Εφιάλτες - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 268
    Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,Νιωθεις λιγο καλυτερα μετα απο ολα που ειπαμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    βρε κυκνε, το ποστ το ανέβασα στις 3 το βράδυ... και δεν είχα κοιμηθεί... αν ποτε σου γράψω στις 8 θα είναι γιατί δεν θα έχω κοιμηθεί και όχι γιατί θα έχω ξυπνήσει...
    όπως και να χει ένα ζώο που πάει το πολύ 5 κιλά τρώει λιγότερο από ένα 45. Και τα εμβόλια που είναι μια φορά το χρόνο είναι χαζό έξοδο... τα στάνταρ έξοδα είναι τα δύσκολα και της αρρώστειας (τα απρόοπτα)
    τα γατάκια δεν τα έχετε μέσα στο σπίτι? δεν κοιμάστε μαζί? σκεφτόμουνα πως αν κοιμάστε μαζί ίσως να σε βοηθούσαν και στο ύπνο.. εκτός του είναι πολυ ηρεμιστικά μέχρι να κοιμηθείς, αν ξυπνήσεις από εφιάλτη και είναι δίπλα σου θα ηρεμήσεις πιο γρήγορα.. επίσης το ότι κάποιος δίπλα σου θα κοιμάται ήρεμος, έστω και ζώο, θα σε κανει να καταλάβεις πως ήταν απλά ένα όνειρο, και κανείς δεν είναι μέσα στο δωμάτιο, ή και στο σπίτι ακόμα αν είναι πολύ έξυπνη η γάτα... αλλά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς μια γάτα? γι αυτο προτιμώ τα σκυλάκια εγω... μου καλύπτουν τις ανάσφαλειες... και όχι μονο τις συναισθηματικές
    Α, συγγνώμη, εγώ όταν ξύπνησα στις 8 σε έδειχνε ακόμα μέσα...
    Ναι, μέσα στο σπίτι τις έχουμε τις γάτες αλλά δυστυχώς δεν έρχονται να κοιμηθούν μαζί μου...
    Όσο για το πόσο μπορείς να εμπιστευθείς μια γάτα έχεις ένα δίκιο, τις προάλλες επειδή κατάλαβε πως είναι η ώρα της ένεσης μου επιτέθηκε και με γέμισε γρατζουνιές, πόση ώρα έκανε να σταματήσει το αίμα...κι αυτό μου θύμισε τους αυτοτραυματισμούς μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλησπερα φιλη μου,Νιωθεις λιγο καλυτερα μετα απο ολα που ειπαμε?
    Καλημέρα :) Ναι, νιώθω κάπως καλύτερα και δεν ξέρω αν βοήθησε η συζήτηση ή αν είναι σύμπτωση αλλά βλέπω λιγότερους εφιάλτες απ΄ότι πριν...μακάρι να κρατήσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα :) Ναι, νιώθω κάπως καλύτερα και δεν ξέρω αν βοήθησε η συζήτηση ή αν είναι σύμπτωση αλλά βλέπω λιγότερους εφιάλτες απ΄ότι πριν...μακάρι να κρατήσει...
    Καλα να εισαι φιλη μου οσο αδιαφορεις για το περιερχομενο των ονειρων οσον αφορα οτι δεν μπορουν να προβλεψουν το μελλον τοσο θα εισαι καλυτερα χρησιμοποιησε τα ονειρα σου για να καταπολεμησεις τους φοβους σου με την ειδικο κ ολα θα σου πανε καλυτερα

Senior Member
    Καλα να εισαι φιλη μου οσο αδιαφορεις για το περιερχομενο των ονειρων οσον αφορα οτι δεν μπορουν να προβλεψουν το μελλον τοσο θα εισαι καλυτερα χρησιμοποιησε τα ονειρα σου για να καταπολεμησεις τους φοβους σου με την ειδικο κ ολα θα σου πανε καλυτερα
    Καλά χθες είδα ένα πολύ τρομαχτικό όνειρο...ταράχτηκα πολύ γιατί αφορούσε τη σχέση μου με τον αδελφό μου και γιατί ήταν τόσο αληθοφανές...αφού ήθελα να σηκωθώ να το γράψω μέσα στη νύχτα αλλά δεν είχα το κουράγιο να σηκωθώ...αυτό σίγουρα θα το συζητήσω με την ψυχολόγο μου...
    Ευτυχώς τουλάχιστον που έχω πειστεί ότι τα όνειρα δεν αφορούν το μέλλον...

Senior Member
    Καλά χθες είδα ένα πολύ τρομαχτικό όνειρο...ταράχτηκα πολύ γιατί αφορούσε τη σχέση μου με τον αδελφό μου και γιατί ήταν τόσο αληθοφανές...αφού ήθελα να σηκωθώ να το γράψω μέσα στη νύχτα αλλά δεν είχα το κουράγιο να σηκωθώ...αυτό σίγουρα θα το συζητήσω με την ψυχολόγο μου...
    Ευτυχώς τουλάχιστον που έχω πειστεί ότι τα όνειρα δεν αφορούν το μέλλον...
    Ναι δεν προβλεπουν το μελλον κ αυτο ειναι φοβερα ανακουφιστικο κ για σενα κ για ολους μας τωρα μεσα απο αυτα ισως καταλαβεις πραγματα για τις φοβιες σου τωρα,Καλο ειναι να τα λες στην ψυχολογο σου ομως με σκοπο αποκλεστικα να σε ψυχολογησει μην περιμενεις να προβλεψει κανεις το μελλον σου μεσα απο τα ονειρα αυτο ειναι προκαταληψη,Επομενως εαν ειδες κατι για το μελλον της σχεσης σου με τον αδερφο σου εννοειται κ δεν μετραει τωρα εαν η σχεση σου δεν παει καλα μπορεις να καλυτερευσεις ορισμενα πραγματα κ με την βοηθεια της ψυχολογου σου

Senior Member
    Ναι δεν προβλεπουν το μελλον κ αυτο ειναι φοβερα ανακουφιστικο κ για σενα κ για ολους μας τωρα μεσα απο αυτα ισως καταλαβεις πραγματα για τις φοβιες σου τωρα,Καλο ειναι να τα λες στην ψυχολογο σου ομως με σκοπο αποκλεστικα να σε ψυχολογησει μην περιμενεις να προβλεψει κανεις το μελλον σου μεσα απο τα ονειρα αυτο ειναι προκαταληψη,Επομενως εαν ειδες κατι για το μελλον της σχεσης σου με τον αδερφο σου εννοειται κ δεν μετραει τωρα εαν η σχεση σου δεν παει καλα μπορεις να καλυτερευσεις ορισμενα πραγματα κ με την βοηθεια της ψυχολογου σου
    Ναι, είδα κάτι που αφορά εν μέρει τη σχέση μας...είδα τάχα ότι ετοιμαζόταν να παντρευτεί κι εγώ κι η μαμά μου ήμασταν μες την αναμπουμπούλα με τις ετοιμασίες και σε κάποια φάση τσακωθήκαμε και μου είπε να μην ασχοληθώ πλέον με το γάμο κι ότι ούτε ο αδελφός μου δεν θέλει κι εγώ νευρίασα κι είπα "ωραία, αφού είναι έτσι εγώ δεν έχω πια αδελφό"(βαριά λόγια) και μετά είδα και τον ίδιο να μου λέει θυμωμένος να μην ασχοληθώ με το γάμο...Όμως η σχέση μας δόξα τω Θεώ είναι μια χαρά, δεν ξέρω γιατί είδα τέτοιο όνειρο...παλιότερα η μητέρα μου με έκανε να φοβάμαι ότι ούτε ο αδελφός μου δεν θα αντέξει τα προβλήματα μου αλλά από τότε έχουν περάσει χρόνια, δεν ξέρω αν με κάποιο τρόπο μου επανήλθε αυτό στη μνήμη υποσυνείδητα...
    Εν τω μεταξύ και χθες έβλεπα εφιάλτες, δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά... :(

Senior Member
    θελει υπομονη φιλη μου το προβλημα δεν λυνεται κατευθειαν,Οταν ηρεμησεις εστω ενα βαθμο απο ορισμενες φοβιες σου μαζι με την ειδικο θα εισαι καλυτερα,πρεπει να δεις γιατι φοβασαι για παραδειγμα τον κοσμο κ απο που προηλθε αυτος ο φοβος,προκεται για κοινωνιοφοβια αγοραφοβια η κατι παρεμφερες?θεσε ερωτηματα στον εαυτο κ κουβεντιαστε μαζι με την ψυχολογο σου κρατα κ σημειωσεις για να θυμασαι να τα αναφερεις ολα,Παραδειγμα το ονειρο με τον αδερφο σου ισως δειχνει οτι φοβασαι οτι τα προβληματα που εχεις θα επηρεασουν την σχεση σου με τον αδερφο σου,Πρεπεο να δεις γιατι το φοβασαι αυτο εαν ειναι ρεαλιστικο η δεν ειναι

Senior Member
    θελει υπομονη φιλη μου το προβλημα δεν λυνεται κατευθειαν,Οταν ηρεμησεις εστω ενα βαθμο απο ορισμενες φοβιες σου μαζι με την ειδικο θα εισαι καλυτερα,πρεπει να δεις γιατι φοβασαι για παραδειγμα τον κοσμο κ απο που προηλθε αυτος ο φοβος,προκεται για κοινωνιοφοβια αγοραφοβια η κατι παρεμφερες?θεσε ερωτηματα στον εαυτο κ κουβεντιαστε μαζι με την ψυχολογο σου κρατα κ σημειωσεις για να θυμασαι να τα αναφερεις ολα,Παραδειγμα το ονειρο με τον αδερφο σου ισως δειχνει οτι φοβασαι οτι τα προβληματα που εχεις θα επηρεασουν την σχεση σου με τον αδερφο σου,Πρεπεο να δεις γιατι το φοβασαι αυτο εαν ειναι ρεαλιστικο η δεν ειναι
    Καλημέρα μετά από ακόμα μια νύχτα κούρασης...χάλια ύπνος και χθες...
    Η αντοχή κι η υπομονή μου δυστυχώς εξαντλείται...δεν αντέχω άλλο πια!
    Όσον αφορά τον αδελφό μου, δεν πολυπιστεύω ότι τα προβλήματα μου μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση μας αλλά ίσως να το φοβάμαι ενδόμυχα...εκτός κι αν υπάρχει περίπτωση να είδα όλη αυτή την υπερπαραγωγή επειδή δεν ξέρω τι δώρο να του πάρω στις γιορτές...(βλέπε δώρο γάμου σαν συσχετισμό, δεν ξέρω)...

Senior Member
    Κουραγιο φιλη μου,σιγουρα ειναι ψυχοφθορο η ποιοτητα του υπνου σου να μην ειναι καλη σου θυμιζω ομως οτι το θεμα δεν λυνεται καταυθειαν,Κ οι φοβιες για να αντιμετωπιστουν θελει καιρο,Ναι πρεπει να δεις γιατι φοβασαι οτι δεν θα παει καλα η σχεση σου με τον αδερφο σου,λες οτι ο αδερφος σου θα κουραστει απο ολα τα προβληματα σου κ θα απομακρυνθει απο σενα?τι ανθρωπος ειναι θα το εκανε αυτο?Πρεπει να δεις ποσο ρεαλιστικες ειναι ολες οι φοβιες σου γιατι ορισμενες φορες φοβομαστε πραγματα που ειναι αρκετα παραλογο οτι θα συμβουν

Senior Member
    Κουραγιο φιλη μου,σιγουρα ειναι ψυχοφθορο η ποιοτητα του υπνου σου να μην ειναι καλη σου θυμιζω ομως οτι το θεμα δεν λυνεται καταυθειαν,Κ οι φοβιες για να αντιμετωπιστουν θελει καιρο,Ναι πρεπει να δεις γιατι φοβασαι οτι δεν θα παει καλα η σχεση σου με τον αδερφο σου,λες οτι ο αδερφος σου θα κουραστει απο ολα τα προβληματα σου κ θα απομακρυνθει απο σενα?τι ανθρωπος ειναι θα το εκανε αυτο?Πρεπει να δεις ποσο ρεαλιστικες ειναι ολες οι φοβιες σου γιατι ορισμενες φορες φοβομαστε πραγματα που ειναι αρκετα παραλογο οτι θα συμβουν
    Προσπαθώ να κάνω κουράγιο γιατί δεν έχω κι άλλη επιλογή αλλά είναι δύσκολο...νιώθω πολύ κουρασμένη...χθες από τους εφιάλτες ξύπνησα πολλές φορές μέσα στη νύχτα και τελικά στις 08.30 αλλά και πάλι δεν είχα δύναμη να σηκωθώ οπότε πήρα ένα ηρεμιστικό και κοιμήθηκα ως τις 10.00...
    Όχι, δεν πιστεύω πως ο αδελφός μου θα με εγκατέλειπε, μ' αγαπάει όπως κι εγώ...μάλλον είναι κι αυτός ένας αδικαιολόγητος φόβος, ευτυχώς όμως δεν τον έχω συχνά ώστε να με βασανίζει...αλλά και πάλι παρόλο που κοιμήθηκα αρκετά σήμερα πάλι νιώθω κουρασμένη κι αυτό με εμποδίζει να κάνω πράγματα που θέλω...

Senior Member
    Προσπαθώ να κάνω κουράγιο γιατί δεν έχω κι άλλη επιλογή αλλά είναι δύσκολο...νιώθω πολύ κουρασμένη...χθες από τους εφιάλτες ξύπνησα πολλές φορές μέσα στη νύχτα και τελικά στις 08.30 αλλά και πάλι δεν είχα δύναμη να σηκωθώ οπότε πήρα ένα ηρεμιστικό και κοιμήθηκα ως τις 10.00...
    Όχι, δεν πιστεύω πως ο αδελφός μου θα με εγκατέλειπε, μ' αγαπάει όπως κι εγώ...μάλλον είναι κι αυτός ένας αδικαιολόγητος φόβος, ευτυχώς όμως δεν τον έχω συχνά ώστε να με βασανίζει...αλλά και πάλι παρόλο που κοιμήθηκα αρκετά σήμερα πάλι νιώθω κουρασμένη κι αυτό με εμποδίζει να κάνω πράγματα που θέλω...
    Καταλαβαινω φιλη μου πως νιωθεις κουραση,Ομως να σκεφτεις οτι ορισμενες φοβιες σου οπως αυτη με τον αδερφο σου δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα κουβεντιασε το κ με τον ειδικο που πηγαινεις οταν συνειδητοποιησεις οτι ασκοπα φοβασαι τοτε θα ηρεμησεις με τον καιρο,Ευλεπιστω οτι αγορασες τα ροφηματα που λεμε εδωπερα πινε ενα καθε βραδυ πες κ στους δικους σου για το προβλημα να σε βοηθησουν μην δημιουργουνται εντασεις σπιτι σας προσπαθησε να κουραζεσαι κ μεσα στην μερα για να δουμε ετσι κ λειτουργησει στο να κοιμασαι καλυτερα

Senior Member
    Καταλαβαινω φιλη μου πως νιωθεις κουραση,Ομως να σκεφτεις οτι ορισμενες φοβιες σου οπως αυτη με τον αδερφο σου δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα κουβεντιασε το κ με τον ειδικο που πηγαινεις οταν συνειδητοποιησεις οτι ασκοπα φοβασαι τοτε θα ηρεμησεις με τον καιρο,Ευλεπιστω οτι αγορασες τα ροφηματα που λεμε εδωπερα πινε ενα καθε βραδυ πες κ στους δικους σου για το προβλημα να σε βοηθησουν μην δημιουργουνται εντασεις σπιτι σας προσπαθησε να κουραζεσαι κ μεσα στην μερα για να δουμε ετσι κ λειτουργησει στο να κοιμασαι καλυτερα
    Καλημέρα, η αλήθεια είναι ότι με την τόση συζήτηση ξεχάστηκα για τα ροφήματα... :o Καλά που μου το θύμισες, να διαλέξω ένα απ' όλα και να πάρω μάλλον θα είναι τίλιο που το έχω δοκιμάσει σαν γεύση...εν τω μεταξύ χθες πήγα στον ψυχίατρο και μου αύξησε το φάρμακο που παίρνω το βράδυ και είπε ότι θα μου βελτιώσει τον ύπνο αλλά και την διάθεση αλλά κι ότι θα δράσει από το πρώτο εικοσιτετράωρο...μακάρι, να ηρεμήσω και να νιώσω καλύτερα επιτέλους!

Επίσης, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα: ξέρει κανείς τί είναι η απροσωποποίηση; Δεν έχω καταλάβει... :confused:

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,παρε απο ολα τα ροφηματα να δοκιμασεις ποιο σε ηρεμει περισσοτερο,τωρα για το φαρμακο πρεπει να περιμενεις ορισμενες μερες για να δρασει ευελπιστω οτι το γνωριζεις αυτο,Αποπροσωποιηση δεν γνωριζω τι ειναι προκεται ομως για ειδος διαταραχης προσωπικοτητας

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,παρε απο ολα τα ροφηματα να δοκιμασεις ποιο σε ηρεμει περισσοτερο,τωρα για το φαρμακο πρεπει να περιμενεις ορισμενες μερες για να δρασει ευελπιστω οτι το γνωριζεις αυτο,Αποπροσωποιηση δεν γνωριζω τι ειναι προκεται ομως για ειδος διαταραχης προσωπικοτητας
    Εμένα μου είπε ότι θα δράσει από το πρώτο εικοσιτετράωρο αλλά δεν το βλέπω...χθες πάλι χάλια κοιμήθηκα και νωρίς γιατί δεν είχα καλή διάθεση...και τώρα νιώθω πάλι κουρασμένη...
    Από τα ροφήματα λέω να ξεκινήσω με τίλιο κι αν δω ότι δεν με ηρεμεί αρκετά να πάρω κάτι άλλο...

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast