οι γονεις μου εχουν προβλημα με την επιλογη του συντροφου μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 106
    Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα;
    Η μαμά δεν εγκρίνει τη σχέση και ο μπαμπάς ψάχνει τα πάντα για το παιδί.
    Εγώ σου λέω ότι μπορεί και να έχουν δίκιο, να μην αξίζει για σένα ο τύπος. Και λοιπόν; Δεν πρέπει να το καταλάβεις και να το αποφασίσεις εσύ αυτό;
    Ή θεωρείς πως είσαι μικρή ακόμη για να αποφασίζεις μόνη σου;
    Στην ηλικία σου είχα παρόμοια προβλήματα με τους δικούς μου, να σου πω πώς τα έλυσα; Απλά έκανα το δικό μου ό,τι και να έλεγαν!
    Δεν καταλάβαινα τίποτα, είχα (και έχω ακόμη) τέτοιο πείσμα, που προτιμούσα να σκοτωθώ, παρά να κάνω αυτό που προσπαθεί να μου επιβάλει κάποιος άλλος.
    Μια, δυο, τρεις, πέντε, φωνές, καυγάδες συνήθισαν!
    Πολύ σύντομα κοιμόμουνα όποτε ήθελα στο φίλο μου, τον οποίο δεν ενέκριναν στην αρχή αλλά μετά το πήραν απόφαση. Απλά έφτανε να τηλεφωνήσω και να πω "δεν θα κοιμηθώ σπίτι σήμερα". Από τότε δεν ξαναέδωσα λογαριασμό σε κανέναν.
    Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ζήσουμε τη ζωή μας όπως θα θέλαμε, είτε είμαστε είκοσι είτε σαράντα είτε εβδομήντα.
    Όπως είπε και η remedy, αν δεν σπάσεις αυγά δεν θα φας ομελέτα. Θα συνεχίσεις να τρως ό,τι σου σερβίρουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα;
    Η μαμά δεν εγκρίνει τη σχέση και ο μπαμπάς ψάχνει τα πάντα για το παιδί.
    Εγώ σου λέω ότι μπορεί και να έχουν δίκιο, να μην αξίζει για σένα ο τύπος. Και λοιπόν; Δεν πρέπει να το καταλάβεις και να το αποφασίσεις εσύ αυτό;
    Ή θεωρείς πως είσαι μικρή ακόμη για να αποφασίζεις μόνη σου;
    Στην ηλικία σου είχα παρόμοια προβλήματα με τους δικούς μου, να σου πω πώς τα έλυσα; Απλά έκανα το δικό μου ό,τι και να έλεγαν!
    Δεν καταλάβαινα τίποτα, είχα (και έχω ακόμη) τέτοιο πείσμα, που προτιμούσα να σκοτωθώ, παρά να κάνω αυτό που προσπαθεί να μου επιβάλει κάποιος άλλος.
    Μια, δυο, τρεις, πέντε, φωνές, καυγάδες συνήθισαν!
    Πολύ σύντομα κοιμόμουνα όποτε ήθελα στο φίλο μου, τον οποίο δεν ενέκριναν στην αρχή αλλά μετά το πήραν απόφαση. Απλά έφτανε να τηλεφωνήσω και να πω "δεν θα κοιμηθώ σπίτι σήμερα". Από τότε δεν ξαναέδωσα λογαριασμό σε κανέναν.
    Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ζήσουμε τη ζωή μας όπως θα θέλαμε, είτε είμαστε είκοσι είτε σαράντα είτε εβδομήντα.
    Όπως είπε και η remedy, αν δεν σπάσεις αυγά δεν θα φας ομελέτα. Θα συνεχίσεις να τρως ό,τι σου σερβίρουν.
    το προβλημα ειναι οτι 9ελω να φτιαξω τα πραγματα απο παντου .να τα χω καλα με τους δικους μου κ να ειμαι κ με το παιδι που εχω επιλεξει. δεκτο οτι δν εγκρινουν τ σχεση μου αλλα δεν εχουν δικαιωμα να με διαταζουν ν το κανω κ να με απειλουν οτι θα επεμβουν οι ιδιοι . δεν θεωρω οτι 21 χρονων δν μπορω να αποφασιζω γ μενα.εχω αποδειξει οτι ειμαι μετρημενο ατομο με καλη κριση κ μπορω ν σταθω σε καταστασεις. μπορω να πατησω ποδι κ ν υπερασπιστω τον εαυτο μου θα χαλασω ομως τισ σχεσεις μου μαζι τους .κ αυτο θα επηρεασει κ πολλα αλλα πραγματα .το θεμα ειναι να μη φτασουμε σ αυτο το σημειο γ αυτο κ ζηταω γνωμες αν υπαρχει ενασ τροπος να λυθει ησυχα το ζητημα

Banned
    ο προβλημα ειναι οτι 9ελω να φτιαξω τα πραγματα απο παντου .να τα χω καλα με τους δικους μου κ να ειμαι κ με το παιδι που εχω επιλεξει.
    να σου πω παραδειγμα προσφατα ειχα παει στο πολωνια κ οταν το πα στους γωνεις μου μου τα κανανε τσουρεκια με την ουκρανια κλπκλπ τι αμοκ τους επιασε δε λεγετε ενω δε θα περναγαμε απο την ουκρανια κ ενω το ντοτσεκ ηταν παααρα πολυ μακρυα απο τη πολωνια ετσι κ γω τελικα τους ειπα ψεματα οτι θα παμε αλλου κ ησυχασα. οταν εισαι πονηρος αρεσεις σε ολους τοσο απλα.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    να σου πω παραδειγμα προσφατα ειχα παει στο πολωνια κ οταν το πα στους γωνεις μου μου τα κανανε τσουρεκια με την ουκρανια κλπκλπ τι αμοκ τους επιασε δε λεγετε ενω δε θα περναγαμε απο την ουκρανια κ ενω το ντοτσεκ ηταν παααρα πολυ μακρυα απο τη πολωνια ετσι κ γω τελικα τους ειπα ψεματα οτι θα παμε αλλου κ ησυχασα. οταν εισαι πονηρος αρεσεις σε ολους τοσο απλα.
    http://ladylike.gr/articles/celebrit...inal/kiss2.gif

Senior Member
    Όταν είσαι πονηρός και ψεύτης δεν αρέσεις σε κανέναν. Κάποιος σε παραπληροφόρησε.
    Όταν μάλιστα φτάνεις στα 30 και δίνεις λογαριασμό στους γονείς σου για το πού θα πας και τι κάνεις, κάτι δεν πάει καλά.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Όταν είσαι πονηρός και ψεύτης δεν αρέσεις σε κανέναν. Κάποιος σε παραπληροφόρησε.
    Όταν μάλιστα φτάνεις στα 30 και δίνεις λογαριασμό στους γονείς σου για το πού θα πας και τι κάνεις, κάτι δεν πάει καλά.
    ναι καλα για κατσε να αρχισω εγω να σου λεω 100 χιλιαδες παραμυθια χωρις να ξερεις οτι λεω ψεματα κ θα σου πω εγω αν θα σου αρεσα η πρωτη πρωτη θα σουν που θα σ αρεσα.

Senior Member
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa TRAGIC....μνιμόνιο,που τις βρίσκεις τις κινούμενες εικόνες;

Senior Member
    κτλβαινω που θες ν καταληξεις αλλα εδω δεν μιλαμε γ κτ που διαρκει μια βδομαδα ενα η 2 μηνες ωστε ν τους πως ξεκοβω το τραβαω λιγο ακμ με το παιδι κ μετα τ τελειωνω οποτε ουτε γατα ουτε ζημια .μπορω ανετα να τους πω ξερετε δικιο εχετε θα σταματησω αλλα μετα θ αναγκαστω ν κρυβομαι κ ν ζω με τ ενδεχομενο κ αν τ μαθουν;κ νταξει δν ειμαι 16 χρονων πλεον ειμαι σε μια ηλικια π πρεπει ν αντιμετωπιζω τ προβληματα μου..ν μ πεις μπορει ν μην εχω επιλογη.αν ειναι τοσο χαλια η κατασταση δν θελω ν βαλω σε τετοια διαδικασια ουτε τν εαυτο μου ουτε εκεινον.ισως τ τελειωσω για να ηρεμησουν ολοι

Senior Member
    ναι καλα για κατσε να αρχισω εγω να σου λεω 100 χιλιαδες παραμυθια χωρις να ξερεις οτι λεω ψεματα κ θα σου πω εγω αν θα σου αρεσα η πρωτη πρωτη θα σουν που θα σ αρεσα.
    Ξέρεις, δεν υπάρχει χειρότερο από τον ψεύτη που είναι και βλάκας. Και νομίζει ότι οι άλλοι είναι εξίσου βλάκες με τον ίδιο.

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa TRAGIC....μνιμόνιο,που τις βρίσκεις τις κινούμενες εικόνες;
    Απο το Ουκρανια την εφερα..Μεσα απο το Ουκρανια!

Banned
    αν γραφεις λιγο κανεις δε μπορει να βρει αν λες αληθεια ολοι οι ψευτες γραφουν ελαχιστα ακριβως για πασαρουν στους αλλους οτι θελουν ενω εξαφανιζονται για μεγαλα διαστηματα κ μετα επανερχονται αρα καλο το ποιημα μονο που δε πιανει σε μενα.

μονο αφελης θα μπορουσε να πιστεψει οτι θα εδιναν σε αυτον αναφορα αφου αν δεν ηθελε να απαντησει θα του πασαρε χιλια ψεματα.

ισως τ τελειωσω για να ηρεμησουν ολοι
    τελειος ακυρο

Diana1982 ο χαχανουλης του φορουμ.

Banned
    σως τ τελειωσω για να ηρεμησουν ολοι
    αν σκεφτεσε ετσι δε προκειτε ποτε να ευτυχησεις. βαζοντας τη γνωμη των αλλων πανω απο τη δικη σου ζωη

Senior Member
    αν γραφεις λιγο κανεις δε μπορει να βρει αν λες αληθεια ολοι οι ψευτες γραφουν ελαχιστα ακριβως για πασαρουν στους αλλους οτι θελουν ενω εξαφανιζονται για μεγαλα διαστηματα κ μετα επανερχονται αρα καλο το ποιημα μονο που δε πιανει σε μενα.

μονο αφελης θα μπορουσε να πιστεψει οτι θα εδιναν σε αυτον αναφορα αφου αν δεν ηθελε να απαντησει θα του πασαρε χιλια ψεματα.
    Η ζωή δεν είναι το φόρουμ άλεξ. Τα έχεις μπερδέψει. Η πραγματική ζωή είναι έξω, γι' αυτήν μιλάω.
    Εδώ μέσα μπορεί κάποιος να παριστάνει ό,τι θέλει και πάλι, όχι και τόσο επιτυχημένα πάντα.
    Εδώ μέσα κρίνονται γραπτές απόψεις, που είτε είναι δικές μας είτε αλλονών. Τίποτε παραπάνω.

Κι εγώ μπορεί να είμαι παπάς και να έχω μουστάκια!

Banned
    πορω ανετα να τους πω ξερετε δικιο εχετε θα σταματησω αλλα μετα θ αναγκαστω ν κρυβομαι κ ν ζω με τ ενδεχομενο κ αν τ μαθουν
    πολες φορες στη ζωη θα χρειαστει να σαι ηθοποιος θυμαμαι στη ζωη μου πολες φορες που βρεθηκα σε αναγκη κ χρειαστηκε να παιξω ενα ρολο οταν πχ συναντησα τον φρανκεσταιν ενα βραδυ στις 11.30 τη νυχτα στη σταση του λεοφορειου μεσα στα σκοταδια οταν μου ζητησε να τον ακολουθησω μεσα στη νυχτα κ γω τον επεισα οτι ζαλιζομουν κ δε μπορουσα να σηκωθω για να τον ακολουθησω... μου αξιζε το οσκαρ εκεινο το βραδυ

Senior Member
    αν σκεφτεσε ετσι δε προκειτε ποτε να ευτυχησεις. βαζοντας τη γνωμη των αλλων πανω απο τη δικη σου ζωη
    κ γω αυτης της αποψης ειμαι αλλα δν εχω μαθει να διεκδικω η βασικα δε χρειαστηκε ποτε .και βρισκομαι σε μια θεση που πιεζεται απο παντου χωρις καμια υποστηριξη.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast