Results 91 to 105 of 281
Thread: Εξαφάνιση... Δειλία ή γράψιμο;
-
25-05-2015, 10:02 #91
δειλια ειναι, το οτι δεν σου ειπε ενα γεια.
οσο αδιαφορος και να ειναι , το "γεια" δεν κοστιζει τπτ σε χρονο η προσπαθεια.
για περαιτερω εξηγησεις, εχει σημασια και το τι ειδους σχεση ειχατε (για εκεινον). μπορει να θεωρει οτι δεν οφειλει εξηγησεις.
για το οτι εφυγε, φταιει το οτι ξενερωσε.
τωρα, αν βρηκε κατι καλυτερο η οχι , ειναι μαλλον αδιαφορο.
παντως, μην σε παραμυθιαζουν οτι φευγει καποιος για να μην ζησει με την γυναικα που γουσταρει επειδη νοιωθει κατωτερος... αυτο δεν παιζει ουτε στα παραμυθια.. εφοσον εγινε η επαφη , αν γουσταρε θα ηταν εκει... το να σε γουσταρει και να μην τολμησει, παιζει μονο αν δισταζει να σε γνωρισει. εσεις γνωριστηκατε, μια χαρα...
- 25-05-2015, 10:15 #92
Ε, τότε για να μην δώσει εξηγήσεις σημαίνει οτι ίσως να μην με λογάριαζε και πολύ.. Μπορεί να ήταν μαζί μου μόνο μέχρι να βρει κάτι καλύτερο ή μέχρι να του κάτσει αυτή που ήθελε πραγματικά.... Δεν ξέρω..
Αν βρήκε κάτι καλύτερο ενώ ήταν μαζί μου, δεν είναι καθόλου αδιάφορο!!! Αν την βρήκε μετά την εξαφάνιση, δεν με απασχολεί και τόσο..
Εμείς γνωριστήκαμε και παραγνωριστήκαμε και ούτε και εγω πιστεύω πως φεύγει κάποιος λόγω αισθήματος κατωτερότητας...
25-05-2015, 10:22 #93
κοιτα...
3.5 μηνες γνωριμιας, αν βρισκοσασταν καθε μερα, βεβαια ειναι καποιου ειδους σχεση, εστω και χωρις αποκλειστικοτητα (αν δεν δεσμευθηκε απεναντι σου).
αν βρεθηκατε 3,5 φορες, μπορει οντως να το θεωρησε ασημαντο, γιαυτο εφυγε ετσι συνοπτικα. ενα γεια ομως μπορουσε να το πει οσο ασημαντο κι αν ηταν γι αυτον .
δεν εχει σημασια αν εφυγε γιατι γνωρισε αλλη η οχι. αν δεν ξενερωνε, δεν θα εφευγε. τι διαφορα κανει η "σειρα"?
25-05-2015, 10:39 #94
3,5 μήνες γνωριμίας με 2-3 φορές την εβδομάδα να βλεπόμαστε...
Και ναι για μένα εχει σημασία με ποια σειρά έγινε.... Επειδή αν βρήκε κάποια άλλη που στα μάτια του θα ήταν η τέλεια, θα με άφηνε έτσι κι αλλιώς ακόμα κι ας ήμουν η καλύτερη κοπέλα του κόσμου, ενώ αν απλά ξενέρωσε σημαίνει οτι δεν μου έδινε αξία επειδή μπορούσε να μου πει τι τον πείραξε και αν δεν ήταν κάτι το τρομερό και διορθωνόταν, έδειχνε με την στάση του οτι είναι μαζί μου και παλεύει για αυτό που είχαμε...
25-05-2015, 10:50 #95
2-3 φορες τη βδομαδα, εστω και για 3 μηνες, κατι ειχατε ξεκινησει, δεν το λες ξεπετα, οσο αδιαφορο και να ειναι για καποιον.
δεν δικαιολογειται να μην πει εστω ενα γεια και να αναρωτιεσαι αν πεθανε.. (μηπως πεθανε?)
αν ομως ειχε ξεκαθαρισει οτι δεν θελει σχεση (στην ουσια δλδ οτι δεν δεσμευεται απεναντι σου με αποκλειστικοτητα) τοτε δεν οφειλει εξηγησεις. ενα γεια ομως το οφειλε, οπως και να ειχε..
δεν χρειαζεται να ειναι η τελεια για να σε αφησει, αρκει να την προτιμαει.
νομιζω κανεις ενα μπερδεμα που σε βασανιζει.
για να ξενερωσει καποιος, δεν σημαινει οτι κανεις εσυ κατι και φταις.
μπορει γνωριζοντας σε καλυτερα να καταλαβει οτι δεν εισαι αυτο που ηθελε, ή η επιθυμια της αρχης για εσενα, να επεσε γρηγορα και να θελει να φυγει.
δεν φταις σε κατι.
επισης λαβε υποψη την ηλικια του.
ΟΧΙ την διαφορα ηλικιας, αλλα την ηλικια του.
ειναι αλλο να ηταν 30 κι εσυ 35, κι αλλο 25 κι εσυ 30.
στα 25 ακομα πειραματιζεται και μαζευει εμπειριες. ..
25-05-2015, 11:02 #96
Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο οτι δεν θέλει σχέση, εκτός αν το είχε στο μυαλό του και ξέχασε να το αναφέρει... Είπαμε ''είμαστε μαζί, το προσπαθούμε και όπου βγεί'', είχαμε πει και οι 2 οτι θέλουμε κάποιον δεσμό τότε....
Τέλεια στα μάτια του...
Μα και εγω σκέφτομαι οτι μπορεί να ήταν απλά και μόνο ενθουσιασμός που ξεφούσκωσε ή όντως να μην ήμουν αυτό που ήθελε αλλά δεν το είπε για να μην με στεναχωρέσει;;;;
Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως αν μου έλεγε κάτι ακόμα και την πιο μαλακία δικαιολογία, θα ήμουν ευχαριστημένη ή ήσυχη οτι μου είπε την αλήθεια που τον έχασα;;; ΟΧΙ.... Αλλά μου αρέσει να βασανίζομαι και να προσπαθώ να μάθω...
Μα δεν του είπα κάτι για αυτό και εξαρχής ήξερα πως κάποτε θα τελείωνε και τελείωσε στους 3,5 μήνες.... Δεν με πειράζει αυτό, το ξέραμε και οι 2 ότι θα γινόταν κάποια στιγμή αλλά με πονάει και με πληγώνει ο τρόπος που διάλεξε....
25-05-2015, 11:09 #97
τελεια στα ματια του ή καλυτερη στα ματια του, δεν εχει διαφορα...
αν ειπατε οτι ειστε μαζι και προχωρατε, προφανως και ηθελε να αποφυγει εξηγησεις για το οτι αλλαξε γνωμη.
αρα, δεν ειναι αδιαφορια, αλλα υπεκφυγη...
αν σου ειχε ξεκαθαρισει οσο βλεποσασταν οτι δεν θελει σχεση μαζι σου ειτε γιατι θελει καποια αλλη, ειτε γιατι δεν θελει αποκλειστικοτητα,, εκει θα ηταν αδιαφορια.
οχι, δεν πιστευω οτι δεν θελει να σε στεναχωρησει, χωρις να σημαινει και οτι το θελει.
το μελημα του ηταν να φυγει ευκολα για τον ιδιο..
δεν μπορουσες να ξερεις εξ αρχης οτι θα τελειωνε. οι πιο μακροχρονιες και ευτυχισμενες σχεσεις, ξεκινησαν καποτε με τον πιο αναλαφρο τροπο. τουλαχιστον σε μενα ετσι συνεβη και στις δυο σημαντικες μου σχεσεις και η τωρινη συνεχιζει ακομα με μεγαλο παθος κι απ τις δυο πλευρες.
25-05-2015, 11:18 #98
Έχω γνωρίσει άνδρες που είναι ξεκάθαροι απο την αρχή για το τι θέλουν απο εμένα και αν δεν έχουμε κοινά θέλω, απλά δεν το προχωράμε... Αλλά αυτός δεν μου είπε κάτι τέτοιο και το ξαναλέω πως μπορεί να το είχε στο μυαλό του και να μην το ανέφερε ή να μην το έδειξε... Εγω έβλεπα κινήσεις και δεν μπορούσα να ξέρω τι σκέφτεται όπως δεν ήξερε και αυτός τι σκεφτόμουν εγω....
Τι να πω τώρα;;; Ότι θέλω να ζήσω κάτι ανάλογο απο θέμα πάθους;;;... Μακάρι να είσαι πάντα ευτυχισμένη...
25-05-2015, 11:23 #99
σε ευχαριστω. στο ευχομαι :)
κοιτα, αν ειναι ο αλλος ξεκαθαρος εξ αρχης οτι δεν θελει πολλα-πολλα και η αλλη επιμενει, κακο του κεφαλιου της.
η περιπτωση σου ηταν διαφορετικη, απ οσα λες.
νομιζω οτι σε βασανιζει η σκεψη οτι μπορει να σε κοροιδεψε.
να ηθελε εξ αρχης αρπαχτη δηλαδη και να σου πουλουσε ενθουσιασμο και "σχεση". δεν ειναι απαραιτητο αυτο.
μπορει να ειχε ειλικρινεις προθεσεις, αλλα να αλλαξε διαθεση.
25-05-2015, 11:32 #100
25-05-2015, 12:57 #101
ενταξει, το αν τρελαινεσαι πολυ αν αλλαξε σταση επειδη βρηκε μια αλλη, αλλα οχι και τοσο αν αλλαξε σταση επειδη ξενερωσε, ειναι κατι δικο σου. της δικης σου ψυχολογιας.
εγω το θεωρω ακριβως το ιδιο.
αν ποτε εβλεπα ξενερωμενη σταση η λιγοτερη θερμη απο τον δικο μου, δεν θα αναρωτιομουν αν ηταν αλλη η ξενερωμα κι ουτε θα μ ενοιαζε,. θα εφευγα προχθες.
25-05-2015, 13:10 #102
Συμφωνώ με Remedy σε όλα! Το αποτέλεσμα μετράει. Σου όφειλε εξήγηση, δεν το έκανε, του το χρεώνεις και καλά κάνεις και τέλος. Ειλικρινά καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, γιατί τα σκέφτεσαι όλα αυτά και βασανίζεσαι αλλά δεν έχει νόημα όλο αυτό, κάνεις κακό στον εαυτό σου εδώ και τόσο καιρό, και δεν υπάρχει κάτι λάθος, δεν μπορείς να ελένξεις τα συναισθήματα του άλλου.
25-05-2015, 15:31 #103
Δεν κατάλαβες, τρελαίνομαι στην ιδέα να έκανε παράλληλα και με κάποια άλλη κοπέλα έρωτα....
Και ναι, την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε που ήταν και το τέλος, μίλησε με τον κολλητό του στο τηλέφωνο και μετά απο αυτό(δεν ξέρω τι έλεγαν)άλλαξε εντελώς η διάθεσή του....
Όχι δεν μπορείς να τα ελέγξεις τα συναισθήματα του άλλου και ούτε να τον αναγκάσεις να κάνει κάτι που δεν θέλει.... Αλλά ΜΙΛΑ!!!!
25-05-2015, 20:02 #104
na po kai go tin paparia mou
ειναι παιχνιδι του μυαλου σου αυτο και γω το κανω αυτο
απο τη μια τον εχεισ εξιδανικευσει και απο την αλλη θελεισ να τον χεσεισ
αλλα δεν εχεισ στοιχεια και τα δυο ειναι εξισου δυνατα μεσα σου
και μπλοκαρεισ
πρακτικα αυτο παλευεται με δραστηριοτητα πασησ φυσεωσ ωστε να ξεχαστεισ
και να σβησει απο το κεφαλι σου αυτο το παιχνιδι
καμια φορα προχωραμε οχι επειδη το θελουμε αλλα επειδη πρεπει
βασισεσ την ευτυχια σου σε ενα συναισθημα ευτυχιασ που ενιωσεσ και σκαλωσεσ εκει
γτ το θελεισ να το ζησεισ
προχωροντασ θα το ζησεισ σκαλωνοντασ λιγο δυσκολο
φιλικα
πρεπει να καταλαβεισ οτι αν υποθεσουμε οτι το συναισθημα τησ ζωησ ειναι πλουτοσ
μορεισ να ζησεισ και με τα μετρια κι οχι να σκαλωνεισ στα πολλα που δεν ειχαν και διαρκεια
δεν ξερω αν με ενοεισΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-05-2015, 20:12 #105