Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 71 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 631 to 645 of 1054
    Junior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Εγω τις εχω παντου και καθε μερα επι 1,5 χρονο τωρα...και πολυ εντονες μαλιστα...δεν ειναι κατι παθολογικο..εχω κανει ολες τις εξετασεις..παιδια μη φοβαστε..ειναι καθαρα απο αγχος και απο εντονο στρες..δεν φευγουν ποτε..οι δικες μου τουλαχιστον...αν αγχωθω κιολας εκει τα βλεπω ολα!!!! Οταν ηρεμω κατα καιρους τις εχω αλλα οχι σε τοσο εντονο βαθμο..
    Καλησπέρα madiwasp.και εγώ μια απο τα ίδια. Εκανα και εγώ μυογραφιμα, μαγνητική ευχενα και εγκεφαλου και όλα ηταν οκ. Τώρα ανισυχω για als. Το als νομιζω οτι δεν φενετε σε αυτές τις εξετάσεις. Πάντως αρχίζω και πιστεύω οτι είναι απο το άγχος γιατί όταν αγχωνομαι οι μυες τρελενονται. Εσυ μην ανησιχεις αφού πέρασε εναμισης χρονος είσαι οκ. Οι γιατρό μου ειπαν οτι αυτό δείχνει σημάδια αδιναμιας.

Τις έχο στα πόδια χέρια και πισο στον αυχένα οδικά όταν αχοθο πόλι όταν εκοπσα κάποτε το ζολοφτ έπεζαν και τα μάτια μου

Πιστεύετε πος ένα χάπι σαν το ζολοφτ δισκολο να κόπι τέλειος σταδιακά 2 φορές που το εκοπσα έπαθα ιποτροπι

Junior Member
    George1 ποσο καιρο εχεις τις δεσμιδωσεις?
    Το πράγμα ξεκηνισε απο το κάτω βλέφαρο.για κανένα τρίμηνο.
    Μετα πήγε πανω απο τον τετρακέφαλο και τώρα σε όλο το σωμα.
    Το έχω περιπου 3 μηνες τώρα σε όλο το σωμα.
    Αλλά οι δεσμιδωσεις δεν είναι έντονες κάθε μέρα. Αλλες μέρες έχω έντονες και αλλες ποιο ήπιες

Ο ομοιππαθιτικος που πήγα τορα μου είπε με τον βοήθεια τον φυσικον χαπιών βασικά μια κουφετουλα μπορι να με βοηθήσει να το κοπσο τέλειος

Senior Member
    Επειδη κοντεψα να πεσω σε καταθλιψη καθοτι νομιζα οτι εχω als θα σου πω το εξης...το μυογραφημα ειναι η μοναδικη κατεξοχην εξεταση που δειχνει αν υπαρχει βλαβη στο περιφεριακο νευρικο συστημα...η als καταστρεφει το περιφεριακο νευρικο συστημα και τους μυες...αυτο μου το ειπαν και οι 3 νευρολογοι στους οποιους πηγα απο 2 φορες στον καθεναν γιατι ημουν απελπισμενη και πεπεισμενη οτι εχω την ασθενεια...ο ενας νευρολογος ειναι επιμελητης στο ΓΝΑ και επιστημονικος συμβουλος συλλογου ατομων με als... Ιωαννης Μαρκου λεγεται...συνεπως...μονο το ηλεκτρομυογραφημα δειχνει την als..αν ειναι φυσιολογικο δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by George1 View Post
    Το πράγμα ξεκηνισε απο το κάτω βλέφαρο.για κανένα τρίμηνο.
    Μετα πήγε πανω απο τον τετρακέφαλο και τώρα σε όλο το σωμα.
    Το έχω περιπου 3 μηνες τώρα σε όλο το σωμα.
    Αλλά οι δεσμιδωσεις δεν είναι έντονες κάθε μέρα. Αλλες μέρες έχω έντονες και αλλες ποιο ήπιες
    Με την ιδια σειρα εμφανιστηκαν και σε μενα οι δεσμιδωσεις!!! Ακριβως ομως με την ιδια σειρα...επιπλεον...η als ΔΕΝ επηρεαζει ΠΟΤΕ τους μυες των ματιων. ΠΟΤΕ!!!!

ΤI εινε το als ? Kai ean vrethi pws kapio nevro exi epireasthi Eine kati pou epanerxete me therapeia ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    βαρη εκανα για χρονια και μπαλλα σε γηπεδακια
    και τα βαρη χαλαρα και η μπαλλα χαλαρη
    γενικα μεση δραστηριοτητα θα ελεγα τωρα εκοψα τα βαρη και παιζω μονο μπαλλα
    Βάρη εκανα και εγώ και τρεξιμο και δεν επερνά τίποτα απο αυτά που περνούν.
    Φυσική τροφή .
    Τώρα ξεκηνισα να κάνω διάδρομο περπάτημα και θα αρχίσω και τα βάρη χαλαρά.
    Αν δεν τα κάνω αυτά νιώθω άχρηστος

Senior Member
    Η als ειναι μια ανιατη και θανατηφορα ασθενεια που οδηγει σε μυικη παραλυση...ασ' το...μη ρωτας πολλα...δεν το εχεις ουτε εσυ Ανδρεα...αν το ειχες θα ειχες πεθανει εδω και 6-7 χρονια..

Junior Member
    Quote Originally Posted by andreasg9 View Post
    ΤI εινε το als ? Kai ean vrethi pws kapio nevro exi epireasthi Eine kati pou epanerxete me therapeia ?
    Άσε εσύ μην το ρωτάς αυτό γιατί ξεπεράσει κατα πολύ την επικίνδυνη περίοδο. Το δικο σου είναι καθαρό άγχος.

Senior Member
    κι εγω γι αυτο εκανα γυμναστικη τοσα χρονια αλλα τωρα τα χω παρατησεισ σχεδον ολα και πρεπει να με εφυγε το αγχοσ αλλιωσ δεν εξηγειτε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Den pistevo nA Ekana mois kAi gemato koiliKous kAi megala xeria kai stithos ean eixa mikako kAti Tetio Mou eipe o giatros Vasika 2 giatroi pws eime katharo Axws episeis 2 fores Pou eixa pathi ilikgo me evalan Se Mixanima mri gia na doune ean Eipirxe kapios
    Pou eixa ilikgous mesa Apo to mri fenete Kai Auto an eixa ??

Senior Member
    George ουτε εσυ το εχεις...εγγυημενα σου το λεω..το εχω ψαξει πολυ το θεμα...με γιατρους παντα...

Junior Member
    Με την ιδια σειρα εμφανιστηκαν και σε μενα οι δεσμιδωσεις!!! Ακριβως ομως με την ιδια σειρα...επιπλεον...η als ΔΕΝ επηρεαζει ΠΟΤΕ τους μυες των ματιων. ΠΟΤΕ!!!!
    Άντε ρε? Δεν το ήξερα. Δεν μπηκα να δω τα συμπτώματα γιατί ...
    Στάνταρ αυτό που λες?
    Λες να έχω als σε όλο το σωμα και στο μάτι τικ?
    Έλα πλάκα κανω

Page 43 of 71 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast