Νιώθω ένα μηδενικό - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 140
    Junior Member
    Καλησπέρα, παρεάκι!!!!
    Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο.... ο Αύγουστος είναι ένας περίεργος μήνας!!!!
    Φίλοι μου που έχουμε μοιραστεί πολλά εξαφανίζονται, ενώ άνθρωποι (απλοί γνωστοί) που έχω να τους ακούσω μήνες εμφανίζονται ξαφνικά από το πουθενά...
    Δεν ξέρω πού οφείλεται αυτή η συμπεριφορά... πάντως μόλις φθινοπωριάσει ξαναβρισκόμαστε! Ίσως είναι ο μήνας τέτοιος που οι περισσότεροι περνάνε φάση...
    Άλλοι βρίσκουν καλοκαιρινές παρέες και εξαφανίζονται και άλλοι μένοντας μόνοι αναζητούν τις παλιές τους γνωριμίες για να κάνουν λίγη εποχιακή παρέα...

Και μένα με χαλάει αυτή η συμπεριφορά!
    Σε καμία περίπτωση όμως δεν σκέφτομαι ότι έχω κάτι στραβό εγώ! Ίσα ίσα που σκέφτομαι ακριβώς το αντίθετο! Η φιλία είναι ότι σημαντικότερο υπάρχει!
    Και όταν είμαι παρούσα στους φίλους μου ανεξαρτήτως εποχής, αυτό σημαίνει ότι τιμώ την φιλία μας!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by angelos88 View Post
    εγώ παντως σε λιγο καιρό θα την κάνω..τα σιχάθηκα όλα..κι εσείς καθιστε εδώ να κλαίτε τη μοίρα σας..θα σας στελνω χαιρετισμους από την κόλαση
    οχι αγγελακο μου!!!
    αυτο μην το ξαναπεις σε παρακαλω πολυ!!!
    και προπαντος μην το ξανασκεφτεις!!!
    η ζωη ειναι γλυκια με ολα της τα βασανα!!!
    (το ξερω ακουγεται κλισε η παραπανω φραση αλλα ετσι ειναι)
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Member
    fragile να σου πω την γνωμη μου.Καταρχην συγνωμη αλλα κατι στο οικονομικο θεμα με ξενισε και συγνωμη αν καταλαβα λαθος.Απο την μια λες οτι οι γονεις σου ειναι ευποροι κι απο την αλλη οτι εχεις βιβλιαριο αποριας .Πως το εβγαλες? Απο την αλλη τα 3 πακετα τσιγαρα την ημερα και τα 3 λιτρα κοκα κολας δεν νομιζω οτι καλυπτονται με 40 ΕΥΡΩ.Δεν σε αμφισβητω αλλα κατι δεν με κολαει και το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ειναι οτι οι γονεις σου δεν σου δινουν χρηματα οχι απο τσιγκουνια αλλα γιατι ητε θεωρουν υπερβολικα αυτα τα εξοδα ήτε γιατι θελουν να σε κανουν να κουμανταρεις καλυτερα τα χρηματα σου ήτε γιατι θελουν με τον τροπο τους να σε αναγκασουν δουλεψεις οχι τοσο για να μην τους επιβαρυνεις οικονομικα αλλα για να ξεφυγεις.Σκεψεις κανω ετσι μπορει να με και λαθος.Για τα χρηματα που πηρες απο την αδερφη σου μολις βρεις ευκαρια ξαναβαλτα και πες οτι μαλον καπου θα παραπεσαν δηληδη μην πεις οτι τα εκλεψες.Για τους φιλους ισως απλα να εχουν κουραστει λιγο μαζι σου ξερεις οι περισσοτεροι αποζηταμε καποιον που να μας κανει να νιωθουμε λιγο καλυτερα καλες οι συζητησεις για τα προβληματα μας αλλα οταν γινονται συνεχομενα κουραζουν.Εχω μια θεια που οντως κακοπεσε στον γαμο της εκεινα τα χρονια αλλα δεν εκανε και τιποτε να το αλαξει συνεχισε να ζει μια ασχημη ζωη ισως βεβαια και να μην μπορουσε να κανει πολλα αλλα αυτη την στιγμη τα προβληματα της ειναι χειροτερα .Αυτη λοιπον παντα κλαιγοταν και στην μαμα μου η οποια απο τα 35 κοιταζε τον αναπηρο πατερα μου για 24 χρονια οποτε επερνε τηλεφωνο επερνε για να κανει παραπονα τις περισσοτερες φορες οχι τοσο για την μαμα μου οσο για την αλλη κυριως αδερφη της η οποια η γυναικα δουλευε για ποσα χρονια αφηνε τα παιδια της μονα τους στο σπιτι γενικως αυτα που καποια στιγμη απολαυσε τα κερδισε δεν τις τα χαρισαν.Κατα τα αλλα πραγματικα σου ευχομαι σιγα σιγα να βγεις απο τον λαβυρνιθο σου δεν ξερω πως.Συγνωμη και παλι απλα ηθελα να το δεις λιγο διαφορετικα

Senior Member
    Απο την μια λες οτι οι γονεις σου ειναι ευποροι κι απο την αλλη οτι εχεις βιβλιαριο αποριας .Πως το εβγαλες?
    δικαιουμαι βιβλιαριο αποριας απο τη στιγμη που ειμαι ανεργη και τα περιουσιακα στοιχεια των γονιων μου, δεν ειναι στο ονομα μου.

Απο την αλλη τα 3 πακετα τσιγαρα την ημερα και τα 3 λιτρα κοκα κολας δεν νομιζω οτι καλυπτονται με 40 ΕΥΡΩ
    καπνιζω λαθραια τσιγαρα (1,20 το πακετο) και παιρνω κοκα-κολες απο τον μαρινοπουλο (με 0,66 το 1,5 λιτρο.)

Για τους φιλους ισως απλα να εχουν κουραστει λιγο μαζι σου ξερεις οι περισσοτεροι αποζηταμε καποιον που να μας κανει να νιωθουμε λιγο καλυτερα καλες οι συζητησεις για τα προβληματα μας αλλα οταν γινονται συνεχομενα κουραζουν
    καμια σχεση.
    οι φιλοι μου εχουν και κεινοι ψυχολογικα προβληματα και οταν ερχονται μου λενε και τα δικα τους.
    επισης παρα πολυ συχνα οταν ειμαι ανεβασμενη κανουμε χαβαλε, πινουμε μπυρες, παραγγελνουμε σουβλακια...περναμε ομορφα.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Member
    Απλα να σου πω οτι δεν ηθελα να σε κανω να νιωσεις οτι απολογεισε σκεψεις εκανα γιατι καμια φορα ενας τριτος τα βλεπει ποιο ψυχραιμα.Προς θεου δεν κατηγορω κανεναν ποσο μαλον καποιον που υποφερει .

Senior Member
    Εγώ θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να αποκτήσεις πιο υγιεινές συνήθειες, γιατί πολύ σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις τα καταστροφικά αποτελέσματα.
    3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα και μάλιστα, αμφιβόλου ποιότητας (όχι πως τα νόμιμα είναι υγιεινά, αλλά αυτά είναι ακόμη χειρότερα!) και 3 λίτρα κόλα την ημέρα σου έχουν ήδη εξασφαλίσει αρκετά προβλήματα υγείας. Αν δεν μπορείς να κόψεις αυτές τις βλαβερές συνήθειες, προσπάθησε να τις ελαττώσεις. Αντικατάστησε την κόκα κόλα με χυμούς, τσάι κάτι θα βρεις.
    Είναι κρίμα κάποια στιγμή να χτυπάς το κεφάλι σου, πληρώνοντας τις απερισκεψίες σου. Δεν είσαι παιδάκι πλέον.
    Πόσο μάλλον, όταν δεν σου περισσεύουν τα χρήματα κι εσύ τα ξοδεύεις για να κάνεις κακό στον εαυτό σου.

fragile αθηνα μενεις?? (αυτο το κολλημα με την κοκα κολα δεν το εχω καταλαβει χαχα μου το εξηγεις λιγο? )

Senior Member
    Η κοκα κολα δεν κοβεται τοσο ευκολα, ουτε το καπνισμα. Αμα ηταν ετσι ολος ο κοσμος θα τα κοβε μπαμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anemona View Post
    Απλα να σου πω οτι δεν ηθελα να σε κανω να νιωσεις οτι απολογεισε σκεψεις εκανα γιατι καμια φορα ενας τριτος τα βλεπει ποιο ψυχραιμα.Προς θεου δεν κατηγορω κανεναν ποσο μαλον καποιον που υποφερει .
    δεν σε παρεξηγω καλη μου.
    το καταλαβα οτι αυτα που μου εγραψες, τα εγραψες με καλη προθεση

Senior Member
    Quote Originally Posted by angelos88 View Post
    fragile αθηνα μενεις?? (αυτο το κολλημα με την κοκα κολα δεν το εχω καταλαβει χαχα μου το εξηγεις λιγο? )
    ναι αγγελακο μου αθηνα μενω.
    οσο για την κοκα-κολα αστα να πανε....μεγαλος εθισμος και οπως λεει ο kerasi δεν κοβεται ευκολα.

Member
    εγω παντως αν τυχη και ποιο κοκα κολα 1-2 ποτηρια μη φαντστεις για 2-3 μερες συνεχομενα με πιανει ταχυπαλμια

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by anemona View Post
    εγω παντως αν τυχη και ποιο κοκα κολα 1-2 ποτηρια μη φαντστεις για 2-3 μερες συνεχομενα με πιανει ταχυπαλμια
    ναι γιατι η κοκα-κολα περιεχει καφεινη.
    και μενα με πιανει καμια φορα ταχυπαλμια, αλλα την πινω γιατι με "μαστουρωνουν" τα φαρμακα.

Senior Member
    αγγελακο θελω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα προκειμενου να ανταλλαξουμε μειλ και οταν παταω το προφιλ σου, δεν βλεπω την επιλογη αποστολης προσωπικου μηνυματος.

Banned
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    αγγελακο θελω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα προκειμενου να ανταλλαξουμε μειλ και οταν παταω το προφιλ σου, δεν βλεπω την επιλογη αποστολης προσωπικου μηνυματος.
    Πρέπει να γράψει 50 μηνύματα σε σύνολο για να έχει την δυνατότητα να στέλνει και να λαμβάνει π.μ

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast