ΡΕΒΕΓΙΟΝ - Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 117
    rea πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα είναι πρόθυμος να σε ακούσει.

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν μου εχω εμπιστοσυνη πια...πρεπει να βρω τα μεγεθη τα σωστα και να τα ακολουθησω....φφφφφ δεν ειναι μια μερα ακομα.. εχει σημασια δεν θελω αλλο να κρυβοαι πισω απο το δαχτυλο μου...τουλαχιστον αν ειχαν καπου αλλου να πάνε οι γονεις μου.. αυτο θα με ελαφρυνε λίγο..
    μου σκασε και η γριπη..μονη μου με φροντιζω.. μου εσκασαν και τα χριστουγεννα που την μανα μου την πηραν 50 τηλεφωνα να της ευχηθουν και μενα κανεις..αυριο εχω και αυτον τον γολγοθα...και ολα αυτα χωρις μπαφο χωρις χαπια ...γαμω την αυτολύπηση μου και γαμω το κερατο μου το τραγιο!!! λενε πως μετα τον πάτο ανεβαινεις... εγω ακομα πεφτω !!1 και για ΟΛΑ αυτα ΦΤΑΙΩ!!!!!! ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!... να εβαζα μυαλο τοσα χρόνια, να μην βολευομουν πισω απο την αρρωστεια μου, να παλευα, να μην τεμπέλιαζα ..τι καθομαι και κλαιγομαι, μονη μου τα κανα σκατα!!!!!!! και μυαλο δεν βαζω 300 χρονια τωρα
    Εγώ πάλι χαίρομαι που άλλαζα αριθμό κάθε χρόνο και δεν θα μου στέλνει ο καθένας το ίδιο μνμ που θα στείλει σε άλλους 100,απλά για να στείλει.Έχω 4-5 που θέλω να είμαι μαζί τους και ξέρω ότι εννοούν την κάθε λέξη που λένε.Τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις δίπλα σου,όσα χρόνια κι αν περάσουν θα τους έχεις.Όλα μπαίνουν σε σειρά.Κάνε υπομονή.

Ρεα μου εισαι παρα πολυ συμπαθης και στεναχωριεμαι για οτι περνας.Να σου πω την αληθεια και εγω δεν ειμουν καλα τα χριστουγεννα (εχει δικιο ο macgyver οτι οι πιο πολλες αυτοκτονιες γινονται τα χριστουγεννα) σου ευχομαι το 2016 να φερει οτι πραγματικα θελεις και μην το βαζεις κατω.

Senior Member
    ...γιατι φασολαδα?? χαθηκε ενα πατατακι.. γιορτινες μερες εχουμε
    Για να ολοκληρωθεί το παζλ της μιζέριας. Και την μιζέρια και την παραίτηση πρέπει να τα απολαμβάνουμε αμέ! ..με φασολάδα. ...

Senior Member
    αμα δε φασ γιουβαρλακια δε ξερεισ τι θα πει χριστουγεννα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    δεν μου εχω εμπιστοσυνη πια...πρεπει να βρω τα μεγεθη τα σωστα και να τα ακολουθησω....φφφφφ δεν ειναι μια μερα ακομα.. εχει σημασια δεν θελω αλλο να κρυβοαι πισω απο το δαχτυλο μου...τουλαχιστον αν ειχαν καπου αλλου να πάνε οι γονεις μου.. αυτο θα με ελαφρυνε λίγο..
    μου σκασε και η γριπη..μονη μου με φροντιζω.. μου εσκασαν και τα χριστουγεννα που την μανα μου την πηραν 50 τηλεφωνα να της ευχηθουν και μενα κανεις..αυριο εχω και αυτον τον γολγοθα...και ολα αυτα χωρις μπαφο χωρις χαπια ...γαμω την αυτολύπηση μου και γαμω το κερατο μου το τραγιο!!! λενε πως μετα τον πάτο ανεβαινεις... εγω ακομα πεφτω !!1 και για ΟΛΑ αυτα ΦΤΑΙΩ!!!!!! ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!... να εβαζα μυαλο τοσα χρόνια, να μην βολευομουν πισω απο την αρρωστεια μου, να παλευα, να μην τεμπέλιαζα ..τι καθομαι και κλαιγομαι, μονη μου τα κανα σκατα!!!!!!! και μυαλο δεν βαζω 300 χρονια τωρα
    Ρεα μου σου περασε απο το μυαλο να μην λυπασαι τους γονεις σου και να φροντιζεις απο δω και περα εσενα? Τι κι αν κανουν μονοι τους πρωτοχρονια αυτοι εζησαν την ζωη τους! Μην μασας απο το μισοκακομοιρο υφος και κοιτα την ρεα εσυ εχεις δικαιωμα να περνας καλα αυτοι οτι ζησαν ζησαν μπιρει να ακουγεται σκληρο αλλα αυτη ειναι η αληθεια

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Και επισης εχεις κατακτησει και αλλα ... !!!
    ναι εχω κατακτησει και μια γριπη !!! χοχοχοχοοοο

Banned
    Quote Originally Posted by bluesk View Post
    rea πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα είναι πρόθυμος να σε ακούσει.
    μην το λες...οι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν ξεχασει να ακουνε πραγματικα τον αλλον... θα μιλας ..θα σου πουν ενα παρηγορητικο που κολάει σε ολες τις περιπτωσεις και μετα θα σου πουν τα δικά τους

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Εγώ πάλι χαίρομαι που άλλαζα αριθμό κάθε χρόνο και δεν θα μου στέλνει ο καθένας το ίδιο μνμ που θα στείλει σε άλλους 100,απλά για να στείλει.Έχω 4-5 που θέλω να είμαι μαζί τους και ξέρω ότι εννοούν την κάθε λέξη που λένε.Τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις δίπλα σου,όσα χρόνια κι αν περάσουν θα τους έχεις.Όλα μπαίνουν σε σειρά.Κάνε υπομονή.
    ναι φιλε ντουβ, θα κανω υπομονη.. υπάρχουν και χειροτερα που λενε..!

Banned
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Ρεα μου εισαι παρα πολυ συμπαθης και στεναχωριεμαι για οτι περνας.Να σου πω την αληθεια και εγω δεν ειμουν καλα τα χριστουγεννα (εχει δικιο ο macgyver οτι οι πιο πολλες αυτοκτονιες γινονται τα χριστουγεννα) σου ευχομαι το 2016 να φερει οτι πραγματικα θελεις και μην το βαζεις κατω.
    σε ευχαριστω μπουλετ μου! και εγω σου ευχομαι το 2016 να σου φερει ενα αγγελουδι τσαχπινοναζιαρικο !!!

Banned
    Quote Originally Posted by Cicada View Post
    Για να ολοκληρωθεί το παζλ της μιζέριας. Και την μιζέρια και την παραίτηση πρέπει να τα απολαμβάνουμε αμέ! ..με φασολάδα. ...
    ..τι να μας πουν τα αμερικανακια με τα φλωρικα κουβαδακια του χαγκεννταζ... φασολαδα και ελια θρουμπα ρε!! εγω μαλλον θα το ξεφτυλίσω και εκει...με βλέπω ...με φιδε φιλεναδα και σιροπι για τον βηχα... ουτε μια μοιζερια της προκοπής ...σιχτιρ!!!

Senior Member
    τη φασολαδα τι βλεπεισ για μιζερια γιατι εγω την βλεπω για ροζ μπιφ μη σου πω
    ακου μιζερια η φασολαδα ολα οπωσ τα βλεπεισ ειναι ρεα μου ωραια μου

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ρεα μου σου περασε απο το μυαλο να μην λυπασαι τους γονεις σου και να φροντιζεις απο δω και περα εσενα? Τι κι αν κανουν μονοι τους πρωτοχρονια αυτοι εζησαν την ζωη τους! Μην μασας απο το μισοκακομοιρο υφος και κοιτα την ρεα εσυ εχεις δικαιωμα να περνας καλα αυτοι οτι ζησαν ζησαν μπιρει να ακουγεται σκληρο αλλα αυτη ειναι η αληθεια
    δεν ακουγετε σκληρο καθολου...μια χαρα λογικο μου ακουγετε...και σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα το εκανα..ο καθενας μας εχει την ευθυνη της ζωης του..... μη νομιζεις και αυτοι για μενα το κανουν ...για να μην ειναι μονο τους το παιδι τους!!..αν ειχα να πάω καπου αλλου δεν θα ειχαν θεμα αλλα τωρα και μονη και αρρωστη και πάλι δεν τους θελω.. παραειναι σκληρο...τους το ειπα απεξω απεξω, αν εχετε να πάτε καπου αλλου να πάτε, εγω θα μαι αρρωστη.. θα σας κολησω , δεν εχω κουραγια να μαζευω το σπιτι και ιστορίες....αλλα δεν το συζητανε καν ... ουτε και εγω θα το συζητουσα στη θεση τους .... αλλα δεν προκειται αυτη τη φορα να τους επιτρεψω να με φορτωσουν με εξτρα μοιζερια...σημερα την ωρα που τα εγραφα ολα αυτα..ηταν και η πρωτη φορα μου που τα ακουγα.. και ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι ηταν τοσο μεγαλο αγκαθι μεσα μου και δεν το εβγαζα...τους αφηνα να φερονται σαν καταδικασμενοι ..επειδη πραγματικα ενιωθα ενοχη που δεν τους εχω κανει εγγονι..λες και η μητρα μου ειναι εκει για να παραγει παρηγορητικα κουτσουβελλα για τους γονεις μου!... ο ψυχαναγκασμος της ενοχικης καταθλιπτικης...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    τη φασολαδα τι βλεπεισ για μιζερια γιατι εγω την βλεπω για ροζ μπιφ μη σου πω
    ακου μιζερια η φασολαδα ολα οπωσ τα βλεπεισ ειναι ρεα μου ωραια μου
    κοιτα και εγω αγαπω την φασολαδα ..αλλα πιτογυρο δεν ειναι.

Senior Member
    μπραβο τωρα μιλασ σωστα παντα το πιτογυρο ειναι καλυτερο απο μια φασολαδα

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast