Results 31 to 45 of 70
-
25-09-2015, 18:36 #31
https://www.youtube.com/watch?v=e68-RoP7nMgακουστε κομματι που της εβαλα χθες φβ της βιολας και δεν μου εκανε like σε αλλες μαλακιες πρωτη και καλυτερη τρεχει
- 26-09-2015, 02:46 #32
παρακολουθησα οσα γραφεις κ θα σου δωσω μια συμβουλη που καποτε δεν ειχα τη δυανμη να εφαρμοσω εγω αλλα θεωρω πως ειναι η σωστη.ξεκινα το παλιο καλο γραψιμο.μη της δινεις καθολου σημεια ζωης.ξερω ειναι δυσκολο (ηδη σου ειπα πως δε το εφαρμοσα εγω αν κ ολοι οι φιλοι μου το προτειναν τοτε) αλλα ειναι το σωστο.δεν ειμαι υπερμαχος του φτυστην για να κολλησει γιατι ετσι καποια στιγμη θα πληγωσεις καποια καλη κοπελα αλλα αυτη θελει γραψιμο.ειτε σε θελει κ οταν το καταλαβει θα γυρισει τρεχοντας σε σενα κ θα ειναι μονο δικη σου για παντα ειτε θα αποδειξει πως σε εχει για καβαντζα η οτιδηποτε αλλο κ θα το αποδεχτεις εσυ.ξερω τι εστι καψουρα.εχω πιει μια θαλασσα αλκοολ για γυναικα.ξεκινησα καπνισμα για γυναικα.κ εχω μεινει βδομαδες αυπνος για γυναικα.αλλα η πραγματικη ερωτηση ειναι....πως εφοσον σε θελει για καβαντζα κ υποχειριο της η στη καλυτερη εχει τοσα ψυχολογικα προβληματα που δε ξερει τι θελει εσυ θα ηθελες να καταληξεις με μια τετοια γυναικα?αν συνεχισεις να παριστανεις το καλο παιδι ισως αν φαει μερικες ακομη χυλοπιτες να ρθει σε σενα?θες να ρθει απο ερωτα η επειδη δε βρηκε αυτο που εψαχνε?ειναι ανηφορικος ο δρομος που σου προτεινω αλλα ψηλα σοτ τελος της διαδρομης εχει καλυτερη θεα
26-09-2015, 09:35 #33
περιμενε ομως για να καταλαβουμε τι εστι γραψιμο εννοεις να αδιαφορω παντελως?δηλαδη να μου στελνει μηνυμα και να την γραφω?η να παιρνει και να μην σηκωνω τηλ?μερικες φορες φαινεται τρελλο και ξερεις τι σκεφτομαι?και αν αυτη κανει ακριβως το ιδιο?και με χει σκωτσεζικο ντουζ για να με κανει να την διεκδικησω εντονα?αν ειμαι εγω αυτος που ακομα και τωρα που ειναι να διεκδικησω φερομαι κοτα και ξενερωνει??και να με παρει τηλ μπαινει σε διαδικασια και να με προσκαλεσει στην πολη της και να δεχτει να ερθει να την φιλοξενησω και να με αναζηταει ΟΤΑΝ εγω εξαφανιζομαι γιατι και εγω το κανω μην νομιζεις οτι την πλακωνω φιλε μου στα μηνυματα δινω χωρο δεν εχω πυγμη φιλε αυτο ειναι τα θελω και εγω ολα στο πιατο χωρις να κουνησω δαχτυλο περιμενω οτι απλα επειδη θα τις δειξω πεντε πραγματα θα μου ερθει στο πιατο δεν ξερω μπορει να ειναι κολλημενη με αλλον μπορει να εχει και για εμενα ψυγματα αγαπης εχεις δικιο θελει μια μετριοπαθεια η γραψιμο αλλα αν αυτο το γραψιμο στο μυαλο της σημαινει ως οτι αδιαφορω για εκεινη?το γραψιμο εχει δυο οψεις δεν πιανει σε ολους και ιδιως οχι σε ατομα που γνωριζονται χρονια σκεφτηκα να δειξω οτι βγαινω με γυναικες και οτι εχω προσωπικη ζωη κατι που εκανα αρχικα και ειχε πιασει ολο με ρωταγε που παω και τι κανω αλλα εχω και την παντρεμενη που γκρινιαζει παντου μου υψωνονται αδιεξοδα
26-09-2015, 09:43 #34
η πολυχρονη σχεση σας, ηταν σε διαφορετικες πολεις, μαν? δεν ζησατε μαζι?
νομιζω πελαγοδρομεις στις σκεψεις με το "γραψιμο". δεν χρειαζεται να κανεις μουτρα, η να της κοψεις την καλημερα.
αυτο που χρειαζεται αν θελησεις να την γραψεις, ειναι να αφησεις ολη την πρωτοβουλια σε εκεινην, να μην κανεις εσυ κινησεις πρωτος , ΟΥΤΕ να την ενθαρυνεις( να μην συμπεριφερεσαι δλδ, σαν σκυλακι που του εριξαν κοκκαλο οταν σε θυμαται, αλλα ψυχραιμα, ανεμελα και σχεδον τυπικα) .
και βεβαια να μην συμμετεχεις σε αυτες τις σαχλαμαρες με το φμ ΚΑΘΟΛΟΥ. μη σου πω κιολας οτι για να μην χαλιεσαι, πες της οτι κοβεις το φμ γιατι το θεωρεις χασιμο χρονου, αλλα δεν σημαινει οτι εχεις κατι μαζι της. απλα δεν θα ασχολεισαι.
26-09-2015, 10:38 #35
το εχω αναφερει εξαρχης στο πρωτο μηνυμα οτι δεν ειμαστε στην ιδια πολη πιστευεις εχει σημασια? και εγω πιστευω δεν χρειαζεται ουτε γραψιμο αλλα ουτε πεσιμο με τα μουτρα αλλα θελω να ξερει οτι ειμαι εκει γιαυτην ειναι καποια πραγματα κλειδια που δειχνουν οτι ο αλλος σε αγαπαει ακομα και αν δεν ειναι κολλημενος πανω σου αυτα δουλευω. δεν περιμενω να καταλαβει ποιος ειμαι για εκεινη σε μια μερα αυτα θελουν δουλεια σε βαθος χρονου ομως θα καταλαβει ποιος πραγματικα ηταν παντα διπλα της δεν υπαρχει περιπτωση θα το εκτιμισει ηδη το εκτιμα οσο για το φβ οκ εχεις τα δικια σου αλλα δεν μπορω να αλλαξω και την ζωη μου ολη και να μην μπαινω στο φβ επειδη ειναι εκεινη οσο για το τυπικα μου ειναι δυσκολο γιατι το τυπικα ειναι αυτο που μιλαμε στον καθενα η στην καθεμια αυτη δεν ειναι η καθε μια για εμενα αυτο που εγω παρατηρω ειναι το εξης..φερεται αλλοπροσαλλα μερικες φορες σαν να ειναι διαφορετικοι ανθρωποι χθες μιλησαμε στο τηλ και ειχαμε μια συζητηση στην οποια ειχε ενα περιεργο υφος σαν να βαριοταν να μου μιλησει και ειπε οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου σε μια κουβεντα σημειοτεον αυτη μου ειχε στηλει μηνυμα λιγο πριν να με ρωτησει κατι και καλα με μια δουλεια αφου ειχα εξφαφανηστει καμποσες μερες..οργισμενος της ειπα λοιπον οτι αυτα που λες και πως τα λες ενοχλουν και να προσεχει πως μιλαει σε ανθρωπους που την λατρευουν και το εκλεισα
26-09-2015, 11:07 #36
ναι, πιστευω οτι εχει σημασια, αν αυτο εχει να κανει και με τον βαθμο δεσιματος σας στην σχεση.
για παραδειγμα, για τι αποσταση μιλαμε, ποσα χρονια σχεσης, και τι συχνοτητα συναντησεων?
αλλο να μιλαμε για 5 χρονια με μια συνατηση τον μηνα η το δεκαπενθημερο, κι αλλο να μιλαμε για 5 χρονια καθε μερα μαζι, η τη μιση βδομαδα μαζι, δεν νομιζεις?
θυμαμαι ατομο εδω που θεωρουσε σχεση τα 3 χρονια (δεν θυμαμαι ποσα) τηλεφωνικης και ιντερνετικης επικοινωνιας κι απορουσε που ο αλλος προτιμησε μια πραγματικη γνωριμια.
κι αλλη που με εναν καφε και 6 μηνες τηλεφωνηματα σε καποιον που γουσταρε και δεν ανταποκρινοταν, ελεγε οτι ειχε 6 μηνες σχεση με προοπτικη επισημοποιησης:rolleyes:..
πολυ ακραια παραδειγματα, αλλα για να καταλαβεις τι εννοω με το θεμα της αποστασης.
το φμ μπορεις να το συνεχισεις αν ειναι τοσο αγαπημενη συνηθεια, αλλα να αποκλεισεις αυτην να βλεπει τις δραστηριοτητες σου.
μπορει πραγματικα να βαριοταν, καλα εκανες και της το ειπες, αλλα τα περι λατρειας, ας ελειπαν...
στα υπολοιπα, η γνωμη μου ως γυναικα ειναι οτι ειναι λαθος οπτικη να θελεις να την διαβεβαιωσεις οτι εχει την αγαπη σου εσαει, παρα τις συμπεριφορες και θα εισαι εκει για εκεινην μολις φαει την επομενη απορριψη, για να εκτιμησει αυτο που εχασε.
θα γινει αυτο που σου ειπε ο φιλος παραπανω, οτι θα καταφυγει σε σενα μετα απο καποια αλλη απορριψη σαν απανεμο λιμανακι που της γιατρευει τον πληγωμενο εγωισμο, αλλα αυτο μονο μεχρι να βρει τον επομενο.
η ερωτικες σχεσεις θελουν και καψουρα μαν, δεν αρκει το λιμανακι.
αν δεν εισαι η μονη ερωτικη της επιλογη γιατι σε γουσταρει πραγματικα και ειναι ερωτευμενη και κανει η ιδια περα οποιονδηποτε αλλον την διεκδικει, για σενα, και οχι μια επιλογη αναγκης, αστο να παει στο καλο, να μην χανεις και τον χρονο σου..
26-09-2015, 11:35 #37
πολλοι υποτιματε τις σχεσεις απο αποσταση αλλα πιστευω οτι ειναι ζορικες δυσκολες και αν αντεξουν μακροχρονια δειχνουν συναισθηματα πραγματικα ποσους δηλαδη εσυ δεν εχεις δει να κανουν σχεση και να ειναι στα μελια και οταν του αλλου του ερθει μια μεταθεση να πηγαινουν ολα καταδιαολου με την μια...οι σχεσεις απο αποσταση ειναι οι πιο δυσκολες και ειμαι καθετος σε αυτο και επισης ειμαι και της αποψης το πολυ μαζι σκοτωνει τα παραδειγματα που ανεφερες ειναι ακραια οντως για τα περι λατρειας παλι εχεις δικιο αλλα τι να κανω εκνευριστικα εκεινη την ωρα οσο γιαυτα περι καψουρας τα θεωρω μαλακιες αυτα ολα ειναι παροδικα του πρωτου χρονου τι θα πει καψουρα?ρηχη ειναι η καψουρα δεν ειναι καν συναισθημα
26-09-2015, 11:37 #38
πολλοι υποτιματε τις σχεσεις απο αποσταση αλλα πιστευω οτι ειναι ζορικες δυσκολες και αν αντεξουν μακροχρονια δειχνουν συναισθηματα πραγματικα ποσους δηλαδη εσυ δεν εχεις δει να κανουν σχεση και να ειναι στα μελια και οταν του αλλου του ερθει μια μεταθεση να πηγαινουν ολα καταδιαολου με την μια...οι σχεσεις απο αποσταση ειναι οι πιο δυσκολες και ειμαι καθετος σε αυτο και επισης ειμαι και της αποψης το πολυ μαζι σκοτωνει τα παραδειγματα που ανεφερες ειναι ακραια οντως για τα περι λατρειας παλι εχεις δικιο αλλα τι να κανω εκνευριστικα εκεινη την ωρα οσο γιαυτα περι καψουρας τα θεωρω μαλακιες αυτα ολα ειναι παροδικα του πρωτου χρονου τι θα πει καψουρα?ρηχη ειναι η καψουρα δεν ειναι καν συναισθημα ας ερθει βασικα σε εμενα και ας ειμαι αρχικα και λιμανακι θα την αναζωπυρωσω εγω μια σπιθα ειναι να κανεις τον αλλον να σε ξαναερωτευθει
26-09-2015, 11:48 #39
συγνωμη αν φανηκα επιθετικος με την καψουρα δεν ημουν απλα την θεωρω πολυ παροδικη και στα αρχικα σταδια
26-09-2015, 12:14 #40
οχι, δεν φανηκες επιθετικος, καθολου. απλα διαφωνουμε.
οι σχεσεις απο αποσταση δεν ειναι απλα δυσκολες. αν δεν υπαρχουν πραγματικες συναντησεις (ειτε εντελως ειτε υπαρχουν ελαχιστες 1-2), δεν ειναι καν σχεσεις κατα την γνωμη μου. ειναι επαφες, γνωριμιες, οπως θελεις πες το. η "μακροχρονια σχεση" προυποθετει συχνη πραγματικη επαφη, οχι να περνανε τα χρονια και επαφη τηλεφωνικη η και καθολου...
στο οτι μονο απο κοντα δοκιμαζονται οι σχεσεις συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ! ακριβως αυτο ειπα κι εγω.
αλλος μολις του ρθει η μεταθεση και ειναι με την γυναικα που αγαπαει ειναι ευτυχισμενος και πραγματικα επιβεβαιωνει τα αισθηματα του και την προθεση του να ειναι μαζι της, κι αλλος απλα ξενερωνει οπως στο παραδειγμα σου. αλλα αν δεν υπαρξει το "μαζι", καμια σχεση δεν επιβεβαιωνεται, γιατι πολυ απλα στην μακρινη επικοινωνια, ακομα κι αν ειναι αμοιβαια, ο καθενας προβαλει αυτο που θαθελε να συμβαινει κι οχι αυτο που πραγματικα συμβαινει...
τελικα για ποση αποσταση μιλαμε και ποσες συναντησεις , σε ποσο διαστημα?
με το περι καψουρας, δεν εννοω το διαστημα που παθαινεις συγκοπη αν δεν παρει το πενταλετπο που περιμενεις το τηλεφωνημα της, αυτο δεν το αντεχει και ο οργανισμος. πεθαινεις... εννοω να υπαρχει ΕΡΩΤΑΣ, ΠΑΘΟΣ, ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ αμοιβαια και οχι μονο συμπαθεια και καλα αισθηματα. δεν τα υποτιμω, αλλα χωρις τον ερωτα, ειναι μονο φιλια
αν δεν υπαρχουν, παλι θα φυγει.
αν εσυ θεωρεις οτι παρηγορωντας την εστω απο εναν αλλον, φερνοντας την στα νερα σου, μπορεις να αναψεις καποιο σβησμενο παθος, καλα θα κανεις να το επιχειρησεις.
εγω δεν πιστευω οτι γινονται τετοια πραγματα , γιατι δεν τα εχω δει ποτε να γινονται.
26-09-2015, 12:53 #41
επαφες πεντε δεκα μερες το δημηνο δεν ηταν μια στους εξη μηνες υπηρχαν ουσιαστικες επαφες δηλαδη αλλα οταν συναντιομασταν μεναμε και μαζι υπηρχε αγαπη καλα επικοινωνια ολα αυτα τα χρονια υπηρχε παντα ετσι καθημερινη οχι απο κοντα απο τηλεφωνα αλλα ηταν καθημερινη αποσταση πατρα βολος δεν την λες και μικρη η αποσταση ειναι αποσταση ειτε 100 ειτε 1000 χιλιομετρα οχι δεν θελω να γινω παρηγορητρα κανενος σωστο ταιμινγκ θελω να ειναι καθαρο το μυαλο της απο ερωτες
26-09-2015, 15:28 #42
οπως ακριβως τα λεει ο φιλος.ξεκοψε με φβ.δωσε της τη πρωτοβουλια.δεν ειπα να μη σηκωνεις τα τηλεφωνα.απλα μην εισαι σκυλακι.ειναι λιγο λεπτη η γραμμη.εστειλε μηνυμα?απαντησε λιγο αργοτερα κ ας το εχεις δει.πες της μια δικαιολογια πως ησοουν απασχολημενος με κατι.δειξε πως εχεις προσωπικη ζωη αλλα οχι ραντεβου με γυναικες δυο σας.μαλλον θα ξενερωσει κ αν ζηλεψει κ γυρισει θα ειναι για τους λαθος λογους.απλα θελουμε να σου δειξουμε πως το πιο σημαντικο δεν ειναι οπως νομιζεις εσυ απλα να γυρισει αλλα να γυρισει για τον σωστο λογο.αν απλα τη θες δικη σου για τους λαθος λογους απηγαγε την κ αλυσοδεσε την σε ενα υπογειο (πλακα κανω φυσικα).ξαναλεω πιο σημαντικο ειναι να γυρισει επειδη σε αγαπαει κ σε θελει.οχι επειδη κολλησε απο το φτυσιμο η επειδη ζηλεψε που σε ειδε με αλλη.γιατι αυτα τα συναισθηματα σε μερικους μηνες θα φυγουν κ μαζι τους κ αυτη
26-09-2015, 15:37 #43
αυτο θελω να καταλαβει ρε γαμωτο οτι ειμαι αυτος που την νοιαζεται πραγματικα αυτη την στιγμη ισως δεν το καταλαβαινει η νομιζει οτι ειμαι επιφανιακος η οτι δεν διεκδικω μαχητικα η δεν ξερω τι παντως οκ κομμενα τα φβ βεβαια πολλες φορες βαζει καποια πραγματα στη σελιδα μου δεν γινεται να μην σχολιασω αλλα πλεον θα της αφηνω πρωτοβουλιες επικοινωνιας αν δεν επικοινωνει δεν θα επικοινωνω αν και οπως ειπα αυτο το κανει δηλαδη δεν περιμενει απο εμενα δεν φταει αυτη εγω φταιω που εχω κομμενα φτερα
27-09-2015, 00:56 #44
τα εχεις μπλεξει στο κεφαλι σου.στα μισα μηνυματα θεωρεις πως σε παιζει κ στα αλλα μισα πως εσυ δεν εισαι αρκετα σαφης κ επιεθτικος με τη καλη εννοια να διακδικησεις σχεση.λυσε πρωτα αυτο κ μετα ολοι εδω ειμαστε να δωσουμε ο καθενας τη δικη του συμβουλη κ ακολουθα οποια νομιζεις.παντως αυτο πρεπει να το βρεις μονος σου.ξεκαθαρα ομως η αποσταση καποιες φορες βοηθαει τη σχεση
27-09-2015, 09:10 #45
κοιτα οτι μου ειναι μια κρυο μια ζεστη μου ειναι αλλα τουλαχιστον οταν πεταγε καποιες σποντες η οταν ειναι ζεστη δεν αρπαζα ευκαιριες να επεκτινω κουβεντες κοιταζα σαν χαζος πχ οταν μου ελεγε ολο λαικ σου κανει αυτη η ταδε δεν πεταγα εστω στο χαβαλε τυπου καμια ατακα ζηλευουμε ζηλευουμε??τα παιρνω ολα σοβαρα γιαυτο τα παθαινω αυτα ναι θα το λυσω πρεπει