Results 1 to 15 of 34
Thread: Ξαφνικό πρόβλημα στη σχέση
-
05-01-2016, 01:11 #1
Ξαφνικό πρόβλημα στη σχέση
Γεια σας. Θα ήθελα να συζητήσω μαζί σας ένα θέμα το οποίο δεν ξέρω πως να το χειριστώ . Είμαι μαζί με τον σύντροφο μου 1 χρόνο και κάτι και συγκατοικούμε περίπου 7-8 μήνες. Πριν ένα μήνα συζητούσαμε να πάμε ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ ( αυτό το ταξίδι το θέλει πολλά χρόνια να το πραγματοποιήσει) χωρίς να πούμε πότε θα το κάνουμε απλά το συζητούσαμε και πριν μία βδομάδα μου λέει πως θέλει να κάνει αυτό το ταξίδι με τον κολλητό του που γυρνάει από τα καράβια τον Φεβρουάριο χωρίς εμένα όμως απλά οι δυο τους. Η αντίδραση μου ήταν πολύ αρνητή, ενοχλήθηκα παρά πολύ με αυτή την πρόταση και του λέω πως αν θέλει να κάνει αυτό το ταξίδι είναι ελεύθερος να το κάνει αλλά όταν γυρίσει να μην ψάξει να με βρει. Δεν τον είδα να πτοείται καθόλου και η απάντηση του ήταν πως δεν τον καταλαβαίνω και πως δεν μπορώ να χαρώ με την χαρά του. Δηλαδή η δικιά του η χαρά πρέπει να είναι η δικιά μου δυστυχία??? Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση και πως να αντιδράσω σε αυτό ???
- 05-01-2016, 13:45 #2
Αυτο δεν ειναι φυσιολογικο που σου ειπε και πολυ καλα εκανες και του απαντησες ετσι εμενα το μυαλο μου θα πηγαινε οτι μαλλον βρηκε αλλη λυπαμαι που στο λεω αλλα ειναι και η μονη λογικη εξηγηση
05-01-2016, 14:38 #3
Εμενα το δικο μου το μυαλο παει οτι θα παει να κανει μαλακιεσ κ σε γραφει στα τετοια του μπορει να σ αγαπαει δεν εχει να κανει αυτο αλλα εδω κοιταει τον εαυτο του κ ειναι δικο σασ θεμα τι θα κανετε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-01-2016, 14:49 #4
05-01-2016, 15:32 #5
υπάρχει και η πιθανοτητα να τον εχεις πνιξει και να θελει λίγο να αναπνευσει!..ποια ειναι ακριβως η δυστυχία σου που δεν θα πας αμστερνταμ? η που προτιμησε να κανει κατι μονος του... δεν ειστε σιαμαια και προσεχε γιατι το" παιρνω τοβαλιτσακι μου και φευγω" μαλλον θα σου γυρίσει μπουμερανγκ... συμφωνω με την ερωτηση του αλαφροισκιωτου
05-01-2016, 20:56 #6
η καλυτερη λυση θα ταν να πατε κ οι τρεις αν ειναι κολητος σου θα τεριαζεις κ μ αυτον αλλα αν πας τωρα μπορει να το δαγκωσεις απο το κρυο..
μηπως θελει να κανει κατι με το κολητο του κ δε ξερει πως θα το παρεις
05-01-2016, 21:14 #7
Να τον ρωτησεις ας πουμε " τι τον εκανε να αλλαξει γνωμη " ?
Νιωθεις οτι σε βγαζει αποτομα στην απ'εξω αλλά ουτε ο ιδιος νομιζω καταλαβαινει ποσο σε χαλαει.
Αν θελεις να μεινεις με το παλικαρι σε αυτην την σχεση το ταξιδι του δεν ειναι αφορμη χωρισμου.
Το επικοινωνιακο νομιζω ειναι το παν.
Δεν πειραζει που αντεδρασες αρνητικα, δεν το περιμενες.
Σκεψου και μιλησε μαζι του."Make sure your worst enemy isn't you"
05-01-2016, 23:40 #8
εγω που ειμαι σαν συντροφος απο λαθος σε λαθος, θα σου πω πως μαλλον δεν τον εμπιστευεσαι.δυστυχως ειτε ολλανδια παει ειτε στη διπλα πολη αν θελει να κανει οργια θα τα κανει.απλα ισως το εχεις κ στο μυαλο σου πως ειναι η χωρα της πορνειας κ των ναρκωτικων αρα θα ξεσαλωσει.μια πιθανη εξηγηση που προτιμαει τον φιλο του να ειναι αυτη ακριβως.πρωτα βρες αν τον εχεις ικανο να κανει οσα σκεφτεσαι.αν ναι δυστυχως θα τα κανει κ οταν εσυ θηλαζεις τα παιδια του.προσεξε γιατι για σενα πυο ζηλευεις η ζηλεια ειναι οτι χειροτερο στη σχεση ειτε γιατι σε αρρωσταινει η σκεψη ειτε γιατι εχει δωσει δικαιωματα κ προσπαθεις να τον κρατησεις με το ζορι να μη ξεστρατισει.δεν αναφερομαι καν στο γεγονος πως κ τον αλλον θα τον κουρασει κ καποια στιγμη θα φτασει στο αμην.
τωρα αν προσπερασουμε το θεμα ζηλειας (που θα βρεις μονη σου αν ισχυει) εγω προσωπικα δε βλεπω κατι κακο.ολοι γουσταρουν τις εξοδους-εκδρομες με φιλους χωρις τη σχεση τους.για να πιουν.να τη ''πιουν'' κ γιατι οχι να φλερταρουν με καποια ξενη ετσι για το ονορε.οπως εσυ μπορει να βγεις ενα βραδυ με φιλες κ να κανεις λιγο παιχνιδι με τον μπαρμαν.ως εκει.δε βλεπω κατι κακο.
το κακο που βλεπω εγω ειναι τα δικαιωματα στη σχεση.αν αυτος εχει το ελευθερο να παει ολλανδια με τον κολλητο αλλα εσενα δε σου επιτρεπει ουτε καν ενα διημερο σε κοντινο νησακι με φιλες εκει υπαρχει θεμα ισοτιμιας στη σχεση.αυτο ειναι το σημαντικο κ οχι να φοβασαι μη στον κλεψει μια ολλανδεζα.μπορει να στον κλεψει κ η γειτονισσα αν αυτος εχει χαλαρη αποψη για τη μονογαμια.
τωρα οσον αφορα τον καυγα σιγα το πραγμα.εσυ ζηλεψες κ αντεδρασες ασχημα.κακως αλλα δεν ηρθε το τελος του κοσμου.αυτος πιεστηκε κ αντεδρασε ασχημα.ουτε εσυ το εννοουσες ουτε αυτος θελω να πιστευω.ισως να ηταν καλυτερα μια συζητηση.γιατι θελει να παει με τον κολλητο?αν δειξει πεινα για οργια επεμεινε στον χωρισμο.αν σου πει πως ειναι ενα παιδικο ονειρο των δυο κολλητων ισως να το ξανασκεφτεις.παντως το να πας τριαδα μαζι τους οπως ειπε παραπανω καποιος/α ειναι πολυ μεγα λαθος.χαλας διακοπες τριων ατομων.εσυ θα συγκρινεσαι στον χρονο που σου διαθετει ο αντρας σου σε σχεση με τον κολλητο.ο αντρας σου θα προσπαθει να σας βολεψει κ τους δυο.κ ο κολλητος δε θα μπορει να κανει οτι θελει εξαιτιας της παρουσιας σου κ μπονους θα κοιμαται καθε βραδυ μονος οταν εσεις περνατε πολυ προσωπικες στιγμες
05-01-2016, 23:57 #9
Βασικά, το ονειρο να πάει στην Ολλανδία, το είχε πολύ πριν σε γνωρίσει όπως λες. Δεν το φαντάστηκε μαζί σου το ταξίδι προφανώς. Γιατί να του μείνει απωθημένη η τσάρκα στην Ολλανδία; Πιστεψε με, αν θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει και μπροστα στα μάτια σου που λέει ο λόγος. Πιστευω πως θα το εκτιμήσει να σεβαστείς την επιθυμία του. Είστε ένα χρόνο μαζί, γιατί να οφείλει να θάψει τα θέλω του, δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή και ολόκληρη ζωή να είστε μαζί, πάλι λάθος θα ήταν. Επέλεξε να μείνει μαζί σου σχετικά γρήγορα. Αν δε σου λέει αυτό κάτι, αλλα η επιθυμία του να πάει ένα ταξίδι, τότε συγγνώμη, αλλά καλύτερα να μη σε βρει όταν επιστρέψει.
08-01-2016, 10:00 #10
Με το που διαβασα αυτο που εγραψες αισθανθηκα πιεση με τη μια. Το ναχει αλη, δεν μπορω να καταλαβω γιατι το πετατε σαν καραμελα συνεχεια. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει ενα 2% πιθανοτιτα. Αλα ρ γμτο, δλδ ξεχνατε τι θα πει αναπνοη στη σχεση ? Και επειδη εχει σχεση ? Τι ? Ολα μαζι ? οχι ρ φιλε,διαφωνω.Αμα γουσταρει να παει ταξιδακι να παει με το φιλο του. Αν δεν τον εχεις εμπιστοσυνη, αυτο ειναι αλο. Η αποψη μου.
Κανε μια συζητηση με νοημα. Δειξε την αποψη οτι ζηλευεις αλα με ομορφο και γλυκο τροπο οτι απλα νοιαζεσε και οτι στο τσακωμο που ειχατε λειτουργισαν οι φοβιες σου και οτι ηταν λαθος σου. Αναγνωρισε τες ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
Δωσε αναπνοη, γιατι θα την πνιξεις την σχεση. Και αμα κρινω απο αυτο, θα τοχεις ξανακανει με αλο τροπο. Μετα μην απορειτε γιατι χωριζουν τα ζευγαρια. Το οτι ειμαστε σε σχεση,ξαναλεω και τονιζω δεν σημαινει τα κανεις ολα ΜΑΖΙ.
Επισυς, μην βαζεις να διαλεξει αναμεσα σε πραματα. Προσωπικη μου αποψη. Αμα μεβαζες να διαλεγα η χωρισμο. Θα σεστελνα, ποια εισαι σι να με βαλεις να διαλεξω ?
Ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει με μετρο. Οχι κερατο φυσικα. Και τωρα ξαναλεω. Σε περιπτωση που ειναι ΝΤΡΟΜΠΡΟΣ. Εχει ολο το δικιο με το μερος του και εισαι τελειως αδικη . μπορειτε να κανονισετε το δικο σας ταξιδακι μετα σε ενα ποιο ωραιο μερος. Αλα αμα συνεχισεις ετσι, βλεπω ημερομηνια ληξης συντομη.
ΔΩΣΕ ΑΝΑΣΑ..
και να θυμασαι οτι ειπαν και τα παιδια ποιο πανω, και γενικα πρεπει να το θυμομαστε ολοι. Αμα ειναι να μας την κανουν τη πατατα ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ. Εσυ διαλεγεις αν θες να το παιζεις ντετεκτιβ η αν θες να ζεις την σχεση. Και στο λεω απο προσωπικη πειρα.. Και πανε κανα ταξιδακι και σι με φιλες σου. Μην γατζωνεσε.
08-01-2016, 10:07 #11
Τι κανει η κολλητη σου η ζηλεια ? Μην αποκαλεις κατι λογικο οταν κοιταζεις μονοπλευρα σε παρακαλω. Εδω ερχομαστε ατομα να βοηθηθουμε, και οχι να μας διαολιζετε. Αυτο π λες ειναι μικρη πιθανοτιτα. Τη τρελα μου μεσα κατι τετοια βλεπω,και οδηγουντε και σε περισσοτερο αδιεξοδο καπιοι. Αντεδρασε πολυ καλα λες εσυ ε? Αντε καλα.. Και σας παρακαλω, για το θεο. Μην λετε λογικες τις απαντησεις της ζηλειας.
08-01-2016, 10:33 #12
Εγώ πάλι πιστεύω ότι βιαστήκατε πολύ που συγκατοικήσατε! Βρε κορίτσι μου γιατί τόσο νωρίς??? Δεν θα ήταν ωραία να είχε ο καθένας το σπιτάκι του και να βγαίνατε ωραιότατα ραντεβού! Κατά την άποψη μου είναι πολύ ωραία και μαγικά να χαίρεσαι το πρώτο χρόνο της σχέσης ελεύθερα, απλά να βγαίνετε έξω να απολαμβάνετε τη παρέα του άλλου και να υπάρχει αυτή η αναμονή, η νοσταλγία να τον/την δεις !!!!!!!!!! Τι πιο όμορφο??? Και στο θέμα μας, όπως έγραψαν και κάποια παιδιά πιο πάνω ο φίλος σου λογικά θέλει να ξεφύγει λίγο και γι' αυτό προτιμά το κολλητό. Εγώ πάντως που είμαι και μεγάλη γυναίκα ένα θα σου πω, αν είστε μικρά παιδιά χαλαρώστε, ζήστε τη ζωή σας και μην βιάζεστε!
Δήμητρα
08-01-2016, 10:41 #13
Εχω μια ερωτηση για σας, και συγνωμη για την παρενθεση felixaki. Αμα κανατε να βρεθειτε με το συντροφο σας κ. Δημητρα 1μιση βδομαδα. Και αυτο γιατι οι συγκιριες , προβληματα στο σπιτι δεν σας το επιτρεπουν και το timing δεν σας αφηνει ναζησετε καμια απολυτως μαγεια, γιατι κακα τα ψεματα. Αυτους τους ερωτες και τις μαγιες και τους ερωτες τους ειχαμε στο λυκειο που δεν ειχαμε καμια ευθηνη. Και η μονη λυση θαταν μια συγκατοικιση υπο " αυστηρους ορους " οπου και οι 2 θελετε τα ιδια πραματα. Το χρονο σας τον ατομικο κλπ κλπ . Θα το θεωρουσατε ακομα νωρις ? Αμα ξερατε οτι μπορειτε να επικοινωνητε να τα βρισκετε, θα το θεωρουσατε παλι νωρις ? Οταν νιωθεις οτι ειναι ενας τροπος να σωσεις αυτη τη μαγεια που εχει απομεινει ? Θα ηθελα πολυ την αποψη σας.
08-01-2016, 10:54 #14
συμφωνω με τα παιδια που ειπαν οτι βιαστηκατε παρα πολυ να συμβιωσετε.
ειναι διαφορετικα τα πραγματα οταν εχει ο καθενας τον χωρο του και την ζωη του, και διαφορετικη μια κοινη αποφαση για συμβιωση.
αν αποφασισατε να συμβιωσετε και αρχισετε τα χωριστα ταξιδακια στο αμστερνταμ, σε λιγο θα του λες "αντε ρε φιλαρα, καλα να περασετε και καλο βολι". ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΔΗΛΑΔΗ...
ελεος...
απο την στιγμη που το κανατε ομως, η τωρινη εξελιξη , για μενα ειναι ξεκαθαρη υπαναχωρηση απο την κοινη σας ζωη, εκ μερους του...
το πιο σημαντικο δεν ειναι οτι παει ενα ταξιδι με φιλο.
το σημαντικο ειναι οτι στο ειχε προτεινει σε εσενα ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ και παει με φιλο...
δεν ξερω τι λενε με τις "ανασες", εγω καταλαβαινω οτι θελει να ξεσαλωσει εκει με τον φιλο του. δεν ειναι μονο θεμα ταξιδιου, ειναι κυριως θεμα προορισμου...
εγω θα εκανα οτι κι εσυ. δεν θα το δεχομουν, οποιες κι αν ηταν οι συνεπειες. δεν θα το απαγορευα, φυσικα. απλα θα διαχωριζα την θεση μου.(δηλαδη θα εφευγα οταν το πραγματοποιουσε).
08-01-2016, 11:14 #15
ΠΑΙΔΙΑ κ γω επειδη εχω σχεση θα με ταραζε αν μου ελεγε ετσι..θα χα κ γω πολυ αρνητικη αντιδραση...κ θα ημουν πολυ λυπημενη..
δεν ξερω..τελικα ειναι οπως το παρει ο καθενας..τι πλαισιο θελει να εχει στη σχεση του..
εγω με τον δικο μου που μενουμε μαζι..εξ αρχης καναμε μια συμφωνια..επειδη ειμαστε καλλιτεχνες κ γυρνοβολαμε μονοι μας πολυ με τις μπαντες μας..(ο καθενας ειναι σε διαφορετικη μπαντα), εχουμε πει οτι τα ταξιδια ολα θα τα κανουμε μαζι για να ειμαστε κ οι δυο ηρεμοι..
ακομα κ οταν παω εγω με την μπαντα μου καπου ερχεται κ αυτος..το ιδιο κ εγω..
το καθε ζευγαρι βρισκει ενα πλαισιο πανω στο οποιο λειτουργει καλυτερα..οποτε πιστευω πρεπει να συζητησετε κ να πειτε τι νιωθετε κλπ..κ να δειτε πως θα λειτουργειτε απο δω κ περα....να βαλετε ενα μετρο κ ενα οριο στη σχεση σας για να μπορεσετε να κινειστε μεσα σε αυτο με ασφαλεια.