Κληρονομώ απ τους γονείς δουλειά που δε μ αρέσει καθόλου.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67
    Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Ντιάνα σε φοβάμαι εσένα!! χεχε
    Γιατί τί έγινε;

Senior Member
    βγάζεις ένα δυναμισμό πολύ περίεργο αδερφάκι μου!! τσαμπουκαλού!

Senior Member
    βγάζεις ένα δυναμισμό πολύ περίεργο αδερφάκι μου!! τσαμπουκαλού!
    Μόνο στη θεωρία-πίστεψέ με!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Μόνο στη θεωρία-πίστεψέ με!
    Σ αυτό το σάιτ κάνεις φίλους εδώ? εννοώ έχει αιτήματα φιλίας?

Senior Member
    Σ αυτό το σάιτ κάνεις φίλους εδώ? εννοώ έχει αιτήματα φιλίας?
    Ναι κανε με φίλη σου....χαχαχαχαχα δε θα χασεις!
    Πήγαινε στο προφίλ που θέλεις και θα δεις πως στενεις αίτημα!

Senior Member
    ακόμα δε μου βγάζει!!επειδή είμαι καινούριος?

Senior Member
    ακόμα δε μου βγάζει!!επειδή είμαι καινούριος?
    Για ξαναπροσπάθησεε τωρα.
    Ναι γι αυτό.

Senior Member
    τίποτα ακόμα.. :(

Senior Member
    Θα τα καταφέρεις όλα,και είμαι σίγουρος..διαίσθηση,δεν ξέρω τι..αλλά θα τα καταφέρεις! και με τον άνθρωπο που αγαπάς δίπλα σου! :)
    Καλα να εισαι φιλε μου αυτο θελουμε κ εμεις κ ειναι ο παραγοντας που θα ηρεμησει τα απωθημενα που εχω μεσα μου,Εσενα αυτο που θα σε ηρεμησει απο τα δικα σου απωθημενα ειναι η ολοκληρωτικη αλλαγη του χωρου που απεχθανεσαι βαψε αλλιως τους τοιχους βαλε νεα επιπλα μοντερνα αγορασε υπολογιστες γραφεια διακοσμησε τους τοιχους με πινακες για να γινει απο καφενειο καφετερια κ η διαθεση σου οπωσδηποτε θα ειναι καλυτερη

Senior Member
    Ελα ρε Μανο , το πουλας , και κανεις αυτο που σαρεσει .

Senior Member
    In this old house where every door is open
    α) πουλα την επιχειρηση αν πωλειται και κανε κατι αλλο με τα χρηματα.
    β) κανε ανακαινιση και αλλαξε το υφος του μαγαζιου να ερχεται νεολαια, αν εχεις χρηματα. μπορεις να βαλεις ενα συνεταιρο μεσα για να βρεις λεφτα, βεβαια δυσκολο πραγμα το συνεταιριλικι.
    γ) βαλε δυνατα ροκ μουσικη να ξεκουμπιστουν οι γεροι αλλα τοτε μαλλον θα μεινεις χωρις πελατες.
    δ) βαλε προσωπικο εμπιστο να δουλευει το μαγαζι και καμερες και εσυ κανε κατι αλλο.
    ε) σηκω και φυγε και πηγαινε στο εξωτερικο και ασε τους γερους να βρουνε αλλο μαγαζι να βαρανε το κομπολοι.

Senior Member
    Είμαι ηλεκτρονικός υπολογιστών απο ιεκ,τεχνικός ραδιοτηλεοπτικών απο τεχνικό λύκειο,και δραματική σχολή.,παλαιότερα εβρισκα δουλειές(οχι κάτι σπουδαίο,πωλητης,σερβοτόρο ς και τέτοια για το 600άρι το μήνα) αλλά τωρα δε μπορώ να βρώ..
    Δεν την παλεύω να βλέπω ανθρώπους να μιλάνε όλη την ώρα δυνατά για ποδόσφαιρο,να κάνουν σαν άξεστοι,να βαράνε σα ζώα τα κομπολόγια τους και τα μπεγλέρια τάκα τούκα και να μου χτυπάνε τα μινίγγια,δεν αντέχω την κάπνα τους,να με πρήζουν βάλε τον πάοκ,τον αστέρα,το μπάσκετ,και την βλαχιά τους..Δεν μπαίνει να κάτσει νεολαία ποτέ,δεν μπαίνουν γυναίκες (οχι οτι ψάχνω γκόμενα) αλλά οπου δεν μπαίνουν καθόλου γυναίκες κατεβαίνει το επίπεδο..και δεν γουστάρω που τα καφενεία γίνονται στέκια σχεδόν τέτοιων ανθρώπων...Δεν θα την παλέψω νέος άνθρωπος σε καφενείο..
    βλεπω δυο πραγματα που μπορεις να κανεις.
    το ενα ειναι να βρεις αυτο που σε εκφραζει και να κανεις τα αδυνατα- δυνατα να ασχοληθεις με αυτο.
    για το καφενειο παρε για ενα διαστημα υπαλληλο κι αστο να υπολειτουργει μεχρι να δεις αν τα καταφερνεις σε κατι αλλο.

το αλλο ειναι να κανεις το καφενειο σου οπως θα σου αρεσε να ειναι, χωρις να κρεμασεις και καμια ντισκομπαλα.
    καντο ενα καφενειο για συγχρονους νεους. ζητα απο τους φιλους σου να σε στηριξουν να φερετε καινουριες παρεες μικτες, μαζι με τις παλιες, κανε μερικες επεμβασεις στον χωρο (χωρις πολυ κοστος) φερε παιχνιδια διαφορετικα, επιτραπεζια, ηλεκτρονικα, εκτος απο οθονες για μπαλα, η κανε και προβολες ταινιων καποιες ωρες, βαλε την μουσικη που σου αρεσει, πολλα μπορεις να κανεις.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το ενα ειναι να βρεις αυτο που σε εκφραζει και να κανεις τα αδυνατα- δυνατα να ασχοληθεις με αυτο.
    για το καφενειο παρε για ενα διαστημα υπαλληλο κι αστο να υπολειτουργει μεχρι να δεις αν τα καταφερνεις σε κατι αλλο.

το αλλο ειναι να κανεις το καφενειο σου οπως θα σου αρεσε να ειναι, χωρις να κρεμασεις και καμια ντισκομπαλα.
    καντο ενα καφενειο για συγχρονους νεους. ζητα απο τους φιλους σου να σε στηριξουν να φερετε καινουριες παρεες μικτες, μαζι με τις παλιες, κανε μερικες επεμβασεις στον χωρο (χωρις πολυ κοστος) φερε παιχνιδια διαφορετικα, επιτραπεζια, ηλεκτρονικα, εκτος απο οθονες για μπαλα, η κανε και προβολες ταινιων καποιες ωρες, βαλε την μουσικη που σου αρεσει, πολλα μπορεις να κανεις.
    Συμφωνω με Remedy!!
    Kανε αλλαγες εγω δεν θα σου πω την υπερπαραγωγη της ρεμεντι,αλλα μπορεις να του δωσεις μια νεανικη φρεσκαδα..αλλαξε τραπεζοκαθισματα,αλλαξε χρωμα..Εμενα θα μου αρεσε να το κανεις τυπου παραδοσιακο καφενεδακι!Μανο σε καταλαβαινω γιατι καφενειο εχει και ο θειος μου,εκει δουλευει και ο γιος του , ο ξαδερφος μου δλδ ο οποιος εχει βαρυτατη καταθλιψη και εχει γινει τρις χειροτερος εκει μεσα!!Εν τω μεταξυ ειναι αυτο που λες..Ολοι οι μπιχλες εκει μεσα ειναι!Μπαλα , κομπολοι και αλκοολ!Θα σου πω οτι ειχα περασει ενα απογευμα χειμωνιατικο να πω ενα γεια στον θειο και αυτο που ειχα δει με ειχε αφησει αναυδη..1 πελατης κοιμοταν στην καρεκλα , 2 εκαναν 8αρια απο το ποτο , 2-3 παραπερα με κοιταζαν λαγνα και ενας που στεκοταν ορθιος ηταν κατουρημενος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Συμφωνω με Remedy!!
    Kανε αλλαγες εγω δεν θα σου πω την υπερπαραγωγη της ρεμεντι,αλλα μπορεις να του δωσεις μια νεανικη φρεσκαδα..αλλαξε τραπεζοκαθισματα,αλλαξε χρωμα..Εμενα θα μου αρεσε να το κανεις τυπου παραδοσιακο καφενεδακι!Μανο σε καταλαβαινω γιατι καφενειο εχει και ο θειος μου,εκει δουλευει και ο γιος του , ο ξαδερφος μου δλδ ο οποιος εχει βαρυτατη καταθλιψη και εχει γινει τρις χειροτερος εκει μεσα!!Εν τω μεταξυ ειναι αυτο που λες..Ολοι οι μπιχλες εκει μεσα ειναι!Μπαλα , κομπολοι και αλκοολ!Θα σου πω οτι ειχα περασει ενα απογευμα χειμωνιατικο να πω ενα γεια στον θειο και αυτο που ειχα δει με ειχε αφησει αναυδη..1 πελατης κοιμοταν στην καρεκλα , 2 εκαναν 8αρια απο το ποτο , 2-3 παραπερα με κοιταζαν λαγνα και ενας που στεκοταν ορθιος ηταν κατουρημενος!
    Ναι ρε συ,δεν παλεύεται,δεν εχεις σαν άνθρωπος την παραμικρή χημεία και επικοινωνία με τους γύρω σου..Τον καταλαβαίνω τον ξάδερφό σου απόλυτα,πώς να την παλέψει το παιδάκι εκεί μέσα..
    Η δουλειά που κανονικά πρέπει να λέγεται "ΕΡΓΑΣΙΑ" ,δημιουργεί φιλίες όταν είναι υγιής,κύκλο,αλλοτε και φλέρτ εχει φέρει..Σε περιβάλλον που δεν χωράς απλά γίνεσαι δυστυχισμένος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

Απο βδομάδα κάπως έτσι θα το κανονίσω..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast