αλλη μια αποτυχημενη Επιλογή μου.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Αχ συγνώμη δεν γνωρίζω όλες αυτές τις λεπτομέρειες, εσύ ενδιαφέρεσαι? θέλεις να τα ξαναβρείτε? πιθανόν να έκανε σχέση με παντρεμένες γιατί φοβάται την δέσμευση κλπ . Πάντως εσύ τον ελκύεις αλλά κάτι μου λέει ότι θέλει να σε πάει εκεί που θέλει αυτός. Μια φίλη μου είχε μια ανάλογη εμπειρία. Περιληπτικά στα λέω είχαν σχέση πάνω από δυο χρόνια αλλά εκείνη ζήλευε πολύ και γενικά τον είχε στην πρίζα. Εκείνη ήταν φουλ ερωτευμένη κι εκείνος έτσι έδειχνε πριν τα σκατώσει η φίλη μου , αφού λοιπόν του είπε να χωρίσουν ενώ στην πραγματικότητα τον ήθελε εκείνος μάλλον πληγώθηκε πολύ και κάτι έσπασε μέσα του. Όταν η φίλη μου το μετάνοιωσε και προσπαθούσε να τον προσεγγίσει ξανά εκείνος στην αρχή δεν ήθελα αλλά μετά της είπε να έχουν ελεύθερη σχέση, μόνο σεξ και γενικά χωρίς δεσμεύσεις τελικά δεν άντεξε η φίλη μου αυτή τη συμπεριφορά γιατί τον αγαπούσε και πληγωνόταν. Αυτό βέβαια την πήγε πίσω πολύ και εκείνος μάλλον πήρε την εκδίκησή του.

Ισως θελει να παρει το αιμα του πισω και αυτος. Δεν τον παρακαλαω να μαστε μαζι, αλλα επιμενω οτι δε συμφωνω στην ελευθερη σχεση!! Αν θελει μονο κανονικα οπως ηθελε πριν δυο βδομαδες!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Ισως θελει να παρει το αιμα του πισω και αυτος. Δεν τον παρακαλαω να μαστε μαζι, αλλα επιμενω οτι δε συμφωνω στην ελευθερη σχεση!! Αν θελει μονο κανονικα οπως ηθελε πριν δυο βδομαδες!!!
    ε πες του το, τοτε.
    αν μπλοφαρει και απλα θελει να στην σπασει, θα φανει.

Member
    Mην στεναχωριεσαι ο τυπος φαινεται ανωριμος και δεν αξιζει προχωρα παρακατω κοιτα τον εαυτο σου πιστεψε σε σενα κ ολα καλα θα πανε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε πες του το, τοτε.
    αν μπλοφαρει και απλα θελει να στην σπασει, θα φανει.

Μπορει και να μπλοφαρει! Σημερα καθολου δεν τον ενοχλησα και εστειλε μνμ που μου λεγε οτι φοβομουν να παω χτες να τον βρω αργα μετα το σχολασμα!
    Ενω χτες τιυ χα πει να μη με περιμενει ποτε ξανα για τιποτα!
    Καλα...δεν το καταλαβε;;; με περιμενε δλδ;;;;
    Ω Θεε μου.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by afrodith View Post
    Mην στεναχωριεσαι ο τυπος φαινεται ανωριμος και δεν αξιζει προχωρα παρακατω κοιτα τον εαυτο σου πιστεψε σε σενα κ ολα καλα θα πανε!
    Θα τον γραψω να δει οτι δεν ειμαι καμμια χαζη!

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι και να ηθελε κατι πιο σοβαρο, δεν σου κανει καλο σεξ, οποτε τι να λεει? Θεωρω οτι ειναι κριμα να καταδικασεις τον εαυτο σου σε μια χλιαρη ή και ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη μονο κ μονο για να παντρευτεις, εισαι νεα γυναικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    .....δεν σου κανει καλο σεξ......
    ΑΑΑΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
    της κανει ομως κατι μουσακαδες με τα χερακια του, μουρλια!!!!!

τι εκφραση ειναι αυτη βρε κεραση? απο που την ξεθαψες? ουτε παπους 85 χρονων δεν το λεει...
    το σεξ "γινεται" απο το ζευγαρι. δεν ειναι κατι που το "κανει" ο ανδρας στην γυναικα σαν να ειναι θεραπεια η τιμωρια κι αυτη κοιταει το ταβανι... που ζεις?

Senior Member
    [QUOTE=Remedy;540152]ΑΑΑΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

τι εκφραση ειναι αυτη βρε κεραση? απο που την ξεθαψες? ουτε παπους 85 χρονων δεν το λεει...
    το σεξ "γινεται" απο το ζευγαρι. δεν ειναι κατι που το "κανει" ο ανδρας στην γυναικα σαν να ειναι θεραπεια η τιμωρια κι αυτη κοιταει το ταβανι... που ζεις?[/QUOTE

Ξερει τι λεει το φιλαρακι μου που θυμαται την ιστορια μου μ αυτον! Καθε ανατριχιαστικη λεπτομερεια.

Ναι ξερω οτι πρεπει να συμμετεχει και η γυναικα στην ερωτικη πραξη. Εγω η καημενη προσπαθησα. Υπηρξαν φορες που ειχα ορεξη, του εκανα τα χατιρια του και εδειχνε ευχαριστημενος! Ομως εκεινος δε βελτιωνοταν παρολο που ευγενικα του εξηγουσα πως πρεπει να με αγγιζει στα ευαισθητα σημεια....δεν εδειχνε ορεξη ιδιαιετερη να προσπαθησει και εκνευριζοταν παντα. Ηθελε να κανει αυτα που αρεσαν σε κεινον! Οπως ειχε μαθει να κανει με τις κοπελες που πληρωνε και πηγαινε μαζι τους οποτε δεν ειχε σχεση.
    Πως μετα εγω να χω ορεξη να το κανω μαζι του;;; προσπαθησα μαζι του στο σεξ ειλικρινα.
    Εντωμεταξυ ειχε και γρηγορη εκσπερματιση.δυο λεπτα καπου εκει κραταγε...μετα φυσικα δε μπορουσε η δεν ηθελε αλλο.
    Ξερεις ποσες φορες προσπαθουσα να τον φτιαξω για να ξαναμπορεσει δευτερη φορα;; και δεν του βγαινε;;;
    Ποσο ακομα να το παλευα;;;;;
    Δεν τα περιμενω ολα απ τον αντρα....οποτε..

Senior Member
    .......
    Ναι ξερω οτι πρεπει να συμμετεχει και η γυναικα στην ερωτικη πραξη. Εγω η καημενη προσπαθησα. Υπηρξαν φορες που ειχα ορεξη, του εκανα τα χατιρια του και εδειχνε ευχαριστημενος! Ομως εκεινος δε βελτιωνοταν παρολο που ευγενικα του εξηγουσα πως πρεπει να με αγγιζει στα ευαισθητα σημεια....δεν εδειχνε ορεξη ιδιαιετερη να προσπαθησει και εκνευριζοταν παντα. Ηθελε να κανει αυτα που αρεσαν σε κεινον! Οπως ειχε μαθει να κανει με τις κοπελες που πληρωνε και πηγαινε μαζι τους οποτε δεν ειχε σχεση.
    Πως μετα εγω να χω ορεξη να το κανω μαζι του;;; προσπαθησα μαζι του στο σεξ ειλικρινα.
    Εντωμεταξυ ειχε και γρηγορη εκσπερματιση.δυο λεπτα καπου εκει κραταγε...μετα φυσικα δε μπορουσε η δεν ηθελε αλλο.
    Ξερεις ποσες φορες προσπαθουσα να τον φτιαξω για να ξαναμπορεσει δευτερη φορα;; και δεν του βγαινε;;;

η γνωμη μου ειναι οτι το σεξ δεν σηκωνει μαθηματα και "προσπαθεια".
    αν δεν ταιριαζεις με τον αλλον, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ, οσο και να χτυπιεσαι η οση 'εμπειρια" κι αν εχει ο αλλος.
    το ικανοποιητικο σεξ ειναι θεμα ερωτικης χημειας και ερωτικης συμβατοτητας και του ποσο σου αρεσει αισθητικα ο αλλος. αν δεν υπαρχουν αυτα τα δυο και ο αλλος ή η αλλη οτι και να κανει σε ξενερωνει, δεν υπαρχει σωτηρια, φευγεις.
    θυμαμαι εναν φιλο παλια που ειχε παει με μια γυναικα που παινευοταν οτι εχει παει με 500 ανδρες κι ετρεχε καθημερινα σε παρτουζες και ηλπιζε να γνωρισει μια σεξουαλικη αποκαλυψη με μια ξεπετα μαζι της και ξενερωσε η ζωη του απο το σωμα της και την ανυπαρκτη σεξουαλικοτητα της υποτιθεμενης πορνοντιβας.
    δεν πα να εχει παει με 200 πουτανες. μπορει να ειναι η απολυτη ξενερα, για σενα, ο τυπος και να ειναι απογοητευτικος στο σεξ.

δεν εννοουσα οτι εσυ δεν συμμετειχες η δεν ησουν "καλη", η εφταιξες σε κατι, αλλα αυτο υποδεικνυει η φραση "σου κανει σεξ" που λενε καποιοι παπουδες..
    στο μονο που εφταιξες ειναι στο οτι καθοσουν με τοσο κακο σεξ με καποιον και παιδευοσουν, ανικανοποιητη.

εννοουσα αυτο ακριβως που ειπα. οτι το σεξ δεν "το κανει ο ανδρας στην γυναικα". και οι δυο κανουν μαζι σεξ.
    αυτο δεν σημαινει οτι και οι δυο ειναι ξενερωτοι.
    μπορει οντως εκεινος να ειναι ο ξενερωτος.
    αλλα δεν "σου κανει σεξ". ΚΑΝΕΙ σεξ.
    βεβαια τα 2 δευτερολεπτα δεν ειναι σεξ ετσι κι αλλιως, αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση..
    την προωρη εκσπερματιση θα επρεπε να την ψαξει γιατι στην περιπτωση του τα αιτια μπορει να ειναι οργανικα.
    αν θυμαμαι καλα, ειναι αλκοολικος κι εχει και καποια ηλικια.
    Last edited by Remedy; 04-06-2015 at 19:52.

Senior Member
    σινερομαντζο με λαιφσταιλ πιπερατεσ πινελιεσ αι σιχτιρ πια εδω μεσα μπαινουμε να πουμε το προβλημα
    μασ οχι να μαθουμε πωσ γινεται ο μουσακασ κι οι μπαμιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

η γνωμη μου ειναι οτι το σεξ δεν σηκωνει μαθηματα και "προσπαθεια".
    αν δεν ταιριαζεις με τον αλλον, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ, οσο και να χτυπιεσαι η οση 'εμπειρια" κι αν εχει ο αλλος.
    το ικανοποιητικο σεξ ειναι θεμα ερωτικης χημειας και ερωτικης συμβατοτητας και του ποσο σου αρεσει αισθητικα ο αλλος. αν δεν υπαρχουν αυτα τα δυο και ο αλλος ή η αλλη οτι και να κανει σε ξενερωνει, δεν υπαρχει σωτηρια, φευγεις.
    θυμαμαι εναν φιλο παλια που ειχε παει με μια γυναικα που παινευοταν οτι εχει παει με 500 ανδρες κι ετρεχε καθημερινα σε παρτουζες και ηλπιζε να γνωρισει μια σεξουαλικη αποκαλυψη με μια ξεπετα μαζι της και ξενερωσε η ζωη του απο το σωμα της και την ανυπαρκτη σεξουαλικοτητα της υποτιθεμενης πορνοντιβας.
    δεν πα να εχει παει με 200 πουτανες. μπορει να ειναι η απολυτη ξενερα, για σενα, ο τυπος και να ειναι απογοητευτικος στο σεξ.

δεν εννοουσα οτι εσυ δεν συμμετειχες η δεν ησουν "καλη", η εφταιξες σε κατι.
    στο μονο που εφταιξες ειναι στο οτι καθοσουν με τοσο κακο σεξ με καποιον και παιδευοσουν, ανικανοποιητη.

εννοουσα αυτο ακριβως που ειπα. οτι το σεξ δεν "το κανει ο ανδρας στην γυναικα". και οι δυο κανουν μαζι σεξ.
    αυτο δεν σημαινει οτι και οι δυο ειναι ξενερωτοι.
    μπορει οντως εκεινος να ειναι ο ξενερωτος.
    αλλα δεν "σου κανει σεξ". ΚΑΝΕΙ σεξ.
    βεβαια τα 2 δευτερολεπτα δεν ειναι σεξ ετσι κι αλλιως, αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση..
    την προωρη εκσπερματιση θα επρεπε να την ψαξει γιατι στην περιπτωση του τα αιτια μπορει να ειναι οργανικα.
    αν θυμαμαι καλα, ειναι αλκοολικος κι εχει και καποια ηλικια.

Ε οχι βρε και δυο δευτερόλεπτα! ! Μεχρι δυο λεπτα ειπα εγω!!!

40 κοντευει

Ειχε και εχει θεμα με το ποτο το οποιο προσπαθούσε να το καλυψει τον πρωτο καιρο μπας και καταφερει να παντρευτει.

Ομως μου χε πει το καλοκαιρι του 2012 επινε καθε νυχτα οληνυχτα και την αλλη μερα τον επαιρνε ο υπνος στη δουλεια!! Απορω πως και δεν τον διωξανε τοτε!!!

Επισης στο αρχικο σταδιο της σχεσης ενα σοβαρο ατομο που εκτιμα την οικογένειά μας, ειχε εκμυστηρευτει στη μητερα μου οτι επινε πολυ παντα αυτος και δεν κανει για σοβαρη δεσμευση. Οτι και να με παντρευοταν θα χωριζαμε συντομα! Θα πιεζοταν μακρια απο τους κολλητους του και την παλια ξεφρενη ζωη που εκανε.
    Μάλιστα την ειχε συμβουλεψει οτι θα πρεπε να σκεφτομουν πολυ σοβαρα για ενα γαμο μαζι του και ισως καλυτερα να τη διακοψω τη σχεση σχετικά νωρις.
    Αυτος ο ανθρωπος ηξερε τι ελεγε. Μιλησε στη μαμα μου χωρις να εχει καποιο συμφερον.

Senior Member
    τα δυο λεπτα ειναι νορμαλ , δηλαδη?

ο ανθρωπος με αυτα που λες και με αυτα που ελεγαν αυτοι που τον ηξεραν δεν εκανε "ξεφρενη ζωη". αυτο ακουγεται διασκεδαστικο και ξωχαρο.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    κατσε σκεψου ποσα δεινα προκυπτουν απο μια τετοια εξαρτηση και βεβαια αν υπαρχει καταλληλοτητα για σχεση η για οικογενεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    σινερομαντζο με λαιφσταιλ πιπερατεσ πινελιεσ αι σιχτιρ πια εδω μεσα μπαινουμε να πουμε το προβλημα
    μασ οχι να μαθουμε πωσ γινεται ο μουσακασ κι οι μπαμιεσ
    στο θεμα της κοπελας βρε θα πεις το προβλημα σου?
    κανε δικο σου. δεν σε χωραει ο τοπος?

Senior Member
    [QUOTE=Christine;540194]
    ΑΑΑΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

το σεξ "γινεται" απο το ζευγαρι. δεν ειναι κατι που το "κανει" ο ανδρας στην γυναικα σαν να ειναι θεραπεια η τιμωρια κι αυτη κοιταει το ταβανι... που ζεις?[/QUOTE

Ξερει τι λεει το φιλαρακι μου που θυμαται την ιστορια μου μ αυτον! Καθε ανατριχιαστικη λεπτομερεια.

χαλια μαυρα!!!!βρες εναν αντρα της προκοπης κοριτσι μου να εισαι ευτυχισμενη και χαρουμενη.
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Μπορει και να μπλοφαρει! Σημερα καθολου δεν τον ενοχλησα και εστειλε μνμ που μου λεγε οτι φοβομουν να παω χτες να τον βρω αργα μετα το σχολασμα!
    Ενω χτες τιυ χα πει να μη με περιμενει ποτε ξανα για τιποτα!
    Καλα...δεν το καταλαβε;;; με περιμενε δλδ;;;;
    Ω Θεε μου.....
    περιμενε οτι θα εισαι η χαζη της υποθεσης που θα εχει παντα να βολευει τις σεξουαλικες του επιθυμιες
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast