Results 61 to 75 of 84
Thread: Σεξουαλικα προβλήματα στην σχέση
-
30-01-2015, 21:42 #61
Ρε παιδιά δεν γίνεται η λύση να είναι πάντα ο χωρισμός! Γιατί πρέπει σώνε και καλά να μην την ποθεί και για αυτό να μην έχει στυση; Πρώτα από όλα επειδή έχει πρόβλημα στύσης δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και οικογένεια. Μια χαρά γόνιμο τον έβγαλαν οι εξετάσεις. Κάποιοι από εμάς εδώ μέσα παίρνουμε αντικαταθλιπτικά με πρώτη ανεπιθύμητη ενέργεια την μειωμένη στυση. Θα έπρεπε να τους παρατήσουν οι γυναίκες τους; Για όνομα του θεού! Γιατί πρέπει σώνε και καλα να λέει ψέματα ο άνθρωπος και το πρόβλημα να οφείλεται στο ότι το εξαντλεί μονος του; Οι περισσότεροι δεν έχετε καν αντρικό μόριο και κατ επέκταση δεν ξέρετε ότι ένας άντρας δεν χρειάζεται να έχει συναισθήματα για να του κάνει κούκου... Ο άνθρωπος έχει πάει σε γιατρό,έχει κάνει εξετάσεις,από ότι φαίνεται είναι καθαρά ψυχολογικό. Θα μπορούσε να έχει άλλη ψυχική πάθηση και να μην θέλει να κάνει sex ο σύντροφος σας.Θα τον παρατούσατε; Από ότι λέει η κοπέλα ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα της στεκόταν. Πραγματικά θλίβομαι η λύση σε κάθε πρόβλημα σχέσης να είναι ο χωρισμός.Αν λέμε ότι λόγω του ότι μια περίοδο κάποιος έχει μονο πρόβλημα στύσης τον διώχνουμε τότε είναι σαν να μου λέτε ότι θα μένατε για πάντα με κάποιον μονο επειδή έχει μόνιμα όρθιο το μόριο του.
- 30-01-2015, 21:49 #62
μαλλον κατι μπορει να εχω γραψει λαθος. θα μου στεκόταν πιστευω. γενικοτερα η συμπεριφορα του ειναι πολυ καλη. το οτι ελεγε ψεματα για το πορνο ειναι γιατι νιωθει ντροπη για αυτο που κανει. του εχω προτηνει μεχρει και με αλλη κοπελα να δοκιμασει και δεν θελει. λεει πως μονο εμενα θελει. ηδη εχει αρχισει και ψαχνει για καποιον αλλο ψυχολογο (πιο οικονομικό).
30-01-2015, 22:02 #63
εγω βλεπω στα ματια του οτι με ποθει, δεν χανει ευκαιρια να με φιλισει η να με χουφτωσει, επισης ζηλευει. δεν εχει ομως πολυ αυτοεκτησησει αν ακι ειναι ομορφος και πετυχημενος στην δουλεια του. εκτος οτι δεν εχει διαθεσει γαι σεξ κατα καιρους δεν εχει διαθεση για τιποτα, βγαινει καν απο το σπιτι, εγω μπορει να βγαινω με φιλες και αυτος καθεται μεσα. κατι σαν καταθλθψη νομιζω. εχει περασει καποιος αλλος κατι παρομοιο ?
30-01-2015, 22:08 #64
Βεβαιως και το έχουμε περάσει.Να παει σε εναν ψυχίατρο ή ενα ψυχολόγο.Προσωπική μου άποψη είναι οτι άμα τον θες και για σένα αυτή η σχέση είναι σημαντική,να μην χωρίσεις και να τον βοηθήσεις. Αν σε νοιάζει αυτή την περίόδο της ζωής σου είναι να είσαι με αυτόν που κάνει καλύτερο σεξ και βραδινές εξόδους,τότε αφήνεις αυτήν την σχέση και βρίσκεις κάποιον άλλο. Γεμάτα τα bars με τέτοιους.
30-01-2015, 22:20 #65
ειναι πολυ συμαντικος για μενα, τον αγαπω πολυ.
ειχα πολλες ευκαιριες να κανω κατι με αλλους αλλα δεν με ενδιαφέρει.
με ενδιαφέρει αυτος μονο. γιαυτο προσπαθω αλλα δεν εχω και πολλες αντοχές πια. ειναι πολυ πεσμεη η ψυχολογια μου. αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε δυστηχισμενοι και οι δυο μας.
θα περιμενω μεχρι τι καλοκαιρι.
31-01-2015, 02:11 #66
white, εν μέρει θα συμφωνήσω κι εν μέρει θα διαφωνήσω με όσα λες.
Συμφωνώ ότι μπορεί μια χαρά ένας άνθρωπος να σε ποθεί και να σε επιθυμεί πλάι του με κάθε τρόπο, αλλά να μην έχει στύση (και φυσικά αυτό δεν έχει σχέση με τη γονιμότητα).
Και βέβαια συμφωνώ ότι είναι καλό να δείχνουμε κατανόηση όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή είναι παρενέργεια κάποιου φαρμάκου. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν ο σύντροφος τους να τους συμπαρασταθεί σε τέτοια περίπτωση. Να σημειώσω βέβαια, ότι δεν είναι υποχρέωση, δεν μπορούν όλοι να τα δεχθούν όλα ή/και επί μακρόν.
Αν ο σύντροφος μου αποκτήσει κάποια πάθηση και έχει πρόβλημα στύσης, φυσικά και δεν θα τον παρατήσω. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί, ένας όμως από αυτούς είναι ότι έχω ήδη απολαύσει να κάνω έρωτα μαζί του (με τον τρόπο και τη συχνότητα που μου αρέσει), πράγμα που ναι, είναι σημαντικό για ένα ζευγάρι. Αν όμως κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο πάψει να έχει είτε την επιθυμία είτε την ικανότητα, αυτό τραβάει χρόνια, ενώ ο άλλος συνεχίζει να έχει, χρειάζεται να δούμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βρεθούν κάπου στη μέση. Αλλιώς, γιατί ακριβώς πρέπει μόνο ο ένας να υποχωρήσει, να καταπνίξει κάθε επιθυμία και να συμπαρασταθεί?
Διαφωνώ με αυτό που λες ότι αν κάποιος έχει πρόβλημα στύσης και τον διώξουμε, είναι σαν να του λέμε ότι θέλουμε σχέση μόνο αν έχει μόνιμα όρθιο το μόριο του. Εκτός εάν εξαρχής τον διαλέξαμε για το σηκωμένο του μόριο και μόνο.
Κι αν τελικά απορρίψεις κάποιον άνθρωπο, δεν σημαίνει πως αναζητάς καταπληκτικό σεξ και clubbing… Μια απλή σχέση όπου τα βασικά θα ρέουν αβίαστα στο ξεκίνημα, δεν είναι εφικτή?
Φυσικά και δεν είναι ο χωρισμός λύση σε κάθε πρόβλημα σχέσης. Αλλά στην περίπτωση της Sandi, όπως επεσήμανε πιο πριν ο silencer αν δεν κάνω λάθος, η σχέση ξεκίνησε λίγο ανορθόδοξα, δηλαδή με οίκτο και όχι ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Ένα τέτοιο ξεκίνημα βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη συνέχεια, χρειάζεται όμως πρώτα απ’ όλα ειλικρίνεια, ηρεμία, αρκετή δουλειά και αντοχές….
Για τις τσόντες δεν πιστεύω ότι τον εξαντλούν ή κάτι τέτοιο… Αλλά προηγουμένως η Sandi ανέφερε ότι πριν από εκείνη, ήταν για 2 χρόνια μόνος, παρέα με το πορνό. Μήπως αυτό ήταν ένα καταφύγιο για εκείνον και μια ασφαλής λύση? Μήπως έτσι απέφευγε να αντιμετωπίσει κάποιο άλλο θέμα, πχ μια τραυματική εμπειρία, μια ανεπάρκεια, μια φοβία, γενικότερα θέματα σχετικά με τη σεξουαλικότητα… οτιδήποτε. Με λίγα λόγια, μήπως το όλο θέμα είναι αποτέλεσμα και όχι αιτία των σεξουαλικών δυσλειτουργιών.
Όπως και να έχει, θα συμφωνήσω με αυτό που γράφει η κοπέλα στο τελευταίο μήνυμα της.
31-01-2015, 02:41 #67
εγω δε πιστευω παντος οτι μπορει καπιος να ποθει καπια χωρις να εχει στυση δυο ενδεχομανα υπαρχουν η.. εκτονωνεται αλλου η δε τον ελκει κ τη βλεπει σαν αδερφη του
εκτος αν ειναι παρενεργεια καπιου φαρμακου τριτο ενδεχομενο.
31-01-2015, 03:00 #68
Αλέξανδρος αμα δεν δίνει ο εγκέφαλος εντολή και αυτην στο πορνό για την οποία την έχεις κάνει ζυμάρι να σου φέρουν,δεν... Απο την άλλη άντρας είσαι και ξέρεις οτι όταν δεν υπάρχει "πρόβλημα" απο την στιγμή που θα σου κουνηθεί/τριφτεί μια γυναίκα ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα και αρνηθείς,η στύση είναι αναπόφευκτη.Όσες φορές και να εκτονωθείς μόνος σου,πάλι κάτι θα γίνει.Όσο για την ποσότητα σπέρματος,ένας άντρας παράγει σε δυο βδομάδες αρκετό για να να μείνουν έγκυες όλες οι γυναίκες του πλανήτη.Το παιδί έχει πρόβλημα.Η κοπέλα έχει το δικαιώμα να αποχωρήσει ή να μείνει και να τον βοήθησει.Όμως μην μπερδεύουμε το συναίσθημα με την στύση.Δεν είμαστε εγκεφαλικοί σαν τις γυναίκες και πολλές φορές πέφτουμε σε λάθη ακριβώς γιατί δουλεύει μόνο κάτι άλλο αντι για το πάνω κεφάλι :)
31-01-2015, 22:43 #69
01-02-2015, 19:41 #70
Σαντυ επειδή το σκεφτομαΙ αρκετά το θέμα σου, επίτρεψέ μου να γράψω κάτι ακόμα.
Από όσα μας είπες όλοι συμφωνούμε ότι το θέμα του είναι πιο πολύ ψυχολογικό, για να μην πω αποκλειστικά. Θα σε συμβούλευα λοιπόν να ακολουθήσεις μια
περισσότερο επιθετική στρατηγική. Ξύπνα τον το πρωί με τριψιματα, νάζια, κάνε του στοματικό (εκεινη την ώρα οι άντρες είμαστε πιο ευάλωτοι). Ναι το ξέρω ότι θα δυσκολευτεί. Μας το έγραψες. Μην του αφήσεις περιθωρια να σκεφτεί. Πιαστον στον ύπνο, πριν αρχίσει να λειτουργεί το μυαλό. Μετά μπορείς να γίνεις και λίγο βίαιη λεκτικά, να του παρουσιασεις έναν άλλο εαυτό. Όλα αυτά ως ύστατο μετρό.
Αν και τα παραπάνω δεν λειτουργήσουν, τον βαζεις κάτω και συζητάτε ο,τι σου κρύβει. Να σου τα πει όλα για το ερωτικό του παρελθόν. Χωρίς ονόματα και διευθύνσεις. Αλλά να στα πει. Και μπορεί να σου φανερώσει κάτι που θα σε βοηθήσει να τον βοηθήσεις.
Αν αρνηθεί και αν εξακολουθεί να σε βλέπει σαν αδερφούλα του, γνώμη μου είναι πως δεν έχεις να περιμένεις κάτι άλλο. Στο κάτω κάτω, αν σε αγαπάει πραγματικα θα καταλάβει κ ο ίδιος ότι δεν μπορεί να σε κρατήσεις δίπλα του έτσι, ανεραστη για μια ζωή...
02-02-2015, 14:02 #71
Νομίζω ότι ξεχνάμε κάτι. Δεν είναι η Sandi που έχει το πρόβλημα, αλλά ο σύντροφός της.
Αυτός λοιπόν είναι που πρέπει να κάνει προσπάθεια να κρατήσει την Sandi δίπλα του και να την ικανοποιεί (όπως μπορεί) και όχι το αντίθετο.
Και σ' αυτό δεν είναι αρκετές οι καλές προθέσεις, αλλά οι πράξεις.
Αν δεν το κάνει, αργά ή γρήγορα η Sandi θα στραφεί αλλού.
Επίσης, καλό είναι να θυμόμαστε (ή να γνωρίζουμε αν δεν το ξέρουμε), ότι το μεγαλύτερο αφροδισιακό για μια γυναίκα είναι να νιώθει ποθητή ή επιθυμητή από τον σύντροφό της. Δεν υπάρχει χειρότερο ξενέρωμα από το να νιώθει ότι πρέπει να προσπαθήσει για το αυτονόητο.
Γυναίκες που πρέπει να προσπαθούν στον σεξουαλικό τομέα, είναι συνήθως αυτές που δεν έχουν αυτοπεποίθηση, ούτε καλή εικόνα για τον εαυτό τους (δικαίως ή αδίκως).
02-02-2015, 16:04 #72
καλησπέρα και ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνεται στο θέμα μου.
Εχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα και κάποιες φόρες βλέπω ανταπόκριση ενω άλλες με αποθαρρύνει. Το πρόβλημα είναι οτι κουραστικά να κανω εγω την πρώτη κίνηση, σαν γυναικά ολη αυτη η απόρριψη με πληγώνει πολύ. Όντως προσπαθώ για το αυτονόητο με τον Γιάννη ενω αλλοι ειναι πρόθυμοι αρκεί να δώσω εστω και ενα μικρο δικαίωμα. μου εχει τυχει και μπροστα του να με φλερτάρουν και αυτό τον πείραξε. ίσως σκέφτηκε οτι κάποια στιγμή μπορεί να ενδώσω και μου είπε να μην τον αφήσω.
Σε μια πρόσφατη συζήτηση που είχαμε μου τα έλεγε μπερδεμένα, για το αν βλέπει ακόμα πόρνο και για το αν αυτοικανοποιείται. συνοψίζοντας κατέληξε στο οτι φοβάται μην αποτύχει και οτι νιώθει μίσος άντρας γιαυτό το αποφεύγει. Επισης οτι προσπαθεί να το ξεπεράσει και γιαυτό έμπλεξε με τους γιατρούς. Τώρα βρήκαμε ενα ψυχίατρο - ψυχολόγο για να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που του ειπα οτι μπορώ να περιμενω μεχρι το καλοκαίρι και αν δεν δω κάποια βελτίωση θα φύγω γιατί αλλιώς δεν μπορώ να ειμαι ευτυχισμένη και ουτε αυτόν μπορώ να κάνω ευτυχισμένο. του εξήγησα και οτι ο λογος δεν είναι το σεξ αλλα οτι νιώθω οτι δεν ενδιαφέρεται για μένα και οτι δεν επικοινωνούμε πια σωστά σαν ζευγάρι. Μου ειπε να κάνω οτι θέλω και μα μην πιέζομαι. Ηδη σήμερα άλλαξε συσκευή κινητού τηλεφώνου ώστε να μην μπαίνει στον πειρασμό του πόρνο.
02-02-2015, 19:25 #73
02-02-2015, 21:02 #74
Θα συμφωνήσω με το spourgitaki.Ποια δεν προσπαθεί στον σεξουαλικό τομέα;Για άνθρωπο μιλάμε,οχι για "sex toy" με μπαταρίες.Το πρόβλημα της SANDI δεν είναι η επιβεβαίωση ούτε το ποιανού πρόβλημα είναι.Εφοσον θέλει τον άνθρωπο αυτόν και υπάρχει θέμα,προσπαθεί να βρεί λύσεις.Το βρες άλλον,χώρισε,οι άντρες ειναι λαλάκες,οι γυναίκες ειναι τουτάνες και οι απαντήσεις με φεμινιστικά και φαλοκρατικά απωθημένα δεν έχουν καμία σχέση με το πρόβλημα αυτού του ζευγαριού και δεν νομίζω οτι υπολογίζονται σαν λύσεις.Ωρες ωρες νομίζω οτι βγάζουμε τα ψυχολογικά μας εδώ :P
02-02-2015, 21:25 #75