μεγαλο μπερδεμα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
    Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    ε απο το να ζορισεσαι γιατι δεν του το λες εσυ??
    εξαλλου απο αυτο που λες ο τυπος μαλλον ενδιαφερεται οποτε...
    κριμα ειναι..
    εξαλλου λες οτι ειναι ντροπαλος αρα.....
    και αν δεν κατσει? δεν γουσταρω να με απορριψει για κανενα λογο ομως!
    αν του το πω θα του αρεσει? η θα φυγει τρέχοντας? με προβληματι2ει γιατι ειχε δηλωσει οτι δεν θελει να μου δινει ελπιδες..στις αρχες το ειχε πει αυτο..αλλα η συμπεριφορα του δεν ειναι φιλικη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Πω ρε πστη μου,ειστε πολυυυυ πιτσιρικια για 18.
    ναι αν ηταν αλλος στη θεση του δεν θα ειχα κανενα κομπλεξ και να του το πω και να το δηλωσω! χωρις πλακα ειναι η πρωτη φορα που κομπλαρω τοσοο πολυ!και το κακο ειναι οτι πλεον δεν μπορω να σταματησω να τον σκεφτομαι! εχει μπει για τα καλα μες το μυαλο μου..που παντα ελεγα τελος δεν προκειται να ξανασκεφτω εναν ανθρωπο και παντα σε μια βδομαδα το ανωτερο ξεπερνουσα και χωρισμους και σκεψεις και τα παντα! ελα ομως που με αυτον δεν μπορω!

Senior Member
    Να πω κι εγώ την γνώμη μου??? Είμαι η Δήμητρα 43 ετών, θα μπορούσες να ήσουν κοριτσάκι μου αν είχα παντρευτεί μικρούλα γι αυτό θα σου μιλήσω σαν να ήσουν παιδί μου. Λοιπόν από όλα όσα έγραψες κατάλαβα ότι το αγόρι αυτό ενδιαφέρεται για σένα αλλά δεν θέλει να αφήσει το στόχο του που ο στόχος του αυτή τη στιγμή είναι να περάσει εκεί που θέλει και φυσικά θα πρέπει να είναι απερίσπαστος. Απερίσπαστος σημαίνει ότι δεν θέλει να εμπλακεί συναισθηματικά μαζί σου γιατί μια τέτοια σχέση μπορεί να τον βγάλει από τη βασική του κατεύθυνση που δεν είναι άλλη από τη Σχολή που εκείνος επιθυμεί. Θα σου πω λοιπόν μια ιστορία. Η αδερφή μου ερωτεύτηκε λίγο πριν την τρίτη λυκείου, δεν κατάφερε να περάσει γιατί το μυαλό της ήταν αλλού. Έγραφε ώρες ατέλειωτη ποίηση αφιερωμένη στο αγόρι της και απλά κοιτούσε το βιβλίο της ιστορίας.Τώρα μια ζωή σκέφτεται πόσο λάθος έκανε. Εγώ πάλι στην τρίτη λυκείου γνώρισα ένα αγόρι αλλά προτίμησα να συγκεντρωθώ στο στόχο μου και πέρασα στις εξετάσεις, όμως συχνά αναπολούσα τις ελάχιστες στιγμές που έζησα μαζί του (φιλικά τονίζω με εκείνο το ερωτικό παιδικό σκίρτημα). Στο παράδειγμα μου σου έδωσα δυο κατευθύνσεις και οι δύο έχουν ένα κόστος ψυχής. Εσύ θες να επιλέξεις το δρόμο της αδερφής μου, εκείνος μάλλον επιλέγει τον δρόμο που διάλεξα εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σας. Όμως θέλω να σε κάνω να σκεφτείς , μήπως μπορείς να βρεις κι ένα μονοπάτι..... σε φιλώ γλυκιά μου σνιφ σνιφ τι μου θύμησες τώρα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by xritaf View Post
    αν του το πω θα του αρεσει? η θα φυγει τρέχοντας? με προβληματι2ει γιατι ειχε δηλωσει οτι δεν θελει να μου δινει ελπιδες..στις αρχες το ειχε πει αυτο..αλλα η συμπεριφορα του δεν ειναι φιλικη!
    απο αυτα που λες μαλλον ντρεπεται. ισως κι αυτος νομιζει πως τον βλεπεις φιλικα και φοβαται να στο πει μην και σε χασει..
    αλλιως γιατι να συμπεριφερεται ετσι?
    εγω πιστευω κατι τετοιο παιζει...

κοιτα απο το να ταλαιπωρησε και αν αμφιβαλεις καλυτερα να το τολμησεις... ή να αρχιζεις να φερεσαι και συ με υπονοουμενα μπας και το καταλαβει ετσι...
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Να πω κι εγώ την γνώμη μου??? Είμαι η Δήμητρα 43 ετών, θα μπορούσες να ήσουν κοριτσάκι μου αν είχα παντρευτεί μικρούλα γι αυτό θα σου μιλήσω σαν να ήσουν παιδί μου. Λοιπόν από όλα όσα έγραψες κατάλαβα ότι το αγόρι αυτό ενδιαφέρεται για σένα αλλά δεν θέλει να αφήσει το στόχο του που ο στόχος του αυτή τη στιγμή είναι να περάσει εκεί που θέλει και φυσικά θα πρέπει να είναι απερίσπαστος. Απερίσπαστος σημαίνει ότι δεν θέλει να εμπλακεί συναισθηματικά μαζί σου γιατί μια τέτοια σχέση μπορεί να τον βγάλει από τη βασική του κατεύθυνση που δεν είναι άλλη από τη Σχολή που εκείνος επιθυμεί. Θα σου πω λοιπόν μια ιστορία. Η αδερφή μου ερωτεύτηκε λίγο πριν την τρίτη λυκείου, δεν κατάφερε να περάσει γιατί το μυαλό της ήταν αλλού. Έγραφε ώρες ατέλειωτη ποίηση αφιερωμένη στο αγόρι της και απλά κοιτούσε το βιβλίο της ιστορίας.Τώρα μια ζωή σκέφτεται πόσο λάθος έκανε. Εγώ πάλι στην τρίτη λυκείου γνώρισα ένα αγόρι αλλά προτίμησα να συγκεντρωθώ στο στόχο μου και πέρασα στις εξετάσεις, όμως συχνά αναπολούσα τις ελάχιστες στιγμές που έζησα μαζί του (φιλικά τονίζω με εκείνο το ερωτικό παιδικό σκίρτημα). Στο παράδειγμα μου σου έδωσα δυο κατευθύνσεις και οι δύο έχουν ένα κόστος ψυχής. Εσύ θες να επιλέξεις το δρόμο της αδερφής μου, εκείνος μάλλον επιλέγει τον δρόμο που διάλεξα εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σας. Όμως θέλω να σε κάνω να σκεφτείς , μήπως μπορείς να βρεις κι ένα μονοπάτι..... σε φιλώ γλυκιά μου σνιφ σνιφ τι μου θύμησες τώρα!!
    Γεια σου Δημητρα..το ξερω οτι η μοναδικη του επιθυμια ειναι να περασει εκει που θελει το ιδιο φυσικα και η δικια μου δεν διακινδυνεύω να χαλασω το μελλον για κανεναν.γιατι ξερω το ποσο πολυ θελω να περασω στη σχολη που θελω και ποσο διαβασα για να φτασω εδω περα που ειμαι! δεν εχω λογο φυσικα να τα παρατησω για κανεναν ειναι ενα ονειρο 2ωης και θα το ακολουθησω.! επισης δεν πιστευω οτι αποσυγκεντρωνομαι απο το διαβασμα μου ισα ισα δηλαδη! ειμαι προσηλωμενη στο στοχο μου και ποτε δεν μπλεκω ομως τα ερωτικα μου με το διαβασμα μου! ειναι δυο ακρως αντιθετα πραγματα..το αγορι μου αρεσει παρα πολυ αλλα εννοειται πως δεν θα παρατησω το στοχο μου!

Senior Member
    Γεια σου Δημητρα..το ξερω οτι η μοναδικη του επιθυμια ειναι να περασει εκει που θελει το ιδιο φυσικα και η δικια μου δεν διακινδυνεύω να χαλασω το μελλον για κανεναν.γιατι ξερω το ποσο πολυ θελω να περασω στη σχολη που θελω και ποσο διαβασα για να φτασω εδω περα που ειμαι! δεν εχω λογο φυσικα να τα παρατησω για κανεναν ειναι ενα ονειρο 2ωης και θα το ακολουθησω.! επισης δεν πιστευω οτι αποσυγκεντρωνομαι απο το διαβασμα μου ισα ισα δηλαδη! ειμαι προσηλωμενη στο στοχο μου και ποτε δεν μπλεκω ομως τα ερωτικα μου με το διαβασμα μου! ειναι δυο ακρως αντιθετα πραγματα..το αγορι μου αρεσει παρα πολυ αλλα εννοειται πως δεν θα παρατησω το στοχο μου!
    Δεν τίθεται θέμα εμπλοκής, τίθεται θέμα αφοσίωσης, για να περάσεις στη σχολή θέλει πολύ διάβασμα και η σχέση θέλει πολλές βόλτες ,τηλέφωνα, ονειροπολήσεις κλπ κλπ , αν μπορούν να συνδυαστούν και τα δυο είναι το ιδανικό, μερικοί μπορούν να τα συνδυάσουν άλλοι πάλι όχι, ίσως για το αγόρι είναι πιο δύσκολο

Senior Member
    Κοιταξε κοπελα μου οι εξετασεις φτασανε, το παιχνιδι εχει τελειωσει, οτι εμαθε ο καθενας εμαθε, δε λεει τιποτα η τελευταια στιγμη. Αρα δεν ειναι κ τοσο προβλημα οι εξετασεις. Αυτα στο μεσο της χρονιας. Αυτος ξερεις παλια αν ειχε κανει αλλες σχεσεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    απο αυτα που λες μαλλον ντρεπεται. ισως κι αυτος νομιζει πως τον βλεπεις φιλικα και φοβαται να στο πει μην και σε χασει..
    αλλιως γιατι να συμπεριφερεται ετσι?
    εγω πιστευω κατι τετοιο παιζει...

κοιτα απο το να ταλαιπωρησε και αν αμφιβαλεις καλυτερα να το τολμησεις... ή να αρχιζεις να φερεσαι και συ με υπονοουμενα μπας και το καταλαβει ετσι...
    δεν ξερω πως να το κανω αυτο και να φερθω με υπονοουμενα..δεν ξερω πως θα αντιδρασει...θελω να παρω τηλεφωνο ..απλα να δω τι κανει και ουτε αυτο τολμαω να κανω....!!!πφφφφφ

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Δεν τίθεται θέμα εμπλοκής, τίθεται θέμα αφοσίωσης, για να περάσεις στη σχολή θέλει πολύ διάβασμα και η σχέση θέλει πολλές βόλτες ,τηλέφωνα, ονειροπολήσεις κλπ κλπ , αν μπορούν να συνδυαστούν και τα δυο είναι το ιδανικό, μερικοί μπορούν να τα συνδυάσουν άλλοι πάλι όχι, ίσως για το αγόρι είναι πιο δύσκολο
    διαβασμα εχουμε ριξει και οι δυο παρα πολλες ωρες..ξεκινησαμε απο περυσι φεβρουαριο και εχουμε τελη απριλιου..ειδικα εγω θυμαμαι μεχρι και τη σελιδα που βρισκεται η καθε παραγραφος βιολογια,ιστορια και τα σχετικα..αυτος παλι γραφει πολυ χαραλα 19αρια και 18αρια στο φροντιστηριο του! τελος παντων αυτα δεν ειναι και πολυ σχετικα! παντως δεν ειναι θεμα διαβασματος ιδιως απο τη πλευρα μου! και εξαλλου πηξαμε στις επαναληψεις!μπορω να τον περιμενω και να τον καταλαβω αν θελει χρονο να τελειωσουν οι εξετασεις μας αλλα δεν ξερω αν αξι2ει να περιμενω.!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Κοιταξε κοπελα μου οι εξετασεις φτασανε, το παιχνιδι εχει τελειωσει, οτι εμαθε ο καθενας εμαθε, δε λεει τιποτα η τελευταια στιγμη. Αρα δεν ειναι κ τοσο προβλημα οι εξετασεις. Αυτα στο μεσο της χρονιας. Αυτος ξερεις παλια αν ειχε κανει αλλες σχεσεις?
    Αυτο πιστευω και εγω! ναι ειχε μια σχεση 2 ολοκληρα χρονια...μεγαλος ερωτας του..δεν ξανα εκανε αλλες σχεσεις απο τοτε..μου ειχε πει πως τωρα με τις εξετασεις προτιμαει φασεις...αν ηθελε πιστευω και απο μενα μια απλη φαση θα το ειχε ηδη κανει! το κακο ειναι οτι μου δινει ελπιδες και δεν ξερω αν ολο αυτο θα βγει καπου η τον περιμενω χωρις ουσια

Δεν τα κανουν αυτα οι αντρες(ουτε τα πιτσιρικια ακομα)

Senior Member
    Δεν τα κανουν αυτα οι αντρες(ουτε τα πιτσιρικια ακομα)
    τι εννοεις?

Οτι δυσκολα ενας αντρας δε θα καθοταν να τον φιλησει μια ακομα και αν δεν τη γουσταρει.Εκτος και αν τη βρισκει πολυ ασχημη ή εχει σχεση και θελει να μεινει πιστος.
    Ποσο μαλλον αυτος που κοβει φλεβα.

Senior Member
    Οτι δυσκολα ενας αντρας δε θα καθοταν να τον φιλησει μια ακομα και αν δεν τη γουσταρει.Εκτος και αν τη βρισκει πολυ ασχημη ή εχει σχεση και θελει να μεινει πιστος.
    Ποσο μαλλον αυτος που κοβει φλεβα.
    σχεση δεν εχει...ασχημη...δεν νομι2ω..εχει πει οτι ειμαι πολυ ομορφη κοπελα..λες να κοβει φλεβα??????

Oχι απλως ενδιαφερεται για σενα σαν ανθρωπος (λολ).Τεσ πα,μην κανεις τιποτα χεστηκα αντε πια.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast