Τι σκέφτεστε; - Page 1156
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1156 of 1532 FirstFirst ... 15665610561106114611541155115611571158116612061256 ... LastLast
Results 17,326 to 17,340 of 22967
    Senior Member
    Σαν τι δηλαδή?
    Εσύ τι έκανες σήμερα που σε έκανε να το πεις αυτό?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ελεφαντακι View Post
    Φίλοι, δουλειές και λεφτά δεν υπάρχουν παρ'τε το απόφαση. Είναι ωραίο να μην σκέπτεσαι ειδικά όταν η σκέψη σου είναι σα τεθλασμένη γραμμή. Είμαι και άνεργη και σχιζοφρενής, αλλά όπως μου είπε μία πρώην φίλη μου είμαι αρνητική και πως να μην είμαι όταν από τότε που αρρώστησα έχω μια υπερβολική καχυποψία για όλα και όλους κάποτε βάσιμη και κάποτε μη, κάπου διάβασα ότι οι σχιζοφρενείς μένουν μόνοι, όχι οι άνθρωποι με άλυτα θέματα μένουν μόνοι , γιατί κυνηγάνε τα γιατί και τα πως, οι άνθρωποι που τους πείραξε η ασθένεια ή οι "εξωγήνιοι" όλο τους το είναι , η καχυποψία, η αρνητικότητα, το δύσκολα φορεμένο χαμόγελο, η συμπεριφορά η προβληματική διώχνει τους ανθρώπους, ναι ίσως κάποιοι εξαφανιστούν μόλις ακούσουν σχιζοφρένεια, αλλά αν είχαν λόγο να μείνουν θα το έκαναν. Έχω φίλους που μείναν και δίνουν που και που το παρόν, αλλά ο χαρακτήρας μου είναι φύσει και θέσει δύσκολος, φύσει εξαιτίας της σχιζοφρένειας και θέσει λόγω των μειονεκτημάτων του που προυπήρχαν της ασθένειας, με το να τα ρίχνουμε όλα στην ασθένεια μεγαλώνουμε το στίγμα μόνοι μας, κάθε άνθρωπος έχει και αρνητικά και θετικά, η σχιζοφρένεια μας κάνει απλώς πιο κουραστικούς για τους άλλους, ειδάλλως όλοι είμαστε περιπτωσάρες, η καχυποψία και η αρνητικότητα είναι αυτό που μένει μετά από ένα ψυχωσικό επεισόδιο, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε και δουλέψουμε με τον εαυτό μας τόσο πιο κοντά στην ευτυχία θα είμαστε. Δεν πιστεύω ότι για όλα φταίει μια ασθένεια, αν κάποιος ήταν απαισιόδοξος πριν νοσήσει θα παραμείνει και μετά, είναι άδικο προς την ασθένεια να της καταλογίζουμε όλα τα αρνητικά μας. Απλά μας κάνει να έχουμε λίγες κοινωνικές δεξιότητες αφού μας βρίσκει συνήθως σε μικρή ηλικία. Σήμερα ήμουν χάλια γιατί είμαι άνεργη και δεν ξέρω αν θα μπορώ να παίρνω τα φάρμακα μου και τα τσιγάρα μου αν δεν βρω δουλειά, αυτό είναι όντως πρόβλημα μία αρνητικότητα όλη μέρα, αλλά ερρέτω θα την βρω την λύση μου γιατί έχω μάθει να παλεύω. 'Αρα από το να κλαιγόμαστε στον εαυτό μας καλό είναι να προσπαθούμε και ό,τι γίνει. Νίκησα μια φορά τη σχιζοφρένεια, νίκησα και ας έβλεπα παντού εχθρούς κι ας βλέπω ακόμα, μπορεί να είχα μία πανωλεθρία από τα 19 έως τα 22 μου, αλλά έμαθα να προχωρώ και να προσπαθώ, όσο λυπηρό κι αν είναι οι ρυθμοί της ζωής μου ήταν τότε αξιοζήλευτοι ακόμα και για χολιγουντιανή ταινία τρόμου, μη φοβάστε τη μοναξιά, την αφραγκιά, τα παραπανίσια κιλά μόνο ρωτήστε τον εαυτό σας... μπορώ να το αλλάξω...αν η απάντηση είναι καταφατική...τότε η προσπάθεια αξίζει...Μόνοι μένουμε μόνο αν δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας...τότε και με κόσμο αν είσαι ...μόνος σου θα σαι...μόνο και μόνοι εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας...εγώ θέλω να αλλάξω κι άλλο, τότε αν τα καταφέρω θα αλλάξει και η ζωή μου...αυτά σκεφτόμουν εγώ....Σταματήστε την κλάψα και αλλάξτε...
    Μάλιστα! Ελεφαντάκι, το κείμενό σου είναι μιά νίκη της βούλησης για ζωή επάνω στη μιζέρια.
    Θέλω να επαναλάβω για πολλοστή φορά πως δεν είναι οι συνθήκες που μας καθορίζουν. Εμείς αποφασίζουμε πώς θα αντιδράσουμε, αν θα διαχειριστούμε μιά αρνητική κατάσταση με ενοχή, απελπισία, ηττοπάθεια, ή αν θα ορθώσουμε το ανάστημά μας και θα απαντήσουμε με ένα χαμόγελο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Σαν τι δηλαδή?
    Εσύ τι έκανες σήμερα που σε έκανε να το πεις αυτό?
    μιλησα στο τηλ με ενα φιλο μου που ειχα χρονια να μιλησω.... εστω κ αυτο με χαροποιησε! επεσα για υπνο με ομορφες αναμνησεις... εφταξα κ κατι ομορφο με τα χερια μου κ περασε λιγο η μερα νιωθωντας λιγο περηφανη γι αυτο...
    Σημερα θα δω τι αλλο θα βρω...
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    σιγουρεύτηκα...
    το σύμπαν δεν θέλει να βγαίνω απ το σπίτι μου....
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    Quote Originally Posted by Leda View Post
    σιγουρεύτηκα...
    το σύμπαν δεν θέλει να βγαίνω απ το σπίτι μου....
    Χαχαχαχα.....κι εγω Leda!!!! Σημερα επεσα 3 φορες κατω!!!!!!! Στο δρομο...
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Τα πολλά ξύδια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    πίνω και μεθώ..;;
    Always one more try
    I'm not afraid to die.

Senior Member
    πίνω και μεθώ..;;
    Δώσε!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=mJOyRRtrXNo

Senior Member
    Σκέφτομαι πως χαρίζουμε χρόνο απ τη ζωή μας σε ανθρώπους, σε σχέσεις και σε φίλους
    και τις περισσότερες φορές, τελικά δεν έχουμε γνωρίσει ουσιαστικά τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας.
    Πόσο συχνά μιλάμε για συναισθήματα, για φόβους και για τις σκέψεις μας;
    Άλλοι τις γράφουμε και τις θάβουμε στα ντουλάπια μας κι άλλοι απλά τις θάβουμε μέσα μας...
    Πόσο πιο απλές θα μπορούσαν να είναι οι ανθρώπινες σχέσεις;
    Και πόσο χρόνο ακόμα θα πετάξουμε μέχρι να αρχίσουμε να της ζούμε ουσιαστικά;

Και τελικά, πόσο σωστά τα λέει:

People talking without speaking
    People hearing without listening
    People writing songs that voices never share
    And no one dared
    Disturb the sound of silence
    Last edited by Leda; 29-08-2013 at 00:56.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.

Banned
    Leda, άγγιξες ευαίσθητη χορδή... Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό. Ακριβώς τα ίδια όμως...

Senior Member
    και τελικά που καταλήγεις;
    Always one more try
    I'm not afraid to die.

Banned
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Θέλω να επαναλάβω για πολλοστή φορά πως δεν είναι οι συνθήκες που μας καθορίζουν. Εμείς αποφασίζουμε πώς θα αντιδράσουμε, αν θα διαχειριστούμε μιά αρνητική κατάσταση με ενοχή, απελπισία, ηττοπάθεια, ή αν θα ορθώσουμε το ανάστημά μας και θα απαντήσουμε με ένα χαμόγελο...
    συμφωνω οτι μεχρι ενα σημειο εμεις αποφασιζουμε πως θα αντιδρασουμε, αλλα το περιβαλλον παντα μας επηρεαζει γιατι δυστυχως παραμενουμε ανθρωποι. αν δε το πιστευεις δοκιμασε να βαλεις φωτια στο δωματιο που εισαι και να κατσεις με ψυχραιμια σαν να μη συνεβη τιποτα, θα δεις που στο τελος θα παθεις αναθυμιαση, αν δε καεις ολοκληρος.

αλλο παραδειγμα, μπορει να δουλευεις σε ενα ωραιοτατο γραφειο με ψηλο μισθο, ομως οι συναδερφοι να σου κανουν τη ζωη κολαση. και τελικα τη πρωτη μερα θα χαμογελασεις, τη δευτερη πιο λιγο, τη τριτη λιγοτερο, στο τελος θα παραιτηθεις ή θα σε απολυσουν γιατι δεν αποδιδες καλα.

αυτου του ειδους τα προβληματα που λεει το ελεφαντακι ειναι χρονια, δε διαρκουν μια στιγμη να πεις παει περασε. ειδικα ετσι οπως εχει γινει ο κοσμος σημερα, μπορει καποιος να τα εχει βρει με τον εαυτο του, αλλα ολοι οι υπολοιποι γυρω του να μην ειναι καλα, οποτε παλι χαμενος θα παει.

Senior Member
    Σκέφτομαι πως χαρίζουμε χρόνο απ τη ζωή μας σε ανθρώπους, σε σχέσεις και σε φίλους
    και τις περισσότερες φορές, τελικά δεν έχουμε γνωρίσει ουσιαστικά τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας.
    Πόσο συχνά μιλάμε για συναισθήματα, για φόβους και για τις σκέψεις μας;
    Άλλοι τις γράφουμε και τις θάβουμε στα ντουλάπια μας κι άλλοι απλά τις θάβουμε μέσα μας...
    Πόσο πιο απλές θα μπορούσαν να είναι οι ανθρώπινες σχέσεις;
    Και πόσο χρόνο ακόμα θα πετάξουμε μέχρι να αρχίσουμε να της ζούμε ουσιαστικά;
    Είναι πολύ σπάνιο να βρείς κάποιων που θα δεχτεί εσένα ακριβώς όπως είσαι.
    Οποτε,γιατί να το ζορίζεις και να μην απολαμβάνεις έστω πλαστικές σχέσεις.
    Αν κερδίσεις το τζόκερ και το βρείς το άτομο,θα μοιραστείς,αν όχι,όχι.

Senior Member
    Ότι θα ήθελα να νιώθω πιο χαρούμενη...αυτή η κακοδιαθεσία μ' έχει κουράσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    δν θελω να σκεφτομαι!!!................ αυτο σκεφτομαι

δν ειμαι στο παρον πια!!! ταξιδευω στο παρελθον κ στο μελλον!

θελω να νιωσω τν πραγματικο μου χωρο... να γειωθω!!!

πως???
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!