Results 46 to 60 of 72
Thread: Τι να κάνω τελικά?
-
20-04-2015, 09:08 #46
Τυχαίνει να δουλεύει η κοπέλα μαζί με μια ξαδέρφη μου επειδή δεν είναι από εδώ αυτή ήρθε από ένα χωριό έπιασε φιλία μαζί με την ξαδέρφη μου και της είπε ότι είναι ερωτευμένη εδώ και ένα μήνα με αυτόν δλδ είπε ονοματεπώνυμο κτλ..μικρός που είναι ο κόσμος..
- 20-04-2015, 13:27 #47
ηταν φως- φαναρι, οταν εφυγε γιατι ειχε μια ψυχολογια..
το οτι ξερεις και ποια ειναι, απλα το επιβεβαιωνει ωστε να μην παλινδρομεις σε αδιεξοδες σκεψεις και να προχωρησεις παρακατω.
αυτος που γουσταρει και ειναι ΕΚΕΙ, (στην σχεση του) δεν φευγει για να "μεινει μονος". λυνει τα θεματα του με την συντροφο του;)Last edited by Remedy; 20-04-2015 at 14:10.
20-04-2015, 19:05 #48
Σωστά...;)
21-04-2015, 08:41 #49
Ξαναρωταω εγω με το κλουβιο μου μυαλο:Υπαρχει περιπτωση αντρας που φερθηκε ετσι στην 3ετη σχεση του,να φερθει σωστα σε μια που εχει 3 μηνες?Απορω πως μπλεκετε σε τετοιες καταστασεις εξ αρχης.
21-04-2015, 09:25 #50
Σωσώ, τώρα ο άντρας αυτός είναι μαζί σου? Σε τρέχει ξωπίσω?
Αν δεν συμβαινει αυτό σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρετε!!
Εκτός κι αν έχει κάποιες σοβαρες σκοτουρες (πχ εργασιακές, χρέη) σε συνδυασμό με χαρακτηρα αγχωδη που απορροφάται από τετοιες σκοτούρες και βαζει συνεπώς σε δευτερη μοιρα τα υπόλοιπα. Συμβαινει κατι τετοιο? Επίσης, αν ειχε θέματα ψυχικής υγείας, αυτα δεν θα τον εμπόδιζαν να θελει να ειναι μαζι σου.
Μηνυματα που και που στελνει ένας άντρας σε κάποια που δεν γουσταρει ιδιαίτερα για να την εχει δεδομένη άμα δεν του προκύπτει κάτι άλλο καλύτερο.γιάννης
21-04-2015, 23:02 #51
Όχι δεν είμαστε μαζί..και δεν τρέχει ξωπίσω μου!Όντως είναι αγχωδεις άνθρωπος κάνει δύο δουλειές για να φτιάξει το σπίτι του..χθες συναντηθήκαμε τυχαία και τα είπαμε..φυσικά ισχυρίζεται ότι είναι μόνος και ότι αν θα ήθελε σχέση σοβαρή θα επέλεγε χωρίς δεύτερη σκέψη εμένα γιατί ξέρει τι κοπέλα είμαι και αυτό που μου είπε θα πρέπει να με τιμά..μου είπε ότι ποτέ δε θέλει να με δει στεναχωρεμένη και σε αυτή την φάση που είναι τώρα δεν μου αξίζει όχι ότι είναι κ@λόπαιδο απλά θέλει να είναι μόνος και να πηγαίνει με άλλες αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή σε ένα μήνα σε ένα χρόνο...και δεν θέλει να μην έχουμε επαφή μου είπε όποτε θέλω να του στέλνω μνμ και να τον πέρνω τηλ και εκείνος αν δεν με ενοχλεί φυσικά..δεν ξέρω αλλά δεν πίστεψα λέξη από όσα μου είπε γτ ξέρω ότι είναι με την άλλη απλά μου τα είπε αυτά για να με καθησυχάσει και να με έχει σίγουρη..όπως και το πιστεύει άλλωστε ακόμα.
21-04-2015, 23:04 #52
Όταν ο άλλος κάνει τόσα για σένα σε διεκδικεί με κάθε τρόπο δεν μπορείς να σκεφτείς σωστά γιατί αρχίζεις και πετάς στ σύννεφα..ήμουν σίγουρη όμως ότι και μένα κάτι τέτοιο θα μου έκανε αλλά ισχυριζόταν το αντίθετο. τέσπα δεν μπορείς πάντα να λειτουργείς με την λογική.
21-04-2015, 23:51 #53
Ναι αντρας κανει καραγκιοζιλικια για να πηδηξει,τι σπανιο,τι ευτυχια.
22-04-2015, 10:04 #54
Δεν του απομένει καθόλου ελεύθερος χρόνος για σχέση ε ?
Με την αλλη που τα ειχε για τρία χρόνια? Μ' αυτην πως έβρισκε το χρόνο? Ή είναι μετά που χώρισαν που πνίγηκε στις δουλείες?
Αν δεν ισχύουν αυτά, τότε μου φαινεται πως απλά του εισαι μια καλή γνωριμία με την οποια κραταει επαφή μέχρι να του προκύψει κατι καλύτερο απο σενα. Και στην εσχατη περιπτωση που δεν θα του προκυψει κατι θα υπάρχεις εσυ (κι αυτο πάλι δεν ειναι απολυτο). Εκτός κι αν ετοιμάζει μεγάλη εκπληξη για σενα (πχ σπιτι αφου λες ότι κανει δουλειες για να φτιαξει το σπιτι του και προταση γαμου).γιάννης
22-04-2015, 10:59 #55
Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο χώρισε τη Σωσώ και τα έφτιαξε με άλλη στο ενδιάμεσο.... Τι ωραία έκπληξη! Όλες οι γυναίκες κάτι τέτοιο ονειρευόμαστε!!!
Το πρώτο σκέλος του ποστ σου ισχύει, καβάτζα θέλει να την κρατήσει, να κάνει τη ζωούλα του στο ενδιάμεσο και αααν δε βρει κάτι καλύτερο, να γυρίσει στη Σωσώ, την οποία στο μεταξύ γεμίζει με φούμαρα και φρούδες ελπίδες, λέγοντάς της αυτά που ο ίδιος πιστεύει ότι θέλουν να ακούνε οι γυναίκες.
22-04-2015, 11:04 #56
22-04-2015, 11:28 #57
αυτη ειναι η στανταρ ενδειξη.all times classic.
ειναι η απελπισια αυτης που θελει να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφη.
απορω με καποιες κοπελες, που ενω τραβιουνται με παντρεμενους/δεσμευμενους, πληγωνονται και παραπονιουνται μολις τις παρατησουν η τις δουλεψουν.
οταν ομως εξαπατουσαν την αλλη κοπελα, δεν παραπονιουνταν για την εξαπατηση. what goes around, comes around και σε τετοιες περιπτωσεις, ειναι αμεση η εξοφληση..
μα ειναι δυνατον οταν λεει ψεματα στην αλλη που εχει διπλα του, να μην πει σε μια τυχαια γνωριμια? κουκουτσι μυαλο, δεν εχουν μερικες..
η περιπτωση ομως ηταν διαφορετικη, γιατι οπως ειδες η σωσω δεν ανταποκριθηκε οσο ηταν δεσμευμενος ο τυπος, κι οντως χωρισε για να την προσσεγγισει, αρα γουσταρε πραγματικα, τουλαχιστον. δεν ηταν μια ξεπετα της στιγμης που εκανε λογω ευκολιας και διαθεσιμοτητας της αλλης, λοιπον. αλλα απο το γεγονος οτι ο αλλος ηταν ετοιμος για εξαπατηση και ελεγε ηδη ψεματα στην κοπελα του (οσο κυνηγουσε την σωσω) θα μπορουσε να καταλαβει οτι ειναι ανειλικρινης και θα εχει αντιστοιχα προβληματα η ιδια. το ρισκαρε και εχασε.
σωσω οταν σου ελεγε ποσο σοβαρα σε σκεφτεται για το μελλον (αν και θελει να μεινει μονος να κανει καμια αρπαχτη), παρολο που δεν σε θελει προς το παρον στην καθημερινοτητα του, μπορουσες να του πεταξεις ανετα αυτα που ξερεις για την αλλη κοπελα εφοσον εισαι βεβαιη. γιατι τον αφησες να συνεχιζει τις παπαριες?
22-04-2015, 18:58 #58
Εκείνη την στιγμή μπλόκαρα δεν το περίμενα να τον συναντήσω και δεν ήθελα να εκθέσω και το άτομο που μου το είπε γιατί δεν θα με άφηνε αν δεν του έλεγα μετά θα άρχιζε τα δικά του με κατασκοπεύεις βάζεις τους ντεντέκτιβ σου κτλ..Βλακεία μου που δεν του το είπα...πλέον είναι αργά και δεν έχει κ σημασία..δεν ξανασχολούμαι..και αν με ξαναπάρει ξέρω να τον βάλω στην θέση του...αν και πιστέυω ότι δεν έχει μούτρα πλέον!
23-04-2015, 12:14 #59
23-04-2015, 12:59 #60
δεν το θεωρω 'ασχετα', το οτι χωρισε με την αλλη. πολλες σχεσεις τελειωνουν η δεν ικανοποιουν πλεον. δεν εχουν ολοι την ...ψυχικη οργανωση αν θελεις πες το, να βαλουν ολες τις τελείες πριν διεκδικησουν κατι αλλο. δεν μπορω να το συγκρινω αυτο με καποιον που ειναι μια χαρα στην σχεση του (ακομα και ερωτευμενους με την γυναικα τους εχω γνωρισει) που κανουν μια ξεπετα με γυναικες που δεν τους αρεσουν καν, απλα γιατι ειναι διαθεσιμες σε δεσμευμενους, χωρις πολλες επιλογες στην ζωη τους, αλλα και χωρις απαιτησεις.