαλλον σκοτωνοντας στην ουσια, χρονο στο να σκέφτομαι με την εννοια του ολα αυτα που ολο συζηταμε στο φορουμ. Δεν κερδισα τίποτα. Καλύτερα ο ανθρωπος να επιδιωκει να εχει συνεχεια πραγματα να κανει (αυτα που τον ενδιαφερουν δλδ) και να περναει γρηγορα απο τη σκεψη στην πραξη ώστε να αποφυγει αυτον τον κυκεωνα.
    γιάννης

Μετα απο μια συζητηση με μια φιλη κ αυτο που μου ειπε( ευχαριστω τη μητερα μου κ το θεο) καταλαβα οτι εγω δεν μπορω να ευχαριστησω ουτε τη μητερα μου ..ουτε το θεο κ κυριως τον πατερα μου... τη μονη που θα ηθελα να ευχαριστησω ειναι η αδελφη μου που μου σταθηκε κ μου στεκεται σε καθε δυσκολη στιγμη... για μενα ΜΟΝΟ αυτη ειναι η οικογενεια μου...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Μετα απο μια συζητηση με μια φιλη κ αυτο που μου ειπε( ευχαριστω τη μητερα μου κ το θεο) καταλαβα οτι εγω δεν μπορω να ευχαριστησω ουτε τη μητερα μου ..ουτε το θεο κ κυριως τον πατερα μου... τη μονη που θα ηθελα να ευχαριστησω ειναι η αδελφη μου που μου σταθηκε κ μου στεκεται σε καθε δυσκολη στιγμη... για μενα ΜΟΝΟ αυτη ειναι η οικογενεια μου...
    Όλα καλά λοιπόν!
    Αυτό είναι πολύ ευχάριστο!
    Καλησπέρα και καλή χρονιά
    με υγεία και μαζί μ' αυτούς που αγαπάς! :-)

Quote Originally Posted by Joann View Post
    Όλα καλά λοιπόν!
    Αυτό είναι πολύ ευχάριστο!
    Καλησπέρα και καλή χρονιά
    με υγεία και μαζί μ' αυτούς που αγαπάς! :-)
    Για μενα αυτο δεν ειναι καθολου καλο κ ευχαριστο...
    Καλη χρονια....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Τζίπση και Φευγάτε,
    Το αίσθημα της επιβεβαίωσης και το ότι δεν ειμαστε τρελλοί θα τα αποκτησουμε αποδεικνύοντας στους άλλους την πραγματικη αλλά υποτιμημενη μας αξία και εισπράττοντας την αναγνωριση τους (εστω κι αν καποτε αυτη εχει τη μορφη χλεύης), όσο πολύ δύσκολο κι αν ειναι αυτο, ιδιως αν για χρονια τους συνηθισαμε να μας εχουν με τον τροπο αυτο.

Τωρα που σας μιλω αναλογιζομαι τα πόσα έχασα στη ζωη μου αφιερωνοντας, μαλλον σκοτωνοντας στην ουσια, χρονο στο να σκέφτομαι με την εννοια του ολα αυτα που ολο συζηταμε στο φορουμ. Δεν κερδισα τίποτα. Καλύτερα ο ανθρωπος να επιδιωκει να εχει συνεχεια πραγματα να κανει (αυτα που τον ενδιαφερουν δλδ) και να περναει γρηγορα απο τη σκεψη στην πραξη ώστε να αποφυγει αυτον τον κυκεωνα.
    Ετσι όπως είναι χωρισμένο σε δύο ενότητες το μήνυμά σου είναι σαν ένα νόμισμα με τις δυό του όψεις

Αισθάνομαι λές και βρήκα ένα χαρτονόμισμα στον δρόμο και μάλιστα μεγάλης αξίας (καθώς και άλλα εδώ μέσα φυσικά) θα ξεπληρώσω λέμε κάποια μηνιάτικα ουφ μου έφυγε ένα βάρος, αλήθεια δεν κάνω πλάκα

Μπορεί να λές πως δεν κέρδισες τίποτα αλλά μην μου πεις πως η ανθρωπιστική επένδυσή σου δεν αξίζει τον κόπο ?

Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post

Μπορεί να λές πως δεν κέρδισες τίποτα αλλά μην μου πεις πως η ανθρωπιστική επένδυσή σου δεν αξίζει τον κόπο ?
    Η συνηδειτοποίηση αυτου με οδηγησε στη βελτίωση. Η ανθρωπιστικη επενδυση ειναι το να μοιραζομαι το συμπερασμα όλης αυτης της διαδικασίας.
    γιάννης

Senior Member
    Τζίπση και Φευγάτε,

καλά ναι, αυτό μου το είπε κ η ψυχιατρος μου, όταν σκέφτομαι λέει ούτε και γω είμαι καλά.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    καλημερα σας.

Senior Member
    σήμερα σαββατο κ γιουπιιιιιιιιιιιι αύριο η πολυπόθητη κυριακή...κυριακή σουρχομαι!!!!!!αλλα σκέφτομαι οτι δε μπορώ να σκεφτώ τι να κάνω για να είναι μια όμορφη κυριακή..παρόλο αυτα γιουπιιιιι ξανά!!!!!!!!
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ