Results 16 to 30 of 30
-
11-05-2013, 19:04 #16
ευχαριστω για τη συμβουλη!
- 11-05-2013, 19:05 #17
εχεις δικιο. σε ευχαριστω. με ενθαρρυνουν πολυ τα λογια σου
11-05-2013, 19:07 #18
καταρχας σε ευχαριστω πολυ γιατι παντα ονειρευομουν να γινω συγγραφεας και παντα ολα δειχνουν καλυτερα οταν καποιος μου λεει πως γραφω ωραια. επισης, ελπιζω να εχεις δικιο και να μη χρειαστω ειδικο γιατι πραγματικα δεν αντεχω να το πω στους γονεις μου ολο αυτο
11-05-2013, 20:38 #19
Καλησπέρα Έλενα,δε θα ασχοληθώ με το γράψιμο σου όσο καλό κι αν είναι παρά με τα"μέσα" σου.. Άποψη μου καθαρά... Θεωρώ πως είχες ανάγκη να επινοήσεις την s,γιατί είναι αυτό που θα ήθελες να εισαι. Φυσικά δεν εννοώ δολοφόνος.. Όλοι λίγο πολύ έχουμε εξοργιστεί σε τέτοιο σημείο όπου να σκεφτομαστε "σκοτεινα".. Αναφέρομαι στο τσαμπουκά,στο ότι θα ήθελες να εισαι πιο δυναμική κ να μην αφήνεις κανένα να σε πατάει κ να μειώνει τη προσωπικότητα σου, για μένα θα ήταν καλύτερα να πεις στους δικούς σου ότι θες να μιλήσεις σε ψυχολόγο για θέματα της ηλικίας σου,εφόσον δε θες να τους πεις ακόμη τι συμβαίνει.. Θα πρέπει να τους πεις κάτι γιατί από μόνη σου,πως θα πας σε ψυχολόγο? Πως θα πληρώνεις? Εμένα με βοηθησε πολύ η ψυχανάλυση κ αυτό επειδή ξεκίνησα σχετικά μικρή. Μην αφήνεις αλλά περιθώρια.. Πίστεψε με θα ανακουφιστεις με το καιρό.
Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P
11-05-2013, 21:25 #20
σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου και πιστευω πως ειναι σωστη..αντε να δουμε πως θα πεισω τους γονεις μου κι ολα τα αλλα διορθωνονται
11-05-2013, 22:59 #21
Κοπελα μου κουραγιο προφανως επειδη εισαι σε εαυλωτη ηλικια δεν εκτιμας αρκετα τον εαυτο σου δεν τον γνωριζεις κ δεν τα πας πολυ καλα με το περιβαλλον σου ανεπτυξες αυτην την ιδεα της σκοτεινης πλαυρας μεσα σου,Ομως κοπελα μου ειναι μια ψευδαισθηση παροτι γραφεις καταπληκτικα εισαι ενας ανθρωπος κ μονο κ δεν μπορεις να το αλλαξεις αυτο,δεν υπαρχει κατι περα απο εσενα,Κ πρεπει να αποδεκτεις τον εαυτο σου για αυτο που ειναι κ να καλλιεργησεις τα ταλεντα σου πχ την ταση σου να γραφεις τοσο ομορφα,Οσο για τις τασεις αυτοκτονιας πρεπει να το γνωριζουνε οπωσδηποτε οι γονεις σου κ να μιλησετε σε καποιο ειδικο
12-05-2013, 02:57 #22
Ρε σίγουρα δεν μας τρολάρεις ; :confused:
Αυτό που περιγράφεις δεν μοιάζει με καμία άλλη περίπτωση διχασμένης ή και πολλαπλής προσωπικότητας από όσες έχω ακούσει, μάλλον θα έλεγα πως πρόκειται για μοναδική περίπτωση.
Πιο πολύ ταινία τρόμου μου θυμίζει.
Με ανατρίχιασες νυχτιάτικα. :p
Συμβουλές δεν έχω να σου δώσω, γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει, αλλά σίγουρα πρέπει να το κοιτάξεις για να μην κάνεις κακό στους γύρω σου και κυρίως στον εαυτό σου.Υou don't know the power of the darkside...
12-05-2013, 13:34 #23
12-05-2013, 16:29 #24
Συγγνωμη κιολας, αλλα γιατι ολοι την ''στελνετε'' στον ψυχολογο κ μαλιστα κ καποιοι στον ψυχιατρο την κοπελα? Που ειπε οτι θελει να γινει δολοφονος και τετοια χαζα? Η κοπελα περιγραφει μια εσωτερικη συγκρουση π επιτελειται μεσα της κ το οποιο συμβαινει σε πολλες εφηβες, κ σε μενα συνεβη με αυτοτραυματισμους κ διαφορα αλλα, απλως δν εχουμε το ταλεντο να το περιγραψουμε τοσο παραστατικα κ με γκοθικ υποβαθρο, γι αυτο κ περναει σε λανθανουσα μορφη! 14μιση χρονων κοριτσι με μυαλο με συγγραφικο ταλεντο κ με ευαισθησιες κ συγκρουσεις κ με διαφορα αλλα π συντελουνται στην εφηβεια σχετικα με τη ''σκοτεινη'' πλευρα του καθενος, κι εσεις το βγαλατε serial killer, ελεος ρε! προσφατα γνωρισα μια κοπελιτσα λιγο μικροτερη (13 χρονων) π ειχε παρομοιο ταλεντο εκφρασης κ εγραφε καπως ετσι, κ καπως ετσι ενιωθε σχετικα με τους αλλους γυρω της, δλδ οτι ειναι διαφορετικη απομακρη, οτι δν ξερει τι της συμβαινει κ οτι φοβαται μν κανει κακο.. η συγκεκριμενη βεβαια ηταν κολλημενη κ με το vampire diaries και το true blood κ κατι σειρες τυπου walking dead κτλ.. Ελενα ηθελα να στο ρωτησω κι αυτο, τι μουσικη ακους κ τι ταινιες κ σειρες βλεπεις? μηπως καποιες να τις αφησεις για αργοτερα? δν ξερω να πω κατι αλλο.. εγω παντως δν βλεπω προβλημα.. τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του.. α κ περιμενουμε να διαβασουμε κ αλλα κειμενα σου! :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
12-05-2013, 16:34 #25
Αγνωστε, μια φιλικη συμβουλη : Μην κρινεις αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις... :)
Εμενα ουτε με τρομαξε ουτε με ταραξε αυτο π διαβασα. μαλιστα μ θυμησε την εφηβεια μου (καπως ετσι σκεφτομουν κ ενιωθα κι εγω κοντα 10 χρονια πισω.. απλως δν ειχα το ταλεντο κ την εμβαθυνση να τα αναλυω ετσι..)
εντιτ: Μια αλλη πολυ καλη γραμμη ψυχολογικης υποστηριξης για εφηβους ειναι το 116-111. ειναι δωρεαν κ πολυ καλο. ειχα παρει κι εγω παλιοτερα :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
12-05-2013, 16:34 #26
Ο τιτλος του θεματος λεει ξεκαθαρα: Βοηθηστε με θελω να μηλισω καπου. Αν ελεγε εξεταστε μου το ταλεντο σαν συγραφεας θα ειχα και αλλη αντιληψη στο θεμα. Επισης στο κειμενο της αν το διαβασες ολο λεει οτι θελει να αλλαξει ολο αυτο που εχει στο κεφαλι της. Αν νομιζεις οτι με την επιμελεια κειμενων μπορει να το αλλαξει ολο αυτο, αποψη σου. Διαφωνω απολυτα.
12-05-2013, 16:41 #27
Δεν ειπα οτι με την επιμελεια κειμενων θα το αλλαξει ολο αυτο, αλλα το να γραφει αυτα π νιωθει ειναι ενας καλος τροπος εκτονωσης κ λυτρωσης ωστε να τα βγαλει απο μεσα της. κ δν εννοω απαραιτητα να γραφει εδω η σε καποιο αλλο φορουμ, μπορει απλα να κραταει ημερολογιο κατι π να υποθεσω ως εφηβη κανει. (κρινω κ απο εμενα.) επισης εγω ταυτιστηκα κ καθως διαβαζα εβλεπα τον εαυτο μου 10 χρονια πισω.. απλως τοτε δν τα σκεφτομουν ετσι.. οτι τα αναλυει πολυ ισχυει, κ ισως καποια πραγματα πρεπει να τα παιρνει πιο χαλαρα κ να σκεφτεται πιο πρακτικα κ λιγοτερο θεωρητικα, αλλα τετοιες συγκρουσεις εχουν ολα τα παιδια στην εφηβεια.. τεσπα της προτεινα κ μια γραμμη οπου ειναι κ δωρεαν κ μπορει να ανακουφιστει αμα μιλησει :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
12-05-2013, 16:47 #28
12-05-2013, 17:24 #29
Ανακριση ειναι αυτο τωρα??
Ηθελα να την προτεινω κ την προτεινα.. αν θελει ας την αξιοποιησει, αν θελει την προσπερναει..
Επισης η γραμμη δν απευθυνεται μονο για την Ελενα, αλλα κ για οσους εφηβους ψαχνουν μια γραμμη που να ειναι κ δωρεαν για να μιλησουν..
Αλλο να παρεις τηλεφωνο καπου κ να σε στηριξουν κ αλλο ο ψυχολογος απο κοντα.. τα χω ''περασει'' και τα δυο κ το καθενα εχει διαφορετικο ρολο.. αναλογως των συνθηκων μπορει καποιος τη random φαση να αξιοποιησει το ενα η το αλλο.. :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
12-05-2013, 20:55 #30