Πως αντέχετε με το στίγμα; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 90
    Banned
    @Jackie, συμφωνώ σε όλα όσα λες!!
    @φλοκ, το ότι αντιμετώπισες εσύ ή η παρέα σου θετικά έναν άνθρωπο με αρρώστια, δεν λέει κάτι για το σύνολο, οπότε δεν είμαι εγώ η άσχετη.........αν ήξερες θα καταλάβαινες πόσο και πόσους απωθεί η λέξη σχιζοφρένεια.........στην καλύτερη σε κάνουν παρέα και σε κοροϊδεύουνε, σου φέρονται δηλαδή όπως λες όπως και στους άλλους, στις περισσότερες όμως περιπτώσεις δεν αποδέχονται καν να σε κάνουν παρέα, ή να κάνουν σχέση μαζί σου..........οπότε άστο. Δεν έχει καμμία σχέση το πως φέρονται σε ένα άτομο με σχιζοφρένεια με το πως φέρονται στους υπόλοιπους ανθρώπους, σε κάνουν να νιώθεις σκουπίδι και απομονωμένος/η από την κοινωνία. Δες πόσοι "υγιείς" απαντήσανε στο θέμα μου για να καταλάβεις, και δεν το λέω για να υποτιμήσω τους ανθρώπους που μου απάντησαν, ίσα ίσα, τους ευχαριστώ, αλλά οι άλλοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να απαντήσουν...
    @girl1988 είπαμε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια.......
    Να είστε όλοι καλά!

Senior Member
    καλα εκει περα στους "φιλαθλους" εξυμνειται τη σχιζοφρενεια χεχε...

οποτε για αυτο δεν ειχατε προβλημα..

το θεμα ειναι αμα παει να δουλεψει , να βρει μια γκομενα κλπ.

Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    εκανα παρεα αλλα εκανα με ενα παιδι που ειχε διαγνωστει σχιζοφρενης και οχι μονο δεν τον εκανα περα αλλα επειδη ημασταν και σε συνδεσμο φιλαθλων ομαδας της Θεσσαλονικης ταξιδεψαμε και αρκετες εκδρομες μαζι. Οταν μου εδειξε τον αριθμο χαπιων που του διναν ο γιατροι να παιρνει επεσε το σαγονι μου στο πατωμα και δεν μπορουσα να το πιστεψω αλλα αυτο δεν με εκανε να πω μακρια απο τον τυπο ειναι επικινδυνος αλλα το αντιθετο. Ειπα κοιτα τι τραβαει ο φιλος με ολο αυτο που περναει και προσπαθησα να φανταστω ποσο χαλια θα πρεπει να αισθανεται με αυτη την αγωγη. Ο συγκεκριμενος ομως δεν ειχε κολλημα μιλουσε ανοιχτα για το θεμα του και ολοι στο κλαμπ που ημασταν ξεραμε τι εχει και δεν υπηρχε καν υποψια απομακρυνσης του απο κανεναν.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    το θεμα ειναι να μην προκαλουμε την τυχη μας και να ειμαστε φιλικοι με τους αλλους οποτε σιγα σιγα οι αλλοι θα μας αποδεχθουν.

αμα εχουμε ακομα συμπτωματα απο την ασθενεια μας και ερχομαστε συνεχεια σε αντιπαραθεση με ολους τοτε και οι αλλοι θα εχουν ενα λογο παραπανω να μας περιθωριοποιησουν.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Ο καθένας έχει τις απόψεις του, σε κανέναν δεν απαγορεύουμε να λέει τη μπούρδα του (που νομίζει ότι είναι καλά).

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ο καθένας έχει τις απόψεις του, σε κανέναν δεν απαγορεύουμε να λέει τη μπούρδα του (που νομίζει ότι είναι καλά).
    λαικκκκκκκκκκκκ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    θα πρεπει να θυμασαι παντα και αυτο που σου λεω ας το κρατησει και η Jackie με τον ακρατο πεσιμισμο
    Δεν κατάλαβα! Που τον ειδες τον πεσιμισμό; Και μάλιστα "άκρατο";
    Επειδή βλέπω πόσο εύκολα ο κόσμος βάζει ταμπέλες και αναλόγως φέρεται;
    Επειδή προτιμώ να διαβάζω από το να αναλώνομαι σε ανοησίες; Τον Καβάφη τον γνωρίζεις; Αν μου επιτρέπεις:
    Κι ἂν δὲν μπορεῖς νὰ κάμεις τὴν ζωή σου ὅπως τὴν θέλεις,
    τοῦτο προσπάθησε τουλάχιστον
    ὅσο μπορεῖς: μὴν τὴν ἐξευτελίζεις
    μὲς στὴν πολλὴ συνάφεια τοῦ κόσμου,
    μὲς στὲς πολλὲς κινήσεις κι ὁμιλίες.
    Μὴν τὴν ἐξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
    γυρίζοντας συχνὰ κ' ἐκθέτοντάς την
    στῶν σχέσεων καὶ τῶν συναναστροφῶν
    τὴν καθημερινὴν ἀνοησία,
    ὡς ποὺ νὰ γίνει σὰ μία ξένη φορτική.

Αν αυτό ονομάζεται "περιθώριο" εντάξει, προτιμώ εκεί να ανήκω.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    Επειδή προτιμώ να διαβάζω από το να αναλώνομαι σε ανοησίες; Τον Καβάφη τον γνωρίζεις; Αν μου επιτρέπεις:
    τὴν καθημερινὴν ἀνοησία,

Πολύ ωραίος ο Καβάφης!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    @Jackie, συμφωνώ σε όλα όσα λες!!
    @φλοκ, το ότι αντιμετώπισες εσύ ή η παρέα σου θετικά έναν άνθρωπο με αρρώστια, δεν λέει κάτι για το σύνολο, οπότε δεν είμαι εγώ η άσχετη.........αν ήξερες θα καταλάβαινες πόσο και πόσους απωθεί η λέξη σχιζοφρένεια.........στην καλύτερη σε κάνουν παρέα και σε κοροϊδεύουνε, σου φέρονται δηλαδή όπως λες όπως και στους άλλους, στις περισσότερες όμως περιπτώσεις δεν αποδέχονται καν να σε κάνουν παρέα, ή να κάνουν σχέση μαζί σου..........οπότε άστο. Δεν έχει καμμία σχέση το πως φέρονται σε ένα άτομο με σχιζοφρένεια με το πως φέρονται στους υπόλοιπους ανθρώπους, σε κάνουν να νιώθεις σκουπίδι και απομονωμένος/η από την κοινωνία. Δες πόσοι "υγιείς" απαντήσανε στο θέμα μου για να καταλάβεις, και δεν το λέω για να υποτιμήσω τους ανθρώπους που μου απάντησαν, ίσα ίσα, τους ευχαριστώ, αλλά οι άλλοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να απαντήσουν...
    @girl1988 είπαμε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια.......
    Να είστε όλοι καλά!
    Δεν ειπα οτι το συνολο ειναι καλο ισα ισα που το παραδεχομαι ειπα απλα οτι υπαρχουν και ανθρωποι εκει εξω να συμπαρασταθουν και οσο για τα ατομα που ειρωνευονται απλα δεν αξιζουν οποτε δεν αξιζει και να χαλιεται καποιος για αυτα τα ατομα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    καλα εκει περα στους "φιλαθλους" εξυμνειται τη σχιζοφρενεια χεχε...

οποτε για αυτο δεν ειχατε προβλημα..

το θεμα ειναι αμα παει να δουλεψει , να βρει μια γκομενα κλπ.
    Δεν καταλαβα καταρχαε γιατι ειρωνευεσαι τους φιλαθλους και τους βαζεις σε εισαγωγικα. Δεν εισαι εσυ που στιγματιζεις ατομα λογο αυτης της ιδιοτητας? Ο φιλος επισης εχει δουλεψει αρκετα οσο μπορεσε γιατι και οπου πηγε για δουλεια ειπε το προβλημα του και αν και ειχε καποια προκαταληψη σε γενικες γραμμες δεν εχασε δουλειες απο αυτο. Οταν φυσικα δεν μπορουσε να δουλεψει αλλο απλα σταματουσε και οσο για γκομενες ειχε αρκετες στο παλμαρε του αν και οχι για πολυ καιρο αλλα μηπως ποσοι υγιεις εχουν πλεον πολυχρονες σχεσεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    τὴν καθημερινὴν ἀνοησία,

Ανεφερα αυτο για τον πεσιμισμο γιατι πολυ απλα διαβασα τα ποσταρισματα σου και συνεχεια βγαζεις γκρινια σε υπερθετικο βαθμο. Δεν αντιλεγω οτι εχεις αντιμετωπισει μεγαλες δυσκολιες στην ζωη σου και οτι ειναι δικαιολογημενη η αγανακτηση σου αλλα μεχρι ενος σημειου. Δεν μπορεις να μιλας για ολη την κοινωνια λες και ολοι ειμαστε ενα προσωπο. Δεν παριστανω τον καλο ουτε τον αγιο αλλα σιγουρα με το να μιλας για ολους τους μη ψυχικα ασθενεις με εναν τροπο λες και ολοι ειναι εναντια σε εσενα οσα και να εχεις ακουσει ειναι λαθος. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Την ανέφερα την περιθωριοποίηση κι εγώ, απαντώντας στον προβληματισμό της θεματοθέτριας, ως παθούσα.. Δεν το έβγαλα δηλαδή, από το μυαλό μου, ως αυθυποβολη.

Δεν διαφωνω αλλα μην βγαζεις γενικα συμπερασματα απο μια και μονο υποθετικη φιλη. Αυτη και απο την στιγμη που ειπες οτι και η ιδια εχει περασει δυσκολιες ειναι απαραδεκτη και απλα δεν ηταν φιλη. Μην σε ριχνει αυτο ενα ατομο που αποδειχτηκε λιγο ηταν απλα.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Πολύ ωραίος ο Καβάφης!!!
    Πάντα αγαπημένος :)
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Banned
    Καλά ρε φλοκ.........είσαι σοβαρός;;; Μπαίνουμε εδώ μέσα να γράψουμε τον πόνο μας - ότι η κοινωνία είναι όντως εναντίον μας - και έρχεσαι και το αποδεικνύεις με το να μας τη λες; Κι εγώ έτσι όπως τα βλέπει η Jackie τα βλέπω, τυχαίο; Μήπως εσύ που είσαι απ' έξω τα βλέπεις αλλιώς και δεν σου αρέσουν αυτά που γράφουμε; Εμείς κατηγορούμε αυτούς που μας στιγματίζουν, εσύ τι κάνεις; Όταν λέμε η κοινωνία, ή ακόμα και όλη η κοινωνία, εννοούμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της, την πλειοψηφία, απλά χάρην του λόγου το λέμε έτσι! Νομίζεις ότι όλα είναι ρόδινα σε μας; Κάνεις λάθος, κάθε μέρα χάλια είμαστε, ενώ αντίθετα, γνωρίζω άλλους ανθρώπους που είναι μες στην τρελή χαρά και αυτό με βυθίζει ακόμα πιο πολύ στην κατάθλιψη, γιατί λέω γιατί η φύση ή ο θεός φέρθηκε άσχημα σε μένα, και στους άλλους με το ίδιο πρόβλημα, τι φταίξαμε;
    Last edited by Deleted240217a; 03-07-2015 at 15:26.

Senior Member
    ωραιος ο φιλος σου τοτε..

κοιτα και σε μενα ξερανε για το προβλημα μου και με κρατησανε στη δουλεια αλλα οι συναδελφοι μου κανανε τη ζωη μαυρη επειδη με ζηλευανε και εγινα αντικειμενο συζητησης.

βεβαια συμφωνω μαζι σου και να εχεις την ασθενεια αμα εισαι σταθερος και παιρνεις τα φαρμακα σου, σιγα σιγα ελαττωνεται το στιγμα.

τωρα για τους φιλαθλους το εβαλα σε εισαγωγικα επειδη νομιζω οτι υπαρχει πολυ χουλιγκανισμους στους συνδεσμους. μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτη την εντυπωση εχω.

Δεν καταλαβα καταρχαε γιατι ειρωνευεσαι τους φιλαθλους και τους βαζεις σε εισαγωγικα. Δεν εισαι εσυ που στιγματιζεις ατομα λογο αυτης της ιδιοτητας? Ο φιλος επισης εχει δουλεψει αρκετα οσο μπορεσε γιατι και οπου πηγε για δουλεια ειπε το προβλημα του και αν και ειχε καποια προκαταληψη σε γενικες γραμμες δεν εχασε δουλειες απο αυτο. Οταν φυσικα δεν μπορουσε να δουλεψει αλλο απλα σταματουσε και οσο για γκομενες ειχε αρκετες στο παλμαρε του αν και οχι για πολυ καιρο αλλα μηπως ποσοι υγιεις εχουν πλεον πολυχρονες σχεσεις?

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast