ταχυκαρδια στον υπνο - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 60 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 898
    Senior Member
    Ετσι πρεπει κοριτσι μου! Αν δεν εμπιστευτεις και τον γιατρο που σου λεειβκ ο ιδιος ακομα οτι τις εχει...τοτε τι να περιμενεις@!! Εχεις αναγκη να πιστεψεις για να ξεφυγεις!! Ολοι το ξερουμε οτι εχουμε αγχος κ οτι ολα αυτα ειναι ψυχοσωματικα αλλα πρεπει κ να το πιστεψουμε & να το χωνεψουμε!! Οταν ο ειδικος σου λεει οτι ολα ειναι οκ...γτ να το αμφισβητεις?? Πρεπει να του πεις τι νιωθεις κ απο κει κρινοντας κ την παθολογικη σου εικονα,να κρινει!!

Senior Member
    Το ξερω, αλλα μετα σκεφτομαι πως επειδη με βλεπει μικρη τα αποδιδει ολα στο αγχος και δεν τα ψαχνει καλα...Και επιμενω πως αυτο εχει μια βαση...δεν εδες ενα μελος τι εγραφε? Πως πηγαινε σε ολους τους γιατρους 3 χρονια της ελεγαν πως ειναι απο το αγχος οτι εχει και μετα απο τοσο καιρο βρεθηκε μια γιατρος να της γραψει μαγνητικη και βρεθηκε κατι...Τεσπα, δεν ξερω αν ειναι παραλογες η οχι οι φοβιες μου αλλα θελω να κανω τα παντα για να ησυχασω...
    Παντως δεν στα λεω εσενα για να μπεις στην ιδια διαδικασια γιατι και να εμπαινες τιποτα εεν θα σου βρισκανε εισαι υγιεστατη ( το ιδιο πιθανοτατα και εγω χαιρω ακρας υγειας αν εξαιρεσεις τον καλο στο εγκεφαλο)χιχιχιχ...
    Χαιρομαι πραγματικα για εσενα και παιρνω κουραγιο ουι καποτε μπορει να το ξεπερασω και εγω ολο αυτο...και ελπιζω συντομα για να μην χασω αλλες πολυτιμες στιγμες������

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσια...εγω σχεδον 8 χρονια εχω τις χαζοκρισεις...με διαλειμμα 2 χρονων...μετα απο πολλες σκεψεις...πηρα δευτερη φορα φαρμακα...τα οποια διεκοψα απο αμελεια...κ τωρα ξανα σε αδιεξοδο...αμελω να παω και στο γιατρο μου...κ ειμαι παλι σε κατασταση εκτακτου αναγκης...εχω πχ εδω κ 2 μερες ενα κρυωμα...π μου εχει φερει πονους στο στηθος κ τη πλατη...κ ειμαι μες τον πανικο...πφ!

Senior Member
    Haniel, δεν πρεπει να αμελεις τον γιατρο σου... Αφου βλεπεις πως χωρις την βοηθεια του δεν εισαι καλα, εννοειται πως πρεπει να πηγαινεις να σε βλεπει και να σου δινει την αγωγη σου αν φυσικα αυτο χρειαζεται και το κρινει ο ιδιος απαραιτητο...
    Οσο για το κρυωμα, χειμωνας ειναι καλε και θα αρρωστησουμε και θα κρυωσουμε και θα βηξουμε μην τρελαινεσαι και προσπαθησε να σκεφτεσαι λογικα οσο δυσκολο και αν ειναι...Και φυσικα αμα δεν σου περναει πηγαινε και σε εναν γιατρο να σε δει μηπως χρειαστεις καμια αντιβιωση...

Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Jimze κουραγιο τι να πω και εγω επαθα πριν και ξερω ποσο ασχημο ειναι ουφ...ωρες ωρες λεω δεν μπορει να με ποιασει κανενα αλλο οργανο η καρδια βρηκε που ειναι το πιο τρομαχτικο και ανησυχητικο? Τι να πω...
    Βιβιαν μου αληθεια χαιρομαι παρα πολυ για σενα και που εκανες την υπερβαση και εμπιστευτηκες τον γιατρο...Αυτο σημαινει οτι αν δεν εχεις ξεφυγει ηδη απο ολο αυτο εισαι σε πολυ καλο δρομο...
    Παιδια εκανα βαλεριανα να πιω (ασχετο βεβαια) γιατι παλι ειμαι σε υπερενταση και θελω να ρωτησω κανει καλο?Και δεν παθαινεις τιποτα ε?χιχιιχ που εφτασα να φοβαμαι να πιω και βοτανο...ε ρε τρελα που με δερνει
    Σουπερ η Βαλεριάνα αν και δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Κάποια βράδια που έχω υπερενταση συνήθως πίνω ή χαμομήλι ή μελισσόχορτο και είμαι καλά. Τη βαλεριάνα την έχω συνδέσει πιο πολύ για ζητήματα επίμονης αϋπνίας... Πάντως καλό είναι να μην πίνεις συχνά ειδικά βαλεριάνα γιατί έχει ισχυρή δράση, θέλει στο ενδιάμεσο διακοπές.

Quote Originally Posted by haniel View Post
    Καλησπερα κοριτσια...εγω σχεδον 8 χρονια εχω τις χαζοκρισεις...με διαλειμμα 2 χρονων...μετα απο πολλες σκεψεις...πηρα δευτερη φορα φαρμακα...τα οποια διεκοψα απο αμελεια...κ τωρα ξανα σε αδιεξοδο...αμελω να παω και στο γιατρο μου...κ ειμαι παλι σε κατασταση εκτακτου αναγκης...εχω πχ εδω κ 2 μερες ενα κρυωμα...π μου εχει φερει πονους στο στηθος κ τη πλατη...κ ειμαι μες τον πανικο...πφ!
    Και εγώ ήμουν άρρωστος την προηγούμενη βδομάδα αλλά το ξεπέρασα εύκολα ευτυχώς και χωρίς φάρμακα (panadol κλπ), μόνο με χυμούς. Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι και για αυτό θα περάσει. Και φυσικά να ξανα πας στο γιατρό σου!

Senior Member
    Αχ θεανω μ...διαβαζα τα μηνυματα σας κ εβλεπα τον εαυτο μ μεσα σαυτα πριν 8 χρονια π ημουν κγω 24 κ πρωτογραφτηκα εδω...8 χρονια μετα...δυο αγωγες...κ ακομα...καθε φορα,πρωτη φορα!Οσο για το κρυωμα...εχεις απολυτο δικιο...απλα ειμαι σε φαση π το αγχος εχει χτυπησει κοκκινο κ ακομα κ αυτο μ φανταζει τρομαχτικο...οτι εχει επηρεασει καρδια κ πνευμονες κ τις σχετικες βλακειες...

Senior Member
    Θεανω πραγματικα εισαι θεα!! Μιλας τοσο αποστασιοποιημενα κ τοσο σιγουρα για τους αλλους που δειχνεις οτι εσυ δν σκεφτεδαι τετοια κ δεν τρελαινεσαι!! Ετσι σκριβως βαλτα κ στο μυαλουδακι σου κ ποστεψε τα κ για σενα!! Σου οτι ολοι αν μπουμε σε αυτο το τρυπακι των συνεχων εξετασεων καποια εξεταση ισως βγει υπο αμφισβητηση κ δωστου μετα ξανα-μανα εξετασεις κ φοβιες!! Κ ο ιδιος ο γιατρος μου ειπε πως αν μπω σε αυτο το τρυπακι χαμενη θα βγω...μη τα ψαχνεις ολα τοσο!! Ολοι υγιεις ειμαστε μεχρι αποδειξεως του ναντιον!! Haniel οταν η ψυχη και το σωμα δεν ηρεμουν απο μονα τους... τοτε ο γιατρος ειναι αναγκαιος!!

Member
    Quote Originally Posted by haniel View Post
    Αχ θεανω μ...διαβαζα τα μηνυματα σας κ εβλεπα τον εαυτο μ μεσα σαυτα πριν 8 χρονια π ημουν κγω 24 κ πρωτογραφτηκα εδω...8 χρονια μετα...δυο αγωγες...κ ακομα...καθε φορα,πρωτη φορα!Οσο για το κρυωμα...εχεις απολυτο δικιο...απλα ειμαι σε φαση π το αγχος εχει χτυπησει κοκκινο κ ακομα κ αυτο μ φανταζει τρομαχτικο...οτι εχει επηρεασει καρδια κ πνευμονες κ τις σχετικες βλακειες...
    Δυστυχώς η περίπτωση μας νομίζω ότι είναι από τις χειρότερες και αυτό γιατί τα συμπτώματα που μας προκαλούν αυτές τις φοβίες ενυπάρχουν, θα υπάρχουν και θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους ανεξάρτητα της ψυχικής μας διάθεσης. Δηλαδή είτε είμαστε στα πατώματα με άγχος, υπερένταση, είτε είμαστε ο παλιός καλός μας ανέμελος εαυτός, το σύμπτωμα (αρρυθμία, έκτακτη συστολή) θα μας χτυπήσει για κακή μας τύχη ούτως ή άλλως. Αυτό είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Δεν είναι μια κλασσική περίπτωση ας πούμε που κάποιος αντιμετωπίζει ένα ψυχολογικό πρόβλημα σχετικά με μια απώλεια προσώπου, ή φοβία για το αεροπλάνο ή κάτι άλλο το οποίο δεν έρχεται από μόνο του κάθε φορά να σου θυμίσει την άσχημη παρουσία του και μπορείς να το αντιμετωπίσεις με μια φαρμακευτική αγωγή και με μερικές επισκέψεις σε ψυχολόγο.

Δεν ξέρω τι και πως πρέπει να γίνει για να αφομοιωθεί και να εμπεδωθεί στο μυαλό, στο υποσυνείδητο, και δε ξέρω και εγώ που, ότι είμαστε υγιείς και ασφαλείς και κάθε φορά που έχουμε κάποιο σύμπτωμα να το αμελούμε και να μην πτοούμαστε και εισερχόμαστε στο ψυχοφθόρο φαύλο κύκλο....

Θα καταλήξω στην ομοιοπαθητική και στο βελονισμό μου φαίνεται...

Senior Member
    Jimze παντως μεχρι στιγμης η βαλεριανα δεν εχει βοηθησει καθολου...καλα για το μελισσοχορτο δεν το συζητω! Επινα και απο αυτο και ουδεμια χαλαρωση δεν επηλθε τι να πω...εγω για να ειμαι ηρεμη μαλλον πρεπει να μπουκωνω 10 ζαναξ και θα ρχομαι στα συγκαλα μου...
    Haniel, εγω ειχα κρυωσει τελη Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβρη...Και ειχα κρυωσει γερα κιολλας...Και το μονο που πηρα ηταν ενα σιροπι μικοσολβαν απο φαρμακειο...μου ελεγε ο μπαμπας μου να παω σε γιατρο και να φανταστεις βαριομουν (καλα αμα μου το λεγε τωρα θα ανοιγα μπουκαλι στα μπουζουκια απο τη χαρα μου) τεσπα...Και για να δεις τι ειναι το μυαλο, τ ρα που με εχουν ποιασει ολα αυτα σκεφτομαι οτι εκεινο το κρυωμα μου εκανε ζημια και επαθα μυοκαρδιτιδα...Για αυτο σου λεω οτι ολα ειναι στο χαζο μυαλο μας...Προσπαθησε να σκεφτεις λογικα και να ηρεμησεις και φυσικα αμα τα συμπτωματα επιμενου πηγαινε και σε εναν γιατρο...Εσυ ολα αυτα τα 8 χρονια δεν ησουν καλα καποιες στιγμες?
    Βιβιαν μου, προσπαθω να σκεφτομαι με τη λογικη καποιες στιγμες τα καταφερνω καποιες δυστυχως με κυριευει παλι η τρελα Δεν το ελεγχω παντα...

Senior Member
    Jimze σορυ π γραφω κοριτσια κ κοριτσια...τωρα το ειδα πως εχουμε κ αγορι στη παρεα...γενικα ειμαι κρυουλιαρα...ολο το χειμωνα τον περναω σχεδον ολοκληρο κρυωμενη...κ πριν ενα μηνα αντιβιωσεις επαιρνα παλι...παναντολακια κγω παιρνω προς ωρας...διατηρω ψυχραιμια...ψυχραιμια...κ μετα πανικοςςςςςςςς.......πεθαινω� �ωωω......βασικα εμενα με επηρεαζουν παντα κ ειναι παντα η αρχη των κρισεων καθε φορα...κατι π καθε φορα δυστυχως θα ακουσω...τωρα ακουσα μεσα σε μια βδομαδα για τρεις περιπτωσεις...καρδια...ανευρ ισμα...κ πνευμονικο οιδημα...ημαρτον...σας γραφω με το πιεσομετρο στο χερι...στο αριστερο...γτ ολα κ ολα...στο δεξι εχω το τσιγαρο...μπορει να σβηνω...αλλα το τσιγαρο...τσιγαρο...

Senior Member
    Αχαχχαχα...αμα μπορεις και καπνιζεις εισαι μια χαρα δεν εχεις τιποτα!εγω το κοψα και αυτο απο τις φοβιες μου και ειναι ολη την ωρα στην τσιτα...ασε που πειναω ολη την ωρα και φοβαμαι μην βαλω κιλα και σκεφτομαι να το ξαναρχισω για αυτον τον λογο
    Χεχεχεχε...
    Τεσπα, να μην επηρεαζεσαι απο οτι ακους και προσπαθησε να σκεφτεσαι λογικα πως δεν σημαινει οτι επειδη καποιος επαθε κατι κακο,θα παθεις και εσυ!

Senior Member
    Φυσικα κ ημουν κ καλα...περιληπτικα...στα 24 μ αρχισαν οι κ.π....ενα χρονο αρνιομουν να παρω φαρμακα...τυρρανιομουν...με τα πολλα τα πηρα...ενα σχεδον χρονο τα πηρα...μετα δυο χρονια ημουν καλα...πιο καλα κ απο πριν μη σ πω...πιο καλα κ απο καλα...τα επομενα δυο ετσι κ ετσι...ε καποια στιγμη ζοριστηκα κ τσουπ παλι τα ιδια...ακριβως τα ιδια ομως...ενα χρονο αρνηση παλι για φαρμακα...λες κ δεν ειχα ξαναπαρει...τα πηρα...αλλα αυτη τη φορα δεν τα αφησα προφανως να ολοκληρωσουν τη δουλεια τους...κ ναμαι...

Senior Member
    Κοιτα γενικα και εγω δεν ειμαι πολυ υπερ υων φαρμακων...προτιμω οτι εχω να το παλεψα μονη μου...Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι πως ισως χρειαστει καποια στιγμη αν ο κομπος φτασει στο χτενι και υποβαθμιζεται πλεον η ποιοτητα ζωης μου...
    Οποτε και εσυ αφου δεν εισαι καλα ισως θα ηταν το καλυτερο να παρεις ολοκληρωμενα την αγωγη σου αφου στην εγραψε και ο γιατρος και μετα σιγα σιγα σταδιακα και παντα σε συννενοηση μαζι του να την μειωσεις...Παντως μην καθεσαι και ταλαιπωρησαι τοσο πολυ, ειναι πραγματικα κριμα...Και ειναι και πολλα χρονια που εισαι ετσι δεν ειναι λιγος καιρος...Ψυχολογο εχεις επισκεφτει ποτε?

Senior Member
    Εννοειται...εγω παραλληλα παρουσιαζω κ αγοραφοβια...οποτε δεν εχω κ πολλες επιλογες...οχι απλα υποβαθμιζεται η ποιοτητα ζωης...απλα δεν υπαρχει ζωη...ναι θα παω...τον πηρα κ πριν τηλ κ του κλαψουριζα...απλα εχω κουραστει λιγο..πφ..φυσικα εχω παει κ σε ψυχολογους κατα καιρους...παντου...ειναι πολλα τα χρονια...ομως...κανεις δε μπορει να μας βοηθησει πιο πολυ απο εμας τους ιδιους...ισχυει 100℅

Senior Member
    Ε σιγουρα...Αν δεν θες να βοηθηθεις απο μονος σου, οτι φαρμακο και να παρεις σε οσους ειδικους και να πας, αποτελεσμα δεν θα δεις...Για αυτο βρες τροπους να ξεχνιεσαι και να απασχολεις το μυαλουδακι σου με αλλα πραγματα...Δουλευεις ασχολησαι με κατι αυτον τον καιρο? Αμα καθεσαι παντως ολη την ημερα σπιτι ειναι λογικο πως θα χειροτερευεις...Παλεψε την αγοραφοβια σου πρωτα απο ολα για να μπορεις να κυκλοφορεις και πιο ανετα εξω...

Page 31 of 60 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast