Τι σκέφτεστε; - Page 1329
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1329 of 1532 FirstFirst ... 32982912291279131913271328132913301331133913791429 ... LastLast
Results 19,921 to 19,935 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σου τι δινει αυτο που εισαι? α sorry μεγα λαθος σκεφτηκες ομως οτι ετσι θα στη δινουν κ αυτοι που θα μπορουσες να κανες καλη παρεα μαζι τους αντι να τους φασκελωνεις κ να τους σνομπαρεις??
    Αλέξανδρε λες μαλακίες και σταμάτα σε παρακαλώ να παρεμβαινεις στα δικά μου ποστ.....απλά σε παρακαλώ-μ'εχεις τσακισει στα μηνυματα,αλλά δε θελω μου στελνεις προσωπικά μηνυματα αλλά δεν θέλω και ούτε σου έχω δωσει κάποιο δικαίωμα ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΘΕΛΩ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι ηταν μαλλον οριακη διαταραχη. τη μια τα διαλυεις ολα και φευγεις για κατι νεο, την αλλη ζητας συγνωμη κι επιστρεφεις προσπαθωντας να ξαναχτισεις τα παλια. κι αυτο το αισθημα μονιμης βαρεμαρας. κακως που κανω διαγνωση στις μαλακιες μου, αλλα μου κολλησε τελευταια. πως κρατανε τις σχεσεις τους οι οριακοι ?

χαχαχα.. πονεμενη ιστορια.. λοιπον οι οριακοι απλα δεν κρατανε τις σχεσεις τους. αν θες να κρατησεις σχεση, πρεπει να γινεις λιγοτερο οριακος. δεν ξερω όμως αν οντως εχεις οριακα στοιχεια ή οφειλέται σε κατι αλλο ή παρομοιο η δυσκολία σου στις σχέσεις. αλλα οι σχεσεις ειναι ουτως ή αλλως δυσκολες απο μονες τους. δε χρειαζεται να εχεις και διαγνωση..

Member
    to thanato..

Senior Member
    Quote Originally Posted by dipolikos View Post
    to thanato..
    το μόνο σίγουρο σε αυτή την ζωή, μην βιάζεσαι θα έλθει θές δεν θές :)

Member
    eplizw na erthei grigora..

Senior Member
    Καλημερες!!!

:)
    11/12/2006

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όχι πάντα αλέξανδρε. Καποιοι υπήρξαν καλοπροαίρετοι και παρα ταύτα η ζωη τους τα φερε στραβα. Κι αυτο μπορει να οφειλεται ειτε σε λάθος και επιπόλαιες επιλογές τους, είτε σε απροσδόκητα γεγονότα στη ζωη τους, είτε επειδη καποιοι τους εκμεταλλεύτηκαν και τους αδίκησαν, ειτε επειδη δεν διεκδίκησαν, ειτε λόγω άσχημης ψυχολογίας. Την κακία στην οποία αναφέρεσε θα την εκδηλώσει κανείς μετά που θα υποστεί κάποια στραβά στη ζωη του. Η κακία είναι το αποτέλεσμα αυτού του αρνητικού βιώματος. Ετσι, θα σε ζηλεύει αμα σε βλέπει να προχωράς κι αμα προχωρησες θα νιωθει μίσος για σενα που τα καταφερες, θα αρνειτε να σε βοηθησει, θα προσπαθει όσο μπορει να σε ριξει, κι αυτο αν δεν το καταφερνει με πράξεις με λόγια, θα σε συκοφαντεί με το παραμικρό ψεγάδι που σου βρίσκει, θα γίνεται δύστροπος κι απόμακρος με τους άλλους κλπ συναφή. Δεν ειναι η κακία που τους εφερε τα στραβα, τα στραβα ειναι που τους προκάλεσαν την κακια, ως πικρία γι αυτα που έπαθαν.
    Αυτο δεν ειναι και ο γενικός κανόνας αφού υπάρχουν άνθρωποι που εχουν στο αίμα τους την κακία είτε στραβά τους φέρνει ζωή είτε χαρές κι επιτυχίες. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοι που τα στραβα στη ζωη τους, τους έκαναν συμπονετικους για τον άλλο, αλτρουιστές κι ανθρωπιστές, που στήριξαν συναναθρωπους σε ίδιες με αυτες που πέρασαν καταστασεις.
    Δε θα ελεγα οτι η κακια ειναι ανασταλτικος παραγοντας για καποιον,αρκει να εκφραζεται με τροπο και σε ανθρωπους που πρεπει.
    Δεν προτεινω σε καποιον να γινει κακος,αλιμονο,αλλα βλεπω παρα πολλους να ειναι ευτυχισμενοι παρα την κακια τους,και καμια φορα λογω της κακιας τους.

Και κακια,δεν ειναι οι λεξεις απλως,ειναι οι πραξεις κυριως.

Χοντρικα,εχω εχω παρατηρησει οτι αν εισαι κακος σε αυτους που πρεπει(απο ωφελιμιστικη αποψη) και καλος σε καποιους αλλους,δε θα εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα.

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Αλέξανδρε λες μαλακίες και σταμάτα σε παρακαλώ να παρεμβαινεις στα δικά μου ποστ.....απλά σε παρακαλώ-μ'εχεις τσακισει στα μηνυματα,αλλά δε θελω μου στελνεις προσωπικά μηνυματα αλλά δεν θέλω και ούτε σου έχω δωσει κάποιο δικαίωμα ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
    Κάποιος τα έχει πάρει..........

Senior Member
    Μπορει να εχει φτασει στο ΑΜΗΝ....
    11/12/2006

Banned
    Quote Originally Posted by George_ View Post
    Μπορει να εχει φτασει στο ΑΜΗΝ....
    H μπορεί να την έχει φτάσει στο ΑΜΗΝ

Senior Member
    Το ιδιο πραγμα εννοουσαμε:)
    11/12/2006

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    χαχαχα.. πονεμενη ιστορια.. λοιπον οι οριακοι απλα δεν κρατανε τις σχεσεις τους. αν θες να κρατησεις σχεση, πρεπει να γινεις λιγοτερο οριακος. δεν ξερω όμως αν οντως εχεις οριακα στοιχεια ή οφειλέται σε κατι αλλο ή παρομοιο η δυσκολία σου στις σχέσεις. αλλα οι σχεσεις ειναι ουτως ή αλλως δυσκολες απο μονες τους. δε χρειαζεται να εχεις και διαγνωση..
    θενξ για την απαντηση, εισαι πολυ γλυκια. ναι μαλλον εχω οριακα στοιχεια. πως λιγοστευουν ομως ? αν και ξαναδιαβαζωντας τη λιστα νομιζω μου ταιριαζουν ολα. αλλα τα ιδια σκατα ηταν και η πρωην, γι'αυτο τη μια ζηλευε και μαλακιζοταν, την αλλη εγω (παρολο που πιστευα οτι το ελεγχω). μεχρι που το εκανε παιχνιδι και φαγε αδιαφορια και τελειωσε. οι σχεσεις 'μαζι δε κανουμε και χωρια δε μπορουμε' δε καταληγουν καλα, γι'αυτο πρεπει να ξεκοβουμε και να εξαφανιζομαστε. αλλα αυτο ηταν κανα μηνα πριν, τωρα θελω μια γειτονισσα που την εχω δει μονο μια φορα τυχαια.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θενξ για την απαντηση, εισαι πολυ γλυκια. ναι μαλλον εχω οριακα στοιχεια. πως λιγοστευουν ομως ? αν και ξαναδιαβαζωντας τη λιστα νομιζω μου ταιριαζουν ολα. αλλα τα ιδια σκατα ηταν και η πρωην, γι'αυτο τη μια ζηλευε και μαλακιζοταν, την αλλη εγω (παρολο που πιστευα οτι το ελεγχω). μεχρι που το εκανε παιχνιδι και φαγε αδιαφορια και τελειωσε. οι σχεσεις 'μαζι δε κανουμε και χωρια δε μπορουμε' δε καταληγουν καλα, γι'αυτο πρεπει να ξεκοβουμε και να εξαφανιζομαστε. αλλα αυτο ηταν κανα μηνα πριν, τωρα θελω μια γειτονισσα που την εχω δει μονο μια φορα τυχαια.
    πως λιγοστευουν ε.. μπορω σου πω, αλλα δε νομιαζω να σαρεσει.. πρεπει να αφησεις τον ελεγχο. μόνο τοτε τον αποκτάς. όταν νομιζεις ότι εχεις τον ελεγχο, όταν τον θες απεγνωσμενα, τοτε εισαι εκτος ελεγχου. Με οτι αυτο συνεπαγεται. δυσκολια στις σχεσεις, ελλειψη εμπιστοσυνης, ανασφάλεια, ασταθες συναισθημα, εξαρτητικες σχεσεις, κλπ κλπ κλπ.

κι ενα αρθρο ωραιο: http://www.brainpickings.org/index.p...y-slingerland/

Αφου πιστευεις ότι η πρωην ήταν σαν έσενα τοτε είναι ενας καλός δεικτης. Οτι σε ενοχλουσε σε εκείνη, το πιθανότερο είναι ότι το έχεις κι έσυ και το αναγνωριζες πανω της.
    Last edited by λιλιουμ; 19-06-2014 at 18:40.

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    H μπορεί να την έχει φτάσει στο ΑΜΗΝ
    http://www.actionnews17.com/Portals/...re-warning.jpg

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    Δε σε πιάνω