Του αρέσω ή όχι; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 93
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Παιδάκια, δέχτηκε το αίτημα φιλίας! Τί κάνω;
    Πες του ''περασα τοσες ζωες για να βρω εσενα''

Banned
    Καλα το πας..αλλα σταματα να κανεις την ψωναρα στο φβ , μην παει και ξενερωσει το παιδι??Απο εκει περιμενεις επιβεβαιωση??

Για εμενα το πας λαθος το ολο θεμα κοπελια...οι αντρες γενικος θελουν λιγο φτυσηματακι για να εκδηλωθουν..λιγο αδιαφορια ας πουμε...παιξτον λιγουλακι..μην του δειχνεις οτι τρελενεσαι ....προσπαθησε να σε δει με καποιον αλλον πχ να μιλας να κανεις παρεα κτλ ...οταν ενας αντρας ενδιαφερεται πραγματικα τοτε θα κυνηγησει το θυραμα του αν νιωσει οτι το χανει..αν δεν τσιμπησει λυπαμαι που θα στο πω αλλα δεν...παμε για αλλα!!

Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Παιδάκια, δέχτηκε το αίτημα φιλίας! Τί κάνω;
    Ζητησε του μια ζωη για το Candy Crash!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Για εμενα το πας λαθος το ολο θεμα κοπελια...οι αντρες γενικος θελουν λιγο φτυσηματακι για να εκδηλωθουν..λιγο αδιαφορια ας πουμε...παιξτον λιγουλακι..μην του δειχνεις οτι τρελενεσαι ....προσπαθησε να σε δει με καποιον αλλον πχ να μιλας να κανεις παρεα κτλ ...οταν ενας αντρας ενδιαφερεται πραγματικα τοτε θα κυνηγησει το θυραμα του αν νιωσει οτι το χανει..αν δεν τσιμπησει λυπαμαι που θα στο πω αλλα δεν...παμε για αλλα!!
    και μετα καπως ετσι την παταμε..φιλε

Senior Member
    Ζητησε του μια ζωη για το Candy Crash!!!
    ααχαχχαχχαχαχαχα!
    συμφωνω με την κραμελ, και στο προηγουμενο.
    εφοσον βρεθηκατε σε επαφη και μιλησατε (ασε που φαγατε και μια σοκολατα:p), εχει καθε ανεση να σου προτεινει να βγειτε.
    μην κανεις ολες τις προτασεις εσυ. ασε να κανει κι εκεινος, για να δεις αν γουσταρει .

γιατι αν πεις και για καφε και αρνηθει, οκ, θα πεις δεν γουσταρει. αν δεχτει ομως, και παλι δεν θα ξερεις, γιατι μπορει να το πει απο ευγενεια η απο βαρεμαρα.
    ειδικα στο πανεπιστημιο, απειροι καφεδες διοργανωνονται με εντελως φιλικο πρισμα. αντε να βγαλεις ακρη παλι..
    να αποφυγεις εντελως αναρτησεις στο φμ με φωτο απο τους περαστικους για να δειχνεις τι καλα περνας. αυτες κανουν μπαμ οτι ειναι στημμενες.
    οποιος περναει καλα, δεν το λεει στο φμ, οι αγαπημενοι του ειναι διπλα του εκεινη τη στιγμη... ;)

Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    και μετα καπως ετσι την παταμε..φιλε
    Μην μου αλλαζεις φυλο στα 38 μου...ειμαι φιλη!!! :)

Καλησπέρα παιδιά. Πήγα σε μια εκδήλωση της σχολής κι ηταν κι αυτός. Λοιπόν: στην αρχή αισθανθήκαμε λίγο άβολα, γιατι κι εγω είχα φορέσει ακριβώς το ίδιο χρώμα φουστάνι με το πουκαμισό του. Μετα απο λίγη αμηχανία χαιρετήθηκαμε, εγω χαιρέτησα όπως χαιρέτησα όλα τα παιδιά (κι έριξα και λιγάκι φτύσιμο). Μόλις γύρισα απο την άλλη άρχισε η ακτινοσκοπηση. Βρεθήκαμε στις ίδιες παρέες κι εγω κυρία, έριξα φτύσιμο κανονικότατα. Σε μια φάση που με είχε καρφώσει, γύρισα, του χαμογέλασα και μετα πάλι φτύσιμο. Σε μια φάση περνάει απο μπροστά μου,μου χαμογελάει, μου κλείνει το μάτι και φεύγει. Εγω ακολούθησα τη συμβουλή σας και έπιασα κουβέντα με ενα αλλο παιδι και χαχαχα και χουχουχου κι αυτός είχε σκυλιάσει απο το κακό του. Να συνεχίσω το ίδιο φτύσιμο η να το χόντρυνω; Φεύγοντας που τον χαιρέτησα, μου έστειλε κι ενα φιλάκι στον αέρα.

Senior Member
    Xαρουλα μηπως υπαρχει καποια συμμαθητρια εκει που ξερει το νταραβερι που παιζεται? Οτι εσυ γουσταρεις δηλαδη κ κοιτας τι θα κανεις?

Οχι, δε νομίζω, με εξαίρεση μια φίλη μου, με την οποία σα μπακουρια βγαίνουμε συχνά έξω τα βράδυα, η Άννα.

Senior Member
    Ωραια στο λεω για να μην παει καποιος συμμαθητης που μιλαει κ με τους 2 σας κ φανερωσει οτι εσυ λιωνεις και το παιζεις σκοπιμα βαρυ πεπονι. Θα ναι καταστροφικο αυτο. Οχι να το κανει απο κακη προθεση, καταλαβαινεις τι εννοω, γτ γινονται πολλα μπερδεματα απο κει που δε το περιμενεις.

Senior Member
    Μην μου αλλαζεις φυλο στα 38 μου...ειμαι φιλη!!! :)
    χαχαχα σορρυ γυναικαρα εισαιιιιιιιιιιι

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ωραια στο λεω για να μην παει καποιος συμμαθητης που μιλαει κ με τους 2 σας κ φανερωσει οτι εσυ λιωνεις και το παιζεις σκοπιμα βαρυ πεπονι. Θα ναι καταστροφικο αυτο. Οχι να το κανει απο κακη προθεση, καταλαβαινεις τι εννοω, γτ γινονται πολλα μπερδεματα απο κει που δε το περιμενεις.
    Καλά, σίγουρα. Όχι, δεν νομίζω. Επειδή το είχα σκεφτεί αυτό, ανά διαστήματα από ότι κατάλαβα καλά, έβαζε έναν φίλο του να κοιτάζει με τρόπο προς το μέρος μου για να δει αν κοιτάω. Μόλις λοιπόν πήγαινε να τσεκάρει ο φίλος του, εγώ κοιτούσα αλλού και μιλούσα με τη φίλη μου. Είχατε δίκιο παιδιά! Λίγο φτύσιμο δε βλάπτει. Μόλις καταλάβαινε ότι δεν κοιτούσα, γυρνούσε κι αυτός, αλλά δεν του έκανα τη χάρη. Μην εκτεθώ κιόλας.

Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    χαχαχα σορρυ γυναικαρα εισαιιιιιιιιιιι
    Ναι η αληθεια οτι εχω επανω μου σε "αρα" τελειωνει... χα χα χα :P

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αχ αυτα τα καναμε στο γυμνασιο.. Συγκινηθηκα τωρα..!!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast