Results 16 to 30 of 169
-
15-06-2013, 13:13 #16
συμφωνω απολυτα.
ο τυπος ειναι παρανοικος.
να μην εισαι καθολου βεβαιη επισης οτι εισαι η πρωτη του σχεση. το πιο πιθανο ειναι να εχει κανει πολλες αλλες αποπειρες για σχεση που σου κρυβει και οι κοπελες εφυγαν τρεχοντας.αυτο δειχνει και η πρεμουρα να παρει μια απαντηση σου για συμβιωση στις 10 μερες γνωριμιας(!!!!)προφανως ξερει οτι δεν αντεχεται..
- 05-08-2013, 00:56 #17
.................................................. .....................
Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:01.
05-08-2013, 01:03 #18
Απλά σήκω φύγε...τι ρωτάς?
EEEEEE,Και που λέτε,έχω μια αφρισμένη αρκούδα μπροστά μου και δεν ξέρω τι να κάνω...
Ξεκολλα,και απλά εξαφανίσου.
05-08-2013, 01:07 #19
05-08-2013, 01:22 #20
Ακριβώς αυτό, θέλω να φερθώ έξυπνα, να μη γίνει κάποιο μεγάλο ξέσπασμα....
05-08-2013, 01:22 #21
Έλα ρε συ...
Ο φόβος είναι πάντα δικη μας επιλογή...
Ίσως το βλέπω με την αντρική ματια,αλλα το βλέπω απλό.
Ο τύπος έχει σοβαρά θέματα,και χώνει και εσένα.
Εσύ,είσαι μαλθακή,και του δίνεις δικαιώματα με την ελπίδα ότι,θα των αλλάξεις με την αγάπη σου και λοιπές γυναικείες μαλακίες.
Ο μαλάκας παραμένει μαλάκας όσο και να των αγαπάς εσύ.
Άκου σε κλείδωσε μέσα,τι είσαι σκύλος?
Με δουλεύεις και εσύ ρε μνημόνιο...Τι πολιτική θέλει.Θέλει κάποιον να έρθει να του σπάσει τα πόδια,για να μάθει την θέση του.Και η τύπισσα απλά να σηκωθεί να φύγει.
Αυτό θέλει.
Ο τύπος,σου λέει ότι σάγαρι όπως λένε όλοι οι "γυναικοδυρτες" μετά στης σάπιες που τους ανέχονται.Και αντί να ζητήσουν βοήθεια κάθονται και ακούνε μαλακίες.Και δεν ξέρω,και φοβάμαι,και τι θα κάνει άμα φύγω.
Τίποτα δεν θα κάνει.
Θα μαζέψεις τα πράγματα σου,θα πας στη φίλη σου.
Και βλέπεις ο επόμενος να μην είναι τόσο άντρα να oum.
05-08-2013, 01:24 #22
Μαζι μενετε?
05-08-2013, 01:26 #23
παραξενη κοπελα αυτα που περιγραφεις τα εχω ζησει και γω στην τελευταια μου σχεση..και μενα μεσα στο μηνα μου εβγαλε κλειδια απο το σπιτι του και προταση για να συγκατοικησουμε, σκηνικα ζηλειας και ανευ λογου κατηγοριων προς το προσωπου μου απειρα και παρομοια με αυτα που ανεφερες, ψαξιμο του κινητου μου διαρκως, οταν εκανα κατι λαθος ή το ξεχνουσα με κατηγορουσε οτι το εκανα επιτηδες για να τον εκνευρισω..
οταν τελικα χωρισα πηγα σε ψυχολογο και μου μιλησε για παρανοικο ιδεασμο μια εννοια που μου ηταν αγνωστη μεχρι εκεινη τη στιγμη και μετεφραζα ολη τη συμπεριφορα του πρωην ως αγαπη
δεν θα σου πω αν πρεπει να χωρισεις ή οχι αυτο ειναι δικη σου αποφαση απλα να ξερεις πανω κατι τι μπορει να συμβαινει με το φιλο σου
05-08-2013, 01:31 #24
Δεν ειπες οτι δουλευει πολλες ωρες? Ε οταν παει για δουλεια το πρωι, παρε τα πραγματα σου και φυγε. Αν σε καλεσει στειλτου ενα σμσ οτι εχεις ενημερωσει την αστυνομια. Πανε και σε ενα δικηγορο για ασφαλιστικα. Αν δεν κολωσει με την αστυνομια και κανει μαγκιες ας τον μπαγλαρωσουνε να ησυχασουμε. Τι καθεσαι και το λιβανιζεις?
05-08-2013, 01:32 #25
Δεν διαφωνω μαζι σου καθολου..Ειμαστε στην απ'εξω και εσυ σαν αντρας θα ριξεις και το μπουνιδι σου..Με τις απειλες ο αλλος σε χειριζεται κανονικα και με τον νομο που λεει ο λογος,αμα δεν ξερεις τι σκατα κουβαλαει στο κεφαλι του παιζει το σεναριο απο το να φας μαχαιρια εως να την δωσει και στον εαυτο του..
Παραξενη καποιον στενο φιλο,αδελφο,οικογενεια πατερα εχεις να σε στηριξει?Μιλα για οτι περνας κοριτσι μου..Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια εισαι.
05-08-2013, 01:43 #26
05-08-2013, 01:52 #27
.................................................. ..........
Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:01.
05-08-2013, 01:53 #28
Paraxeni Kopela,
σου είπα και στο pm πως η όλη ιστορία μου είναι ανατριχιαστικά γνώριμη...
Και να σου πω, πως δεν διάβασα παρά τα δικά σου posts προκειμένου να σε προλάβω online.
Μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά πως η μοναδική λύση είναι ο χωρισμός..
Αυτή η σχέση είναι άρρωστη!
Δεν είναι κανένας απ' τους δύο σας καλά και το μόνο που γίνεται είναι να χειροτερεύετε και οι 2 σας!
Όμως επειδή καταλαβαίνω πως αυτή τη στιγμή είσαι σαν σε κατάσταση ύπνωσης απ το φόβο και ίσως και απ το τι αισθάνεσαι γι αυτόν, δεν φτάνει απλά να στο πω έτσι απλά...
Θα σου πω πάνω κάτω τι κατάλαβα εγώ και έφυγα...
Ρώτα τον εαυτό σου, κάποια πράγματα:
1. Πιστεύεις ειλικρίνα πως αυτή η κατάσταση είναι δυνατόν να αλλάξει, ή μόλις νιώσει ξανά πως σε έχει κερδίσει, θα αρχίσει πάλι να προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραβιάσει τα όρια σου βιάζοντας την ψυχολογία σου;
!Προσοχή! όχι αν το ελπίζεις, αν το πιστεύεις πραγματικά!
2. Τι σου προσφέρει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αυτή η σχέση;
3. Είσαι πλέον ο εαυτός σου;
4. Όταν σκέφτεσαι πως δίνεις τέλος σ' αυτή τη σχέση, πως νιώθεις;
Τώρα όσο για το κομμάτι του ότι απειλεί να κάνει κακό στον εαυτό του,
να σου πω πως κι εγώ, σε κάποια απ τις αυτές τις στιγμές,τον σταμάτησα κάποια στιγμή στο τσακ πριν πιει χλωρίνη.
Απ τη μία όμως το να μένεις σε μια σχέση από φόβο, είναι παρανοϊκό από μόνο του.
Και από την άλλη, δες καθαρά πως αυτό που κάνει είναι εκβιασμός για να σε κρατήσει.
Αυτός ο άνθρωπος ότι κι αν λέει, όσο κι αν το αισθάνεται, όσο κι αν πλαντάζει στο κλάμα όταν στο λέει, δεν σ' αγαπάει!
Δεν μπορεί να σ' αγαπάει γιατί δεν αγαπάει ούτε τον εαυτό του.
Δεν έχει ωριμάσει ακόμη, τόσο, ώστε να μπορεί να ξέρει τι πραγματικά σημαίνει να σ' αγαπάει.
Εγώ έμεινα στην σχέση αυτή περίπου 3 χρόνια με αυτή την απειλή πάνω απ το κεφάλι μου.
Μπήκα και ξαναμπήκα σ' αυτή την φάση "ύπνωσης" που φτάνεις σε επίπεδο να ξεχνάς τελείως την κατάσταση και να ζεις στο ροζ σου συννεφάκι..
Πρέπει να επιδιώξεις - ή μάλλον, καλύτερα, να απαιτήσεις- αρχικά να φύγεις για ένα διάστημα (εμένα ήταν ένας μήνας)...
Και μιας και η οικογένειά σου είναι αλλού έχεις αυτή την ευκολία!
Σ' αυτό το κομμάτι μη δεχτείς να συμβιβαστείς, είναι ότι πιο σημαντικό να καθαρίσει το μυαλό σου απ την κατάσταση και να μπορέσεις να δεις τι ουσιαστικά συμβαίνει!
Ένα πράγμα που θα σου πρότεινα να κάνεις αν τελικά, πράγμα που εύχομαι, πάρεις την απόφαση να χωρίσεις, είναι να ενημερώσεις τους δικούς του για την κατάστασή του.
Για το ότι σκέφτεται την αυτοκτονία και παρακάλεσέ τους να είναι δίπλα του σε όλο αυτό το διάστημα κι αν χρειαστεί να τον πάνε και σε ειδικό.
Εγώ πριν φύγω από την πόλη που μέναμε, ζήτησα από πολλούς φίλους μου να του κάνουν παρέα και να τον έχουν στο νου τους, όπως και έγινε!
Εσύ όμως απ΄ότι καταλαβαίνω, δεν έχεις τέτοιους ανθρώπους εκεί, οπότε πρέπει να απαιτήσεις αυτόν τον ρόλο να τον παίξει το σόι του!
Νιώσε λίγο, ουσιαστικά, πως είναι υπεύθυνος για το τι θα κάνει ο ίδιος!
Εσύ κάνε ότι μπορείς για να τον προστατεύσεις απ τον εαυτό του αλλά από κει και πέρα δε γίνεται να καταστρέψεις τη ζωή σου απ' αυτόν τον φόβο.
Αν όλα πάνε καλά στο τέλος θα του κάνει καλό η στάση σου.
Άλλο σημαντικό κομμάτι αν τελικά το πάρεις απόφαση, είναι το πως θα χωρίσεις.
Εγώ προσωπικά φοβόμουν να μείνω μόνη μαζί του στον ίδιο χώρο και μάλλον κι εσύ.
Διάλεξε να γίνει η κουβέντα έξω.
Σε καφετέρεια! Και μάλιστα σε πολυσύχναστη περιοχη. Και αν γίνεται να είναι και πριν τη δουλειά του, ακόμη καλύτερα!
Έχε από πριν στο νου σου τι είναι απαραίτητο να πάρεις απ το σπίτι και πήγαινε μαζί με κάποιον να τα μαζέψεις.
Γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά.
Μπορώ να καταλάβω το φόβο που νιώθεις και μόνο στην ιδέα του να μπει στο σπίτι απροειδοποίητα.
Γι αυτό κάντο γρήγορα και τέλος.
Δεν πρόκειται να σου λείψει τίποτα απ ότι αντικείμενα τύχει να αφήσεις πίσω.
Το σκυλί σου φρόντισε να το έχεις πάρει στους γονείς σου πριν απ όλη αυτή τη διαδικασία...
Δε χρειάζεται να μάθεις γιατί!
Και ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι.
Πες του όλη την αλήθεια!
Βάλτα κάτω και έχε ξεκάθαρο τον λόγο που θες να χωρίσεις, τι έγινε λάθος και πες του τα ντόμπρα!
Δειξ' του πως δεν είναι καλά αλλά μην μπεις στη διαδικασία να τον στηρίξεις εσύ ψυχολογικά. Αυτό το κομμάτι τελείωσε!
Κι επίσης, ποτέ, μα ποτέ μα ποτέ... - Όσο σκληρή και σκύλα και οτιδήποτε, φαίνεσαι σε τρίτους - μην του αφήσεις την παραμικρή ελπίδα πως θα είστε ξανά μαζί.
Βοήθησέ τον να το πάρει απόφαση όσο πιο γρήγορα γίνεται και να προχωρήσει στη ζωή του.
Ούτε τελευταία φιλιά, ούτε τελευταίες αγκαλιές ούτε τίποτα.
Έγω τουλάχιστων είχα στο μυαλό μου συνεχώς το ότι, όσο σκληρό κι αν είναι, έτσι το παίρνει απόφαση και τόσο ξεκάθαρα φέρομαι εγώ σε κάποιον που δηλώνω πως τον αγαπώ και τον νοιάζομαι...
Αυτά μου ήρθαν έτσι στα γρήγορα...
Και μέχρι να πάρεις την απόφαση - την οποία όπως κατάλαβες θεωρώ μονόδρομο - προφυλάξεις, αλυσοπρίονο δεν ξέρω τι θα βρεις, για ΚΑΝΕΝΑ λόγο μην υποκύψεις στις πιέσεις του, αλλά ούτε και στο βιολογικό σου ρολόι για παιδιά.Last edited by Leda; 07-08-2013 at 00:36.
Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel
05-08-2013, 01:54 #29
.................................................. ....................
Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:02.
05-08-2013, 01:54 #30
Γιατί είσαστε τόσο πάνινες κούκλες ρε.
Πολλοί το παίζουν τρελοί στης γυναίκες,γιατί τους αφήνουν,αλλα εκτος σπιτιού,ουρα στα σκέλια.
Ξεκολλάτε βραδιάτικα,με την ανάλυση του θέματος.
Καταρχάς ακόμη και ψυχολογικό πόλεμο να σου ασκεί ο άλλος,σημαίνει ότι ο τύπος έχει θέμα.Λύση=φεύγεις πας αλλου.Ζητάς βοήθεια.Δεν ντρέπεσαι.Δεν έκανες εσύ κάτι κακό.
Κινδυνεύεις.Ζητάς βοήθεια.
Δεν περιμένεις να σε κλωτσάει ο άλλος κάτω,μετά να σου πετάει αγάπες και σοκολατάκια και λες axouto μωρέ το καημένο,με αγαπάει.ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΝΙΝΗ ΚΟΥΚΛΑ.Σε χρησιμοποιεί και του το επιτρέπεις.