αρρυθμίες - αγχος??? - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 132 FirstFirst ... 646545556575866106 ... LastLast
Results 826 to 840 of 1975
    Senior Member
    Εγω οταν τυχαια διαβασα τα αρθρα του,πιστευα οτι καποιος εχει γραψει ακριβως αυτα που του εχω πει οτι εχω με τα διαφορα συμπτωματα της καρδιας & γενικα ολη αυτη την κατασταση που βιωνω...τρομερο!!τα εχω εκτυπωσει & τα διαβαζω συχνα γιατι με βοηθανε!

Senior Member
    Εχθές πήγα στα επείγοντα και μου είπανε υπερκοιλιακή ταχυκαρδία επανεισόδου.Δεν ειχα ποτέ χειρότερη εμπειρία στη ζωή μου.Το έχει πάθει κανένας? εαν ναι ασ γράψει παρακαλώ!

Member
    Quote Originally Posted by Johnc View Post
    Εχθές πήγα στα επείγοντα και μου είπανε υπερκοιλιακή ταχυκαρδία επανεισόδου.Δεν ειχα ποτέ χειρότερη εμπειρία στη ζωή μου.Το έχει πάθει κανένας? εαν ναι ασ γράψει παρακαλώ!
    Δεν μας λες ο γιατρός τη σου είπε ?

Senior Member
    Οτι εάν το πάθω ξανά,να πάω στο νοσοκομείο να μου κάνουν πάλι την ένεση.Μου είπε δεν είναι θανατηφόρο.Ο καρδιολόγος μου είπε να πάω να πάρω το καρδιογράφημα(δεν μου το έδωσαν)να δούμε τι ακριβός είναι και να το αντιμετωπίσουμε.

Senior Member
    ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nicos70 View Post
    ξεκινησα αυτό το thread πριν από 3 ολόκληρα χρόνια. δεν πίστευα οτι θα υπήρχε τόσο κόσμος που αντιμετωπίζει λίγο πολύ τα ίδια πράγματα . Φέτος εγινα 43 δεν μπορώ να πω οτι έχει αλλάξει κάτι στην όλη κατάσταση που ζω αν εξαιρέσεις οτι οι αντιδράσεις μου είναι πλέον πιο ηπιες στα συμβάντα. Την περασμένη παρασκευή όμως εκεί που δούλευα ξαφνικά η καρδιά μου αρχισε να χτυπά παράξενα , γρήγορα, και την ενιωθα σαν ξενο σωμα μεσα μου. Κλασικη αντίδραση να πιασω το σφιγμό μου , ενιωθα ενα γρήγορο σφιγμό ισως να είχα φτάει τους 150 - 160 σφιγμούς , εκλεισα τα ματια μου και απλά αφαίθηκα....λεω οτι είναι να συμβεί ας συμβει..... μετά από (ενα αιώνα) που σε πραγματικό χρόνο μαλλον δεν θα πήγε πάνω απο 20 δευτερολεπτα ό σφιγμός ως δια μαγείας επεστρεψε στην κανονική του κατάσταση.
    Τι γίνεται ρε παιδια λέω καινουργιο φρούτο. δεν εκανα τίποτα.... Το βράδυ βγήκα κανονικά ηπια τον αγλέουρα μια χαρα ολα. Δευτέρα Βράδυ διάβαζα την κόρη μου και με νευριάσε ξαφνικά νιώθω ενα βαρος στο στήθος ...πανικός.....οχι ρε γαμώτο λέω αυτό ηταν ..... ξανα ξαπλα στον καναπέ με κλειστά τα μάτια.... πέρασε... έφαγα κανονικα και πήγα για ύπνο προσευχόμενος το πρωί να ειμαι ζωντανός. Τρίτη πρωί 7,40 είμαι εξω από το γραφείο του καρδιολόγου μου.... Κώστα του λέω αυτό κι αυτο , ξέρεις του λέω κάνουμε τα τσεκ απ μας στην ώρα τους ολα κανονικα αλλά αν δεν ερχόμουνα δεν θα μπορούσα να δουλέψω. Καλα έκανες μου λέει ελα να σε δω. με ακούει μου κάνει καρδιογράφημα το οποίο εμεινε μεχρι και 10 λετά και το παρακολουθούσε ..... μου λέει η καρδία σου είναι αψογη η πίεση σου τέλεια 12-7. Του λέω ξέρεις την παρασκευή ειχα αυτό το σύμπτωμα φτετουγιμσα για τοση ώρα κλπ... α μου λέει υπερκοιλιακλή ταχυκαρδία δεν είναι επικίνδυνη ισως από αγχός η απο παλινδρόμηση γιατι παθολογικά δεν βλέπω κάτι στην καρδια σου. Μια χαρά..... ερχομαι δουλειά και αρχιζω google>>υπερκοιλιακή ταχυκαρδία>>> site ενα site δυο το απόγευμα είναι σε κατάσταση πανικού θα πάθω ανακοπή , θα πάθω μαρμαρυγή , θα παθω αυτό εκείνο. Οπότε περασαμε ξανά στα ίδια ........:(
    αυτά απλα ηθελα να τα πω κάπου
    Γειά σου Νίκο.Εχθές έπαθα πρώτη φορά υπερκοιολιακή ταχυκαρδία η οποία κράτησε 15 λεπτά(μεχρι να μου κάνουν την ένεση στο νοσοκομείο).Έπαθα μεγάλο πανικό.200 χτύπους το λεπτό και πίστεψα πραγματικά οτι θα πάθω ανακοπή απο στιγμή σε στιγμή και το μυαλό μου έκανε 10 σκέψεις το δευτερόλεπτο.Πέρασε η ζωή μπροστά απο τα μάτια μου που λένε.Άρχισε ξαφνικά σαν πολλές έκτακτες και μετα εξελίχθηκε σε υπερκοιλιακή.Δεν έχω τρομάξει περισσότερο ποτέ μου.Τώρα απλά περιμένω την επόμενη που θα πάθω.Δεν ζω.Απλά υπάρχω μαζί με το άγχος μου.Λέω αν με πιάσει σε μία παραλία στη μέση του πουθενά?Άν με πιάσει στο αεροπλάνο ? Ο γιατρός εχθές μου είπε αυτο περνάει μόνο εάν σου κάνουμε ένεση...Τι να πώ.Χάλια η ζωή μου.Μεγάλο το σόκ απο χθές.Εσύ πώς ένιωθες σωματικά και ψυχολογικά εκείνη την ώρα.Πόσους παλμούς είχες?Πέρασε απο μόνη της ?

Senior Member
    Δεν φτανω200 και ναι επανερχεται μονη της περισσοτερο νιωθω σαν απανοτες εκτακτες η κατι τετοιο

Senior Member
    Και εγώ παλιότερα αυτό ακριβός ένιωθα.Πολλές συνεχόμενες έκτακτες που μετά απο 5-10 λεπτά σταματούσαν.Εχθές ένιωσα το ίδιο μόνο που σε μια στιγμή άλλαξαν.Έγινε απο πολλές έκτακτες πολύ γρήγορος ο ρυθμός.

Senior Member
    John δες το με το γιατρο σου και ρωτα τον τι να κανεις σε περιπτωση που σου συμβει οταν εισαι καπου για να ξερεις πως θα το αντιμετωπισεις. Μην αφηνεις αποριες να σε βασανιζουν

Senior Member
    Nicos70 ρώτησα τον γιατρό στα επείγοντα και μου είπε δεν σταματάει απο μόνο του.Πρέπει να πάω νοσοκομείο να μου κάνουν ένεση.Του λέω δλδ εάν με πιάσει σε μία παραλία στην χαλκιδική στην μέση του πουθενά?Η απάντησή του.... Να μην πας στην χαλκιδική...

Senior Member
    Ασε το γιατρο στα επειγοντα με το γιατρο που σε παρακολουθαει να το δεις το θεμα

Senior Member
    πρέπει να πάω στο νοσοκομείο να πάρω το καρδιογράφημα που έγραψε την ταχυκαρδία.Το θέμα είναι οτι πρέπει να κάνεις μία αίτηση νομίζω.Δεν πάμε καλά...Αυτές τις μέρες βασανίζομαι καιο φοβάμαι να βγώ απο το σπίτι.Έκτακτες ΟΛΗ ΜΕΡΑ και είμαι με το φόβο οτι θα με πιάσει υπερκοιλιακή πάλι...

Senior Member
    Μην το σκεφτεσαι δεν ειναι επικινδυνο χαλαρωσε. Κι εγω ολη μερα εχω εκτακτες και ειμαι σε νησι πιυ δεν εχει ουτε γιατρο ασε....

Senior Member
    Τις έκτακτες δεν τις φοβάμαι.Φοβάμαι τους 200 παλμούς που ανέβασα προχθές.Πραγματικά πίστεψα οτι θα πεθάνω.

Senior Member
    Ηρεμισε απ οτι διαβασα ειναι αντιμετωπισιμη κατασταση