Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 83 of 102 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Βασικά δεν έχω προβλήματα σαν άνθρωπος εκτός από το ότι είμαι άνεργη χρόνια και πιστεύω ότι αν κάνω οικογένεια θα λύσει πολλά από τα ψυχολογικά μου προβλήματα και θα πάψω να έχω άγχος που είμαι ανύπαντρη.
    Γεια σου Ολγα ειμαι καινουργια εδω και αν μου επιτρεψεις θα σου πω την γνωμη μου οταν ημουν 20 ειχα εμμονη να παντρευτω πηρα λοιπον την εφημεριδα και εψαχνα γαμπρο παντρευτηκα ξαι χωρισα στα 28 ξαναπηρα την εφημεριδα και ξαναβρηκα παντρευτηκα και ξαβαχωρισα σημασια εχει οτι εκανα αυτο που ηθελα για σημερα αντι την εφημεριδα υπαρχουν και τα σαιτ γνωριμιων αν θες να ψαξεις φιλθκα Παυλινα

Senior Member
    Δελφινι επειδη δεν μπορω να κρινω αν εχεις δικιο η ο γιατρος σου πες με απλα λογια γιατι αν εισαι μια χαρα ξεκινησες την ψυχοθεραπεια και τι ειναι αυτο που σε ωθησε σε αυτο;

Senior Member
    Ας θεωρησουμε οτι ο λογος που τα ξεκινησες ολα αυτα ειναι επειδη δεν εχεις σχεση και θεωρεις τον εαυτο σου σε ενα επιπεδο Β δεν θα συμμεριστω τους χαρακτηρισμους σου για την εμφανιση σου που τη χαρακτηριζεις αρνητικα επειδη ειναι θεμα καθαρα υποκειμενικο.Εχεις δυο επιλογες σε αυτο να φτιαξεις αν φυσικα θες την εμφανιση σου οσο μπορεις και η δευτερη επιλογη να πας σε ενα μπαρακι να πιεις το χυμο σου αφου επαιρνες φαρμακευτικη αγωγη δεν κανει να πιεις κατι αλλο και να βρεις καποιον να φλερταρεις με τον τροπο σου που να ειναι σε αναλογο επιπεδο Β με σενα και να κανετε μια σχεση που να ταιριαξετε ωστε να ειστε μαζι.

Senior Member

Περι μυαλού!

Εγώ πριν κάτσω στον γκόμενο της φίλης μου ήμουνα πολύ όμορφη και τραβούσα στο άλλο φύλο. Είχα παρέες αυτή η φίλη μου ήτανε μάνα στις γκομενοδουλειές τα είχε με 3 συγχρόνως και τους δούλευε όλους. Εγώ το έπαιζα σοβαρή και δεν καθόμουνα σε κανέναν είχα κανα 2 σχέσεις. Επίσης μπορεί να ζήλευα που οι γκόμενοι τρέχανε από πίσω της . Μια μέτρια κοπέλα ήτανε. Αυτή λοιπόν τον δούλευε και πήγαινε και με άλλους. 'Όταν άρχισε να με κολλάει αυτός κατάλαβα ότι είχε δίκαιο να της φέρεται έτσι γιατί αυτή ήτανε μια ******* αλλά τον σιχαινόμουνα και δεν ήθελα να μπλέξω με έναν τέτοιο τύπο. Αυτός επέμενε να με κολλάει και εγώ λύγισα (γιατί είμαι και βλαμμένο). Το είπα στην φίλη μου και από τότε αρχίσανε τα προβλήματα μου. Έπαθα πολλά ψυχολογικά δεν μπορούσα να αντικρύσω άνθρωπο και πήγα σε έναν ψυχίατρο στο ΚΨΥ και με βγάλανε με άτυπη ψυχωτική διαταραχή. Κάθε φορά που πήγαινα στην εκκλησία αισθανόμουνα πολύ άσχημα σαν να έχανα την γη κάτω από τα πόδια τρεπόμουνα να τους αντικρύσω αλλά πολλά ψυχολογικά. Στο σπίτι δεν μπορούσα να καθίσω σε νορμάλ κατάσταση είχα εξάψεις ίδρωνα και κρύωνα. Είχα κρίσεις πανικού. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Μια κόλαση που κράτησε 20 χρόνια. Αυτές στην εκκλησία με κοροϊδεύαν και απομακρύνθηκαν όλες έτσι εγώ απομονώθηκα και η οικογένειά μου επίσης. Στην εκκλησία όπως και σε κάθε χώρο που πηγαίνουνε πολλά χρόνια άτομα υπήρχε ανταγωνισμός για το ποιος είναι καλύτερος από τον άλλον. Εγώ από τα προβλήματα που έπαθα άφησα τον εαυτό μου δεν πήγαινα γυμναστήριο όπως παλιά ούτε περιποιόμουνα αφού με δυσκολία μπορούσα να κυκλοφορήσω και έξω κάτι πάθαινα από όλα τα παραπάνω που είπα. Όλες πηγαίνανε μπροστά άλλες παντρευόντουσαν και άλλες βρίσκανε μόνιμη δουλειά και εγώ αισθανόμουνα κατώτερη άχρηστη και ανάξια. Δουλειές δεν υπήρχαν και μέσα σε όλη αυτήν τρέλα τελείωσα εγώ τα τει. Που να σηκώσω τα μάτια να δω άντρα με όλα αυτά τα προβλήματα. Η αλήθεια ήτανε και ότι ήθελα να ξεκόψω από την παρέα της φίλης μου γιατί ήτανε με γκόμενους και με τέτοια και εγώ ήμουνα σοβαρή για αυτό και πήγα με τον γκόμενο της φίλης μου για να ξεκόψω κιόλας από αυτούς αλλά σε όλο το κακό που με έκανε αυτή η παρέα με έκανε και καλό γιατί έβγαινα κάθε μέρα και περιποιόμουνα και ήμουνα κοινωνική και ήμουνα μέσα στα πράγματα και σίγουρα θα έβρισκα κάποιον. Όλα αυτά μου προκάλεσαν μεγάλο ψυχολογικό σοκ. Ήθελα να πληρώσει η φίλη μου για το κακό που έκανε και δούλευε τους ανθρώπους αλλά τελικά την πλήρωσα εγώ για το κακό που έκανα, εντάξει όχι τόσο κακό στην φίλη μου όσο μεγάλο κακό στον εαυτό μου. Περάσανε 20 χρόνια και ακόμη έχω τύψεις για αυτό που έκανα τότε. Εξαιτίας όλων αυτών των ψυχολογικών δεν έβγαινα από το σπίτι και από όμορφη έγινα μέτρια πολύ και δεν τραβούσα πλέον στο άλλο φύλο και έτσι έμεινα ανύπαντρη. Το μόνο λάθος που έκανα στην ζωή μου είναι ότι πήγα με γκόμενο της φίλης μου γιατί μου δημιούργησε πολλά ψυχολογικά. Αυτή την κοπέλα τζάμπα την ζήλεψα γιατί δεν ήτανε και τίποτα το ιδιαίτερο. Τώρα παντρεύτηκε αυτή και πήρε έναν μπούλη- δεν μου αρέσει καθόλου- αλλά αυτή είναι ευτυχισμένη και έκανε και 2 παιδιά. Από το μυαλό μου τα έκανα όλα εις βάρος μου ενώ όλα ήτανε στρωμένα με ροδοπέταλα. Ελπίζω να μην σας κούρασα που λέω τα ίδια και τα ίδια αλλά θα ήθελα να αναλύσουμε τελικά γιατί έμεινα μόνη μου στην ζωή και τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα ως νέα αρχή. Αισθανόμουνα έντονα ότι έπεσα στο επίπεδό της που ήμουνα εγώ το καλό κορίτσι και το υπόδειγμα ότι έγινα σαν αυτήν την φίλη μου. Τελικά έγινα χειρότερη από αυτήν. Εγώ με την εμφάνιση που είχα τότε θα έβρισκα πολύ καλό παιδί όλοι με θέλανε ήμουνα πολύ όμορφη και τα κατέστρεψα όλη αυτοκαταστράφηκα. Τώρα είμαι 40 χρονών και δεν μπορώ να τρέχω από δω και από εκεί σαν το ελαφάκι όπως τότε.

Senior Member
    ολα σου τα προβληματα στα εχει δημιουργησει η ζηλεια σου για τους αλλους.
    και τωρα η ζηλεια σε καθοριζει. ποιος ειναι πιο εξυπνος απο σενα, ποιος τα καταφερε καλυτερα, ποιος εκανε οικογενεια και σ αφησε πισω.
    την φιλη σου ζηλευες και αποφασισες να κατσεις σε εναν ανδρα που δεν σου αρεσε καν.
    και τωρα την ζηλευεις παρολο που δεν σου αρεσει ο ανδρας της, επειδη δεν ειναι μονη σαν εσενα.
    ασε τους αλλους και κοιτα εσυ τι μπορεις να κανεις με τα οποια προσοντα κι αν εχεις, οσο λιγα κι αν ειναι και κανε καμια διαιτα αντι να μας λες ποσο χαλανε τα χρονια τον ανθρωπο.
    ασε τις δικαιολογιες οτι οι αλλοι φταινε για οσα εκανες. εσυ εφταιγες.
    δεν σε χαλανε τα χρονια, τα κιλα σε χαλανε.
    δεν μπορουμε να αδυνατισουμε εμεις για σενα.

Senior Member
    Δελφινι συγχωνευσα το σημερινο σου θεμα με ενα αντιστοιχο που ειχες ανοιξει παλιοτερα.
    Δεν υπαρχει λογος να σκορπιζεις θεματα απο εδω και απο εκει για να συζητας το ιδιο θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ολα σου τα προβληματα στα εχει δημιουργησει η ζηλεια σου για τους αλλους.
    και τωρα η ζηλεια σε καθοριζει. ποιος ειναι πιο εξυπνος απο σενα, ποιος τα καταφερε καλυτερα, ποιος εκανε οικογενεια και σ αφησε πισω.
    την φιλη σου ζηλευες και αποφασισες να κατσεις σε εναν ανδρα που δεν σου αρεσε καν.
    και τωρα την ζηλευεις παρολο που δεν σου αρεσει ο ανδρας της, επειδη δεν ειναι μονη σαν εσενα.
    ασε τους αλλους και κοιτα εσυ τι μπορεις να κανεις με τα οποια προσοντα κι αν εχεις, οσο λιγα κι αν ειναι και κανε καμια διαιτα αντι να μας λες ποσο χαλανε τα χρονια τον ανθρωπο.
    ασε τις δικαιολογιες οτι οι αλλοι φταινε για οσα εκανες. εσυ εφταιγες.
    δεν σε χαλανε τα χρονια, τα κιλα σε χαλανε.
    δεν μπορουμε να αδυνατισουμε εμεις για σενα.
    Ο ζηλιάρης είναι κακός άνθρωπος; Δεν νομίζω ότι είμαι κακός άνθρωπος. Έχω κάποια πάθη που δεν μπορώ να τα ελέγξω μήπως είναι από ψυχολογικά προβλήματα αυτά; Και το φαι είναι πάθος και αυτό και έχω την αδυναμία να μην μπορώ να κάνω δίαιτα. Τώρα δεν ξέρω αν είναι θεία δίκη για μένα ή θέμα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι αλλά όλοι οι δρόμοι είναι κλειστοί. Δεν μπορώ να βρω δουλειά. Αυτό θα με έκανε πάρα πολύ μεγάλο καλό και σε ψυχολογικό τομέα. Θα έβρισκα καινούριους φίλους θα περιποιόμουνα θα είχε νόημα η ζωή μου. Πήγα σε κάποιες δουλειές που η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεζαν και πολύ όπως σε κέντρο αποκατάστασης - είμαι νοσηλεύτρια- και είχε πολύ ξεσκάτωμα και με διώξανε. Ίσως δεν έχω και πολλά προσόντα όπως το είπες ικανότητα στο να κάνω σωστά την δουλειά μου. Όλα αυτά από την στιγμή που με κόλλησε ο γκόμενος της φίλης μου μέχρι τώρα ήτανε μεγάλο σοκ για μένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Δελφινι συγχωνευσα το σημερινο σου θεμα με ενα αντιστοιχο που ειχες ανοιξει παλιοτερα.
    Δεν υπαρχει λογος να σκορπιζεις θεματα απο εδω και απο εκει για να συζητας το ιδιο θεμα.
    Εντάξει συγνώμη

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ο ζηλιάρης είναι κακός άνθρωπος; Δεν νομίζω ότι είμαι κακός άνθρωπος. Έχω κάποια πάθη που δεν μπορώ να τα ελέγξω μήπως είναι από ψυχολογικά προβλήματα αυτά; Και το φαι είναι πάθος και αυτό και έχω την αδυναμία να μην μπορώ να κάνω δίαιτα. Τώρα δεν ξέρω αν είναι θεία δίκη για μένα ή θέμα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι αλλά όλοι οι δρόμοι είναι κλειστοί. Δεν μπορώ να βρω δουλειά. Αυτό θα με έκανε πάρα πολύ μεγάλο καλό και σε ψυχολογικό τομέα. Θα έβρισκα καινούριους φίλους θα περιποιόμουνα θα είχε νόημα η ζωή μου. Πήγα σε κάποιες δουλειές που η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεζαν και πολύ όπως σε κέντρο αποκατάστασης - είμαι νοσηλεύτρια- και είχε πολύ ξεσκάτωμα και με διώξανε. Ίσως δεν έχω και πολλά προσόντα όπως το είπες ικανότητα στο να κάνω σωστά την δουλειά μου. Όλα αυτά από την στιγμή που με κόλλησε ο γκόμενος της φίλης μου μέχρι τώρα ήτανε μεγάλο σοκ για μένα.
    και καλος παντως, δεν ειναι...
    ολοι εχουμε ελλατωματα ρε δελφινη, αλλα προσπαθουμε να βελτιωνομαστε.
    εσυ αντι να καταπιεζεις την ζηλεια σου την εχεις κανει σημαια και θελεις να σου δωσουμε και συγχαρητηρια και να σου πουμε οτι δεν φταις σε τπτ και φταινε για ολα ολοι οι υπολοιποι...
    για οσα κανεις εσυ, εσυ φταις αποκλειστικα .και βεβαια δεν ειναι θεια δικη.
    σε ολες μας κολλανε δεσμευμενοι ανδρες.
    οσες δεν ειμαστε απελπισμενες κι ανεπιθυμητες:rolleyes:, δεν τους καθομαστε,..
    ας μην του καθοσουν κι εσυ. αν ησουν ωραια κοπελα ας εβρισκες εναν ελευθερο.
    μας επρηξες με τον δεσμευμενο που δεν μπορεσες να πεις οχι. ας ελεγες!!

πολυ πιθανον να ειναι λογω ψυχ. προβληματων το οτι δεν μπορεις να ελεγξεις τπτ. θα πρεπει να τα συζητησεις με θεραπευτη.

ολοι οσοι αγαπουν το φαγητο δυσκολευονται να κανουν διαιτα. δεν συμβαινει μονο σε σενα.
    απλα εσυ νομιζεις οτι μπορουμε να στο λυσουμε εμεις αντι να προσπαθησεις ακομα περισσοτερο, αλλα δεν μπορουμε.
    θα πρεπει να το κανεις εσυ...

μας ειχες πει προσφατα οτι βρηκες δουλεια σε 5μηνο. εγιναν ολα αυτα που λες? αρχισες να περιποιεισαι? βρηκες φιλους? απεκτησε νοημα η ζωη σου?

Senior Member
    Βρήκα φίλους και πολύ καλούς μάλιστα. Εξαιρετικοί άνθρωποι. Μερικοί από αυτούς μου είπανε να κρατήσουμε και μετά το 5μηνο επαφές. Τώρα θα πρέπει να δουλέψω πολύ με τον εαυτό μου να αδυνατήσω και να διώξω όλα αυτά τα ψυχολογικά και τις τύψεις από πάνω μου και να αρχίσω να περιποιούμαι τον εαυτό μου πράγμα που μου φαίνεται ακατόρθωτο γιατί τον έχω αφήσει πάρα πολύ. Σίγουρα δεν μπορώ να γίνω όπως πριν κουκλάρα που ήμουνα αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη όσο μπορώ. Είναι πολύ δύσκολο. Όσο δούλευα ήμουνα πάρα πολύ καλά είχε αποκτήσει νόημα η ζωή μου ....τώρα πάλι στην ανεργία. Θα ήτανε πολύ καλό για μένα να έβρισκα μία μόνιμη δουλειά.

Senior Member
    ε αφου βρηκες φιλους , καλους ανθρωπους που θελουν να κρατησετε επαφες, γιατι παραπονιεσαι?????????
    στον διαγωνισμο του ασεπ που θα προσλαβουν νοσηλευτες, εκανες τα χαρτια σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε αφου βρηκες φιλους , καλους ανθρωπους που θελουν να κρατησετε επαφες, γιατι παραπονιεσαι?????????
    στον διαγωνισμο του ασεπ που θα προσλαβουν νοσηλευτες, εκανες τα χαρτια σου?
    τα έκανα αλλά δεν έχω ελπίδες πολλές γιατί κάνανε πάρα πολλοι τα χαρτιά τους. Ναι μωρέ καλύτεροι από αυτούς της εκκλησίας είναι. Στην εκκλησία μας ό ένας ζήλευε τον άλλον μεγάλη αντιζηλία δεν μπορείς να κάνεις παρέα με κανέναν από εκεί μέσα παρέα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Άμα ήταν ωραίος και ήσουν ωραία,θα σας άρεσε.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Άμα ήταν ωραίος και ήσουν ωραία,θα σας άρεσε.....
    Δεν μου άρεζε εγώ είμαι πολύ δύσκολη στα γούστα

Senior Member
    Μου φαίνεται ότι θα αυτοκαταστραφώ γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω το γεγονός ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου.

Page 83 of 102 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast