Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 51 of 102 FirstFirst ... 41495051525361101 ... LastLast
Results 751 to 765 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    χα χα ωραια η παραθεση
    Αν ήταν και αλήθεια, θα ήταν ακόμη καλύτερη! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Πριν ενα μηνα εκλεισα τα 21. Τα κιλα πανε αναλογα με το υψος εγω ειπα πως ειναι το ιδανικο βαρος αναλογα με το υψος, στους αντρες ειναι το ιδιο με το υψος τους και στις γυναικες 10 κιλα πιο κατω.
    εισαι μικροσ ακομα μεγαλονωντασ θα καταλαβεισ οτι τα κιλα με το υψοσ και το πωσ φαινεσαι ειναι ολοκληρη επιστημη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εισαι μικροσ ακομα μεγαλονωντασ θα καταλαβεισ οτι τα κιλα με το υψοσ και το πωσ φαινεσαι ειναι ολοκληρη επιστημη
    Πράγματι, πολύ πιπιλάνε αυτή την καραμέλα με τα 10 κιλά μείον που πρέπει να είναι κάποιος από το ύψος του και είναι λάθος.
    Αν πραγματικά θέλει κάποιος να ξέρει πού πρέπει να κυμαίνεται το βάρος του (το περιθώριο φυσιολογικού βάρους μπορεί να είναι 6 κιλά ή και παραπάνω, ανάλογα με το ύψος, τον σωματότυπο, το φύλο κλπ), επισκέπεται έναν ειδικό, κάνει σωστή λιπομέτρηση και μαθαίνει πόσο πρέπει να χάσει ή να βάλει.

Banned
    Δεν υπάρχει σωστή λιπομέτρηση στην Ελλάδα και όποιος ισχυρίζεται πως υπάρχει είναι ανόητος. Ακόμα και στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών που έχουν δεξαμενή διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις για τη μέτρηση που κάνουν, επειδή απαιτεί εξειδίκευση στο χειρισμό και δεν τον έχει κανείς στην Ελλάδα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Δεν υπάρχει σωστή λιπομέτρηση στην Ελλάδα και όποιος ισχυρίζεται πως υπάρχει είναι ανόητος. Ακόμα και στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών που έχουν δεξαμενή διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις για τη μέτρηση που κάνουν, επειδή απαιτεί εξειδίκευση στο χειρισμό και δεν τον έχει κανείς στην Ελλάδα!
    Καλά, εσύ που θέλεις τόση ακρίβεια, πήγαινε στη NASA να λιπομετρηθείς.
    Αν και φοβάμαι πως κι εκεί, όλο και κάποιο κουσούρι θα τους βρεις!

http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif

Αλήθεια, ακόμη εδώ είσαι; Στο κατάπτυστο φόρουμ;
    Δηλαδή, εσένα αν δε σε διώξουν από κάπου, δεν φεύγεις από μόνος σου;
    (Ρητορική ήταν η ερώτηση, μη μου απαντήσεις, βαριέμαι!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Σιγά βρε Ολγάκι, υπάρχουν και χειρότερα!
    Εκεί να δεις ασχήμια, επιστημονική φαντασία! ;)
    B1[/url]

Η Ολγα ειναι νοστιμη στο προσωπο , απλα πρεπει να χασει κιλα .

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Καλά, εσύ που θέλεις τόση ακρίβεια, πήγαινε στη NASA να λιπομετρηθείς.
    Αν και φοβάμαι πως κι εκεί, όλο και κάποιο κουσούρι θα τους βρεις!

http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif

Αλήθεια, ακόμη εδώ είσαι; Στο κατάπτυστο φόρουμ;
    Δηλαδή, εσένα αν δε σε διώξουν από κάπου, δεν φεύγεις από μόνος σου;
    (Ρητορική ήταν η ερώτηση, μη μου απαντήσεις, βαριέμαι!)
    Για το καλό του κόσμου σταμάτα να γράφεις ανοησίες. Εγώ είμαι βιοχημικός-ερευνητής και είναι το αντικείμενο μου, εσύ τι είσαι που τα ξέρεις και έχεις άποψη για όλα; Το μόνο που κάνεις είναι να παρουσιάζεις τη συμπεριφορά που έχει το πρωτοετάκι στο πανεπιστήμιο που σου λέει έλα μωρέ τι να βάλεις 1 γρ H2SO4 τι να βάλεις 1,10 στο διάλυμα. Και όταν του βγαίνει απόκλιση από το αποτέλεσμα +25% και παίρνει μηδέν στην άσκηση, κλαίει σαν μυξοπαρθένα για το κακό που έπαθε και όλο αυτό επειδή τα ήξερε όλα! Το ίδιο πράγμα ακριβώς κάνεις εσύ.... Εκτός από το ότι δεν έχεις ιδέα πως διεξάγεται η λιπομέτρηση και πως επιτυγχάνεται με ορθά αποτελέσματα, το μόνο που ξέρεις είναι να βγάζεις κακία. Και να σου πω και κάτι. Τους έχω γραμμένους στα @@ μου τους επιστήμονες της ΝΑΣΑ μπορούσα να πάω στο Harvard να κάνω διδακτορικό και δεν γούσταρα να πάω γιατί δεν γουστάρω να πάω Αμερική και δεν θέλω να φύγω από την Ελλάδα...

Και τώρα που ένιωσες λίγη και κλαις με μαύρο δάκρυ γιατί σε κράζω, βγάλε τη χολή σου μπας και χαρείς λιγάκι!

Και λυπάμαι που το λέω αλλά με ατομάκια σαν εσένα μόνο κατάπτυστο μπορεί να είναι αυτό το φόρουμ!

Senior Member
    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΛΕΜΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Senior Member
    ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

Senior Member
    Λοιπόν παιδιά η ξινή ξαναθυμήθηκε αυτό που της είπα τότε τον Αύγουστο και ζήτησε τα ρέστα.... πρέπει να είναι πολύ βλαμμένη. Έγινα όμως και εγώ ρεζίλι γιατί της τα έψαλα ένα χεράκι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Λοιπόν παιδιά η ξινή ξαναθυμήθηκε αυτό που της είπα τότε τον Αύγουστο και ζήτησε τα ρέστα.... πρέπει να είναι πολύ βλαμμένη. Έγινα όμως και εγώ ρεζίλι γιατί της τα έψαλα ένα χεράκι.
    ε μαζεψε κι εσυ το στομα σου βρε ολγακι!
    δεν μπορεις να λες οτι ναναι σε αγνωστους ανθρωπους ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ στην δουλεια σου.
    ουτε ξερεις αν σε βρισκουν αστεια, ουτε ξερεις αν κανουν τετοιου ειδους χιουμορ.
    κακως της τα ψαλες.
    εσυ εφταιγες .
    εσυ ησουν εργαζομενη εκει.
    δεν γινεται να μπαινει η αλλη με τον ανδρα της αρρωστο και να εχει την καθεμια να της λεει μαλακιες για αστειακια.
    μ αρεσει που της τα ψαλες κιολας.
    ποιος σου φταιει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν μπορεις να λες οτι ναναι σε αγνωστους ανθρωπους ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ στην δουλεια σου.
    ουτε ξερεις αν σε βρισκουν αστεια, ουτε ξερεις αν κανουν τετοιου ειδους χιουμορ.
    κακως της τα ψαλες.
    εσυ εφταιγες .
    δεν γινεται να μπαινει η αλλη με τον ανδρα της αρρωστο και να εχει την καθεμια να της λεει μαλακιες για αστειακια.
    ποιος σου φταιει?
    Ρεμ , παλι μεκανες και γελασα !!!! εχει πλακα η Ολγα . Α , ρε , Ολγα , δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κακως της τα ψαλες.
    εσυ εφταιγες .
    ποιος σου φταιει?
    Καλά γιατί φταίω εγώ αφού της είχα ζητήσει συγνώμη τι θέλει και τα σκαλίζει ξανά και ξανά;;;;

.... και τέτοια είδους αστεία κάνουμε στην δική μου δουλειά... προχθές μια μόνιμη την ρώτησα που παίρνεις τηλέφωνο και μου είπε στον γκόμενο έτσι για πλάκα

Πραγματικά βρήκα τον μπελά μου στα καλά καθούμενα με αυτό το νούμερο. Μάλωσε και με μια μόνιμη είναι ένα τέρας... Θέλω πολύ να προστατευτώ από τέτοιες κακές γυναίκες και να με αφήσουνε ήσυχη επιτέλους...

Εγώ της τα έψαλλα γιατί εκνευρίστηκα που έλεγε ψέματα ότι δήθεν εγώ το φώναξα μπροστά σε όλο τον κόσμο ενώ της το είπα τετ α τετ και κανείς δεν μας άκουσε μετά αυτή έκανε βούκινο τον εαυτό τους που φώναζε ότι της έκανα κάτι...και της είπα ποιος ξέρει τι μόνη της το διέδωσε... και οι άλλες από την αντιδράσή της ρωτούσανε τι έγινε και τι έγινε

....και αυτό με τον άντρα της άρρωστο που κολλάει; ποιος είχε τον άντρα της άρρωστο;;;;

Senior Member
    Ρέμεντυ που είσαι δεν θα μου απαντήσεις;

δελφίνι, είχες αναφέρει οτι ξεκίνησες κάποια διατροφή στο παρελθόν απ'οσο θυμάμαι. Τη συνεχίζεις ακόμα; Επίσης, έχεις ελέγξει τον θυροειδή σου; Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στον μεταβολισμό ο καλός ύπνος.

Page 51 of 102 FirstFirst ... 41495051525361101 ... LastLast