Τι σκέφτεστε; - Page 1145
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1145 of 1532 FirstFirst ... 14564510451095113511431144114511461147115511951245 ... LastLast
Results 17,161 to 17,175 of 22967
    Banned
    Δεν θυμάμαι να είπα να διακόψει τα φάρμακα! Δεν είμαι ψυχίατρος! Λάθος διατύπωση που παρεξηγήθηκε ήταν.
    Φυσικά και έχει να κάνει με δική μου ανασφάλεια το ότι το πήρα τόσο στραβά. Και φυσικά και ορίζομαι από πολλά παραπάνω από ένα ποστ, αλλά αν έχει κανείς ήδη μια ψυχή άνω-κάτω, βλέπει και αυτό και απογίνεται.
    Ευχαριστώ για όσα μου είπες! :)

Senior Member
    Τα εχω κανει σκατα γαμω τη τρελα μου :-(

Banned
    Νοκας ετσι και το ακυρωσες μα την Μεγαλοχαρη θα σε φαω ζωντανωνεεεεεε!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Νοκας ετσι και το ακυρωσες μα την Μεγαλοχαρη θα σε φαω ζωντανωνεεεεεε!!
    Δεν φταιω εγω :-(

Banned
    Τα πιο άκυρα άτομα εκεί μέσα τα γνώρισα... Πόσο περίεργος είναι ο έξω κόσμος τελικά???!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω να αποδέχομαι τη μοναξιά που θέλει να είναι η μοναδική μου φίλη.
    Every morning we are born again

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Σκέφτομαι ότι πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω να αποδέχομαι τη μοναξιά που θέλει να είναι η μοναδική μου φίλη.
    ......................
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Banned
    astiman... αυτο που εννουν οι τελιτσες της how , ειναι οτι αυτο λεγεται παραιτηση . Ποτε μα ποτε , μην το βαλεις κατω.....

Και δεν μιλω απο θεση ισχυος , χρονια το παλευω κ εγω.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by vagpap View Post
    astiman... αυτο που εννουν οι τελιτσες της how , ειναι οτι αυτο λεγεται παραιτηση . Ποτε μα ποτε , μην το βαλεις κατω.....

Και δεν μιλω απο θεση ισχυος , χρονια το παλευω κ εγω.......
    Χθες το βραδυ, ειδα στον υπνο μου οτι εκλαιγα, λογω μοναξιας. Ειναι τοσο θλιβερο να στοιχειωνει τα ονειρα σου.

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Χθες το βραδυ, ειδα στον υπνο μου οτι εκλαιγα, λογω μοναξιας. Ειναι τοσο θλιβερο να στοιχειωνει τα ονειρα σου.
    How , ωρες-ωρες , κ μερες ακομη , το συναισθημα της κτθκψης ειναι τοσο ισχυρο , που δεν ειναι θεμα ' ισχυος ' να το πολεμησης . Ειναι κατι ' απανθρωπο ' . κ σεβλεπα με το σκυλακι σου , κ σκεφτηκα , α ,βελτιωθηκε . Οχι , ε ?

Senior Member
    How , ωρες-ωρες , κ μερες ακομη , το συναισθημα της κτθκψης ειναι τοσο ισχυρο , που δεν ειναι θεμα ' ισχυος ' να το πολεμησης . Ειναι κατι ' απανθρωπο ' . κ σεβλεπα με το σκυλακι σου , κ σκεφτηκα , α ,βελτιωθηκε . Οχι , ε ?
    Ναι, ειναι ισχυρο και δεν κανω τιποτα για να το βελτιωσω. Μη ρωτας γιατι. Μαλλον γιατι δε θελω. Εαν ηθελα θα πιεζομουνα, κατι θα γινοτανε. Αλλα καθε μερα, η ιδια αδρανεια. Δεν ξερω που θα καταληξει.

Banned
    Ναι , how , γιατι εγω ο σουπερμαν με τα μεγαλα λογια ( παλεψε το , μην το βαζεις κατω ) ξερεις τι καταφερνω ? Απλως νανεχομαι μια κατασταση , με την ελπιδα οτι καποια στιγμη , χωρις να μπορω να το εξηγησω , η ιστορια θα παρει την πανω βολτα . Βεβαια απο τοτε περασαν χρονια , αλλα ισως η ' οδος της ελαχιστης αντιστασης ' που ακολουθεις , να ειναι η καλυτερη τακτικη . Το πιστευω αυτο . Θα δειξει !!!!

Banned
    Συμφωνώ μαζί σου...

Banned
    Ναι , how , γιατι εγω ο σουπερμαν με τα μεγαλα λογια ( παλεψε το , μην το βαζεις κατω ) ξερεις τι καταφερνω ? Απλως νανεχομαι μια κατασταση , με την ελπιδα οτι καποια στιγμη , χωρις να μπορω να το εξηγησω , η ιστορια θα παρει την πανω βολτα . Βεβαια απο τοτε περασαν χρονια , αλλα ισως η ' οδος της ελαχιστης αντιστασης ' που ακολουθεις , να ειναι η καλυτερη τακτικη . Το πιστευω αυτο . Θα δειξει !!!!
    Πόσο να προσπαθήσει κανείς να μην είναι μόνος. Παλεύεις μια, παλεύεις δυο, πόσες φορές πια...Στο τέλος μόνος καταλήγεις όσο και να παλέψεις.
    Κι εμένα με έχει πάρει πολύ από κάτω, παραίτηση όπως λέτε. Δεν έχω όρεξη να δω κανέναν, να κάνω τίποτα. Είχα ένα -δύο γνωστούς, μου είχαν πει "όποτε θέλεις πες μου να πάμε για καφέ", δεν έχω καμία όρεξη, ειλικρινά σας το λέω. Και που θα πάω τι θα γίνει??!

Senior Member
    Mερικές φορές, και στον πολύ κόσμο, και στις παρέες, μόνος νιώθεις...