ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 121
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 121 of 1380 FirstFirst ... 21711111191201211221231311712216211121 ... LastLast
Results 1,801 to 1,815 of 20693
    Senior Member
    και βεβαια μ αρεσει!
    το εχω ποσταρει κι εγω, εδω. οχι στο music, σε αλλο θρεντ.

Senior Member
    Καλημερα , ρεμ . Ωστε και σενα σαρεσει η .... μερα αυτη !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλημερα , ρεμ . Ωστε και σενα σαρεσει η .... μερα αυτη !!
    mais oui
    καλημερα και σε σενα

Senior Member
    εγω αυτο που περιτρανα καταλαβα εδω μεσα ειναι οτι ετσι ευκολα χαλανε οι ζωεσ απο μια μαλακια
    τα δυο τα καινουρια θεματα ειναι η αποδειξη οτι μια μαλακια τησ στιγμησ μπορει να σ χαλασει ολη τη ζωη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εγω αυτο που περιτρανα καταλαβα εδω μεσα ειναι οτι ετσι ευκολα χαλανε οι ζωεσ απο μια μαλακια
    τα δυο τα καινουρια θεματα ειναι η αποδειξη οτι μια μαλακια τησ στιγμησ μπορει να σ χαλασει ολη τη ζωη
    Μπορεί και από μία κωλοαρρώστια να σου διαλυθεί η ζωή..........εγώ τη δικιά μου..........είναι σαν να μην την έζησα ποτέ, δεν ήμουν ποτέ ευτυχισμένη, παρα μόνο όταν χαπακωνόμουν με φάρμακα για την κατάθλιψη για πολύ μικρά διαστήματα, αλλά μέσα μου ήξερα ότι δεν ήμουν καλά.........ουσιαστικά καταστράφηκε η ζωή μου όταν ήμουν 8 χρονών........

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Μπορεί και από μία κωλοαρρώστια να σου διαλυθεί η ζωή..........εγώ τη δικιά μου..........είναι σαν να μην την έζησα ποτέ, δεν ήμουν ποτέ ευτυχισμένη, παρα μόνο όταν χαπακωνόμουν με φάρμακα για την κατάθλιψη για πολύ μικρά διαστήματα, αλλά μέσα μου ήξερα ότι δεν ήμουν καλά.........ουσιαστικά καταστράφηκε η ζωή μου όταν ήμουν 8 χρονών........
    Pillow είσαι μια χαρά άνθρωπος τουλάχιστον από τα γραφόμενα σου. Επίσης είσαι μια νέα γυναίκα. Η ζωή είναι μπροστά σου. Δεν σου διαλύθηκε η ζωή, δεν θέλω τέτοια!

Banned
    Απλά βλέπω άλλους ανθρώπους που τα 'χουν όλα και εγώ λέω γιατί από μικρή να μου καταστράφηκε η ζωή; Έχω μια ασθένεια που είναι ανίατη, και ο κόσμος με αποφεύγει........Ποτέ κανείς δεν νοιάστηκε πραγματικά για μένα, όλοι τις ζωές τους κοιτάνε.........κάθομαι κάθε μέρα και σκέφτομαι τι βλακεία μου είπε ο ένας και ο άλλος, επειδή είμαι μόνη μου και δεν έχω τι να κάνω, χάλια ψυχολογία καθημερινά και κανείς δεν νοιάζεται, όλοι προσπερνούν και αποφεύγουν, ή με κάνουν χειρότερα......Λες και εμένα δεν με γέννησε μάνα, αλλά έζησα για να πληρώνω τις αμαρτίες των αλλωνών.......δεν έχω ζωή, ποτέ δεν είχα.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Απλά βλέπω άλλους ανθρώπους που τα 'χουν όλα και εγώ λέω γιατί από μικρή να μου καταστράφηκε η ζωή; Έχω μια ασθένεια που είναι ανίατη, και ο κόσμος με αποφεύγει........Ποτέ κανείς δεν νοιάστηκε πραγματικά για μένα, όλοι τις ζωές τους κοιτάνε.........κάθομαι κάθε μέρα και σκέφτομαι τι βλακεία μου είπε ο ένας και ο άλλος, επειδή είμαι μόνη μου και δεν έχω τι να κάνω, χάλια ψυχολογία καθημερινά και κανείς δεν νοιάζεται, όλοι προσπερνούν και αποφεύγουν, ή με κάνουν χειρότερα......Λες και εμένα δεν με γέννησε μάνα, αλλά έζησα για να πληρώνω τις αμαρτίες των αλλωνών.......δεν έχω ζωή, ποτέ δεν είχα.........

Pillow , κανενος η ζωη δεν ειναι τελεια , ολοι κουβαλαμε τον σταυρο μας . Μην εχεις αυταπατες . Οσο για την καταθλιψη σου , επειδη περασα ( και περναω , αλλα στα τελειωματα ειμαι ) πολυετη καταθλιψη , κλεισμενος σπιτι , δεν βοηθηθηκα απο κανεναν , παρα μονον απο ιδιες προσπαθειες , οι οποιες με καποιον τροπο τελικα απεδωσαν . Ημουν ομως παντα θετικος , δεν εχασα την αισιοδοξια μου , εκτος μεμονωμενων περιστασεων , ποτε δεν ειπα το ' γιατι σεμενα ' , ετσι ειναι η ζωη , δεν σε ρωταει τι θελεις , δεν παραπονεθηκα , αργισα λιγο ναντιδρασω , ολιγωρησα , αλλα τελικα ανελαβα δραση , και ειδα αποτελεσματα . Οσο τα βλεπεις μαυρα , ματρα θα παραμενουν . Δεν λεω να γινεις αιφνης party animal , αλλα σιγα σιγα , θα βρεις την εξοδο . Αισιοδοξια και πιστη στο τελικο αποτελεσμα . Ολα ερχονται σε αυτον που ξερει/μπορει και περιμενει . Και αυτα τα γραφω επειδη μιλας για καταθλιψη , αμα ηταν για αλλη ασθενεια , θα δηλωνα αγνοια . Η καταθλιψη ομως θεραπευεται , αλλα οχι με την σταση που διατηρεις .

Senior Member
    πιλλοου μην εισαι τοσο απαισιοδοξη (δεν ξερω αν η απαισιοδοξια οφειλεται στην καταθλιψη), μακαρι να χρησιμοποιουσες τις συμβουλες που δινεις σε αλλα μελη

Senior Member
    τι σκεφτομαι εεε?? χμμμ.... σκεφτομαι τι να φαω

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    πιλλοου μην εισαι τοσο απαισιοδοξη (δεν ξερω αν η απαισιοδοξια οφειλεται στην καταθλιψη), μακαρι να χρησιμοποιουσες τις συμβουλες που δινεις σε αλλα μελη
    πολυ σωστο.
    εισαι πολυ υποστηρικτικη και αισιοδοξη για αλλα μελη.
    γιατι δεν σκεφτεσαι για λιγο ετσι και για σενα?

Banned
    τι σκεφτομαι εεε?? χμμμ.... σκεφτομαι τι να φαω
    φαε καμια μακαροναδα σπεσιαλ...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πολυ σωστο.
    εισαι πολυ υποστηρικτικη και αισιοδοξη για αλλα μελη.
    γιατι δεν σκεφτεσαι για λιγο ετσι και για σενα?
    Απλά τα άλλα μέλη έχουν κάθε λόγο να έχουν αυτοπεποίθηση και χαρά, εμένα μ' έχει απορρίψει η κοινωνία εξ' αρχής, δεν μου δίνει το δικαίωμα να ζήσω όπως θέλω αφού όλοι με απορρίπτουν, μου τη λένε, με κοροϊδεύουν, με στιγματίζουν...... Γι' αυτό λέω συνέχεια ότι έχω φτάσει στα όριά μου και τα 'χω ξεπεράσει κατά πολύ, δεν έχω άλλες αντοχές (εδώ και χρόνια), αλλά δεν θέλω να αυτοκτονήσω γιατί θα κάνω κακό στους γονείς μου. Μπλέκω συνέχεια με λάθος άτομα ή όλοι είναι έτσι δεν ξέρω! Εκτός από τα βαριά συμπτώματα και τις παρενέργειες έχω να αντιμετωπίσω και τους άλλους και έτσι κουβαλάω βαρύ φορτίο........Δεν είμαι το ίδιο εγώ λοιπόν με ένα κοριτσάκι που μόλις απλά χώρισε και έχει όλη τη ζωή μπροστά της να γνωρίσει όσους θέλει, εμένα η ζωή μου καταστράφηκε από τότε που ήμουν 8 χρονών και κατάλαβα τι είναι ζωή, χωρίς παιχνίδι, μόνο διάβασμα, χωρίς φίλους, χωρίς καν να μπορώ να συγκεντρωθώ και να καταλάβω τι διαβάζω, με το να με κοροϊδεύει όλη η τάξη στο σχολείο και όλοι να είναι εναντίον μου και πολλά άλλα στη συνέχεια.........

Pillow μην το βαζεις κατω! κρατα γερα! εχω δει ανθρωπους να βγαινουν νικητες απ'τον καρκινο (εχω σαν αποδειξη την μητερα μου) την πρωτη φορα ειχε καρκινο της μητρας και την δευτερη του παχεως εντερου και βγηκε νικητρια! και ο πατερας μου την πρωτη φορα ειχε εναν μεγαλο ογκο στο χερι του και τα καταφερε! και απ'τον Μαιο του 2014 παλευουμε με τον καρκινο του πνευμονα και δωξα το Θεο προς το παρων τα παμε καλα.Σου φερνω αυτα τα παραδειγματα για να καταλαβεις οτι μπορεις να νικησεις την καταθλιψη! και αν θες την συμβουλη μου να μη δινεις σημασια τι λεει ο κοσμος για εσενα just give them the middle finger darling!

Εγω μεσα μου αισθανομαι ανακουφιση που καναμε την αξονικη σημερα αλλα απ'την αλλη εχω αγχος για τα αποτελεσματα.Παντως ειναι για το καλο μας οποτε δεν πρεπει να φοβαμαι.