Ας ανοίξω ένα θέμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Α ναι?ωραια δωσε μου τα μαλακιστηρια σου τοτενες!οταν στην επεσε κι ο μακης κι ο τακης,που και τα δυο τους κουκλακια ζωγραφιστα ητανε,κλωνοι του σακη,εσυ γτ τα εφτιαξες με τον μακη?
    ΧΑΧΑ Φωτεινουλα συνεννοηση μπουζουκι! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι στα 18 δεν εχεις σοβαρα κριτηρια !Γι'αυτο και ειχα και μια ενσταση στο θεμα,λογω ηλικιακης ομαδας!! εγω ειμαι 32 και σκεφτομαι πολυ διαφορετικα πια..Επισης με ενοχλει πολυ το τσουβαλιασμα ειτε εχει να κανει με γυναικες , ειτε ανδρες!
    Εν ολιγοις ναι στα 18 σου κοιτας εμφανιση ,μαλλον εις τους αιωνας των αιωνων κοιτας εμφανιση απλα νομιζω οτι απο καποια ηλικια και μετα δεν σου λεει τιποτα η εμφανιση απο μονη της!Οποτε λοιπον στα 18 σου δεν μπορεις να εχεις και πολυ σοβαρα κριτηρια ακομα και στην εμφανιση , ουτε και θεωρεισαι γυναικα στα 18.
    Μαλλον κατι λεω λαθος και δεν με καταλαβαινεις ή φταινε τα καλαμαρακια σημερα.

Ειναι και θεμα χαρακτηρα πανω απ΄ολα..

Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Τι αντίκτυπο (θετικό ή αρνητικό) έχει αυτό στην πορεία της ζωής μας (ταυτίζομαι φυσικά με τον φίλο μου γιατί πολλές φορές είχα βρεθεί στη θέση του) όταν βιώνουμε καταστάσεις όπως αυτή (έχω να της δώσω αυτό που ζητάει αλλά δεν με επιλέγει);
    Μεταξύ σοβαρού και αστείου μιας και βρίσκομαι σε παρόμοια θέση θα σου πω ότι καμμιά 100 χρόνια είναι το ζήτημα πως περνάνε χωρίς να έχεις κάνει κάτι.Πάντως για μένα τα 15 πρώτα χρόνια δηλαδή απο τα 15 μέχρι τα 30 ήταν πολύ δύσκολα.Μετά από κάποια στιγμή πιστεύω ότι συνηθίζεις.Τώρα πια έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ την κατάσταση και ως ένα σημείο έχει πάψει να με νοιάζει.Επίσης είναι δεδομένο κατά την γνώμη μου ότι όσο πιο πολύ αγχώνεσαι για κάτι,τόσο δεν έρχεται και χαλάς και την διάθεσή σου.Πάντως για μένα δε μετράει η εμφάνιση για το γεγονός ότι δεν κάνω κίνηση.Και "άσχημη" να είναι κάποια και βάζω τη λέξη σε "" γιατί προσωπικά πιστεύω ότι το τι θεωρείται όμορφο και τι άσχημο είναι και κάπως υποκειμενικό ,εντελώς απογοητευμένη,να μην την πλησιάζει κανείς εγώ πάλι θα κολώσω να κάνω κίνηση και αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός της εμφάνισης αλλά μιας γενικότερης φιλοσοφίας μου

Banned
    Κάποιες διευκρινίσεις
    • Θα ήθελα να είμαι 20-22 αλλά δεν είμαι!
    • Το θέμα δεν αφορά εμένα προσωπικά.
    • Η ερώτηση του θέματος είναι ο αντίκτυπος που έχει αυτού του είδους η απόρριψη (σε απορρίπτω επειδή δεν εμπίπτεις στα εμφανισιακά standards μου, παρόλο που μπορείς να μου δώσεις τη συναισθηματική κάλυψη που ισχυρίζομαι/προφασίζομαι ότι ζητάω) σε άτομα της ηλικίας αυτής και ο τρόπος με τον οποίο κουβαλάνε και ερμηνεύουν την απόρριψη αυτή στις μετέπειτα σχέσεις τους.

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Σε μερικα χρονια το πιο πιθανο ειναι οτι και εσυ και οι κοπελιες θα σκεφτεστε διαφορετικα.
    Η αλλαγή αυτή από που προκύπτει όμως;
    Για τις κοπέλες -> Απο διαφορετική ιεράρχιση λόγω ωρίμανσης ή από πληθώρα απογοητεύσεων με το αρχικό target group; (Αυτό το τελευταίο μπορώ να το εκφράσω πολύ πιο κατανοητά, αλλά θα γίνω χυδαίος και δεν αρμόζει).
    Για τα αγόρια -> Από ωρίμανση αντιστοίχως ή από παραίτηση (δεν έχω καμία ελπίδα, άρα ό,τι κάτσει);
    Στο θεμα του φιλου σου, προτεινω να τους συστησεις. Μετα ειτε θα τα βρουν , ειτε δεν θα τα βρουν απο μονοι τους
    Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν. Αυτό ήταν το έναυσμα για το θέμα. Δεν είναι ούτε αρκετά ελκυστικός για αυτά που θέλει αυτή και κάθε αυτή ανάλογης εμφάνισης, ούτε αρκετά μάγκας για να χωθεί σαν να μην υπάρχει αύριο.[/QUOTE]
    Το πρωτο που αναφερεις ειναι καπως εξιδανικευμενο. Ναι μεν ειναι ωραιο να ξεκαθαριζεις τι νιωθεις και τι σκεφτεσε για μια γνωριμια , αλλα δεν ειναι κατι που μπορεις να το κανεις με το καλημερα.
    Με το καλημέρα σίγουρα όχι. Ούτε όμως και στην πορεία ενός φλερτ μπορείς, τουλάχιστον σε κάποια που δεν είναι απεγνωσμένη. Είχα χθεσινό πάλι παράδειγμα από άλλη περίπτωση, που προχώρησε και ακούστηκε το εξής παράπονο "εντάξει μωρέ, ήταν πολύ τρυφερός όμως"... Πρόσεξε... Δύο εβδομάδες πριν παραπονιόταν ότι δεν θέλει σεξ για το σεξ, αλλά σύναίσθημα. Κοντοπίδη που θέλετε (μερικές)!
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Σωστο,για την ακριβεια ειναι συναρτηση του ποσο νομιζει η ιδια οτι αξιζει.Αν ειναι ομορφη αλλα νιωθει μπαζο,θα ειναι το ιδιο προσεγγισιμη με το μπαζο.
    Ισχύει, αλλά και πάλι η προσωπική εκτίμηση συνήθως δεν απέχει από την πραγματικότητα.
    Προφανως,ολοι μας αυτο δεν κανουμε?
    Οι άντρες ξεκάθαρα. Αλλά κανείς μας δεν προτάσσει αγάπες καρδούλες και ροζ (ή γαλάζια, δεν ξέρω) συννεφάκια και να μπλέκει συνειδητά με ... πώς να το πω ευγενικά;
    Αντιθέτως οι δεσποινίδες, αγάπη καρδούλες και ροζ συννεφάκια αλλά μπλέκουν συνειδητά με ...μπάρμαν

Διευρίνιση: Τίποτα δεν έχουν οι μπάρμαν ως επάγγελμα. Νομίζω το έχω ξαναγράψει κάπου. "Μπάρμαν" χαρακτηρίζω το φαίνεσθαι με το απόλυτο κενό που όμως πουλάει σαν i-phone 6 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας! Ή την πρώτη νύχτα. Δεν ξέρω αν με πιάνετε.
    Το να σκεφτεις ετσι ειναι το μεγαλυτερο λαθος.Αυτοι οι τυποι προφανως και δεν εχουν αυτο που ζητανε οι αλλες,για αυτο δεν τους καθονται.
    Σε ένα παράλληλο σύμπαν; :p Ή μήπως εννοείς κάτι που δεν καταλαβαίνω;
    Αν λενε το αντιθετο,ή τους εαυτους τους κοροιδευουν (οι γυναικες) ή τους αλλους. Οι γυναικες λενε τετοια ψεμματα γιατι δεν τους επιτρεπεται να ναι κυνικες οπως οι αντρες,που παραδεχονται πολυ πιο ευκολα οτι πανε με καποια απλως επειδη τους αρεσει.
    Δεν νομίζω ότι κοροιδεύουν κάποιον. Έχω ακούσει και το "μου αρέσει να κάνω σεξ και δεν θέλω σχέση". Σεβαστό (σε ένα δικό μου παράλληλο σύμπαν). Πιστεύω ότι θέλουν όλα αυτά που ζητάνε, απλώς απευθύνονται σε εμφανώς λάθος άτομα. Αυτό το εμφανώς με προβληματίζει.
    Απλως θα κοιτας αυτες που θα θελουν και σενα και θα σου ταιριαζουν.Δεν μπορεις να κανεις αλλιως.
    Το θέμα δεν αφορά εμένα. Ωστόσο μιας και το ανέφερες, κάπως έτσι προκύπτει η ανειλικρίνεια στις σχέσεις και ο πόνος και και και.
    Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους λένε ότι θέλουν πρίγκιπα. Όμως δεν πάνε στον πρίγκιπα, πάνε στον ξέρετε.
    Οι άντρες στην πλειοψηφία μας θέλουμε κάποια που να μας ελκύει. Αυτές όμως έχουν επιλέξει να πληγώνονται από τον "πρίγκιπα", οπότε αναγκαστικά (η παραίτηση που είπα πριν) κοιτάζουμε αυτές που μας κοιτάνε.
    Και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος!
    ΟΚ σπασιμο που η Χ μουνιτσα δε σε γουσταρει αλλα δεν ειναι λογος να παθει καποιος καταθλιψη.Ειναι πολυ ανωριμο αυτο,και στην ουσια ειναι ο τροπος σκεψης που κατακρινεις στις γυναικες.
    Όπως σου είπα και πριν, δεν θέλει κανείς αγάπη και ροζ σύννεφο από το μέσο νυμφίδιο του Μπουρναζίου. Μιλάω για κοπέλες που είναι ερωτεύσιμες, σίγουρα κάπου στο λύκειο θα σου έχει τύχει να ερωτευτείς κάποια τέτοια, όπως και σε εμάς. Αυτή λοιπόν δεν αναζητούσε καρδούλες; Που τις αναζητούσε; Σε αυτές αναφέρομαι! Που λένε θέλουν αγάπη, είναι ερωτεύσιμες (γενικά, όποτε μιλάω για αυτό το θέμα, δεν αναφέρομαι στο κάθε σκυλί του ελέους), δεν προ(σ)καλούν με τη συμπεριφορά τους, όμως αποτυγχάνουν επανειλημμένως στις επιλογές τους.
    Στις γυναικες αρεσουν τα παραμυθια και οι παπατζες οχι οι κοντρες.
    Μαζί σου!
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οι ελκυστικες γυναικες ( παραλειπω τον ορο 'ομορφη ' , διοτι καποια μπορει να ειναι ομορφη , αλλα οχι ελκυστικη , πχ. κρυα ) δεν κοιτανε αποκλειστικα και μονο τους ομορφους αντρες . Κοιτανε αυτους που εχουν εμπιστοσυνη στον εαυτο τους , ειναι ανετοι , εχουν και καποιον δυναμισμο , εκπεμπουν και αυτο το ' κατι ' ., οι θρασεις ειναι σε μια μεγαλη μεριδα γυναικων ( σε αυτες που εχουν εμπιστοσυνη στον εαυτο τους ) απωθητικοι . Βεβαια σε πολυ μικρες ηλικιες , οι κοπελες εχουν διαφορετικα κριτηρια , οντως μπορει να κοιτανε τους ομορφους . Αλλα μεγαλωνοντας , τα κριτηρια ειναι αυτα που αναφερω παραπανω. Αυτο μου εχει δειξει η μακρα πειρα μου . Τωρα να κανω λαθος ? ολα ειναι πιθανα !!
    Μιλάω για τη συντριπτική πλειοψηφία. Σαφώς δεν είναι όλες έτσι και μεγαλώνοντας γίνονται όλο και λιγότερο. Η ερώτησή μου εστιάζεται στο συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ, καθώς τότε ξεκινάνε όλα, και στον αντίκτυπο που οι επιλογές αυτής της ηλικίας εκατέρωθεν επηρεάζουν τους άντρες στη μετέπειτα προσωπική ζωή τους.
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Κ ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ βρίσκεται η παγίδα, ανεξαρτήτως ηλικίας: Δεν μπορούμε να ζητάμε/ελπίζουμε να λάβουμε πράγματα από κάποιον/αν που αντικειμενικά ΔΕΝ είναι σε θέση να δώσει. Κ συμφωνώ με τον Αλαφροϊσκιωτο, στο ότι αν ο φίλος σου διέθετε αυτά που ήθελαν οι κοπέλες, σαφώς κ θα τον επέλεγαν. Αλλά δυστυχώς, πάρα πάρα πολλοί άνθρωποι κάνουν σε όλη τους τη ζωή το μέγα λάθος να πηγαίνουν για κρέας στο μανάβη κ για φρούτα στο χασάπη......
    Για άλλη μια φορά, περιοριζόμαστε στην ηλικία 18 με 22 +/-1. Αν η κοπέλα αυτή πράγματι ήθελε αγάπη και γούτσου (που πιστεύω τα θέλει), ο φίλος μου μια χαρά μπορεί να τα προσφέρει. Το περιτύλιγμα δεν έχει... Σε αυτο το λάθος που λες εστιάζω.
    Πες πχ ότι εγώ θέλω από έναν άντρα να είναι ώριμος, να ξέρει τί θέλει, τί του γίνεται κ πώς να συμπεριφερθεί, να στέκεται στην ουσία των πραγμάτων, να έχει 1 γερό μυαλό, να σέβεται τον εαυτό του κ τους άλλους κ να έχει αρκετούς καλούς λόγους "να φοράει παντελόνια". Κ πες πχ ότι γνωρίζω κάποιον που το μόνο που ξέρει είναι να χαζεύει τους κοιλιακούς κ τις πλάτες του στου στον καθρέπτη, να γυαλίζει την Porsche του, να πορεύεται βάσει του δόγματος "ψωνίζω κ βγαίνω σε glam μαγαζιά άρα υπάρχω" κ σχεδόν να μην έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Σε τί απ'όλα όσα σου ανέφερα μπορεί να με καλύψει αυτός ο τόσο κενός κ επιφανειακός άνθρωπος........?
    Αυτό λέω και εγώ! Σε τι να σε καλύψει; Και αφού το βλέπεις, γιατί προχωράς; Και επανέρχομαι στην ερώτηση: Ο (εκάστοτε) φίλος μου που βλέπει αυτή τη συμπεριφορά απο κατά τα άλλα μη Μπουρναζοκόριτσα, πώς να το εκλάβει;
    Εάν γίνει τίποτα μαζί του, θα είναι καθαρά της πλάκας, για όσο περνάω καλά, αφού κατ'ουσίαν ούτε θα τον εκτιμήσω ποτέ έστω κ ελάχιστα, ούτε θα μπορέσει να μου δώσει κάτι από αυτά που θέλω.
    Τη μισώ αυτή την πλάκα, να ξέρεις! Γίνεστε τρόπαια! Κάντε πλάκα με ανθρώπους που για αυτούς θα είστε κεφάλαιο (έστω και μικρό) και όχι τρόπαιο!
    Αντιστοίχως, σε τί θα τον καλύψει τον φίλο σου, εάν πρόκειται για 1 ευαίσθητο, συναισθηματικό παιδί, που θέλει να μοιραστεί κ νοιαστεί, 1 κοπέλα η οποία ζει για να το παίζει ντίβα..........?
    Δεν ζει για να το παίζει ντίβα. Είναι η περίπτωση που ανέφερα πιο πριν.
    Βέβαια είναι λογικό σε νεαρές ηλικίες τα κριτήρια κ οι συμπεριφορές είναι πιο επιφανειακές κ επιπόλαιες. Κ να είσαι σίγουρος, όλες τους θα τα φάνε τα χαστούκια τους από τη ζωή, η όλη διαφορά εντοπίζεται στο ότι άλλες θα ωριμάσουν πολύ μέσα από αυτό κ θα αναθεωρήσουν τα πρότυπα κ τη στάση ζωής που υιοθετούν, κ άλλες σχεδόν καθόλου, αντίθετα θα συνεχίσουν να επαναλαμβάνουν με μαθηματική ακρίβεια τις ίδιες μ@λ@κίες........ Από την άλλη πλευρά, όσο κ αν πολλά πράγματα δικαιολογούνται από ανωριμότητα κ απειρία, είμαι της άποψης ότι καλώς- κακώς, υπάρχουν 5 πραγματάκια, τα οποία ή τα έχεις καταλάβει κ συνειδητοποιήσει από "την κούνια σου" (κ όσο μεγαλώνεις τα καλλιεργείς.......), είτε άστο, δεν θα τα συνειδητοποιήσεις ποτέ.
    Άρα με το να γνωρίζει ένας άντρας της ηλικίας μου πλέον ότι κάποια ωρίμασε λόγω χαστουκιών ή υπερβολικής χρήσης, και εξαιτίας αυτής της ωρίμανσης (χαστούκια-χρήση) είναι μαζί του, είναι καλό;

Συνοπτικά, δεν με απασχολούν τα αίτια των λάθος (κατα τη γνώμη μου πάντα) επιλογών του άλλου φύλου, όσο ο αντίκτυπος που αυτές οι επιλογές έχουν σε κάποιον που ναι μεν πληροί τις προβαλλόμενες προϋποθέσεις αλλά δεν έχει αποτελέσει επιλογή κατά την ευαίσθητη ηλικία των 18-22, ενώ θα αποτελέσει επιλογή (κατά τα λεγόμενα του White με τις φίλες του που απέρριπταν στα 20 τους, αυτούς στους οποίους απευθύνονται στα 30 τους) 10 χρόνια μετά.

Senior Member
    Α ναι?ωραια δωσε μου τα μαλακιστηρια σου τοτενες!οταν στην επεσε κι ο μακης κι ο τακης,που και τα δυο τους κουκλακια ζωγραφιστα ητανε,κλωνοι του σακη,εσυ γτ τα εφτιαξες με τον μακη?
    Εγώ πάντως στα 18 διάλεγα και τον μάκη και τον τάκη και τον σάκη, χωρίς καμία τύψη, φτάνει να μου άρεζαν εμφανισιακά,να ντυνόταν σύμφωνα με τα γούστα μου και να μην άκουγαν ντίσκο!
    Για να γυρίσω στο θέμα αγαπητέ μου, είναι άτοπο να προσπαθεί να καταλάβει κάποιος τις γυναίκες, παρατηρώντας πώς φέρονται τα κοριτσάκια!
    Συμφωνώ με το μνιμόνιο.
    Αλλά, έτσι κι αλλιώς με γενικεύσεις είναι μεγάλο λάθος να προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
    Τα κριτήρια της κάθε γυναίκας είναι διαφορετικά, τσουβαλιάζοντας δεν πετυχαίνει κανένας τίποτα.
    Το να σε απορρίψει μια γυναίκα δε λέει τίποτα.
    Το να σε απορρίπτουν όλες οι γυναίκες, κάτι σημαίνει για σένα.
    Και να δεν είσαι αποκρουστικός εμφανισιακά, οπότε δεν θέλουν ούτε να σε κοιτάνε, να είσαι σίγουρος ότι κάτι άλλο κάνεις στραβά. Η εμφάνιση μετράει ως ένα βαθμό, όσο ωραίος και να είναι κάποιος δεν κάθεσαι για πολύ αν δε διαθέτει άλλα, πιο ουσιαστικά προσόντα.
    Τέλος, το αν της προσφέρεις αυτά που ζητάει, μόνο αυτή το ξέρει, οπότε δεν μπορείς να λες με σιγουριά ότι το διαθέτεις και παρόλ' αυτά σε απορρίπτει.
    Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις γυναίκες, στα κατά καιρούς θέματα που έχεις ανοίξει, εμένα μου δείχνουν ξεκάθαρα ποιο είναι το πρόβλημα.
    Το θέμα είναι ότι δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Άρα, τσάμπα συζητάμε τόσα χρόνια! :p
    Last edited by marian_m; 23-02-2015 at 22:36.

Banned
    Κάποιες διευκρινίσεις
    • Θα ήθελα να είμαι 20-22 αλλά δεν είμαι!
    • Το θέμα δεν αφορά εμένα προσωπικά.
    • Η ερώτηση του θέματος είναι ο αντίκτυπος που έχει αυτού του είδους η απόρριψη (σε απορρίπτω επειδή δεν εμπίπτεις στα εμφανισιακά standards μου, παρόλο που μπορείς να μου δώσεις τη συναισθηματική κάλυψη που ισχυρίζομαι/προφασίζομαι ότι ζητάω) σε άτομα της ηλικίας αυτής και ο τρόπος με τον οποίο κουβαλάνε και ερμηνεύουν την απόρριψη αυτή στις μετέπειτα σχέσεις τους.
    Παραθέτω τον εαυτό μου :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ΧΑΧΑ Φωτεινουλα συνεννοηση μπουζουκι! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι στα 18 δεν εχεις σοβαρα κριτηρια !Γι'αυτο και ειχα και μια ενσταση στο θεμα,λογω ηλικιακης ομαδας!! εγω ειμαι 32 και σκεφτομαι πολυ διαφορετικα πια..Επισης με ενοχλει πολυ το τσουβαλιασμα ειτε εχει να κανει με γυναικες , ειτε ανδρες!
    Εν ολιγοις ναι στα 18 σου κοιτας εμφανιση ,μαλλον εις τους αιωνας των αιωνων κοιτας εμφανιση απλα νομιζω οτι απο καποια ηλικια και μετα δεν σου λεει τιποτα η εμφανιση απο μονη της!Οποτε λοιπον στα 18 σου δεν μπορεις να εχεις και πολυ σοβαρα κριτηρια ακομα και στην εμφανιση , ουτε και θεωρεισαι γυναικα στα 18.
    Μαλλον κατι λεω λαθος και δεν με καταλαβαινεις ή φταινε τα καλαμαρακια σημερα.
    Βλεπω κι εγω οτι δεν συννενοουμαστε..
    Συμφωνω απολυτα σε οσα λες..
    Και προσθετω κατι ακομα για τον φιλο μας ,γτ με ενοχλει λιγο η κατηγοριοποιηση που κανει.
    Υπαρχουν και οι προτιμησεις σε αυτη τη γαμωζωη,ΑΚΟΜΑ και τρεις λαλουν οταν εισαι,ακομα κι οταν τα κριτηρια ειναι παιδικα κ επιφανειακα,..
    Για μενα σημερα τα κριτηρια μου οπως εμφανιση,μουσικη,γλυκουλης ειναι χαζα,τοτε ομως εξακολουθουσαν να ειναι διαφορετικα απο της Μαριαμ (σ αγαπω σκατουλα, μ αρεσει παντα η αμεσοτητα σου)!!!!
    Μη φας χταποδι μλκ ,μετα πρεπει να γραφω πολλα για να ειμαι σαφης :p
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Νομίζω ότι όλα είναι υποκειμενικά. Ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Ομολογουμένως άνοιξες μεγάλο θέμα. Αλλα παίζουν και αλλα ρολο. Ξέρω μεγάλους βλάκες που απλά επειδή έχουν θράσος και θάρρος κυκλοφορούν τις ωραιότερες γυναίκες. Ξέρω και άντρες που έχουν εμφάνιση, λεφτά, μόρφωση, προσωπικότητα αλλα κάνουν μια σχέση κάθε 5 χρονια και συνήθως χωρίζουν γιατί τους τα φόρεσαν. Ουκ ολίγες φορες έχουμε δει στην ζωή, ακόμα και εδώ στο forum, γυναίκες να λένε ότι δεν τους δημιουργεί κάποιος συναισθήματα επειδή τα έχει όλα τέλεια. Πιστεύω όλα είναι θέμα συγκυριών. Έχω επίσης πολλές φίλες που μια ζωή ήταν κούκλες, τις κυνηγούσαν όλοι οι άντρες, απεριπταν δέκα την μέρα αλλα τώρα πια, μετά τα 30 κυνηγάνε όλους όσους απερρίψαν όλα τα χρονια, παρακαλώντας τους.
    ...αν γράφεις χωρίς να χτυπήσεις διάστημα μετά από κόμμα και τελεία δεν εμφανίζει όλο το κείμενο.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Παραθέτω τον εαυτό μου :-)
    Αν θυμηθώ παρόμοια θέματα που έχεις ανοίξει, προφανώς και σε αφορά το θέμα, αλλιώς δεν θα επανερχόσουν κάθε τόσο!
    Όπως και να έχει, λέω την άποψή μου για όποιον τον αφορά.

Senior Member
    Βλεπω κι εγω οτι δεν συννενοουμαστε..
    Συμφωνω απολυτα σε οσα λες..
    Και προσθετω κατι ακομα για τον φιλο μας ,γτ με ενοχλει λιγο η κατηγοριοποιηση που κανει.
    Υπαρχουν και οι προτιμησεις σε αυτη τη γαμωζωη,ΑΚΟΜΑ και τρεις λαλουν οταν εισαι,ακομα κι οταν τα κριτηρια ειναι παιδικα κ επιφανειακα,..
    Για μενα σημερα τα κριτηρια μου οπως εμφανιση,μουσικη,γλυκουλης ειναι χαζα,τοτε ομως εξακολουθουσαν να ειναι διαφορετικα απο της Μαριαμ (σ αγαπω σκατουλα, μ αρεσει παντα η αμεσοτητα σου)!!!!
    Μη φας χταποδι μλκ ,μετα πρεπει να γραφω πολλα για να ειμαι σαφης :p
    Χα χα, εγώ ακόμη το τσιπουράκι το κουτσοπίνω!

Banned
    Φωτεινή, δεν κατηγοριοποίησα όπως λες. Πιθανώς εννοείς ότι χαρακτήρισα και αυτό δεν σου άρεσε. Λυπάμαι αν βρίσκεις κάποιες ομοιότητες, δεν ήθελα να προσβάλω. Είναι προσωπική άποψη, ίσως τραβηγμένη, όμως ο καθένας στηρίζει τις επιλογές του. Και εσύ και εγώ.
    Σε αυτό το thread δεν στάθηκα στο γιατί υπάρχουν αυτές οι προτιμήσεις, γιατί μέσες άκρες μου έχει λυθεί αυτή η απορία.
    Το θέμα που θίγω είναι αυτό στο τρίτο bullet, λίγο παραπάνω.
    Marian_m δεν προσπαθώ να καταλάβω τις γυναίκες. Το έχω δηλώσει ήδη το θέμα. Το τρίτο bullet..
    Επιμέρους στο μήνυμα σου γράφεις κάποια πράγματα που αυτή τη στιγμή βαριέμαι να αναλύσω γιατί χρειάζονται διευκρινίσεις, αλλά θα επανέλθω.
    Παρεμπιπτόντως, άλλο ένα θέμα έχω ανοίξει αν θυμάμαι καλά.
    Last edited by the only peace I can find; 24-02-2015 at 00:22.

Senior Member
    Ομοιοτητες δεν βρηκα μικρη τσουχτρα..αλλα ναι κατηγοριοποιεις :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Οι άντρες ξεκάθαρα. Αλλά κανείς μας δεν προτάσσει αγάπες καρδούλες και ροζ (ή γαλάζια, δεν ξέρω) συννεφάκια και να μπλέκει συνειδητά με ... πώς να το πω ευγενικά;
    Αντιθέτως οι δεσποινίδες, αγάπη καρδούλες και ροζ συννεφάκια αλλά μπλέκουν συνειδητά με ...μπάρμαν
    Τους αντρες τους παιρνει να μιλανε ξεκαθαρα γιατι αυτο περιμενει η κοινωνια απο αυτους.
    Τη γυναικα δεν την παιρνει γιατι θα την πουν *******.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν; :p Ή μήπως εννοείς κάτι που δεν καταλαβαίνω;
    Δεν νομίζω ότι κοροιδεύουν κάποιον. Έχω ακούσει και το "μου αρέσει να κάνω σεξ και δεν θέλω σχέση". Σεβαστό (σε ένα δικό μου παράλληλο σύμπαν). Πιστεύω ότι θέλουν όλα αυτά που ζητάνε, απλώς απευθύνονται σε εμφανώς λάθος άτομα. Αυτό το εμφανώς με προβληματίζει.

Το θέμα δεν αφορά εμένα. Ωστόσο μιας και το ανέφερες, κάπως έτσι προκύπτει η ανειλικρίνεια στις σχέσεις και ο πόνος και και και.
    Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους λένε ότι θέλουν πρίγκιπα. Όμως δεν πάνε στον πρίγκιπα, πάνε στον ξέρετε.
    Οι άντρες στην πλειοψηφία μας θέλουμε κάποια που να μας ελκύει. Αυτές όμως έχουν επιλέξει να πληγώνονται από τον "πρίγκιπα", οπότε αναγκαστικά (η παραίτηση που είπα πριν) κοιτάζουμε αυτές που μας κοιτάνε.
    Και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος!
    Απαντω σε αυτα τα 3 μαζι γιατι αφορουν το ιδιο πραγμα πανω κατω.Δε θελουν πριγκηπα,θελουν να περνουν καλα,οπως και οι αντρες.Απλως δεν τους παιρνει να το παραδεχθουν ανοικτα,και σε μεγαλο βαθμο πιστευουν και οι ιδιες τα ψεμματα τους.Για αυτο σου λεω οτι πχ παιδια σαν το φιλο σου δεν ειναι καν στο ταργκετ γκρουπ τους,γιατι δεν ψαχνουν αγαπες,αλλα ''μπαρμαν''.
    Οι καρδουλες που λενε οτι θελουν ειναι για να μην φανουν επιφανειακες.Οι ανθρωποι κρινονται απο τις πραξεις τους και οχι απο το τι λενε οι ιδιοι για τον εαυτο τους.

Τελος,δε βρισκω καθολου να τραγικο να ειναι καποιος προσγειωμενος,να ξερει ποιος ειναι,τι ζηταει και πως να το αποκτησει.Για την ακριβεια ειναι μονοδρομος,οταν η αλλη εναλλακτικη ειναι να καθεται καποιος μονος του και να παραπονιεται για τις κακουργες τις γυναικες που δε θελουν εμας αλλα καποιους αλλους.Γυναικες που δεν εχουν να σου προσφερουν τιποτα συναισθηματικα,και ουτε καν σου καθονται.Ενω υπαρχουν ενα καρο νορμαλ γυναικες που τις σνομπαρει επειδη δεν τις βρισκει αρκετα γκομενες.

Πχ ο φιλος σου πρεπει να ωριμασει και να σταματησει να κοιταει τετοιες κοπελες.Τιποτα δε θα παθει αν συνειδητοποιησει οτι δεν πρεπει να ασχολειται,ισα ισα θα ανοιξει δρομο για πιο υγιη θελω.

Όπως σου είπα και πριν, δεν θέλει κανείς αγάπη και ροζ σύννεφο από το μέσο νυμφίδιο του Μπουρναζίου. Μιλάω για κοπέλες που είναι ερωτεύσιμες, σίγουρα κάπου στο λύκειο θα σου έχει τύχει να ερωτευτείς κάποια τέτοια, όπως και σε εμάς. Αυτή λοιπόν δεν αναζητούσε καρδούλες; Που τις αναζητούσε; Σε αυτές αναφέρομαι! Που λένε θέλουν αγάπη, είναι ερωτεύσιμες (γενικά, όποτε μιλάω για αυτό το θέμα, δεν αναφέρομαι στο κάθε σκυλί του ελέους), δεν προ(σ)καλούν με τη συμπεριφορά τους, όμως αποτυγχάνουν επανειλημμένως στις επιλογές τους.
    Μια γυναικα,ειδικα αν ειναι ομορφη,μπορει,αν ειναι εστω και λιγο εξυπνη,να βρει αυτο που θελει,ο,τι και αν ειναι.
    Δε θεωρω οτι αποτυγχανουν με τις επιλογες τους αυτες που περιγραφεις.''Μπαρμαν'' θελουν,''μπαρμαν'' παιρνουν οι συγκεκριμενες.

Πιστευω οτι υποτιμας τη νοημοσυνη τους.Αντε να δεχθω οτι ζητανε μεσα σε αυτες τις επιφανειακες σχεσεις εναν υποτυπωδη σεβασμο,που συχνα ουτε αυτον κερδιζουν.Κατι που δεν ειναι παραλογο (να θελουν σεβασμο),αλλα απεχει πολυ απο ερωτα και αγαπη.Ή μπορει να θελουν να τις θελει ο αλλος για να επιβεβαιωσουν τον εγωισμο τους.

Banned
    Piece δεν είναι περίεργος ο τρόπος που σκέφτεσαι για την ηλικία σου, όμως βιάστηκες πολύ να βγάλεις συμπεράσματα σε αυτά που γράφω, οπότε ας το πάρουμε από την αρχή:

1. Φιλική συμβουλή, ποτέ μην λες «ξέρω πως ο/η τάδε έχει ανάγκη αυτό……….» κ ξέρω πως «ο/η τάδε μπορεί να δώσει στον/ην χ αυτό που θέλει………». Ποτέ δεν ξέρεις τί είναι αυτό που στα αλήθεια θέλει ο καθένας, μη σου πω ακόμα να μην είσαι σίγουρος ούτε καν για τον ίδιο σου τον εαυτό. Εσύ ή ο οποιοσδήποτε εσύ μπορεί να ισχυρίζεσαι, να δηλώνεις δημοσίως κ να το πιστεύεις κ μέσα σου ότι είσαι τρυφερός, συναισθηματικός, συντροφικός, ευαίσθητος κλπ κλπ, αν όμως πχ μεταξύ 2 κοριτσιών, που η 1 σου φέρεται εντάξει, σε σέβεται, σε νοιάζεται κ σε φροντίζει κ η άλλη σε έχει στην περιφρόνηση κ στην εκμετάλλευση, εσύ «κολλήσεις» με τη 2η, τότε μάλλον κάτι δεν ήξερες κ πολύ καλά για τον εαυτό σου. Κ εγώ για πολλά χρόνια δήλωνα πως δεν θέλω άντρα να κάνει πράγματα για εμένα (υπό την έννοια της στήριξης κ της βοήθειας) κ απέρριπτα κάποιον στην 1η άντε 2η απόπειρα να με βοηθήσει σε κάτι, γιατί το εκλάμβανα ως ευθεία αμφισβήτηση της αυτάρκειάς μου κ της ικανότητάς μου να τα βγάζω πέρα μόνη μου. Έλα μου όμως ντε που η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια κ κάποια στιγμή ανακάλυψα πως είναι ωραίο από το σωστό άνθρωπο να δέχομαι βοήθεια κ έμαθα να εκτιμώ περισσότερο αυτούς που θέλουν «να μου δώσουν 1 χεράκι» σε κάτι, κ ιδίως μάλιστα εάν ξεβολεύονται/θυσιάζονται για αυτό (ασχέτως αν ακόμα λέω «μα δεν ήταν ανάγκη…….»). 1 είναι σίγουρο, ανεξαρτήτως του τί δηλώνει ο καθένας πως ψάχνει ή τον απομακρύνει σε έναν άνθρωπο: αν περάσει από μπροστά σου αυτό το οποίο πραγματικά σου ταιριάζει κ χρειάζεσαι, θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης χωρίς να το καταλάβεις.

2. Δεν καταλαβαίνω γιατί αναστατώθηκες τόσο όταν έκανα λόγο για σχέση της πλάκας…… Ελπίζω μόνο να μην το πήρες στραβά επειδή το άκουσες από γυναίκα. Υπάρχει 1 κατηγορία ανθρώπων, γυναικών κ αντρών, που εμπλέκονται σε κάτι χωρίς να αποζητάνε σχέση (πόσο μάλλον «σοβαρή» σχέση κ γάμο), παρά μόνο περνάνε την ώρα τους. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί, μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να κερδίζονται δύσκολα για «σχέση», μπορεί να μην τα ‘χουν καλά με το παραμύθι, μπορεί να μην κουβαλάνε την ανασφάλεια της μοναξιάς, μπορεί να μην είναι κ τόσο σίγουρο για διάφορες αιτίες κατά πόσο τους πάει το «μοντέλο σχέση», μπορεί τα πάντα κ δεν συνεπάγεται ότι οι εν λόγω άνθρωποι θα γίνουν ερημίτες. Στο πχ που σου έφερα σε πληροφορώ ότι μια χαρά ζάχαρη την πέρασε ο τύπος κ ας ήταν της πλάκας η σχέση. Κ μη μου πεις πως τον πλήγωσα όταν έφυγα, γιατί για να πληγώσεις κάποιον πρέπει αυτός να έχει αισθήματα (για εμένα, όχι για αυτό που βάζω εγώ στη ζωή του), κ πες με όσο κυνική θες, δεν πείθομαι ότι κάποιος, του οποίου η μόνη ανησυχία κ προβληματισμός είναι το αυτοκίνητο κ οι διακοπές (διακοπές από τί πλάκα- πλάκα…..?) του στα σαλέ της Αράχωβας, η πάρτη του κ τα πάρτυ του, μπορεί να αισθανθεί πράγματα ουσίας κ να κάνει θυσίες για κάποιον/αν. Αν είχε αισθήματα για εμένα (κ όχι για αυτά που έβαζα εγώ στη ζωή του, όπως σου είπα) δεν θα το είχα δει για πλάκα, θα είχα ασχοληθεί σε ουσιαστική σχέση.

3. Σε συνέχεια του προηγούμενου: Μας αρέσει – δεν μας αρέσει, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, τους οποίους «αναγκαστικά» δεν μπορείς να δεις επί της ουσίας, παρά μόνο «για πλάκα». Δε θέλω να σε σοκάρω, αλλά ξέρεις…….. δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ικανότητα να μοιράζονται βαθιά κ ουσιώδη συναισθήματα κ προβληματισμούς, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ικανότητα να βάζουν τον άλλο ίσα, αν όχι κ πιο πάνω από τον εαυτό τους (=συντροφικότητα), δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι τα δύσκολα, κ δεν αντιλαμβάνονται όλοι την αγάπη ως αμοιβαίο κ ανιδιοτελές δούναι κ λαβείν, γιατί πολύ απλά ως προς το «δούναι» είναι τόσο κενοί, όπου δεν έχουν κάτι να δώσουν (άμα είσαι μόνο ο εαυτούλης σου, τί μπορείς να δώσεις κ τί μπορείς να μοιραστείς …..?), και ως προς το «λαβείν» δε βρίσκονται σε θέση να το εκτιμήσουν (ίσως βρίσκονται σε θέση να το εκμεταλλευτούν). Οπότε σόρυ, δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι αγάπες κ δοτικότητα. Κ πάλι πες με κυνική, αλλά δεν πείθομαι πως η Kate Middleton χρειάζεται την αγκαλιά κ την τρυφερότητα από έναν άντρα κ πως ο Hugh Heffner θα εκτιμούσε πολύ την κοπέλα με τον ήπιο κ γλυκό χαρακτήρα που θα του έκανε έκπληξη να του μαγειρέψει. Άρα δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις όλους τους ανθρώπους ουσιαστικά, κάποιους τους αντιμετωπίζεις επιφανειακά («της πλάκας») γιατί επιφανειακοί είναι. Κ μην σε μπερδεύει το χρονικό διάστημα κ η σταθερότητα της κατάστασης, υπάρχουν γάμοι «της πλάκας» κ βραχύβιες πολύ ουσιαστικές σχέσεις, που μοιράζονται αληθινά συναισθήματα κ δυνατές εμπειρίες.

4. Ναι, έχεις δίκιο στο ότι αναφερόσουν σε συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, σου είπα πως πολλά σε αυτές τις ηλικίες γίνονται επιπόλαια, όμως το επέκτεινα σε όλες τις ηλικίες, αφ’ενός μεν γιατί δεν ωριμάζουν όλοι οι άνθρωποι, κ αφετέρου γιατί η ηλικία της ταυτότητας από μόνη της δεν εγγυάται τίποτα. Πχ η παιδική μου κολλητή ήδη από τα 12 μας χρόνια ήξερε ακριβώς πώς κ πόσο να «ζυγίσει» την εμφάνιση κ λοιπά «προσόντα» ενός άντρα, ήξερε ακριβώς σε ποιό πράγμα την εξυπηρετεί αυτήν την εμφάνιση, τί θέλει από τον καθένα κ πώς να τους χειριστεί. Στο γυμναστήριο πάλι, μια φίλη μου μεγαλύτερη από εμένα, κοντά στα 35, επιμένει στο να διαλέγει άντρες με βάση τους κοιλιακούς κ τα τατουάζ τους, με πάντα την ίδια «επιτυχή» κατάληξη…...

5. Επειδή έθεσες κ αυτό το ζήτημα, άλλο να καταλήξει μια γυναίκα σε σένα επειδή στην πορεία κατάλαβε ότι της χρειάζεται κάποιος σαν κ εσένα, αφού έφαγε τις «σφαλιάρες» της από τη ζωή κ ωρίμασε (καλό αυτό γιατί την κάνει να έρχεται κοντά σου συνειδητοποιημένη) κ τελείως άλλο να καταλήξει σε εσένα επειδή δεν της έκατσε αυτό που κυνήγαγε, οπότε σε βλέπει «σαν τη λύση της απελπισίας» για να μην μείνει μόνη της. Πάντως «σφαλιάρες» κ «χαστούκια» έχει η ζωή για όλους μας, μην ανησυχείς……

Ελπίζω να διευκρίνησα…….. Στα υπόλοιπα με καλύπτει ο Αλαφροϊσκιωτος. Επίσης εξακολουθώ να «ψηφίζω» ως καλύτερη την παλαβή της παρέας. ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ πάντως στα 18 διάλεγα και τον μάκη και τον τάκη και τον σάκη, χωρίς καμία τύψη, φτάνει να μου άρεζαν εμφανισιακά,να ντυνόταν σύμφωνα με τα γούστα μου και να μην άκουγαν ντίσκο!
    Για να γυρίσω στο θέμα αγαπητέ μου, είναι άτοπο να προσπαθεί να καταλάβει κάποιος τις γυναίκες, παρατηρώντας πώς φέρονται τα κοριτσάκια!
    Συμφωνώ με το μνιμόνιο.
    Αλλά, έτσι κι αλλιώς με γενικεύσεις είναι μεγάλο λάθος να προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
    Τα κριτήρια της κάθε γυναίκας είναι διαφορετικά, τσουβαλιάζοντας δεν πετυχαίνει κανένας τίποτα.
    Το να σε απορρίψει μια γυναίκα δε λέει τίποτα.
    Το να σε απορρίπτουν όλες οι γυναίκες, κάτι σημαίνει για σένα.
    Και να δεν είσαι αποκρουστικός εμφανισιακά, οπότε δεν θέλουν ούτε να σε κοιτάνε, να είσαι σίγουρος ότι κάτι άλλο κάνεις στραβά. Η εμφάνιση μετράει ως ένα βαθμό, όσο ωραίος και να είναι κάποιος δεν κάθεσαι για πολύ αν δε διαθέτει άλλα, πιο ουσιαστικά προσόντα.
    Τέλος, το αν της προσφέρεις αυτά που ζητάει, μόνο αυτή το ξέρει, οπότε δεν μπορείς να λες με σιγουριά ότι το διαθέτεις και παρόλ' αυτά σε απορρίπτει.
    Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις γυναίκες, στα κατά καιρούς θέματα που έχεις ανοίξει, εμένα μου δείχνουν ξεκάθαρα ποιο είναι το πρόβλημα.
    Το θέμα είναι ότι δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Άρα, τσάμπα συζητάμε τόσα χρόνια! :p
    συμφωνω σε ολα , εκτος απο τις 18χρονες προτιμησεις. εγω ημουν σχεσακιας απο μικρο :p
    συμφωνω και με το αρχικο μηνυμα του αλαφροτετοιου οπως και με του μαν-καιβερ.
    επισης να επισημανω οτι μερικοι ανδρες που δεν διεκδικουν τις γυναικες που τους αρεσουν, αποκαλουν λανθασμενα, οσους το κανουν, "θρασεις". σε καμια γυναικα δεν αρεσουν οι θρασεις ανδρες. αλλο τολμηρος και ανετος κι αλλο θρασυς. αν μην βαφτιζουμε οτι ναναι, αυτο που δεν μας βολευει.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast