Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 457
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 457 of 837 FirstFirst ... 357407447455456457458459467507557 ... LastLast
Results 6,841 to 6,855 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Σ' ευχαριστώ και περαστικά και σε σένα και στο γατόνι. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω με κάποιο τρόπο. Αν και αρκετοί κοροϊδεύουν τα έξοδα και την αδυναμία που δείχνουμε κάποιοι άνθρωποι στα ζώα όταν τα αντιμετωπίζουμε ως ανθρώπους και μέλη της οικογένειας, τις περισσότερες φορές είναι πολύ πιο ισχυρό το δέσιμο απ' ότι με ανθρώπους. Τουλάχιστον τα ζώα δε θα σου κάνουν κάτι από κακία, ούτε σε προδίδουν.
    Να 'σαι καλά!
    Με βοηθάς και μόνο που με ακούς...τώρα όσον αφορά τα ζώα έχεις δίκιο αν και βέβαια εξαρτάται κι από τους ανθρώπους, ευτυχώς υπάρχουν κι άνθρωποι που ξέρουν ν' αγαπούν και που δεν σε προδίδουν αλλά όντως το ζώο το χειρότερο που μπορεί να σου κάνει είναι καμιά γρατζουνιά που θεραπεύεται εύκολα, τα τραύματα της ψυχής είναι δύσκολο να κλείσουν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    σκατα νιωθω κανω μια δουλεια που δεν μαρεσει νιωθω μονη μου ειμαι μονη μου δεν ξερω τι θελω απο την ζωη μου.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Άσχημα...θέλω να κοιμηθώ αλλά δεν μπορώ, δεν ξέρω πια πόσα χάπια να πάρω...θέλω να κοιμηθώ για να μην νιώθω τίποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

τώρα νιώθω μόνη μου. αρκετά μόνη μου και πως χωρίς βοηθεια δε με βλέπω για πολύ ακόμα καλά...

αυτο το θέλω να κοιμηθώ για να μη νιώθω τίποτα.. πόσες φορές το χω νιώσει.., μακαρι να μπορούσα να σε στηρίξω. Εμένα με βοηθούσε να σκέφτομαι ή να πείθω τον εαυτό μου πως δεν είμαι μόνη μου...

Senior Member
    δεν ανηκω εδω δεν ειναι αυτος ο κοσμος για μενα.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    γιατι βρε κορίτσια λετε τετοια πραματα? γιατι βρε "φτατλ"? δεν θες να ζεις εδώ! μαζι μας? τι είναι αυτο που σε κανει να ελπιζεις πως υπαρχει αλλου κατι πιο ομορφο?
    γιατι βρε "ρανερ" νιώθεις τοσο μονησου? θελεις να ξεφυγεις από την μοναξια αλλα μονησου? ο μονος τροπος να αποφυγεις την μοναξια είναι να μην εισαι μονη σου! να δεχτεις αλλους γυρο σου!! ο υπνος είναι μια απολυτα μοναχικη λυση!
    Κοριτσια δεν σας "παιζω" τον υγειη εγω ετσι?? απεναντίας εχω τα χαλιαμου! , κι εγω μονοςμου είμαι κι σε λιγο καιρο θα είμαι τελειος μονοςμου κι μακρια κιολας! αλλα θελω να εκφραζω το ομορφο κι το ιδανικο προς εσας,προς τους αλλους!!

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μέσα μου...

Αυτό μπήκα να γράψω αλλα διάβασα και τα δικά σου Κύκνο... λυπάμαι που στο λέω αλλά στην θέση σου δεν θα την πήγαινα στον γιατρό την Μίλυ... όχι για τα έξοδα... το ξέρεις πως καταλαβαίνω τα συναισθήματα σου... αλλά άφησε την την καημένη να ξεκουραστεί... δεν είναι και τόσο μικρούλα πια...

Banned
    πολυ ωραιο...

Σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα και σε μια άδεια καρδιά δεν υπάρχει χώρος για τίποτα.
    Antonio Porchia

Senior Member
    Μια ετσι μια γιουβετσι.
    Τωρα ειμαι γιουβετσι.
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μέσα μου...

Αυτό μπήκα να γράψω αλλα διάβασα και τα δικά σου Κύκνο... λυπάμαι που στο λέω αλλά στην θέση σου δεν θα την πήγαινα στον γιατρό την Μίλυ... όχι για τα έξοδα... το ξέρεις πως καταλαβαίνω τα συναισθήματα σου... αλλά άφησε την την καημένη να ξεκουραστεί... δεν είναι και τόσο μικρούλα πια...
    Το ξέρω καθρέφτη από τις προηγούμενες συζητήσεις μας...αλλά τί να κάνω; Να της κάνω ευθανασία;

Ήθελα να γράψω κάτι δικό μου στο "τι σκέφτεσται" και το βρήκα κληδωμένο. Πρώτη φορά βρίσκω αυτό το νήμα κλειδωμένο. Τι πάθατε? Προσπαθείτε να δώσετε νόημα στη ζωή σας με άσκοπους διαδικτιακυούς καυγάδες? Το νόημα της ζωής και ο δημιουργικός χρόνος δυστυχώς είναι έξω...
    γιάννης

Γιατί μετά το τρίτο ή τεταρτο ραντεβού το πράγμα ξεκινα να σκαλώνει? ..για καταστασεις που γουστάρω κι όχι γι' αυτές που τρέχουν όπως το νερό στ' αυλάκι. Για κεί που τα πράγματα ειναι πιο δύσκολα, που η αλλη πλευρα θα μπορούσε να χει πολλές προτάσεις, σαν τη δική μου και καλύτερες. Πρόβλημα χαρακτήρα? έλλειψη πρωτοτυπίας? έλλειψη πρωτοβουλίας για κάτι περισσότερο? και η συνέχεια όπως κάποιον που αργοπεθαίνει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ήθελα να γράψω κάτι δικό μου στο "τι σκέφτεσται" και το βρήκα κληδωμένο. Πρώτη φορά βρίσκω αυτό το νήμα κλειδωμένο. Τι πάθατε? Προσπαθείτε να δώσετε νόημα στη ζωή σας με άσκοπους διαδικτιακυούς καυγάδες? Το νόημα της ζωής και ο δημιουργικός χρόνος δυστυχώς είναι έξω...
    Καλημέρα Γιάννη, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά για την εορτή σου έστω και με καθυστέρηση.
    Προσωπικά, ευχές έδωσα σε ελάχιστα άτομα φέτος, γιατί έχω πένθος...
    Επειδή ωστόσο είσαι από τα λίγα διαδικτυακά μέλη εδώ που εκτιμώ, ήθελα να σου ευχηθώ.
    Μακάρι λοιπόν από φέτος και για πάντα νάχεις μόνο χαρές. Εννοείται πρώτα υγεία!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης

Υ.Γ. Μια ιδέα επίσης, που βοηθάει, είναι κι η χρήση ημερολογίου...
    Last edited by Aeon; 14-01-2015 at 12:16.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γιατί μετά το τρίτο ή τεταρτο ραντεβού το πράγμα ξεκινα να σκαλώνει? ..για καταστασεις που γουστάρω κι όχι γι' αυτές που τρέχουν όπως το νερό στ' αυλάκι. Για κεί που τα πράγματα ειναι πιο δύσκολα, που η αλλη πλευρα θα μπορούσε να χει πολλές προτάσεις, σαν τη δική μου και καλύτερες. Πρόβλημα χαρακτήρα? έλλειψη πρωτοτυπίας? έλλειψη πρωτοβουλίας για κάτι περισσότερο? και η συνέχεια όπως κάποιον που αργοπεθαίνει.
    Χρόνια πολλά κ από εμένα!
    Κοίτα, δεν δίνεις κ πολλές λεπτομέρειες, ώστε να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο. Μόνο 1 υπόθεση μπορώ να κάνω: καμιά φορά, πράγματα τα οποία νοιώθουμε ή υπάρχουν μέσα μας υποσυνείδητα, "βγαίνουν" κ προς τα έξω κ είτε μας προδίδουν είτε χαλάνε το κλίμα. Δηλ. αν εσύ έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι βγαίνεις με κάποια που είναι πάνω από τα κυβικά σου, τότε στη συμπεριφορά σου μπορεί να εντοπίζεται μια έλλειψη αυτοπεποίθησης/ ανασφάλεια/ "κομπλεξάκι" κατωτερότητας (μη με παρεξηγήσεις, δεν το λέω με κακή έννοια)/νευρικότητα κλπ κλπ, που να απομακρύνει την κοπέλα. Πώς αλλιώς γίνεται να τα πηγαίνεις τόσο καλά, όταν βγαίνεις με κάποια που πιστεύεις ότι "κ πολύς της πέφτεις" ή που δεν σε ενδιαφέρει κ ιδιαίτερα......? Σε αυτές τις περιπτώσεις μάλλον θα είσαι πιο άνετος, χαλαρός με αυτοπεποίθηση κ λιγότερο αγχωμένος, κ αυτά τα χαρακτηριστικά "τραβάνε" την κοπέλα.