αρρυθμίες - αγχος??? - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 132 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast
Results 556 to 570 of 1975
    Senior Member
    Maria ..εγώ έχω έκτακτες κάθε ημερα δεν υπάρχει ημερα εδώ και ενα χρονο που να μην έχω τουλάχιστον μια.
    Σήμερα το πρωι πινω ενα καφεδακι στο σπίτι μου και ενα στην δουλειά το αποτέλεσμα μόλις γύρισμα στο σπίτι το μεσημέρι και πάω για φαγητο είχα μια απίστευτη ταχυκαρδία που νομιζω είναι παροξυσμικη ταχυκαρδία.μην συμβουλή θα σου δώσω μην αναβαλεις τις διακοπές το μυαλό σου επειδή θα αλλάξει παραστάσεις δεν θα εχεις ουτε μια πίστεψε με .
    Ρανη .
    Εγώ να φανταστεις πάω για τρέξιμο και όταν σταματάω έχω τόσες έκτακτες που δεν φάνταζε σε όταν πάω να μετρησω τους παλμούς έχω ενα παλμό μια παυση / έκτακτη.
    Σου λέω απο εμπειρία αφού σκέφτομαι να επισκευτω παλι τον καρδιολόγο να δω τη μπορεί να άλλαξε μέσα στο χρονο .

Senior Member
    Γεια σας φιλοι μου!Μαρακι,εχω και κολπικες και κοιλιακες,καποιες τις καταλαβαινω ακριβως στην καρδια(χαμηλα)και καποιες ψηλα(αυτες μου δημιουργουν βαρος στο στερνο).Εχω και ενα ακουστικο απο παλιο πιεσομετρο της μανας μου και κρυφα(οταν ειμαι μονη μου)ακουω την καρδια μου και οταν χτυπανε αυτες ειναι ψυχοφθορο!Ειχαν ηρεμισει καποιο διαστημα,τωρα ομως που εχουν ξανα ερθει σε καθημερινη βαση,με τρομαζουν,με αγχωνουν και με φοβιζουν οτι θα κουρασουν την καρδια μου και θα παθει κατι.....ασε που αυτες τις μερες μετραω παλι παλμους και καποιες φορες φτανουν και 85......μετα κατεβαινουν παλι.....να πας Μαρια μου στο νησι,να πας!Εγω το ξερω καλα ποσο σε τρομαζουν αλλα θα αλλαξουμε την ζωη μας και θα στερηθουμε ομορφες στιγμες για τις καταραμενες????Βεβαια,ειναι και το αλλο....ποσο ομορφη να ειναι οι στιγμες οταν σε πιανει αυτο το μαρτυριο?????ααχχχχ......εγω πεταω την Τριτη,πρωτα Ο Θεος!Δεν ξερω παιδια,αλλα τις παλευω τοοοσα χρονια και ακομα με κυνηγανε συνεχεια.....γραφει σε ενα βιβλιο της η υπεροχη Μπαρμπαρα Μπεργκερ,"ευλογησε κατι και με την σειρα του θα σε ευλογησει κι αυτο.Καταρασου κατι και με τη σειρα του θα σε καταραστει κι αυτο"......οποτε καπως ετσι εχουν τα πραγματα....

Senior Member
    Θα πάω στο νησί, δεν πρόκειται να αλλάξω το πρόγραμμα μου για αυτές κι ότι θέλει ας γίνει. Κι εσύ ΡΑΝΗ μου καλά να περάσεις εκεί που θα πας. Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σου. Είναι αρκετά παρήγορο, για μένα, να ξέρω πως και άλλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και έχουν τους ίδιους ακριβώς φόβους με εμένα. Όταν μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα, νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω αυτές τις καταραμένες τις έκτακτες. Όταν διαπίστωσα ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτό τον εφιάλτη κάπως πήρα κουράγιο, είπα δεν είμαι μόνο εγώ και δεν είμαι τρελή (γιατί κάποιοι γιατροί έτσι με έκαναν να πιστεύω, ότι και καλά αντιδρώ υπερβολικά, και δεν υπάρχει λόγος!) Σίγουρα δεν μας αφήνει αυτό που έχουμε να χαρούμε τις στιγμές και η ζωή είναι στιγμές, άλλα τι να γίνει. Μακάρι κάποια στιγμή να περάσουν όλα.

Senior Member
    Ποσα κοινα εχουμε βρε Μαρακι.....κι εγω οταν μου εμφανιστηκαν δεν ηξερα ουτε τι σημαινει η λεξη αρρυθμιες,νομιζα οτι ημουν η μονη που νιωθει να χτυπαει η καρδια ετσι!Ασε με τους γιατρους.....οπως το λες,σε κανουν να νιωθεις οτι αντιδρας υπερβολικα αλλα για ελα κι εσυ να τις νιωσεις,να χτυπαει τρελα η καρδια σου,για χρονια και καθε μερα,να δουμε πως θα αντιδρασεις????????Σε οδηγει η δεν σε οδηγει στην μονιμη ενασχοληση και εμμονη μ αυτες???Βαρβαρο και ψυχοφθορο......στο οτι ειναι παρηγορο το οτι υπαρχουν κι αλλοι που το ζουν το προβλημα σου,δεν το συζητω!!Ας μας δινει δυναμη Ο Θεος γιατι αλλιως δεν παλευεται!Ειμαστε μανουλες,εχουμε την ιδια ηλικια και ζουμε με αυτα τα τερατα καθημερινα...ειναι παρηγορο λοιπον να τα λεμε γιατι μπορει να καταλαβει η μια την αλλη!Δυστυχως δεν μπορω να σου γραψω μηνυμα προωπικο γιατι δεν το βγαζει στο προφΙλ σου!

Senior Member
    Το ξέρω ΡΑΝΗ μου ότι έχουμε πολλά κοινά στοιχεία, και εγώ θα ήθελα να τα λέμε και να επικοινωνούμε πιο προσωπικά, αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει.

Senior Member
    Κορίτσια εσείς πίνετε καθόλου καφέ μήπως είναι αυτός ο ύπουλος εχθρός που δεν λένε να φύγουν.
    Εγώ πάντως έχω σταματήσει τον καφέ εδώ και δύο ημέρες γιατί η κατάσταση είναι απερίγραπτη έκτακτες και ταχυκαρδία με έχουν ισοπεδώσει και είπα να κάνω αποχή από τον καφέ, αλλά δεν βλέπω να αλλάξει κάτι.

Senior Member
    Εγώ Alex89 δεν πίνω καθόλου καφέ γιατί με πειράζει πολύ στις έκτακτες. Όχι τώρα που δεν πίνω καθόλου ότι δεν έχω έκτακτες, άλλα με τον καφέ έχω πολύ περισσότερες. Άλλωστε το πρώτο πράγμα που λένε οι γιατροί είναι αν πίνεις καφέδες. Άλλα αφού αυτό το διάστημα σε ταλαιπωρούν τόσο πολύ οι αρρυθμίες, καλό θα ήταν να βάλεις ξανά ένα holder να δείς πως είναι τα πράγματα.

Senior Member
    Γεια σας φιλοι μου!Εγω πινω εναν ελληνικο το πρωι με 2-3 τσιγαρα.Αλλον δεν πινω ποτε!Σιγουρα εχω περισσοτερες αρρυθμιες μετα τον καφε αλλα και χωρις αυτον παλι εχω οποτε.....αστα βραστα!Μαρια,δεν ξερω τι πρεπει να κανεις για να βαλεις το προσωπικο μηνυμα στο προφιλ σου,κανονικα επρεπε να υπηρχε οπως σε ολους,αν ξερει καποιος ας μας γραψει!Φιλοι μου το κακο ειναι οτι δεν τελειωνουν....χροοονια αυτο το μαρτυριο,οποτε πως να φυγει ο φοβος(που εχει γινει πια εμμονη!)οτι δεν θα κουραστει η καρδια οποτε και οτι κατι θα παθει????

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ37 View Post
    Το ξέρω ΡΑΝΗ μου ότι έχουμε πολλά κοινά στοιχεία, και εγώ θα ήθελα να τα λέμε και να επικοινωνούμε πιο προσωπικά, αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει.
    Μαρία πρέπει πρώτα να ποστάρεις 50μην. για να μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Μαρία πρέπει πρώτα να ποστάρεις 50μην. για να μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα
    Ευχαριστουμε IVAN!:)

Senior Member
    Πριν απο 4 χρονια εζησα ενα εφιαλτη με τις αρρυθμιες μου και φετος μαλλον κατα κει παμε. Σκεφτομαι ποσα πραγματα εκανα για να συνελθω και ειλικρινα δεν ξερω αν θα αντεξω μια απ τα ιδια.

Senior Member
    Θελω να προσπαθησετε να καταλαβετε αυτο που θα σας γραψω και μετα να μου απαντησετε αν το εχετε νιωσει κι εσεις.Λοιπον,ειναι απειρες φορες την ημερα,που νιωθω οτι φτερουγιζει το στερνο μου και συγχρονος εχω βαρος σ αυτο το σημειο(στερνο).Εχω προσπαθησει να βαλω τα ακουστικα απο ενα παλιο πιεσομετρο,για να καταλαβω αν ειναι αρρυθμια αλλα δεν ειναι,αλλιως χτυπαει η αρρυθμια,με "γκλουπ",αυτο ειναι σαν φτερουγισματα στο στερνο(ακριβως αναμεσα στο στηθος)και οπως ξαναεγραψα βαρος!Για το βαρος,ο καρδιολογος μου ειπε οτι δεν οφειλεται στην καρδια,τωρα για το αλλο δεν θυμαμαι τι μου εχουν πει,αφιστε που εκει που ημουν συνεχεια απο καρδιολογο σε καρδιολογο,το συχαθηκα.....και να παω παλι θα με πιασει ταχυπαλμια απ το αγχος του τι θα μου πει και μετα φευγω εχοντας ακουσει οτι η καρδια μου ειναι ενταξει αλλα εγω εξακολουθω να νιωθω οτι δεν λειτουργει σωστα.....φυσικα ολα αυτα προερχονται απ τον εμμονικο φοβο που εχω εδω και χρονια με την καθε λειτουργια της καρδιας(παρακολουθηση του παραμικρου πονου η ενοχλησης σ αυτο το σημειο),οποτε μιλαμε για μια χρονια νευρωση με σωματικες ενοχλησεις σ αυτο το σημειο,δηλαδη το σημειο που εχω εμμονη!

Senior Member
    [QUOTE=Nicos70;490526]Πριν απο 4 χρονια εζησα ενα εφιαλτη με τις αρρυθμιες μου και φετος μαλλον κατα κει παμε. Σκεφτομαι ποσα πραγματα εκανα για να συνελθω και ειλικρινα δεν ξερω αν θα αντεξω μια απ τα ιδια.[/QU Αααχχχ βρε Νικο μου,τι τραβας κι εσυ!!Ποσα χρονια βασανιζεσαι μ αυτο το μαρτυριο!Ποσο σε καταλαβαινω καλε μου Νικο,να ξερες ποοοοσο!!Οταν λες οτι εκανες πολλα πραγματα για να το ανεξεις,τι εννοεις?Παιδια,το προηγουμενο μηνυμα μου ισχυει,αν δηλαδη υπαρχει καποιος που να το νιωθει.....

Senior Member
    Απο ψυχολογους, εναλΚτικες μεθοδους , βελονισμους οτι σκεφτεις , μηδεν στο πηλικο.

Senior Member
    Μετά από 1μιση μήνα που ήμουν καθαρός, εδώ και πέντε μέρες έχω κάθε μέρα και όλη μέρα έκτακτες. Προχθές έκανα τεστ κόπωσης και δεν έδειξε τίποτα. Μένει να βάλω ένα χόλτερ την άλλη βδομάδα και ελπίζω τη μέρα που θα το βάλω να είμαι όπως και σήμερα, δηλαδή φουλ αρρυθμία! Για να δούμε...

Page 38 of 132 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast