μηπως φταιω τελικα??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τωρα που το ειπες το εχω παρατηρισει αυτο πολες φορες τη βλεπω τη κοπελα μου να αυτοτημωριται με αυτα που κανει και ωρες ωρες δε μπωρω να συνενοηθω μαζι της.γιατι αυτοτιμωτηται ομως?
    ο λογος της αυτοτιμωριας αλλαζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο...η αιτια συνηθως ειναι ο τροπος που εχεις μεγαλωσει κ το ποσο ενοχικος εχεις γινει...
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Banned
    εγω δε βλεπω καμια αλλαγη ειπες τα ιδια ακριβως λογια που μου ειπε και αυτη...

Banned
    Quote Originally Posted by φοβισμένη View Post
    Καλημερα κοριτσακι μου! Συμφωνω ακριβως με τον παραπανω!!!! Πρεπει να συνεχισς τη ζωη σου οπως τη φανταζεσαι κ να ξεχασεις ολο αυτο που εγινε! Πες οτι δν εγινε ποτε!!!! Περασαν πολλα χρονια!!! Θα μπορουσες να το μεταπισειςς στο μυαλοσου κ να λες οτι απλως η πρωτη σου φορα ηταν μια αποτυχια!!!τωρα τι σου λεω ε;;;; Απλως για να μη τρελαθεις καπως πρεπει να "αλλαξεις" τη σκεψη σου!!!
    Ειναι τρομερο αλλα παει περασε!!! Ξεκινα μια καινουρια ζωη κ ονειρεψου το μελλον με εναν τελειο συζυγο κ μια ομορφη οικογενεια με πολλα παιδακια!!!
    Επιπλεον εφοσον μιλας με ειδικους,ξεφορτωσου τα ΟΛΑ!!!!! Αδειασε τα απο μεσα σου κ αυτοι θα σου βρουν κ πρακτικα πραγματα να κανεις!!!
    ΑΛΛΑ μην κατηγορεις τον εαυτο σου!!!! Δν φταις εσυ!!! Ισως για το μονο που φταις ειναι οτι δν ειδοποιησες την αστυνομια! Για ολα τ αλλα οχι! Λαθος μηνυμα πηρε ο τυπος;;; Ε αφου φωναζες επρεπε να σταματησει!!! Μην γεμιζεις ενοχες!! Σωσε τηντψυχη σου!!!! Εισαι μικρουλα κ η ζωη σε περιμενει να την αρπαξεις απ τα μαλλια!!! Τελειώσε αυτο,παει!!!! Κλεις στ στο χρονοντουλαπο κ μην το ξανανοιξεις!!!! Αποσπαση προσοχης κ τα γνωστα!!! Μαθε μια ξενη γλψσσα,μια τεχνη,μαγειρεψε,καθαρισε το σπιτι κλπ.
    στο εχω πει πολες φορες χωρις αποτελεσμα οτι τα προβληματα δεν λυνονται με την επιφυτιση του αγιου πνευματος αλλα με το διαλογο...

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    ο λογος της αυτοτιμωριας αλλαζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο...η αιτια συνηθως ειναι ο τροπος που εχεις μεγαλωσει κ το ποσο ενοχικος εχεις γινει...
    Αυτο ακριβως που γραφεις θα προσθετα ισως και ποσο ευαισθητος εισαι
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

εμεις οι ενοχικοι ανθρωποι νιωθουμε ενοχες συνηθως για πραγματα που δεν φταιμε..ξερεις ποσες φορες ζηταω συγνωμη χωρις να φταιω;;;
    πρεπει να αγαπησεις τον εαυτο σου...γινε φιλη του!! αν ησουν μια φιλη σου τι θα σε συμβουλευες;;; ολα αυτα που λες;; δε νομιζω!!! παρε αγκαλια τον εαυτο σου λοιπον και παρηγορησε τον...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ti einai touto pali View Post
    Αυτο ακριβως που γραφεις θα προσθετα ισως και ποσο ευαισθητος εισαι
    συμφωνω απολυτα........... η ιδιοσυγκρασια ομως του καθε ατομου ειναι εγκεγραμμενη στο dna του!!! ειναι κατι το οποιο δν αλλαζει(αλλα το προσαρμοζεις) κ χαρακτηριζει αργοτερα τις αντιδρασεις μας!
    γι αυτο κ καθε βιωμα εχει αναλογη κ διαφορετικη αντιδραση απο ατομο σε ατομο!!!
    αλλοι τα κουβαλανε κ πληγωνονται κ αλλοι τα πετουν μακρυα!!! αλλωστε οι περισσοτεροι απο εμας που ειμαστε εδω εχουμε ενα δεικτη, πολυ υψηλο, συναισθηματικης νοημοσυνης!!!

Senior Member
    εμεις οι ενοχικοι ανθρωποι νιωθουμε ενοχες συνηθως για πραγματα που δεν φταιμε..ξερεις ποσες φορες ζηταω συγνωμη χωρις να φταιω;;;
    πρεπει να αγαπησεις τον εαυτο σου...γινε φιλη του!! αν ησουν μια φιλη σου τι θα σε συμβουλευες;;; ολα αυτα που λες;; δε νομιζω!!! παρε αγκαλια τον εαυτο σου λοιπον και παρηγορησε τον...
    κ αυτο συνεχιζει να ειναι ενα θεμα.......... ηξερα πολυ καλα τι θα ελεγα σε μια αναλογη περιπτωση τριτου προσωπου! σε μενα δν τα καταφερνω ομως να με πεισω φιλεναδιτσα μου!!!

Το ιδιο κανουμε ολοι εδω μεσα !!! Για τους αλλους ειμαστε αψογοι συμβουλοι! Οταν ομως εσαι εσυ το "θυμα" που εισαι;;;; Ειδικα οταν εχεις να παλεψεις με ενα ζορικο θεμα οπως εσυ!!!! Ρε φιλεναδα ας αγαπησουμε λιγο τους εαυτους μας!!!

Senior Member
    ειχα παει σε ενα παππουλη πριν λιγο καιρο σε ενα μοναστηρι, μου ειπε λοιπον οτι πρεπει να χαιδευω το σωμα μου για να το αγαπησω... κ να μν το μισω!!!
    εκει καταλαβα πραγματικα οτι εχω θεμα στο να με αγγιζω κ να με αγγιζουν......
    δν το ειχα καταλαβει μεχρι τοτε, νομιζα οτι ημουν απολυτα φυσιολογικη. αλλα οχι.......... δν ειμαι! εχω αρχισει μεν να αφηνω να με αγγιξουν αλλα ειμαι πολυ σφιγμενη! εχω ακομα δουλεια!!!

Αρα εκανες ηδη ενα βημα παρακατω!!!! Να επιβραβευεις τον εαυτο σου γιαυτο κ να του λες οτι θα πας κ στο επομενο σταδιο!!!!! Εισαι κοντα!!!!! Χαιδεψε την ψυχη σου κ το κορμι σου!

Senior Member
    Αρα εκανες ηδη ενα βημα παρακατω!!!! Να επιβραβευεις τον εαυτο σου γιαυτο κ να του λες οτι θα πας κ στο επομενο σταδιο!!!!! Εισαι κοντα!!!!! Χαιδεψε την ψυχη σου κ το κορμι σου!
    κατι γινεται με τα πμ κ με το.... laptop μου. σου εχω στειλει......

Banned
    ειχα παει σε ενα παππουλη πριν λιγο καιρο σε ενα μοναστηρι, μου ειπε λοιπον οτι πρεπει να χαιδευω το σωμα μου για να το αγαπησω... κ να μν το μισω!!!
    εκει καταλαβα πραγματικα οτι εχω θεμα στο να με αγγιζω κ να με αγγιζουν......
    δν το ειχα καταλαβει μεχρι τοτε, νομιζα οτι ημουν απολυτα φυσιολογικη. αλλα οχι.......... δν ειμαι! εχω αρχισει μεν να αφηνω να με αγγιξουν αλλα ειμαι πολυ σφιγμενη! εχω ακομα δουλεια!!!
    εχω το ιδιο ακριβως προβλημα με τη κοπελα μου ωρες ωρες μου δινει την εντυπωση οτι μισει το σωμα της οπως το λες αλλες φορες μου λεει μη με αγγιζεις και αυτο δοκιμαζει τα νευρα μου οταν το κανει επισης εχει ταση προς ατυχηματα να κουτουλαει να χτυπαει κ τετοια... ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι εγω της φαιρομαι με πολυ περισοτερη τρυφεροτητα απο οτι φερετε αυτη στον εαυτο της...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εχω το ιδιο ακριβως προβλημα με τη κοπελα μου ωρες ωρες μου δινει την εντυπωση οτι μισει το σωμα της οπως το λες αλλες φορες μου λεει μη με αγγιζεις και αυτο δοκιμαζει τα νευρα μου οταν το κανει επισης εχει ταση προς ατυχηματα να κουτουλαει να χτυπαει κ τετοια... ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι εγω της φαιρομαι με πολυ περισοτερη τρυφεροτητα απο οτι φερετε αυτη στον εαυτο της...
    γιατι δν ανοιγεις ενα θεμα για να μιλησεις γι αυτα που σε απασχολουν με τη κοπελα σου???

Banned
    κατι γινεται με τα πμ κ με το.... laptop μου. σου εχω στειλει......
    οταν κατι δε λειτουργει πατας επαναφορτωση της σελιδας

Banned
    γιατι δν ανοιγεις ενα θεμα για να μιλησεις γι αυτα που σε απασχολουν με τη κοπελα σου???
    ανοιξα εκατο θεματα παλια αρα σε μερικους φαινονται κινεζικα ολα αυτα και πρεπει να εξηγω... και δε καταλαβενουν τι λεω και μου λενε αλανταλον οτι τρολαρω επιδη δεν εζησαν απολυτος τιποτα απο οσα περιγραφω

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast