Τι να κάνω??? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 120 of 120
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Διάβασα το θέμα πάρα πολύ καλά. Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα προσωπικά σε εσένα, που όντως τον ροκανίζεις επειδή επιμένει να της το πει και συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Άσε την μύγα στην άκρη λοιπόν, και διάβασε εσύ καλύτερα το θέμα, να δεις πόσες φορές τον είπαν ανώμαλο κλπ κλπ.

Όσο για το αν επιλέγει κανείς τι θα νιώσει... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
    το εχω διαβασει.
    τις ειδα κι αυτες τις αποψεις, αλλα οι περισσοτεροι του ειπαν αυτο ακριβως που ειπα.
    οτι δεν εχει καμια δουλεια να μπλεξει την κοπελα. αλλα σχολιασες σαν να μην το ειδες..

σου απαντησα διοτι επελεξες να σχολιασεις ειδικα περι ανωμαλιας αλλα και γιατι (να το επαναλαβω), θεωρω συνειδητη επιλογη το να αναπτυξεις αναλογο 'απαγορευμενο" ερωτικο συναισθημα, και οχι τυχη (η εστω ατυχια) , ουτε κολοκυθοπιτα.

αλλο να επιλεξεις τι ΝΑ νοιωσεις, που λες εδω. αυτο σαφως δεν το επιλεγεις, ουτε μπορεις να νοιωσεις ερωτα για καποιον που σου ειναι αδιαφορος.
    μπορεις ομως να ΜΗΝ νοιωσεις, αν απαγορευσεις στον εαυτο σου να ασχοληθει καν με τον ανδρα της αδερφης η την ανιψια. ειναι απλο, οχι μεταφυσικο.

Junior Member
    Update...

- Ο ψυχολόγος πεταμένα λεφτά (κατά βάση) ... Τρείς ώρες συνεδρία και στο τέλος είπε 'κάνε ότι τραβάει η καρδιά σου' ... ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ DR !
    - Βοήθησε όμως πολύ η 'εξομολόγηση' - εξιστόρηση της όλης κατάστασης με τις ερωταπαντήσεις... (Θα μπορούσα όμως να το κάνω και τσάμπα αυτό... tespa). Με έβαλε σε σκέψεις πιο πολύπλοκες και μελλοντικές και μάλλον θα αναβάλλω κάθε επαφή για λίγο καιρό να δω πως θα παει η δουλειά...
    - Ο πιο βασανιστικός Αύγουστος της ζωής μου, λοιπόν, είναι προ των πυλών. Καλή μου επιτυχία :p

* Τουλάχιστον - ιατρικώς - με καθυσήχασε κατάτι, αφού επιβεβαίωσε το ότι 'δεν επιλέγουμε ποιον θα ερωτευτούμε ή καψουρευτούμε' και ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πάθηση. Κάτι είναι και αυτό...

Senior Member
    ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΛΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΕΙΣ
    ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΟΣ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Θα σου απαντησω στο τι να κανεις, τιποτα εισαι 40 χρονων ειναι 20 και εχεις γυναικα η οποια ειναι και θεια της δεν μπορεις να λες οτι θα της πεις τι νιωθεις οτι και να γινει.
    Εχεις σκεφτει το μετα?
    Οτι υπαρχει τεραστια πιθανοτητα να τα τιναξεις ολα στον αερα?
    Θες να γινει κατι τετοιο και η αιτια να ειναι ενα ηλιθιο συναισθημα?
    Εισαι 40 εχεις ορεξη για περιπετειες?
    Θες να χαλασεις τοσα χρονια γαμου για ενα ασημαντο θεμα?
    Αν χωρησεις με τη γυναικα σου μετα τι?

Τωρα που δεν εχεις κανει τιποτα ακομα κατσε και σκεψου τα, δεν ειμαστε ζωα να μην εχουμε λογικη μερικες φορες πρεπει να μην αφηνουμε τον εαυτο μας να αφηνεται σε ορισμενες σκεψεις. Στη γυναικα σου μην το πεις δεν τα πες στην ανηψια, δεν εχει γινει ακομα τιποτα στην πραξη για να χρειαστει να το μαθει, παρα μονο μεσα σου. Δεν εισαι εφηβος για να εχεις τοσες ελευθεριες λογικεψου!

Junior Member
    Εγώ από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι μέσα σου έχεις μια ελπίδα ότι μπορεί να σε θέλει κ εκείνη για αυτό θέλεις να της μιλήσεις. Αλλιώς τι? Απλά να το βγάλεις από μέσα σου ? Κατάρχήν και να μην το πει σ εσένα δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει γιατί θα σε σιχαθεί . Δεν υπάρχει γυναίκα που θα σου πει το αντίθετο . Καμία γυναίκα με αρχές δεν υα βρει ρομαντικό να τη γουστάρει ένας παντρεμένος με τα διπλα της χρόνια που είναι και συγγενείς . Άνθρωπε μου τρώγεσαι και θα φας το κεφάλι σου..Άσε τα θέλω απλά να της πω . Κατά βάθος ελπίζεις. Σ έχει τυφλώσει η κάψα και δεν καταλαβαίνεις ότι θα γίνεις ρεζίλι..Και για να έχουμε καλό ερώτημα τι θα έκανες αν σου έλεγε κ εκείνη ότι σε βλέπει αλλιώς ?

........................
    Last edited by Aeon; 20-04-2017 at 21:01.

Banned
    Ο τύπος είναι απίστευτος, έκανε 3 ώρες επισκεπτηριο στον ψυχολογο της Αθηνας και ακομη ειναι στο ιδιο σημειο απο οπου ξεκινησε...Πάω στοιχημα οτι τον επρηξε τον ανθρωπο, "οχι εγω πρεπει της το πω", "οχι, θα με συγχωρεσει αν της το πω σαν αντρας" κλπ κλπ, εε και ο ψυχολογος ανθρωπος ειναι, σου πεταξε διακριτικα ενα "κανε ο,τι τραβαει η καρδια σου" μπας και ησυχασεις αφου μυαλο ειδε πως εβαζες...

Senior Member
    Εγώ ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί επιτίθεστε σε έναν άνθρωπο που ήρθε έδω να μοιραστεί ένα θέμα του. Θα μπορούσα μάλλον να το καταλάβω αν η ανάρτηση του και οι απαντήσεις έμοιαζαν με τρολλάρισμα ή άνθρωπο που απλώς δεν είχε τι άλλο να κάνει στη ζωή και είπε να γραψει μια παπαριά να περάσει η ώρα.

Από τη στιγμή που δεν είναι τίποτα από τα δύο (υποθετικά, δηλαδή) το να ειρωνεύεσαι και να βρίζεις έναν άνθρωπο για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς μάλιστα να ξέρεις τίποτα για το χαρακτήρα και το background του, με το μπαρδόν αλλά λέει πολλά για τους άλλους όχι για τον ίδιο.

Δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω οοοολες τις αναρτήσεις ολονών, αλλά με όσα διάβασα σοκαριστήκα λίγο.

Banned
    Έλα ρε φουφουτη, αφου ο θεματοθετης το εχει ξεκαθαρισει...Γουσταρει την ανιψια του(εξ αγχιστειας, εστω) και θελει να της το πει, ειναι σχεδον πεπεισμενος οτι πρεπει να το κανει...Νομιζω οτι απο το καθομαστε να τον συμβουλευουμε(και το καναμε οπως και ο ψυχολογος το εκανε) ισως, λεω ισως, ειναι καλυτερα να φαει ενα μικρο "ηλεκτροσοκ" πρωτα απο εμας και να καταλαβει οτι αυτα τα συγκεκριμενα που σκεφτεται ειναι ανοησιες και κακως τα ανεφερε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Ο τύπος είναι απίστευτος, έκανε 3 ώρες επισκεπτηριο στον ψυχολογο της Αθηνας και ακομη ειναι στο ιδιο σημειο απο οπου ξεκινησε...Πάω στοιχημα οτι τον επρηξε τον ανθρωπο, "οχι εγω πρεπει της το πω", "οχι, θα με συγχωρεσει αν της το πω σαν αντρας" κλπ κλπ, εε και ο ψυχολογος ανθρωπος ειναι, σου πεταξε διακριτικα ενα "κανε ο,τι τραβαει η καρδια σου" μπας και ησυχασεις αφου μυαλο ειδε πως εβαζες...
    Το παραπάνω δεν είναι "ηλεκτροσόκ", αυτό είναι απλώς "σε ξεφτιλίζω γιατί μπορώ".

Senior Member
    εγώ δεν βλέπω τίποτα απ΄όλα αυτά... ούτε ανωμαλία, ούτε ατιμία, ούτε ¨κατάρα¨ (έλεος ρε ¨καταραμένε¨ τι να πουν και οι καταραμένοι) ούτε καν λόγο για να κλαίς 40 χρόνων άντρας... αν αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία της ζωής σου 40 χρόνια τώρα, τι να πω? ήσουνα τυχερός άνθρωπος... πάρε τα ρίσκα σου, μίλα και με τις δύο ¨εμπλεκόμενες¨ γυναίκες (κανέναν άλλον δεν αφορά το θέμα) και ετοιμάσου να υποστείς τις συνέπειες, όποιες κι αν είναι... αν τα φοβάσαι όλα αυτά, μην ξαναμιλήσεις για το θέμα ούτε στον εαυτό σου... it 's up to you...

Banned
    Quote Originally Posted by foufoutos32 View Post
    Το παραπάνω δεν είναι "ηλεκτροσόκ", αυτό είναι απλώς "σε ξεφτιλίζω γιατί μπορώ".

Aσε μας ρε φουφουτο και εσυ, ασε μας ρε φουφουτο...Στις πρωτες σελιδες αν διαβασεις άλλοι, κυριως γυναικες, τον σκυλοβρισαν, τον ειπαν μαλακα και αλλα διακοσμητικα, εγω ειπα αν μη τι αλλο πολυ πιο κοσμια την γνωμη μου που στηριζεται στα οσα αναφερει ο θεματοθετης και εσυ μου την λες και απο πανω...Οκ, δεν ξανασχολουμαι,ας τα βγαλει περα μονος του αμα δεν βαζει μυαλο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kataramenos__chios View Post
    Update...

- Ο ψυχολόγος πεταμένα λεφτά (κατά βάση) ... Τρείς ώρες συνεδρία και στο τέλος είπε 'κάνε ότι τραβάει η καρδιά σου' ... ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ DR !
    - Βοήθησε όμως πολύ η 'εξομολόγηση' - εξιστόρηση της όλης κατάστασης με τις ερωταπαντήσεις... (Θα μπορούσα όμως να το κάνω και τσάμπα αυτό... tespa). Με έβαλε σε σκέψεις πιο πολύπλοκες και μελλοντικές και μάλλον θα αναβάλλω κάθε επαφή για λίγο καιρό να δω πως θα παει η δουλειά...
    - Ο πιο βασανιστικός Αύγουστος της ζωής μου, λοιπόν, είναι προ των πυλών. Καλή μου επιτυχία :p

* Τουλάχιστον - ιατρικώς - με καθυσήχασε κατάτι, αφού επιβεβαίωσε το ότι 'δεν επιλέγουμε ποιον θα ερωτευτούμε ή καψουρευτούμε' και ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πάθηση. Κάτι είναι και αυτό...
    καλά, εσύ πίστευες ότι μπορεί να έχεις ¨κάποια συγκεκριμένη πάθηση¨ επειδή ερωτεύτηκες? mon dieu... υπάρχει πληθώρα λογοτεχνίας που θα απαλύνει τις τύψεις σου... σου προτείνω να ξεκινήσεις με τις ¨εκλεκτικές συγγένειες¨ του Γκαίτε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Aσε μας ρε φουφουτο και εσυ, ασε μας ρε φουφουτο...Στις πρωτες σελιδες αν διαβασεις άλλοι, κυριως γυναικες, τον σκυλοβρισαν, τον ειπαν μαλακα και αλλα διακοσμητικα, εγω ειπα αν μη τι αλλο πολυ πιο κοσμια την γνωμη μου που στηριζεται στα οσα αναφερει ο θεματοθετης και εσυ μου την λες και απο πανω...Οκ, δεν ξανασχολουμαι,ας τα βγαλει περα μονος του αμα δεν βαζει μυαλο..
    Μην ταράζεσαι, γενικά μίλησα στην αρχή έτσι κι αλλιώς, δεν αναφερόμουν σε σένα συγκεκριμένα. Το συγκεκριμενοποίησα όταν μου ανέφερες το ηλεκτροσοκ.

Junior Member
    Νομίζω ότι το θέμα αφορά εσένα και τη γυναίκα σου. Αν είναι να μιλήσεις σε κάποια αυτή είναι η γυναίκα σου..Από την ανιψιά τι περιμένεις? Να σου πει θείε δεν πειράζει... Για μένα όμως καλύτερα να μη πεις τίποτα..Έτσι κ αλλιώς το έβγαλες από μέσα σου πηγές σε ψυχολόγο.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678