Τι σκέφτεστε; - Page 1208
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1208 of 1532 FirstFirst ... 20870811081158119812061207120812091210121812581308 ... LastLast
Results 18,106 to 18,120 of 22967
    Senior Member
    Έχασα τα αυγά και τα Πασχαλια απο που βγαίνει ξέρει κανείς?????

Senior Member
    Aπλο , πρεπει να θυμηθης απο που μπηκες ( σοβαρολογω )

Senior Member
    Αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό να είναι οδυνηρή η ψυχοθεραπεία...νομίζω πως ναι μιας και κατά τη διάρκεια της αγγίζουμε θέματα που πονάνε αλλά και πάλι αναρωτιέμαι γιατί είναι αρκετά δύσκολο...πρέπει να το περνάω αυτό; Θα οδηγήσει κάπου;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    δε μπορω να καταλαβω πως καπιοι φωστηρες συμπεραναν οτι απαντω σε ολα τα θεματα τωρα πχ δεν ετυχε να που κατι σε κανενα σχεδον δε ξερουν τι να πουν κ λενε οτι να ναι

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε μπορω να καταλαβω πως καπιοι φωστηρες συμπεραναν οτι απαντω σε ολα τα θεματα τωρα πχ δεν ετυχε να που κατι σε κανενα σχεδον δε ξερουν τι να πουν κ λενε οτι να ναι
    Aκου να σου πω ξερολλα όπως θα δεις σε θεματα που δεν γνωριζουν, αυτοι που αποκαλλεις φωστήρες δεν απαντουν. Οταν εσυ ομως απαντας σε θεματα που αφορουν ψυχολογους και το παιζεις ψυχολογος , χωρις να εχεις ερθει καν σε επαφη ναι θα σου την πουν.... Μην πουλας τρελλα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Aκου να σου πω ξερολλα όπως θα δεις σε θεματα που δεν γνωριζουν, αυτοι που αποκαλλεις φωστήρες δεν απαντουν. Οταν εσυ ομως απαντας σε θεματα που αφορουν ψυχολογους και το παιζεις ψυχολογος , χωρις να εχεις ερθει καν σε επαφη ναι θα σου την πουν.... Μην πουλας τρελλα .
    Αστον φιλε οταν πρωτομπηκε ελεγε οτι σπουδασε ψυχολογια και ηταν παντελως ανορθογραφος...
    Την καλημερα μ φιλε :-)

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Αστον φιλε οταν πρωτομπηκε ελεγε οτι σπουδασε ψυχολογια και ηταν παντελως ανορθογραφος...
    Την καλημερα μ φιλε :-)
    Ξερεις ποια ειναι η φαση ρε Νοκας, οτι λεει εμας φωστηρες που του την λεμε, αλλα εδω μεσα υπαρχουν ατομα που χρειαζονται ψυχολογικη στηριξη. Οταν ο ανθρωπος αυτος που το παιζει ψυχολογος δεν εχει παει σε καποιον ειδικο για να κανει μια διαγνωση και απανταει σε θεματα για ψυχικες διαταραχες λεγοντας τοοοοσα για τους ψυχολογους και ψυχοθεραπευτες, ε θελει μπατσες... Τερμα

Εγω τουλαχιστον μπορει να μην εχω κανει μια διαγνωση και το εχω δηλωσει απο την πρωτη μερα που μπηκα στο φορουμ οτι μπηκα για δικους μου και μονο προβληματισμους, δεν απανταω ποτε σε τετοια θεματα

Senior Member
    Ξερεις ποια ειναι η φαση ρε Νοκας, οτι λεει εμας φωστηρες που του την λεμε, αλλα εδω μεσα υπαρχουν ατομα που χρειαζονται ψυχολογικη στηριξη. Οταν ο ανθρωπος αυτος που το παιζει ψυχολογος δεν εχει παει σε καποιον ειδικο για να κανει μια διαγνωση και απανταει σε θεματα για ψυχικες διαταραχες λεγοντας τοοοοσα για τους ψυχολογους και ψυχοθεραπευτες, ε θελει μπατσες... Τερμα

Εγω τουλαχιστον μπορει να μην εχω κανει μια διαγνωση και το εχω δηλωσει απο την πρωτη μερα που μπηκα στο φορουμ οτι μπηκα για δικους μου και μονο προβληματισμους, δεν απανταω ποτε σε τετοια θεματα
    Νομίζω ότι είναι προφανές στους περισσότερους από μας, ότι μιλάμε πιο πολύ για διανοητικά προβλήματα, παρά για ψυχολογικά όσον αφορά το συγκεκριμένο άτομο. Το θέμα είναι ότι πράγματι πετάγεται σε κάθε νέο θέμα να πει την ανοησία του, πράγμα που ίσως είναι επικίνδυνο για άτομα που πρωτομπαίνουν εδώ και δεν έχουν καταλάβει ακόμη περί τίνος πρόκειται.
    Ότι το έπαιζε και ψυχολόγος, τώρα το μαθαίνω!
    Πιστεύω ότι η διαχείριση θα πρέπει να είναι πιο ενεργή σε θέματα ουσίας όπως αυτό, από το να εξαντλεί την αυστηρότητά της παίζοντας (άθελά της φυσικά) τα παιχνίδια κάποιων που κρύβονται πίσω από διπλά προφίλ.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πιστεύω ότι η διαχείριση θα πρέπει να είναι πιο ενεργή σε θέματα ουσίας όπως αυτό, από το να εξαντλεί την αυστηρότητά της παίζοντας (άθελά της φυσικά) τα παιχνίδια κάποιων που κρύβονται πίσω από διπλά προφίλ.
    ...αυτό είναι το πιο σημαντικό, καθώς δεν μπορούμε να κάνουμε τα μέλη τους αστυφύλακες στον αλέξανδρο ή στον κάθε αλέξανδρο.
    Γιατί οκ, με τις ανοησίες του βαριέσαι κάποια στιγμή να ασχοληθείς, όταν όμως πετάγεται σε σοβαρά θέματα τύπου ψυχώσεις/διαταραχές κλπ με τον κίνδυνο το νέο μέλος που έτσι και αλλιως μπαίνει μπερδεμένο ψάχνοντας μια λύση, τι γίνεται?
    Εκεί πρέπει να επέμβει η διαχείριση και να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό που είναι πολύ πιο σοβαρό, απ τα βρισίδια που πέφτουν κατά διαστήματα.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...αυτό είναι το πιο σημαντικό, καθώς δεν μπορούμε να κάνουμε τα μέλη τους αστυφύλακες στον αλέξανδρο ή στον κάθε αλέξανδρο.
    Γιατί οκ, με τις ανοησίες του βαριέσαι κάποια στιγμή να ασχοληθείς, όταν όμως πετάγεται σε σοβαρά θέματα τύπου ψυχώσεις/διαταραχές κλπ με τον κίνδυνο το νέο μέλος που έτσι και αλλιως μπαίνει μπερδεμένο ψάχνοντας μια λύση, τι γίνεται?
    Εκεί πρέπει να επέμβει η διαχείριση και να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό που είναι πολύ πιο σοβαρό, απ τα βρισίδια που πέφτουν κατά διαστήματα.
    Ε μα ναι και δεν ειναι αυτο μοναχα ειναι οτι μας την λεει κιολας γιατι τον λεμε να ειναι λιγο πιο μαζεμενος....

Senior Member
    Ε μα ναι και δεν ειναι αυτο μοναχα ειναι οτι μας την λεει κιολας γιατι τον λεμε να ειναι λιγο πιο μαζεμενος....
    Έλα μωρέ κι εσύ, σοβαρέψου! Στην λέει ο Αλέξανδρος και κάτι τρέχει στα γύφτικα!

...το θέμα αντετ δεν είναι να του την λέμε εμείς, αλλα η διαχείριση. Ούτε αρμοδιότητα έχουμε, ούτε χρόνο να κυνηγάμε από πίσω τον αλέξανδρο που χτυπάει 24ωρα στο φόρουμ.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...το θέμα αντετ δεν είναι να του την λέμε εμείς, αλλα η διαχείριση. Ούτε αρμοδιότητα έχουμε, ούτε χρόνο να κυνηγάμε από πίσω τον αλέξανδρο που χτυπάει 24ωρα στο φόρουμ.
    Τελος παντων σπαταλησα και χρονο για την παρτη του.... Απλα να εχουν τον νου τους τα νεα μελη γενικως

Banned
    εγω σας εχω γραμενους κ τους τεσσερις εσεις συνεχιστε να ασχολιστε μαζι μου στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα ειμαι περιεργος να δω τι αλλο θα σκεφτητε να πειτε μπας κ επιτελους μου τραβηξετε τη προσοχη :-D οσο μου μιλατε εγω τοσο θα σκεφτομαι τα αντιθετα απο οσα μου λετε κ αν καπια μερα συμφωνισουμε τοτε θα αρχισω να πιστευω οτι δε παω καλα :-D :-D :-D XOXOXOXO!!!

Senior Member
    ...όταν δεν διδάσκεσαι ούτε από το συνεχές πρασίνισμα, που σου γίνεται στα ποστ της κακοήθειάς σου,
    ούτε απ' όσα σου έχουν "χώσει" κατά καιρούς διάφοροι εδώ μέσα, τότε η ίδια βαρετή ιστορία
    επαναλαμβάνεται κι έχει καταντήσει το θέμα πλέον σοβαρό.
    Πρέπει να το κοιτάξει αυτή η χρήστρια. Κάποιο πρόβλημα έχει... Πάρτε λοιπόν μια ίδια γεύση! :P

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post373668

Η "πλάκα" βέβαια ξεκινάει από μερικές σελίδες πριν από την συγκεκριμένη...
    Διαβάστε και θα καταλάβετε, γιατί όλα τελικά εξηγούνται...

Έχει φτιάξει έναν κόσμο που όλοι της είναι τόσο γνώριμοι, δυστυχώς εκτός από τον ίδιο τον εαυτό της.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις