Results 196 to 210 of 253
Thread: ΠΑΝΙΚΟΣ...ΠΑΝΙΚΟΣ... ΠΑΝΙΚΟΣ...
-
12-06-2014, 15:45 #196
μουυυυυμ μου που εισαιιιι? χαθηκες? χαιρομαι για τη δυναμη που μου δινεις... ολεσ αυτεσ οι σκεψεισ ακριβως οπωσ τισ ειπεσ περνανε συνεχεια απο το μυαλο μου... αλλα γιατι ενω λεω οτι δε ειμαι μουρλη , θα το ξεπερασω και ολα αυτα που ειπεσ συνεχιζω να νιωθω μια απογοητευση και ενα κομπο στο λαιμο??
οσο για τη καταγραφη εχει μαλιασει η γλωσσα του ψυχολογου να τη κανω και εγω ολο το αφηνω.. σα να βαριεμαι..ευτυχωσ απο το πολυ μαλλιασμα τησ γλωσσας του ξεκινησα εδω και λιγες μερες και καταγραφω..να δω τι θα γινει μιας που ολοι λενε οτι βοηθαει πολυ..
αλλα δε νιωθω δυνατη και δε εχω αυτοπεποιθηση οτι θα τα καταφερω...
- 12-06-2014, 16:41 #197
αντικατεστησε τα παραπανω που εγραψες "δε νιωθω δυνατη και δε εχω αυτοπεποιθηση οτι θα τα καταφερω"
με την εξης προταση "νιωθω δυνατη κ εχω αυτοπεποιθηση οτι θα τα καταφερω" (κ ας μη το πιστευεις), ο εγκεφαλος μας αναγνωριζει την λεξη ΔΕΝ. μολις του δωσεις την εντολη "ΔΕΝ", κανει ακριβως αυτο που του λες. αν δεν βαλεις το ΔΕΝ στην προταση σου θα κανει τα πραγματα που του ειπες χωρις το "ΔΕΝ"..ειναι τοσο χαζος ο εγκεφαλος μας που θα καταγραψει αυτο που του λες.
ειναι σαν ενα μηχανημα.εσυ το οδηγεις.εσυ το πας το τιμονι.ο.τι εντολη του δωσεις αυτη θα ακολουθησει.
γι αυτο ακομα κ ας μη πιστευεις σε αυτα τα λογια κανε αντικατασταση αμεσως.
επισης κ κατι αλλο..εχεις κανει κατι για το οποιο νιωθεις ενοχη?συνηθως οι ενοχες μας μας οδηγουν στο να σκεφτομαστε αρνητικα γιατι ετσι νιωθουμε ασυνειδητα παντα οτι θα εξιλεωθουμε βασανιζοντας εμας τους ιδιους.μηπως λοιπον εχεις ενεργοποιησει εναν τετοιο μηχανισμο αθελα σου?
αν ναι..τοτε κανε τα παραπανω που σου ειπα για να μαθεις να ενεργοποιεις σωστους μηχανισμους.
δουλεψε.μην τεμπελιαζεις ψυχολογικα.δουλεψε το.εχεις χρονο εσυ η ιδια θα το καταφερεις.
ειπαμε με το ζορι στην αρχη..
12-06-2014, 19:34 #198
εχεισ απολυτο δικιο μπουμ.. θα σου πω σε π.μ...
17-06-2014, 17:08 #199
μπορει να ειναι δυσκολο να σκεφτεισ θετικα αλλα στο τελοσ ολα γινονται..οι θετικεσ σκεψεισ μπορουν να σε κανουν να ξεπερασεις τα παντα.. τισ τελευταιεσ μερεσ που πιεζω τον εαυτο μ να μεινει σε θετικεσ σκεψεισ και μονο με κανουν να νιωθω καλυτερα...
μια συμβουλη ειναι αυτη..:)
24-06-2014, 17:30 #200
ναι,απο τα 14 μου τραβιεμαι,αυτο το καιρο δοκιμαζω και την ομαδικη :/
24-06-2014, 20:13 #201
pote ξεπερνιεται?? πφφφφφφφ.. δεν αντεχονται ολα αυτα συμπτωματα.. νιωθω σαν να εχει ριζωθει.. δε θελω αλλο να υποφερω απο τισ κρισεισ πανικου και τη αγοραφοβια.. θελω να αποκτησω τη δυναμη που ειχα..
26-06-2014, 15:11 #202
κανεις δε βρισκεται στην ιδια θεση με μενα? κανεισ κρισεισ πανικου κ αγοραφοβια?
26-06-2014, 20:34 #203
γεια σας παιδια.....και εγω με τη σειρα μου να πω οτι εδω και ενα χρονο περιπου εχω αρχισει να εχω καποιες κρισεις αγχους?....πανικου?....εχω ανοιξει και ενα θεμα στο ---Αγχος-φοβιες---απλα ηθελα να σας πω για τα αντικαθλιπτικα...τα Cipralex...τα οποια δεν κανουν εξαρτηση και θεωρουνται απο τα καλυτερα τελευταια....τα περνω περιπου ενα μηνα και οντως κατι αρχιζει να γινεται......ενας συναδερφος που τα περνει 6 μηνες κοντα εχει δει τεραστια αλλαγη διαθεσης...και δεν ειχε προβληματα παρομοια με τα δικα μας.....παντως απο οτι διαβασα Thyra7 λες οτι δεν μπορεις να συγχωρεσεις τον εαυτο σου.....εννοειται οτι δεν το παιζω ψυχολογος κτλ κτλ.....αλλα δεν ευθυνεσαι εσυ για ολο αυτο.....ειναι αυτο που λεμε...."τυχερα"......και εγω νοιωθω ασχημα που ξεκινησα να περνω χαπια αλλα δεν γινεται αλλιως......πρεπει να αγαπησουμε τον εαυτο μας....τωρα περισσοτερο οσο ποτε....τωρα μας εχει αναγκη....οτι ειναι να ερθει αστο να ερθει....μην το προκαλεις με τον φοβο ...μην σκεφτεσαι ...και αν ξαναερθουν οι κρισεις ....και αν νοιωθω παλι ετσι...και αν....και αν....οτι ειναι θα ερθει απο μονο του και θα περασει και μπορει να ξαναρθει κτλ κτλ...ο φοβος ειναι η τροφη του αγχους που στη πορεια του εξελισεται σε στρες-κρισεις αγχους-πανικου κτλ....ο εαυτος σου ειναι ΜΟΝΟ δικος σου και πρεπει να τον συγχωρεσεις γιατι στην ουσια δεν εκανες κατι κακο.....μεγαλη κουβεντα....σορυ αν σε κουρασα και οπως ειπα πριν δεν το παιζω ψυχολογος ...προσωπικη εμπειρια και γνωμη.....:)
26-06-2014, 20:46 #204
σε ευχαριστω πολυυυυυυυ.. εκανα θεραπεια και τη σταματησα δεκεμβρη..για 5 6 μηνεσ.. αλλα δε ηταν καλη δυστυχωσ. το αντικαταθλιπτικο που επαιρνα δε ηταν τοσο για κρισεισ πανικου αλλα για καταθλιψη που δε ειχα..και ουτε εχω ακομα ευτυχωσ... τα χω βαλει με μενα γιατι απορω πωσ αφησα τον εαυτο μ να με κυριευσει ολοσ αυτο ο φοβοσ.. εγω εχω και αγοραφοβια.. που ειναι πολυ πολυ ασχημο και τροφοδοτει το φοβο..εχεισ κ εσυ? γιατι δε καταλαβα απο τα λεγομενα σου...
α! κ επισησ δε εχω αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση τωρα τελευταια.. ισωσ επειδη κουραστηκα απο ολο αυτο....
26-06-2014, 20:58 #205
δεν ξερω αν ειναι αγοραφοβια.....αυτες τις κρισεις αγχους-πανικου τις παθαινω οταν δουλευω συνηθως(οδηγος με φορτηγακι)...και εγω ακομα δεν το εχω ξεπερασει....φαντασου οτι ισως πρεπει να απευθυνθω σε ψυχιατρο(για φαρμακευτικη αγωγη) και δεν το κανω γιατι δεν πιστευα οτι θα εφτανα ποτε εδω.....ελα ομως που εχω φτασει....:).....και εγω ημουν δραστηριο ατομο....και απορω και στεναχωριεμαι για τα "χαλια μου" αλλα ετσι ειναι....πρεπει να το αποδεχτουμε....δεν φταιμε εμεις....δεν θελαμε να φτασουμε σε αυτο το σημειο αλλα δυστηχως η ευτηχως φτασαμε......δεν πρεπει να κατηγορουμε τους εαυτους μας....εχεις δοκιμασει ποτε διαλογισμο?...εχω ακουσει οτι βοηθαει πολυ σε αυτες τις περιπτωσεις
26-06-2014, 21:07 #206
οχι... δε εχω δοκιμασε.. αγοραφοβια ειναι να φοβασαι το κοσμο..με λιγα λογια να μην μπορεισ να βγεισ απο το σπιτι σου.. κ εγω μαλλον θα ξανααπευθυνθω.. προσ το παρον κανω ψυχοθεραπεια σε ψυχολογο.. αλλα δε πιστευω στον εαυτο μου και δε τον επιβραβευω οταν κανω βηματακια..θελω τη ζωη μου πισω...
26-06-2014, 21:16 #207
και εγω το ιδιο θελω.....αλλα νομιζω οτι μαλλον πρεπει να κανουμε λιγο (ισως και πολυ) υπομονη και ολα θα γινουν οπως πρωτα...ισως και καλυτερα...αλλα πρεπει να βοηθησουμε και εμεις οσο μπορουμε με θετικες σκεψεις οπως ειπες και εσυ σε ενα αλλο μυνημα....μεσα απο τις δυσκολιες μερικες φορες οταν τις ξεπερνας νοιωθεις πιο δυνατος....(πχ...απεξαρτηση απο ναρκωτικα ,αλκοολ κτλ)....αν θες ψαξε λιγο για τον Osho....εχει να κανει με τον διαλογισμο και τετοια τρελα πραγματακια....
26-06-2014, 21:28 #208
nai..αλλα ολα αυτα γινονται εκτοσ σπιτιου..κ εγω δε μπορω... εσυ βγαινεισ κανονικα εξω? αποστασεις? διασκεδαση? ταξιδια?
26-06-2014, 21:46 #209
βγαινω απο το σπιτι...τα ταξιδια τα αποφευγω λογω του οτι βαριεμαι υπερβολικα να οδηγαω πολλες συνεχομενες ωρες (μετα απο τη βαρεμαρα με πιανει το αγχος και ετσι το αποφευγω).....οταν μου δωθει η ευκαιρια βγαινω για καμια ρακι με παρεα......τελικα μετα απο 34 χρονια ζωης εχω καταληξει στο οτι : η ζωη ειναι ΜΙΚΡΗ.....!!!.....σημερα ειμαστε αυριο δεν ξερεις.......και τι μενει τελικα.?...τουλαχιστον οταν ερθει η ωρα μας ας φυγουμε με πραγματα που μας εχουν μεινει......να περασουμε ΚΑΛΑ.......να εχουμε εμεις το πανω χερι στη ψυχολογια μας.....επισης σου προτεινω οτι σκεφτεσαι να κανεις...να πεις....να φλερταρεις.....οτιδηποτε απλα ΚΑΝΤΟ....και οτι κατσει......ειπαμε η ζωη ειναι πολυ πολυ πολυ μικρη.....στο λεω γιατι και εγω εχω βαρεθει τη κατασταση μου.......οσα πανε και οσα ερθουν....αλλα οταν φυγω τουλαχιστον ....ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ!!!!!....(λιγο μακαβριο αυτο το μυνημα ε?....:) ..)
26-06-2014, 21:52 #210
xaxaxa.. συμφωνω ..η ζωη ειναι ωραια.. εμενα μ αρεσουν οιβολτεσ τα ταξιδια να δουλευω..τα παντα ολα..και τωρα δε μπορω να κανω τιποτα..κ αυτο μ τη βαραει..σα να ειμαι φυλακη...