Results 1 to 15 of 89
Thread: φτυσιμο , φτου , φτου σου
-
21-09-2015, 23:03 #1
φτυσιμο , φτου , φτου σου
Ποια ειναι η γνωμη σας για την περιφημη τακτικη του ' φτυσιματος ' ? πιανει ? η ειναι χαζομαρες ? ειναι καλο να δειξεις διαθεσιμος εξ αρχης , η να το παιξεις δυσκολος - η ? εγω πιστευω οτι ολη η ιστορια με το 'φτυσιμο ' ειναι ανοητη , αν ο αλλος-η , θελει φτυσιμο για να΄' τσιμπησει ' , απλως ειναι ανωριμος-η , απο την αλλη , η τακτικη ' καλημερα σας , σας ανηκω ' δεν ειναι και η καλυτερη , η μηπως ειναι ?
Ειναι πιο καλη η τακτικη να μπερδευεις τον αλλον-η , να μην ξερει τι σκεφτεσαι εσυ γι αυτον-ην ? η να εισαι ξεκαθαρος εξ αρχης ?
Για πετε , για πετε !!!!
- 21-09-2015, 23:17 #2
21-09-2015, 23:32 #3
21-09-2015, 23:33 #4
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Μπορει ρε παιδια να σας ξεματιαζουν:P ( πλακιτσα) ...τωρα στο σοβαρο εγω σαν γυναικα δεν φτυνω καποιον ποτε το θεωρω ανουσια τακτικη και ξενερωμα ειμαι λιγο κι του στυλ κυνηγοςοποτε δεν μπορω να φτυσω καποιον οταν μ αρεσει τωρα για αυτες που φτυνουν τους αντρες για να τους δωσουν σημασια θα ελεγα να αλλαζαν τακτικη ισως ειχαν και περισσουερες κατακτησεις
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
21-09-2015, 23:36 #5
21-09-2015, 23:42 #6
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Εγω λεω πως το πραγμα ειναι 50-50 εξαιρεση ειμαι στο οτι πλησιαζω εγω αυτον που μ αρεσει το φτυσιμο δεν εχει και πολυ περασει στις μερες πιο πολυ μοδα ειναι να περιμενουν οι γυνναικες ( μεχρι τα 40 καπου εκει) χωρις να κανουν τιποτα τον λευκο ιπποτη τους κι μετα να τα φταιχνουν με οποιον βρουν μπροστα τους γτ εχει χτυπησει το βιολλγικο τπυς ρολοι και ξαφνικα θυμηθηκαν οτι δεν μπορουν να κανουν παιδι μονες τους!!! Τωρα πολυ σπανια θα φτυσει μια γυναικα κποιον που πραγματικα γουσταρει συνηθως η δεν θα ενδιαφερεται η θα το εχει βρει σαν παιχνιδι η θα βαζει τπτ στοιχηματα οπως βαζω εγω στην φορμουλα ενα ...
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
21-09-2015, 23:44 #7
Εγώ πάλι θεωρώ ότι θα πρέπει να φερόμαστε με ειλικρίνεια. Εκδηλώνει κάποιος το ενδιαφέρον του και μας αρέσει, προχωράμε. Δεν μας αρέσει, του το δίνουμε να το καταλάβει. Απλά πράγματα. Δεν χρειάζεται να δυσκολεύουμε τη ζωή μας.
21-09-2015, 23:48 #8
21-09-2015, 23:51 #9
22-09-2015, 00:16 #10
Αυτό δυστυχώς δεν το γνωρίζω. Ίσως να είναι και θέμα νοοτροπίας. Και όταν λέω φτύσιμο, δεν εννοώ απλώς οτι δεν ενδιαφέρεται και δείχνει μη ενδιαφέρον με κόσμιο τρόπο. Εννοώ οτι με αποστρέφεται ολόκληρη.
π.χ., μου έχει τυχει να κοιτάξω κοπέλα (ακόμη και με τα γυαλιά ηλίου μου που δεν φαίνονται καν τα μάτια μου) και αμέσως φοράει τα γυαλιά ηλίου της, γυρίζει όλο το κεφάλι της σε άλλη κατεύθυνση λες και είμαι λεπρός, άλλες φορές να περπατάω μπροστά και ενώ περνάει απέναντί μου, αλλάζει ολόκληρη πορεία στο πεζοδρόμιο που ήμασταν. Θα πω και κάποια παραδείγματα που μου συνέβησαν.
Συμβάν 1: Πριν πάνω απο ένα μήνα, στο Μετρό, μια τουρίστρια (μπροστά στο αγόρι της κιόλας, ο οποίος και την είδε) μου χαμογέλασε. Εννοείται οτι δεν το πήρα ερωτικά αυτό. Μια στάση ευγένειας. Άλλού θέλω να καταλήξω. Μια Ελληνίδα ποτέ δε μου χαμογέλασε. Η διαφορά νοοτροπίας.
Συμβάν 2: Είμαι σε καφετέρια με 2 φίλους μου και φτάνουν 2 εμφανίσημες κοπέλες και κάθονται στο τραπέζι δεξιά μου. Μετα απο λίγη ώρα της κοίταξα λίγο, πάλι ξανά λίγο πιο μετά. Τέλος πάντων, φωνάζουν το όνομα σερβιτόρου (τον γνωρίζω) να τους αλλάξει τραπέζι και φεύγουν και κάθονται 3-4 τραπέζια πίσω μου. Εκεί που ήμουν σε κέφι με την παρέα μου ξαφνικά μιζέριασα πάρα πολύ και δε μιλιόμουν. Όλο νεύρα.Last edited by deleted-member17-03-2016; 22-09-2015 at 01:59.
22-09-2015, 00:25 #11
22-09-2015, 00:32 #12
wjsrp , ναι θυμηθηκα τωρα το προβλημα σου , ειχες αναρτησει και θρεντ και σου ειχα γραψει .
Το Νο1 , ειναι η νοοτροπια των τουριστριων , ειναι πιο ανοιχτες απο τις Ελληνιδες , το καταλαβαινω .
Το Νο2 , ειναι πραγματικα περιεργο , με παραξενευει κι εμενα αυτο που γραφεις , αλλα για να το λες , ετσι θαναι .
Αυτο με τα γυαλια ηλιου , ειναι κουφο !! πρωτακουστο !! η εμφανιση σου πιστευεις οτι ειναι μεσα στα πλαισια του νορμαλ ? ( επειδη αποκλειω το βλεμμα , λογω του περιστατικου με τα γυαλια )
22-09-2015, 00:37 #13
Το δεύτερο συμβάν μπορεί να μην έχει να κάνει με σένα. Μήπως το παραπήρες προσωπικά; Μπορεί να τους χτύπαγε το air-condition, μπορεί να τους ενοχλούσε το τραπέζι, μπορεί να ήθελαν να ακουμπήσουν τις τσάντες τους κάπου άλλου που να χει κι άλλη θέση... μπορεί να ήταν ιδιότροπες και να μην ήθελαν να τις κοιτάει κανένας...χίλια δύο....
Κι εγώ έχω τύχει να αλλάξω τραπέζι σε καφετέρια. Δεν είχε να κάνει με το ποιους είχα απέναντί μου....
22-09-2015, 00:52 #14
Χαώδες διαφορά. Παρόλο που δε μιλάω με τίποτα σε άγνωστη, σε τουρίστρια πιό εύκολα θα έπιανα την κουβέντα.
Περίεργο δε λες τίποτα. Ακόμα το θυμάμαι και χαλιέμαι.
Ναι βεβαίως. Ακόμη και όταν φοράω τα καλά μου ρούχα μες την ημέρα (αν πάω προς/έρχομαι απο δουλειά για σημαντική συνάντηση) μου έχουν συμβεί αυτά.
22-09-2015, 00:52 #15
Eχει δικιο ο/η feerie.Για μενα το να κυνηγας καποιον ειναι το απολυτο χασιμο χρονου.Με θελει καποια?Ωραια.Δεν με θελει?Δεν δινω ανουσιες ελπιδες στον εαυτο μου,το αποδεχομαι γινομαι χαλια για λιγο και τελικα το ξεπερναω πολυ πιο γρηγορα απο οτι αν το τραβαγα απο τα μαλλια και το κυνηγουσα.
Wjrsp κι εγω το χω παθει αυτο.Να μιλαω με μια κοπελα στο αμφιθεατρο κι να την ρωταω για το μαθημα,χωρις να της την πεφτω κι αυτη την δευτερη ωρα να αλλαζει θεση κι να πηγαινει να καθεται στο πιο πανω εδρανο.Ξερεις κατι ομως,δεν σκεφτηκα ουτε μια στιγμη πως εφταιγα εγω αν εκεινη εχει το συνδρομο της πριγκιπισσας κι θεωρει πως ολοι περιστρεφονται γυρω της και της την πεφτουν.