Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 336
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 336 of 837 FirstFirst ... 236286326334335336337338346386436836 ... LastLast
Results 5,026 to 5,040 of 12551
    Senior Member
    Δειλή κι αποτυχημένη...για ακόμα μια φορά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Junior Member
    αγχωμενος με τη δουλεια...παλι!

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    εκεί που κατάφερα να απεγκλωβιστω και να φυγω μακρια απο καποιους (έκανα τελικα την υπερβαση δλδ) με βλέπω τωρα να ξαναεπιστρεφω στα ίδια. επειδη στο χωρο που συνιστα την αλλαγη υπάρχει κάποια αντικειμενική δυσκολία η οποια δυστυχως δεν εξαρτωνται απο μενα και δεν ειναι ευκολο να τη βολέψω....
    βασικα δεν αλλαζουμε εμεις...γι'αυτο γινονται ολο τα ιδια και τα ιδια...χωρις παρεξηγηση και χωρις να ξερω την περιπτωση φιλε...και χωρις να βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω βεβαια!

Senior Member
    Διαλυμένη...μακάρι να γινόταν κάτι και να πέθαινα τώρα ώστε να μη νιώθω τόσο πόνο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Διαλυμένη...μακάρι να γινόταν κάτι και να πέθαινα τώρα ώστε να μη νιώθω τόσο πόνο...
    κύκνε τι ειπαμε? θελει δυναμη και κουραγιο η ζωη, μην τα παρατας

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    κύκνε τι ειπαμε? θελει δυναμη και κουραγιο η ζωη, μην τα παρατας
    Τα έχω παρατήσει ήδη...όση δύναμη είχα την εξάντλησα με τα τελευταία γεγονότα και χθες ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα...δεν αντέχω άλλο, χθες όταν έπεσα για ύπνο παρακαλούσα το Θεό να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί αλλά δεν μου έκανε τη χάρη...όοοχι, με αφήνει εδώ να βασανίζομαι...

Senior Member
    Τα έχω παρατήσει ήδη...όση δύναμη είχα την εξάντλησα με τα τελευταία γεγονότα και χθες ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα...δεν αντέχω άλλο, χθες όταν έπεσα για ύπνο παρακαλούσα το Θεό να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί αλλά δεν μου έκανε τη χάρη...όοοχι, με αφήνει εδώ να βασανίζομαι...
    Και γω πολλες φορες λεω τα ιδια, και πριν κοιμηθώ και όταν ξυπναω...προσπαθεις να κανεις κατι να βοηθήσεις τον εαυτο σου, να ξεχαστείς, να παρεις τα πανω σου? αν ναι, μετα νιώθεις χειροτερα?

Senior Member
    Και γω πολλες φορες λεω τα ιδια, και πριν κοιμηθώ και όταν ξυπναω...προσπαθεις να κανεις κατι να βοηθήσεις τον εαυτο σου, να ξεχαστείς, να παρεις τα πανω σου? αν ναι, μετα νιώθεις χειροτερα?
    Ναι, προσπαθώ όταν έχω την ευκαιρία να βγαίνω καμιά βόλτα αλλά όταν γυρίζω σπίτι με πιάνει η ίδια μελαγχολία...

Senior Member
    Ναι, προσπαθώ όταν έχω την ευκαιρία να βγαίνω καμιά βόλτα αλλά όταν γυρίζω σπίτι με πιάνει η ίδια μελαγχολία...
    Το ξερω είναι πολύ ασχημο συναισθημα...δεν υπαρχει κατι που να μπορει να σου δωσει λιγη χαρα βρε κυκνε? μια απασχοληση, κατι που να σε γεμιζει? ειπες ότι πας και σε ψυχολογο και μιλατε, σιγουρα κατι θα σου προτεινε..

Senior Member
    Το ξερω είναι πολύ ασχημο συναισθημα...δεν υπαρχει κατι που να μπορει να σου δωσει λιγη χαρα βρε κυκνε? μια απασχοληση, κατι που να σε γεμιζει? ειπες ότι πας και σε ψυχολογο και μιλατε, σιγουρα κατι θα σου προτεινε..
    Τίποτα δεν με γεμίζει πια μετά το θάνατο του θείου μου...είναι σαν η ζωή μου να έχει μείνει μισή...όσο για τον ψυχολόγο μου γνωρίζοντας όλα αυτά μου πέταξε τη βόμβα ότι φεύγει σύντομα στο εξωτερικό κι άρα τέρμα οι ψυχοθεραπείες κι από εκεί και πέρα πλήρη αδιαφορία για το πως πήρα το νέο, που το πήρα πολύ άσχημα...δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε καν για να μου συστήσει κάποιον άλλον καλό ψυχολόγο...

Senior Member
    Τίποτα δεν με γεμίζει πια μετά το θάνατο του θείου μου...είναι σαν η ζωή μου να έχει μείνει μισή...όσο για τον ψυχολόγο μου γνωρίζοντας όλα αυτά μου πέταξε τη βόμβα ότι φεύγει σύντομα στο εξωτερικό κι άρα τέρμα οι ψυχοθεραπείες κι από εκεί και πέρα πλήρη αδιαφορία για το πως πήρα το νέο, που το πήρα πολύ άσχημα...δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε καν για να μου συστήσει κάποιον άλλον καλό ψυχολόγο...
    το διαβασα αυτό που συνεβη με τον ψυχολογο, και θυμαμαι και για το θανατο του θειου σου. Δε νομιζω να το κανει από αδιαφορια ο ψυχολόγος που δεν απαντα, μπορει να εχει δουλειες ή εκκρεμοτητες μιας και λες ότι φευγει εξωτερικο και να επικοινωνησει αμεσα μαζι σου. Ειδικα αν κανατε για καιρο τις συνεδριες, δε πιστευω ότι θα σε αφησει ετσι

Senior Member
    το διαβασα αυτό που συνεβη με τον ψυχολογο, και θυμαμαι και για το θανατο του θειου σου. Δε νομιζω να το κανει από αδιαφορια ο ψυχολόγος που δεν απαντα, μπορει να εχει δουλειες ή εκκρεμοτητες μιας και λες ότι φευγει εξωτερικο και να επικοινωνησει αμεσα μαζι σου. Ειδικα αν κανατε για καιρο τις συνεδριες, δε πιστευω ότι θα σε αφησει ετσι
    Μακάρι να έχεις δίκιο κι εγώ άδικο αλλά μέσα σε ολόκληρη μέρα δεν μπόρεσε να βρει 5 - 10 λεπτά για να μιλήσουμε; Τι να πω...Πάντως σήμερα όλη την ημέρα δεν έχω να σταματήσει να κλαίω, ακόμα και τώρα κι ούτε έχω σηκωθεί από το κρεβάτι ως επί το πλείστον και δεν έχω φάει σχεδόν τίποτα, τόσο χάλια είμαι...

Senior Member
    Μακάρι να έχεις δίκιο κι εγώ άδικο αλλά μέσα σε ολόκληρη μέρα δεν μπόρεσε να βρει 5 - 10 λεπτά για να μιλήσουμε; Τι να πω...Πάντως σήμερα όλη την ημέρα δεν έχω να σταματήσει να κλαίω, ακόμα και τώρα κι ούτε έχω σηκωθεί από το κρεβάτι ως επί το πλείστον και δεν έχω φάει σχεδόν τίποτα, τόσο χάλια είμαι...
    Τι σόι ψυχολόγος είναι αυτός ? Βρε Κυκνε ανεβα λίγο προσπάθησε τουλάχιστον!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsia View Post
    Τι σόι ψυχολόγος είναι αυτός ? Βρε Κυκνε ανεβα λίγο προσπάθησε τουλάχιστον!
    Πώς ν' ανέβω; Εγώ ένιωθα άνετα μαζί του εξαρχής να μιλήσω για τα προβλήματα μου και τώρα πρέπει να πάω σε κάποιον/α άγνωστο/η και να κάνω πειράματα...όμως η ψυχολογία μου και τα προσωπικά μου θέματα δεν είναι για να τα μαθαίνει ο κάθε ανάξιος, είναι πολύτιμα, γι' αυτό θέλω τόσο πολύ να μου συστήσει κάποιον που εμπιστεύεται...πίστευα ότι μαζί του θα ξεπερνούσα το πρόβλημα μου που δεν μπόρεσα να ξεπεράσω εδώ και χρόνια, είχα μια ελπίδα και τώρα πάει, χάθηκε...δεν θέλω να συνεχίσω να ζω έτσι, δεν αντέχω...
    Δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κοιμηθώ απόψε, έχω τρομερή υπερένταση και κάποια στιγμή θα "φύγετε" κι εσείς και θα μείνω ολομόναχη...

Senior Member
    Δεν είναι έτσι μπορεί να σου συστήσει μια η εναν εξίσου καλό ψυχολόγο!! Σκέψου μπορεί τελικά να προκύψει καλύτερος απο αυτον που εχασες! Ασε που μπορείς να κρατήσεις και την τηλ επαφη με τον πρωην ψυχολόγο για οτι χρειαστείς!