Results 16 to 30 of 34
Thread: Φιλια τι δυσκολο πραγμα!
-
20-10-2013, 22:58 #16
Κι εγώ δίνω χρόνο στους άλλους, ειδικά όταν γνωρίζω νέα άτομα. Απλά έχω ένα σοβαρό μειονέκτημα: ενθουσιάζομαι εύκολα! Πολύ εύκολα!! Δηλαδή λιγη ευγενεια και καλοσυνη να δειξει ο αλλος/η ή/και κάνει κάτι για μένα, έστω κάτι μικρό/απλό, θα το δω πολλαπλάσιο, σαν να εχει κανει κατι σπουδαιο. Και αν συνεχιστει η παρεα, θα εχω να λεω, θα νιωθω μεγαλη χαρα που βρηκα εναν ανθρωπο που τον θεωρω πραγματικο και στο τέλος απογοητευομαι. Γιατι στην αρχη λιγο πολύ ολοι καλοί ειναι! Ειδικα στις νεες γνωριμιες (πχ λογω κοινου χωρου) ολοι προσπαθουν να δειξουν το καλο τους προσωπο! Και μετα απο λιγο καιρο συνειδητοποιω ποσο αγαθος ημουν που πιστεψα για ακομη μια φορα οτι γνωρισα εναν αληθινο ανθρωπο.
Οσες φορες κι αν εχω φαει τα μουτρα μου και προσπαθησα να ειμαι επιφυλακτικος, παλι καταφερα και την πατησα τις επομενες φορες!
Δε ξερω αν υπαρχει καποια "μαγικη συνταγη" για τετοια λαθη ή ειναι αδυναμια του χαρακτηρα μου που δεν διορθωνεται ευκολα...
- 21-10-2013, 01:24 #17
Παιδια σας ευχαριστω πολυ! Αγαπητη Ταρια προσπαθησα να βγω με κοπελες που γνωριζα στο παρελθον κ διαπιστωσα οτι εχουν τις παρεες τους κ βγηκανε μαζι μου απλα για να μην με προσβαλλουνε κ επειδη δεν θελω ψευτικο ενδιαφερον απομακρυνθηκα, Αγαπητο μελος somebody89 δυστυχως κ εγω ενθουσιαζομαι ετσι κ κανουνε κατι για μενα επειδη δεν συμβανει συχνα
21-10-2013, 13:12 #18
22-10-2013, 00:48 #19
Μετρήστε κι εμένα σε αυτούς που ενθουσιάζονται εύκολα!! Αν και πλέον δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω. Δεν έτυχε να κάνω κάποια νέα γνωριμία τελευταία, ώστε να δω αν θα ενθουσιαστώ. Πάντως έχω ξενερώσει τρελά με τους ανθρώπους γενικώς και δεν έχω όρεξη να μιλάω σε κανέναν... Έμαθα και γι'αυτή την γνωστή-"φίλη" μου κάποια πράγματα που έκανε και αηδίασα... Ενώ έχει σχέση πήγε και έκανε ας μην πω τι σε έναν άλλον, που τον ξέρει λίγο, έχουν βγει 4-5 φορές και ενώ είναι σε σχέση!! Και τρέχει πίσω του, πάει και τον παίρνει από το σπίτι του, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του, ενώ αυτός την φτύνει. Δεν ξέρω, μπορεί να με παρεξηγήσετε, αλλά ξενέρωσα μαζί της και δεν έχω όρεξη να της ξαναμιλήσω. Συν το ότι ποτέ δεν ενδιαφέρεται να μάθει για μένα. Πάντα τα δικά της μου λέει, και να πάω να μιλήσω δεν θα με ακούσει και θα πει κάτι άσχετο δικό της!
22-10-2013, 01:48 #20
22-10-2013, 12:08 #21
Ειχα κι εγω φιλους που ενω ηταν σε σχεση ψαχνονταν για κατι παραλληλο. Πλεον εχει καταντησει της μοδας. Οι περισσοτερες σχεσεις δεν εχουν συναισθηματα αλλωστε. Το ιδιο ισχυει περιπου και στις φιλίες. Οι περισσότεροι βλεπουν τους γυρω τους σαν αντικειμενα απλα για να περνανε την ωρα τους και τιποτα παραπανω. Κοιτανε μονο τον εαυτουλη τους παντα και προκειμενου να ζουν σε μοναξια, κανουν φιλίες. Αλλά στα δύσκολα ειναι απόντες και δεν τους καιγεται καρφι. Αν περνας μια δυσκολια και δεν μπορεις να βγεις μαζι τους για καφε, πιο πολυ θα στεναχωρεθουν που δεν θα βγουν οι ιδιοι εξω (αν δεν εχουν καποιον αλλον να βγουν), παρα για τη δυσκολια που περνας. Τα χω δει τοσες φορες, βαρεθηκα να επιβεβαιωνονται οι φοβιες μου. Παντα ολοι ειναι τοσο προβλεψιμοι... Γι αυτο τερμα οι ενθουσιασμοι, λιγοι και καλοι απο εδω και στο εξης. Και αν δεν υπαρχουν ουτε λιγοι, τοτε κανεις! Καλυτερα μονος!
22-10-2013, 12:27 #22
22-10-2013, 13:08 #23
Κουκλίτσες!!!
Μιλάτε για φιλία.Αυτο γινεται σιγα σιγα.Σκαψε Σκαψε όλο και κάτι βρίσκεις!!!Κανεις δεν ειναι τέλειος κι ούτε πρόκειται να γινει...χώρια το ότι εκτιμαμε κάτι οταν θα το χάσουμε.Εκει φαινεται η πραγματική φιλια τελικά.Οι ανθρωποι τα εχουν κάνει Ολα πολύπλοκα.Ηρεμια και σιγα σιγα Ολα γινονται....
22-10-2013, 17:57 #24
Και γω έχω καεί απο φιλίες σχεδόν από τα παιδικά μου χρόνια και το έχω μεγάλο παράπονο εώς καημό....έχω μία φίλη τώρα αλλά πριν κάμποσο καιρό έχασα μια άλλη από παρεξήγηση που δεν ξέρω αν έφταιγα κιόλας. Βέβαια της το εξήγησα αλλά δεν νομίζω να πείσθηκε και πολύ ....και τώρα έχουμε χάσει επαφές, της μίλησαν και κοινοί γνωστοί αλλά και πάλι είπε ότι δεν το περίμενε απο μένα αυτό. Δεν ξέρω θίχτηκα πάρα πολύ που σκέφτηκε έτσι για μένα της το εξήγησα αλλά πάλι το ίδιο...Επειδή δεν θέλω να την χάσω, και εδώ θέλω γνώμη σκέφτομαι να της ξαναπροσεγγίσω αλλά έχει περάσει πάρα πολύ καιρός και φοβάμαι μην μου την πει...
Δεν ξέρω είχαμε περάσει πολλά μαζί, την είχα πολύ ψηλά και ποτέ δεν σκέφτηκα για αυτήν με δόλο....Στην ζωή μου μπαίνει όποιος θέλει, αλλά μένει όποιος ΘΕΛΩ.
23-10-2013, 16:11 #25
Το ότι θα σου την πει...ειναι σίγουρο.Μηπως όμως αυτη η "φιλή" ήθελε αφορμή για να ξεκοψει απο εσένα?Ποτε δεν ξέρουμε τι έχει ο άλλος στο μυαλο του,ακόμη κι αν τον ξέρουμε Χρονια.Αβυσσος η ψυχη του ανθρώπου...Μίλησε της,ξανα και σύντομα.Κι αν δεν αλλάξει στάση αυτη θα χάσει...Καλη επιτυχια
23-10-2013, 19:50 #26
Σε ευχαριστώ Τάρια για την απάντηση και γω την ίδια αντίδραση πιστεύω ότι θα έχει, απλά δεν μου αρέσει να υπάρχει λάθος εντύπωση ...βέβαια δεν πιστεύω να αλλάξει γνώμη ..άσε που θα το παίξει και υπεράνω...
Δεν είναι ότι ζητάω 2η ευκαιρία γιατί δεν έκανα κάτι λάθος...αλλά ήμασταν πολλά χρόνια φίλες ....και δεν μου αρέσει να χάνομαι έτσι με τους ανθρώπους και ειδικά με τους φίλους .....που έχεις περάσει πράγματα μαζί....Στην ζωή μου μπαίνει όποιος θέλει, αλλά μένει όποιος ΘΕΛΩ.
23-10-2013, 21:47 #27
Βασω τι ακριβως εγινε με τη φιλη σου αυτη συνοπτικα?
23-10-2013, 23:19 #28
Αγαπητη βασω καταλαβαινω, πες μας τι εγινε μιας κ εχω πειρα να σου πω γνωμη μου
24-10-2013, 00:20 #29
24-10-2013, 00:23 #30
Ο φίλος της δεν ξέρει τίποτα βεβαίως, γιατί αν ήξερε δεν γνωρίζω τι θα είχε γίνει τώρα. Μου είχε μιλήσει τις προάλλες και πήγα να του πω α ρε κερατούκλη!!! Από τις πόρτες περνάς εύκολα; :Ρ
Ο άλλος το ξέρει, όμως δεν φαίνεται να τον νοιάζει και ιδιαίτερα. Την δουλίτσα του κάνει, μια χαρά έχει βολευτεί.