Τι σκέφτεστε; - Page 1188
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1188 of 1532 FirstFirst ... 18868810881138117811861187118811891190119812381288 ... LastLast
Results 17,806 to 17,820 of 22967
    Senior Member
    Αν κοιτάξεις για πολλή ώρα την άβυσσο, στο τέλος και η άβυσσος θα κοιτάξει εσένα.

Βασικα πρωτος το ειπε ο Νιτσε στο βιβλιο του "
    Beyond Good and Evil".

Το εψαξα γιατι μου θυμισε το
    Howard Phillips Lovecraft και το :
    That is not dead which can eternal lie,
    And with strange aeons even death may die.

αν και δεν ταιριαζει ... εμενα αυτο μου θυμισε
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post

Το εψαξα γιατι μου θυμισε το[/FONT][/COLOR]Howard Phillips Lovecraft και το :
    That is not dead which can eternal lie,
    And with strange aeons even death may die.

αν και δεν ταιριαζει ... εμενα αυτο μου θυμισε
    Τι μου θύμισες τώρα! Κάποτε ήμουνα φανατική αναγνώστρια του H.P.Lovecraft και της "μυθολογίας Κθούλου", έτσι δεν λεγόταν;

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Τι μου θύμισες τώρα! Κάποτε ήμουνα φανατική αναγνώστρια του H.P.Lovecraft και της "μυθολογίας Κθούλου", έτσι δεν λεγόταν;

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι και εγω το ιδιο. Τωρα πλεον διαβαζω διαφορα στο νετ και δεν ανοιγω κανα ρημαδι βιβλιο:(
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Μετα το τελευταιο περιστατικο με το 13χρονο αγγελουδι που πεθανε προσπαθωντας να ζεσταθει ενα εχω να πω..Να μην σας βρει ο χρονος και τους 300!

ΥΓ:Το καρβουνο ειναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ δεν ειναι για ζεστασια κοσμε!!!

Senior Member
    Καλησπέρα!!
    Θα με συγχωρέσετε που δεν ξέρω σε ποιο θέμα να το βάλω αυτό και ίσως είναι λίγο άσχετο με συζητήσεις που έχετε από πάνω... αλλά βρήκα ένα βίντεο και θέλω να το αφιερώσω σε όλους εσάς, όσους βρίσκεστε ή έχετε βρεθεί ποτέ στο σημείο να παραιτηθείτε από τη ζωή και τον αγώνα της... από έναν γλυκύτατο γιαπωνέζο ψαρά, με πολύ αγάπη!!!!! :)
    http://www.youtube.com/watch?v=KxGRhd_iWuE

Senior Member
    Παιδιά, ξέρεις κανείς το Σούλη τον κομμωτή? Είναι ο εθνικός κομμωτής. Φοβερό άτομο! Και καλή ψυχή.

Junior Member
    παιδια καλησπερα σας !ειμαι καινουργιος στην παρεα σας!πως μπορω να δημοσιευσω το προβλημα μου?

Banned
    Quote Originally Posted by vasilistz View Post
    παιδια καλησπερα σας !ειμαι καινουργιος στην παρεα σας!πως μπορω να δημοσιευσω το προβλημα μου?
    Στειλτε προσωπικο μηνυμα στο mnimonio και μετα πατηστε 3 φορες το f5 κανοντας τον σταυρο σας..Μετα μπορειτε να δημοσιευσετε τον προβληματισμο σας.

Εκ της διαχειρισης.

Banned
    Quote Originally Posted by vasilistz View Post
    πηγενεις σε μια κατηγορια πχ ερωτικες σχεσεις κι πατας το κοκινο κουμπι νεο θεμα γραφεις μπλαμπλαμπλα κ μετα υποβολη που το λεει ολο κατω στο τελος της σελιδας

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post

Πες την αληθεια marian_m ... οταν το διαβαζες δεν ειχες την αισθηση οτι " κατι ηξερε" και οτι οντως υπηρχαν οι σκοτεινες πηγες που ανεφερε? Τοτε που το διαβαζα δεν υπηρχε και ιντερνετ και η πληροφορηση μου ηταν μια σκονισμενη εγκυκλοπαιδεια , οπως ολων αλλωστε. Ειχαν την μαγεια τους και εκεινες οι εποχες :)
    Τωρα πλεον πιο ορθολογιστης , αλλα ακομα παρασυρομαι απο τη μαγεια του φανταστικου σαν ενα παιδι που δεν θελει να μεγαλωσει ( και μη σωσει και μεγαλωσει:p)

Senior Member
    Kαλημερα αλανια μου!!! Σημερα αν και ξυπνησα με πυρετο και αδυναμια, ωστοσο ξυπνησα και με αυτον τον ηχο!

Καλημερα σε ολες τις προβληματισμενες και οχι μονο σκεψεις!

<3

http://www.youtube.com/watch?v=T3xhr8XrMKo
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι τους ανθρωπους που τους λειπει η αγαπη, και προσπαθουν να παρασυρουν κι αλλους στη μιζερια τους. Ξυπνηστε!! Το θεμα δεν ειναι να σπασετε τα νευρα των αλλων και να τους κανετε σαν τα μουτρα σας, το θεμα ειναι να βγειτε εσεις απο αυτη την κατασταση!

Senior Member
    Εγώ αντίστοιχα σκέφτομαι το πόσο προκατειλλημένος μπορεί να είναι κάποιος που θα του πεις "καλημέρα, να σε ρωτήσω κάτι" και θα γυρίσει το κεφάλι του αλλού.
    Πόσο μάλλον όταν το ίδιο άτομο θα γυρίσει μετά στην ασφάλεια του δικού του περιβάλλοντος παρουσιάζοντας την "υπεράνω" και "easy-going" εικόνα του.
    Δε βαριέσαι...για έναν εγωισμό ζείτε όλοι....αν δεν τον υπερασπιστείτε μέχρι θανάτου δεν θα σας μείνει και τίποτε άλλο.

Banned
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Εγώ αντίστοιχα σκέφτομαι το πόσο προκατειλλημένος μπορεί να είναι κάποιος που θα του πεις "καλημέρα, να σε ρωτήσω κάτι" και θα γυρίσει το κεφάλι του αλλού.
    Πόσο μάλλον όταν το ίδιο άτομο θα γυρίσει μετά στην ασφάλεια του δικού του περιβάλλοντος παρουσιάζοντας την "υπεράνω" και "easy-going" εικόνα του.
    Δε βαριέσαι...για έναν εγωισμό ζείτε όλοι....αν δεν τον υπερασπιστείτε μέχρι θανάτου δεν θα σας μείνει και τίποτε άλλο.
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...87%CE%B9%CE%B1

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι τους ανθρωπους που τους λειπει η αγαπη, και προσπαθουν να παρασυρουν κι αλλους στη μιζερια τους. Ξυπνηστε!! Το θεμα δεν ειναι να σπασετε τα νευρα των αλλων και να τους κανετε σαν τα μουτρα σας, το θεμα ειναι να βγειτε εσεις απο αυτη την κατασταση!
    ...χρυσόστομη :Ρ
    Το πλεον σύνηθες είναι αυτό. Σε αυτή την περίπτωση αδιαφορία, απαξίωση και απομάκρυνση απο τοξικους ανθρώπους.