Σκέφτομαι... - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 116 FirstFirst ... 2432333435364484 ... LastLast
Results 496 to 510 of 1736
    Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    ειμαι ανθρωπος του "ψεκασατε, σκουπισατε , αντιο "

Ειμαι ακριβως το αντιθετο !!!

Banned
    ειμαι αναλογα τα κεφια μου και αναλογα την προσωπικοτητα του ανθρωπου που με ενδιαφερει!

Senior Member
    πολυ καλα κανεισ ολοι ετσι ειμαστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    ελις μου εσενα σε βλέπω μονο για γαμο!!!!..ολοι οι αλλοι μετα απο σενα ...στο χαος...

Senior Member
    καλα τωρα εγω ειμαι αστεροτεροσ των αστεριων και εχω παει και φανταροσ ετσι τα φοραω ακομα τα ρουχα
    εχω ολοκληρη καρταρομπα απο δαυτα δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Banned
    εεετσι!!!... γιαυτο με τρελαινεις αστεροτερε των αστεριων και ζωη της ζωής μου!!!!!

Senior Member
    καλα αν με δεισ εχω γιενι παναγιτσα ουτε βριζω ουτε τιποτα μιλαμε δε λεω καμια κακια κουβεντα
    εχω και το στυλ το τσοπανειρο κι ειμαι εωσ και γοητευτικοσ μπορω να πω

Senior Member
    Δεν ξέρω αν έχει νόημα η ερώτησή σου. Ποιος ορίζει ποιος είναι όμορφος και ποιος όχι; Αν εξαιρέσεις τους σταρ που ο περισσότερος κόσμος θα πει ότι είναι ωραίοι και αν εξαιρέσεις την ωραία του σχολείου, για εμάς τους υπόλοιπους πώς ορίζεται η ομορφιά; Κάτι που για σένα είναι όμορφο για τον άλλον δεν είναι. Πχ εγώ δεν ξέρω καν αν πρέπει να σου απαντάω αυτή τη στιγμή. Για κάποιους είμαι όμορφη για κάποιους μπορεί να είμαι μπάζο! Δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο! Το τι είναι όμορφο για τον καθένα διαφέρει. Αν πας στο Μενίδι ωραίος είναι το τούμπανο με το ξυρισμένο κεφάλι. Ε, εμένα δεν μου αρέσει ένας τέτοιος τύπος, δεν τον βρίσκω όμορφο, ακόμη και αν όλες πουν ότι είναι ωραίος! Το τι θέλει η κάθε γυναίκα διαφέρει. Αν θεωρείς ότι δεν είσαι όμορφος φρόντισε να βελτιώσεις και να προβάλεις τα καλά σου στοιχεία είτε αυτά είναι χιούμορ είτε δεν ξέρω κι εγώ τι και προσπάθησε να προσεγγίσεις κοπέλες που θα τους αρέσουν αυτά τα στοιχεία δηλαδή θα τους αρέσεις εσύ.

Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω το κόλλημά σου με την εξωτερική εμφάνιση. Δηλαδή δεν έχει υπάρξει μια κοπέλα που να σου άρεσε π.χ. ότι είναι άνετη και περνάς όμορφα μαζί της; Αυτό είναι το κριτήριο για μια σχέση καταρχάς όχι το αν περνάει τη βάση σε μια φανταστική κλίμακα ομορφιάς που εσύ αυθαίρετα έχεις ορίσει. Έχεις νιώσει αυτό το πράγμα που σου λέω για αρχή;

Senior Member
    Ωωωπς , ! φυσικα και υπαρχουν αντικειμενικα ελκυστικες γυναικες , με ωραιες αναλογιες στο σωμα , και οπως τοχε διατυπωσει καποιος ζωγραφος ,' ωραιο προσωπο ειναι αυτο που αν το ζωγραφιζες δεν θα χρειαζοταν ναλλοιωσεις κανενα χαρακτηριστικο του ' . Δεν μπορω να τα ισοπεδωσω ολα , και αυτην που θεωρω ελκυστικη , καποιος αλλος να την θεωρησει μπαζο . Καποιος εκ των δυο , ειναι εξαιρετικα κακογουστος . Αναφερομαι στον μεσο ανθρωπο , που τα γουστα ποικιλλουν μεν , αλλα στην ιδια κουλτουρα , τα στανταρντς ειναι λιγο πολυ τα ιδια . Ναι , μπορει εγω να θεωρησω καποια ελκυστικη , και καποιος αλλος , απλως καλη , οχι ομως και μπαζο !! δεν θα συγκρινω το ωραιο επι Αναγεννησης , με το ωραιο μετα απο 600 χρονια , ειναι μη συγκρισιμα μεγεθη . Μερικοι ανθρωποι , αναμφισβητητα , ασχετως φυλου , εχουν σαφως περισσοτερες επιτυχιες στο αλλο φυλο απο αλλους . Αυτο λεει πολλα . πχ Σκλεναρικοβα , εμενα δεν μου αρεσει αυτος ο τυπος γυναικας , αλλα δεν μπορω να την πω μπαζο , απλα δεν μου αρεσει αυτο το ειδος ομορφιας . Αλεξης Γεωργουλης , δεν μπορει ναρεσει σε ολες , αλλα μπαζο , δεν τον λες . Υπαρχει λοιπον μια αντικειμενικοτητα στην ελκυστικοτητα , σχετικη παντα .
    Χρησιμοποιω επιτηδες τον ορο΄' ελκυστικος ' απο το ' ομορφος ' , η ελκυστικοτητα ειναι συνισταμενη πολλων χαρισματων/χαρακτηριστικων , μη αμφισβητισημων , τουλαχιστον απο την πλειοψηφια .
    Ακομη και οι Αρχαιοι Ελληνες , ειχαν προτυπα πμορφιας , τον περιφημο ' Κουρο ' .
    Αμα κανουμε μια σουμα , το τι θελει η καθε γυναικα , πιστευω θα καταληξουμε σε πολλα κοινα χαρακτηριστικα του επιθυμητου αντρα , ωρισμενα θα διαφερουν φυσικα , αλλα τα περισσοτερα θα συμπιπτουν . Ετσι νομιζω !!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Δεν ξέρω αν έχει νόημα η ερώτησή σου. Ποιος ορίζει ποιος είναι όμορφος και ποιος όχι; Αν εξαιρέσεις τους σταρ που ο περισσότερος κόσμος θα πει ότι είναι ωραίοι και αν εξαιρέσεις την ωραία του σχολείου, για εμάς τους υπόλοιπους πώς ορίζεται η ομορφιά; Κάτι που για σένα είναι όμορφο για τον άλλον δεν είναι. Πχ εγώ δεν ξέρω καν αν πρέπει να σου απαντάω αυτή τη στιγμή. Για κάποιους είμαι όμορφη για κάποιους μπορεί να είμαι μπάζο! Δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο! Το τι είναι όμορφο για τον καθένα διαφέρει. Αν πας στο Μενίδι ωραίος είναι το τούμπανο με το ξυρισμένο κεφάλι. Ε, εμένα δεν μου αρέσει ένας τέτοιος τύπος, δεν τον βρίσκω όμορφο, ακόμη και αν όλες πουν ότι είναι ωραίος! Το τι θέλει η κάθε γυναίκα διαφέρει. Αν θεωρείς ότι δεν είσαι όμορφος φρόντισε να βελτιώσεις και να προβάλεις τα καλά σου στοιχεία είτε αυτά είναι χιούμορ είτε δεν ξέρω κι εγώ τι και προσπάθησε να προσεγγίσεις κοπέλες που θα τους αρέσουν αυτά τα στοιχεία δηλαδή θα τους αρέσεις εσύ.

Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω το κόλλημά σου με την εξωτερική εμφάνιση. Δηλαδή δεν έχει υπάρξει μια κοπέλα που να σου άρεσε π.χ. ότι είναι άνετη και περνάς όμορφα μαζί της; Αυτό είναι το κριτήριο για μια σχέση καταρχάς όχι το αν περνάει τη βάση σε μια φανταστική κλίμακα ομορφιάς που εσύ αυθαίρετα έχεις ορίσει. Έχεις νιώσει αυτό το πράγμα που σου λέω για αρχή;
    Κολλάω στην εξωτερική εμφάνιση,γιατί ποτέ δεν με έχει προσέξει κάποια εμφανίσιμη....
    Αντιθέτως,κάτι χαζές χοντρές ή άσχημες κνίτισσες ή μέτριες που ήταν εκνευριστικά περίεργες.
    Και γιατί,δεν θεωρώ ότι είναι πολλές οι πιθανότητες να πάει ένας εμφανίσιμος με άτομο διαφορετικής εμφάνισης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Που δίνετε την μεγαλύτερη σημασία για να κάνετε σχέση με άτομο του άλλου φύλου?
    το πρωτο ειναι να μην λεει πολλες μαλακιες. ειναι εντελως ντεκαβλε στον ανδρα η μαλακοσυνη.
    δευτερο να ειναι γοητευτικος, δηλαδη ενας συνδυασμος εμφανισης που να μου αρεσει,, αισθαντικοτητας και πνευματος (=χιουμορ+ γνωσεις+ εξυπναδα)..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το πρωτο ειναι να μην λεει πολλες μαλακιες. ειναι εντελως ντεκαβλε στον ανδρα η μαλακοσυνη.
    δευτερο να ειναι γοητευτικος, δηλαδη ενας συνδυασμος εμφανισης που να μου αρεσει,, αισθαντικοτητας και πνευματος (=χιουμορ+ γνωσεις+ εξυπναδα)..
    Είσαι γυναίκα ελκυστική με όμορφη εμφάνιση ή όχι?

Senior Member
    Είσαι γυναίκα ελκυστική με όμορφη εμφάνιση ή όχι?
    ετσι λεει ο αγαπημενος μου και οι φιλες μου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ετσι λεει ο αγαπημενος μου και οι φιλες μου.
    Άρα πας μόνο με ωραίους εμφανισιακά...
    Να υποθέσω πως ποτέ δεν έχεις κάνει σχέση με κάποιον μη όμορφης εμφάνισης.

Senior Member
    Άρα πας μόνο με ωραίους εμφανισιακά...
    Να υποθέσω πως ποτέ δεν έχεις κάνει σχέση με κάποιον μη όμορφης εμφάνισης.
    να μην υποθεσεις, θα πεσεις εξω.
    εχω κανει σχεση με μετριας εμφανισης ανδρα, ηταν ομως πολυ γοητευτικος λογω προσωπικοτητας.

Page 34 of 116 FirstFirst ... 2432333435364484 ... LastLast