Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 13 of 102 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast
Results 181 to 195 of 1523
    Senior Member
    Λέτε να έγινα χάλια από τους παλαιοημερολογήτες και από τον πόλεμο που δέχτηκα;;;;

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Λέτε να έγινα χάλια από τους παλαιοημερολογήτες και από τον πόλεμο που δέχτηκα;;;;
    ναι , αν δεν σε ειχε κρινει κανεις δε θα ειχες τυψεις ακομη.

Senior Member
    Πάντως κάτι πρέπει να κάνω και να τα ξεπεράσω όλα αυτά!

Senior Member
    Ξέρεις όμως τι έκανα και εγώ έστειλα στο φβ μνμ σε όλους τους γνωστούς ανώνυμα ότι είχε παράλληλες σχέσέις και όλοι υποψιαστήκανε εμένα.... πώς γίνεται να καταλάβανε ότι είμαι εγώ;;;;

Banned
    Ξέρεις όμως τι έκανα και εγώ έστειλα στο φβ μνμ σε όλους τους γνωστούς ανώνυμα ότι είχε παράλληλες σχέσέις και όλοι υποψιαστήκανε εμένα.... πώς γίνεται να καταλάβανε ότι είμαι εγώ;;;;
    Να βγεις εξω να γνωρισεις κοσμο Ολγα, ξεκολλα επιτελους απο αυτην την εμμονη με το τι εγινε πριν απο 15 χρονια..... Σκας γαιδαρο ρε παιδακι μου

Senior Member
    ελα ρε φιλε μου εκανε σταν ο ερθσεικερ ενω εκανα το ουλτι

Senior Member
    Πάντως κάτι πρέπει να κάνω και να τα ξεπεράσω όλα αυτά!
    βρε ολγακι1975... ημουνα νια και γερασα με τον γκομενο που σε πηδηξε και σε εδιωξαν απο την εκκλησια...

αφου δεν εισαι πιστη, τι σε νοιαζει που δεν σε θελουν στην εκκλησια με το παλιο?
    ο πιστος χριστιανος, ξερει οτι αν μετανοιωσει πραγματικα και εξομολογηθει, συγχωρειται.
    εφοσον εσυ βασανιζεσαι ετσι μετα απο 15 χρονια, δεν εισαι πιστη.
    οποτε αι παρατα μας με την εκκλησια. η εκκλησια δεν ειναι γραφειο συνοικεσιων, ουτε μπαρ. μπορεις να συχναζεις καπου αλλου

Banned
    Quote Originally Posted by Pandemonium View Post
    ελα ρε φιλε μου εκανε σταν ο ερθσεικερ ενω εκανα το ουλτι
    προσεξε να μη σε παρει φερστμπλαντ ομως και τον φινταρεις πολυ

Senior Member
    γεια σου!αποφασισα να απαντησω σαν καινουριο μελος πρωτα στο δικο σου μηνυμα(χαιρετω και ολες τις παλιες καραβανες!)
    δεν καταλαβαινω ολγα μου γιατι τοσος χαμος για το τιποτα..οταν ειδα τον τιτλο περιμενα να διαβασω κατι πολυ πιο τραγικο αλλα για να σου πω την αληθεια δεν φταις και τοσο πολυ.
    δεν σχεδιασες καμια πλεκτανη για να της τον παρεις για να εχεις τοσες τυψεις..τουλαχιστον της το ειπες..καλα δεν λεω οτι ειναι σωστο αυτο που εκανες αλλα ο γκομενος της και η φιλη σου δεν μου φαινονται και τα πιο σοβαρα ατομα του κοσμου.Υποτιθεται οτι ειχανε σχεση και αυτος σου την επεφτε επι χρονια μεχρι που εκανες το λαθος να ενδωσεις και αυτη απο την μια ελεγε οτι τον βλεπει σοβαρα και απο την αλλη κοιμοτανε και με αλλους.
    να σου πω την αληθεια πιστευω οτι η φιλη σου λογω ανταγωνισμου περισσοτερο νευριασε και σε εκανε ρεζιλι και οχι γιατι τον αγαπαει..
    εγω πιστευω πως καλο θα ηταν να της μιλησεις και να της πεις οτι το ατομο δεν ειναι σοβαρο για σχεση και καλυτερα να απομακρυνθει και απο τις δυο σας,στο κατω κατω σε πιεζε επι χρονια
    γυναικα εισαι παραστρατησες και λιγο,τι να κανουμε...παντως αυτο που εκανε να σου κολλησει την ρετσινια της τσουλας σε αλλους ηταν απαραδεκτο αφου και αυτην δεν την κοβω να εχει κανει και καλυτερα πραγματα στην ζωη της
    το τοι της το ειπες τουλαχιστον εδειξε οτι πραγματικα το μετανιωσες και δεν θα το ξανακανες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βρε ολγακι1975... ημουνα νια και γερασα με τον γκομενο που σε πηδηξε και σε εδιωξαν απο την εκκλησια...

αφου δεν εισαι πιστη, τι σε νοιαζει που δεν σε θελουν στην εκκλησια με το παλιο?
    ο πιστος χριστιανος, ξερει οτι αν μετανοιωσει πραγματικα και εξομολογηθει, συγχωρειται.
    εφοσον εσυ βασανιζεσαι ετσι μετα απο 15 χρονια, δεν εισαι πιστη.
    οποτε αι παρατα μας με την εκκλησια. η εκκλησια δεν ειναι γραφειο συνοικεσιων, ουτε μπαρ. μπορεις να συχναζεις καπου αλλου
    Εντάξει πιστεύω λιγάκι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cherrybanana View Post
    γεια σου!αποφασισα να απαντησω σαν καινουριο μελος πρωτα στο δικο σου μηνυμα(χαιρετω και ολες τις παλιες καραβανες!)
    δεν καταλαβαινω ολγα μου γιατι τοσος χαμος για το τιποτα..οταν ειδα τον τιτλο περιμενα να διαβασω κατι πολυ πιο τραγικο αλλα για να σου πω την αληθεια δεν φταις και τοσο πολυ.
    δεν σχεδιασες καμια πλεκτανη για να της τον παρεις για να εχεις τοσες τυψεις..τουλαχιστον της το ειπες..καλα δεν λεω οτι ειναι σωστο αυτο που εκανες αλλα ο γκομενος της και η φιλη σου δεν μου φαινονται και τα πιο σοβαρα ατομα του κοσμου.Υποτιθεται οτι ειχανε σχεση και αυτος σου την επεφτε επι χρονια μεχρι που εκανες το λαθος να ενδωσεις και αυτη απο την μια ελεγε οτι τον βλεπει σοβαρα και απο την αλλη κοιμοτανε και με αλλους.
    να σου πω την αληθεια πιστευω οτι η φιλη σου λογω ανταγωνισμου περισσοτερο νευριασε και σε εκανε ρεζιλι και οχι γιατι τον αγαπαει..
    εγω πιστευω πως καλο θα ηταν να της μιλησεις και να της πεις οτι το ατομο δεν ειναι σοβαρο για σχεση και καλυτερα να απομακρυνθει και απο τις δυο σας,στο κατω κατω σε πιεζε επι χρονια
    γυναικα εισαι παραστρατησες και λιγο,τι να κανουμε...παντως αυτο που εκανε να σου κολλησει την ρετσινια της τσουλας σε αλλους ηταν απαραδεκτο αφου και αυτην δεν την κοβω να εχει κανει και καλυτερα πραγματα στην ζωη της
    το τοι της το ειπες τουλαχιστον εδειξε οτι πραγματικα το μετανιωσες και δεν θα το ξανακανες
    λες από ανταγωνισμό να τον έφερνε αυτόν ενώ καταλάβαινε ότι με κολλούσε;;;;;;

Senior Member
    ολγακι σ εχουν κανει μαγια είναι ηλιου σκοτεινοτερον
    θα σφαξεις έναν κοκκορα στην επομενη πανσεληνο
    με μουσικη υποκρουση αλιστερ κροουλι κ παπακωνσταντινου-ασε με να κανω λαθος-το οποιο πρεπει να μελετήσεις κ να το μαθεις κ αναποδα
    θα μαγειρεψεις κοκορα κρασατο κ με τα ποδαράκια θα φτιαξεις πατσα αναλατο
    θα φιλεψεις τη γειτονια
    τα μαγια θα λυθουν θα κανεις best seller αρλεκιν και θα παντρευτείς σε 3 μηνες
    αυτά στα λεω τζαμπα ε κανονικα παιρνω 1000 ευρω :P

Senior Member
    Εντάξει πιστεύω λιγάκι!
    ε αν πιστευεις "λιγακι" ωρε ολγακι, τι μας ζαλιζεις τον ερωτα με την εκκλησια που σε διωξανε κι εισαι απαρηγορητη?? πιστευε "λιγακι" σε καμια αλλη εκκλησια η στο σπιτι σου. σιγα τα ωα...

Senior Member
    λες από ανταγωνισμό να τον έφερνε αυτόν ενώ καταλάβαινε ότι με κολλούσε;;;;;;
    ε τοτε η κολλητη σου ειναι απλως σαικο

Senior Member
    Quote Originally Posted by cherrybanana View Post
    ε τοτε η κολλητη σου ειναι απλως σαικο
    μπορεί κ να ειναι

Page 13 of 102 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast